• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allahim yaaa kanim dondu resmeenn agliyorum suan haberi yeni aldim inanin dondum bu nedir nasi bi lanettir..26 insan ne demektir?? cok uzgunum cook Allahim kimsenin cigerini busekildr yakmasin Rabbim ailelerine sabir versin...

Kızlarrr sımdı haber aldık çok şükür iyiymiş ama sabaha kadar her taraf aydınlıktı çok kötüydü ve cok kalabalıklardı herseyı gördük diyorr... Bizimkisi geyiktepede nöbetteymiş karakola bugun inecekti ama inememişler cok sukur... Allah dıger sehıt aılelerıne sabır versınn valla öldük öldük dirildik cok kötü bişey

kuzum cok sukur yaa nekadar zor durumda olmalisiniz Allah gule gule kavustursun canim tekrar sizede gecmis olsun..

Allahim yaaa kanim dondu resmeenn agliyorum suan haberi yeni aldim inanin dondum bu nedir nasi bi lanettir..26 insan ne demektir?? cok uzgunum cook Allahim kimsenin cigerini busekildr yakmasin Rabbim ailelerine sabir versin...

kuzum cok sukur yaa nekadar zor durumda olmalisiniz Allah gule gule kavustursun canim tekrar sizede gecmis olsun..

Allah razı olsun Sılacımmm valla hiç sormaa Allah düşmanımın başına vermesinnn habersiz kalmakk ihtimalleri düşünmek bile yetti bize...

günaydın kızlarrr...
bgn çook kötüyüm hakkarıde şehit haberlerini duymuşsunuzdurr ...Bnm kaynımda çukurcada asker ve haber alamıyoruz nolur dua edin nereyi arıyosan haber yoook internettekı haberlere bakıyorum tv bakıyorum haber yok....Bi yandanda kayınvalıdem duymasın dıye cabalıyorummm offf

Kızlarrr sımdı haber aldık çok şükür iyiymiş ama sabaha kadar her taraf aydınlıktı çok kötüydü ve cok kalabalıklardı herseyı gördük diyorr... Bizimkisi geyiktepede nöbetteymiş karakola bugun inecekti ama inememişler cok sukur... Allah dıger sehıt aılelerıne sabır versınn valla öldük öldük dirildik cok kötü bişey

canım gözünüz aydın ii haberler almışsınız... benimde moralim bozuk Rabbim geride kalanlara sabır ve sağlık versin ne diyelim Allah rahmet eylesin...

kardaiz81,hülya,azra canım arkadaşlarım alıntı yapamadım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hayırlısıyla cuma günü keseyi görseydim ozaman sevinebileceğim kalbim küt küt atıyor bayılmazsam iyidir ogün heyecandan eşimde yanımda olacak inşallah Rabbim ogün güzel haberler almayı ve güzel şeyler almayı nasip eder :))))

polyana çok tşk ederim canım inşallah keseyi görürsem ozaman sevinebilcem :)))

Cumartesi günü için eşim ogün gelsin bakarız dedi inşallah bir aksilik çıkmazda bende gelirim :16:

iyi haberlerle gelcen canım sakin olmaya çalış..cumarteside kocacın arıza çıkarmasın yollasın seni taammııııııııııııııı :D

hulyacimmmmmmm, bir ara resmini koy merak ettim... eminim cok guzel olmustur canim... :16::16::16::16:
tugcecimmmmm, insallah bisi yoktur canimm, hemen kotu seyler dusunme... Insallah guzel haberler alirsiniz canim...

teşekkür ederim canım tamam koyarım resmini :)

çok sıkkın içimmmmm... gözyaşlarım düğüm oldu kaldı boğazımda.... Rabbim yardım et vatanımıza milletimize ... daha fazla şehit vermeyelim .. hele bu it sürüsü için şehit vermek acımıza acı katıyor :( senin yolunda şehit olmayı nasip eyle Rabbim ama bu pisliklerden koru bizi :(

kk sayfasına bnde bayıldımmm :72:

Son düzenleme:
çok sıkkın içimmmmm... gözyaşlarım düğüm oldu kaldı boğazımda.... Rabbim yardım et vatanımıza milletimize ... daha fazla şehit vermeyelim .. hele bu it sürüsü için şehit vermek acımıza acı katıyor :( senin yolunda şehit olmayı nasip eyle Rabbim ama bu pisliklerden koru bizi :(

Aminnnnnn... Kaynım cok kötü olduklarını falan söylüyoo ölü sayısı cok daha fazla dıyoo :(

