- Konu Sahibi screamaway
- #28.421
Ne demek canim bu anlamdim ben ne olcumu
azracim, bebek beklenenden toplu cikti.. Bir ay sonra yine kontrole gitcem, yine olccekler.. Bende diyabet baslangici oldugundan supheleniyorlar...
inşallah güzel haberler alacaksın canım benimmsen hiç şeker ölçümü falan yaptırdınmı bu arada ?
bnde baktım gelen giden yok :d çıktımmayy bugün çok işim varrrrrrrrrrrrrr
![]()
seker olcumu daha olmadi hulyacim.. Kasim sonunda glukoz testim var... Bakalim...:26:
bugünde yoğunum baya arkadaşlarımmm
sream canım inşallah güzel haberler geliceksin. sakin ol ve kendine dert etme bi tanem.
tuğçecim kıyafetler çok hoştu gerçekten. bende hamileliğimde kot tulum giymiştim çok rahat ettim. netden bakmanda fayda var çeşit fikir olur sana gezip dolanmak zorunda kalmazsın.
sılacımmmmmmm karşılaşamıyoruzzzzz ben seni çok özledimmmmmmmm
arkadaşlar hepinizi özledim, burdaki sohbeti özledim valla. ilerki günlede daha az gelebilicem gibi görünüyo. depoya gidicem sık sık malzeme tanımaya ve sevkiyata orası da morg gibi inşallah çok hasta olmam. hepinizi çokkkk seviyorummmmm. öptümmmm![]()
kardaizcimmmm, insallah canim... endise ediyorum aslinda ama, o vurmaya basladiginda tum endiselerim geciyor...

valla ben ne zaman ii olcam bilmiorum zehirlenmeden beri şiddetli baş ağrısı vr bendeboyun fıtığı mı acaba die şüpheleniodum ama bu haftalarda hamilelikte oluyomuş heralde inş biran önce geçer... onun dışında iyiyim kızımda iidir heralde :d sen nasılsın
renewalcimmmmmmmm, zehirlenme miiiii, ben bilmiyordummmm... cok gecmis olsun canimmm... bir de kiz yazmissinnn, senin erkek diilmiydiii... ayy kafam karistiii.... surekli takip ediyorum ama kacirmisim senin yazdiklarini...:44::44: