- Konu Sahibi screamaway
- #28.461
demli guzelimm!! neguzel oluyo bole..aslinda zaman zaman oluyo bu hani seyreklesiyo topic ama artik endise duymuyorum ben cunku anladimki is yogunlugundan ve anladimki kimse burdan kopamiyorbenim gibi tipki.... insallah daha paylasacak coook seylerimiz olur....Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr![]()
öle deme öle deme ... başına gelince insanın öle kolay olmuo heleki senn bnm gibi çalışanlar için.. evde olan için daa kolay yine rahatsızsan yatarsın dinlenirsin yada yaparsn kafana göre bişi yersin ama işyerinde o şansın yok.. o yüzden Allah hepinize rahat hamilelikler nasip etsin inşallah :)
kardaizcim öle valla nazlı mı olcak nedir anlamadım inş geldikten sora huysuz bi bebek olmazda o zaman rahat ederim bari![]()
sılacım bu arada feyste arzu benim ama bide arzum varsa onu bilmiorum
tamam canim demek o hatun sensin... bizim arzumada benzettim fotonu..nese feci karistirmisim... tekrar hayirli olsun canim kizimiz!!!
evet hlyanin sempatigi benim findik kurdum nerde???? iyimidir... facede ondan haber alan varmi??
nartaneside annesinde kalacakti sanirim ondan su aralar yok!!! leplepimizi napti acaba??? ve kuppe de kayboldu hersey yolundadir ins. hele tatlicadi sirra kadem basti???