Aminnnnnn... Kaynım cok kötü olduklarını falan söylüyoo ölü sayısı cok daha fazla dıyoo :(

Allah yardımcıları olsun canım ne diyelim... valla çok zor durumlar bunlar.. bende bi garibim ki sorma :(

kızlar cumartesi görüşmeye gelecek olan kızlar size önerim var.. cumartesi pazar taksimde yürüyüş protesto falan olur yüksek ihtimalle olay çıkma olanağıda kesin... oyüzden kocam asla taksime gidemezsin dedi... diyorum ki yeri değiştirelim ... ne dersiniz? aklıma ilk ortaköy geldi kumpir falan yeriz sahildeki kafelerde otururz ne dersiniz? başka önerisi olan paylaşsın.. yeri bu akşam kararlaştırsak da kocalarımızdan ona göre izin alsak...

bugunki acimizdan olabilir mii??? acikasi ben cok sakinim ve durgun,ofkeli,uzgun....

kk mizi gordunuz demi!!!!

kk nın sayfasını gördünüzmü kızlarr süper olmuşş:72:

kk sayfasına bnde bayıldımmm :72:

topigin sayfasina bayrak konmus onu diyorsunuz di miiii? ben baska sayfa gormedim....

Bnmde 23 Aralık doğum günüm :) 27 Aralıkta evlilik yıldönümüm :) Hlycımm ve bershkacımmm ınsallah doğum gunu hedıyelerınızz meleklerınız olur yaaa valla bundan guzel hedıye olamaz heraldee :)
İnşallah canımm Allahım hevesimizi kursağımızda bırakmasın ilk denememizde gelsin inşallah.
inşallah canım yaaa inşallahhh ben bağırcamm sana breshka kaçç tüp patlıyor diyeeeeeeee :60: ama sen diceksinn ki hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben seni bırakmammmmmmmmm elimi tutup bana destek olcannn dimi kuzummm :60:
Bırakırmıyım hiç canım benimmmm anca beraber kanca beraber .... Birlikte patlatıcaz tüpleri ....
herkese iyiakşmlar

bershkacım ile hlycımı çok sevndim. Rabbim yolunuzu açık etsin dualarımız sizinle sağlıklı hayırlı evlatlarınız göbeğinize konsun inş. ve sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim arkadaşlar..ben şimdi kaçıyım kızlar geçmişi okuyamıycam çok acayip uykum var kaçırdığım bi haber varsa nolur kusura bakmayın..

Allaha emanet olun..
Sağol canım benim güzel dileklerin için Allah razı olsun inşallah dualarımız kabul olur çabalarımız boşa çıkmaz hayırlısıyla alırız bizde müjdeli haberleri ....

Canımmm Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin sabahtan beri yemin ediyorum boğazımda bir düğüm ama ağlamak istemiyorum Bizim ölümüz Şehid , dirimiz Mücahid'dir..
onların ise ölüsü leş , dirisi kalleştir...
Böyle kalleşleri sevindirmek istemiyorum ama boğazım düğüm düğüm Allah yardımcımız olsun döktükleri kanda boğulsunlar inşallah evimde vardı ama giderken daha büyük bi bayrak alıp asıcam balkonuma şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum elimizden başka bişey gelmiyor keşke gelse keşke benimde intikam alma fırsatım olsa elimde ....
:72::72::72::72::72::72::72:
Allah yardımcıları olsun canım ne diyelim... valla çok zor durumlar bunlar.. bende bi garibim ki sorma :(

kızlar cumartesi görüşmeye gelecek olan kızlar size önerim var.. cumartesi pazar taksimde yürüyüş protesto falan olur yüksek ihtimalle olay çıkma olanağıda kesin... oyüzden kocam asla taksime gidemezsin dedi... diyorum ki yeri değiştirelim ... ne dersiniz? aklıma ilk ortaköy geldi kumpir falan yeriz sahildeki kafelerde otururz ne dersiniz? başka önerisi olan paylaşsın.. yeri bu akşam kararlaştırsak da kocalarımızdan ona göre izin alsak...
Canım valla öyle bir durum olursa ben yürüyüşe giderim hatta eşime de söyleyeceğim birlikte gidelim başımızdakilere bir etkisi olacaksa bende o isyanda olmak isterim o kadar doluyumki şuan kelimelerimi bile seçemiyorum sabahtan beri işyerinde çalışmaya çalışıyorum ama o kadar öfkeli ve üzgünümki elim ayağım buz kesti yaa aklımda sadece o kalleşler var

hepinize günaydın kızlar
dünkü haberi hepiniz biliyorsunuz. sözün bittiği yer sölicek kelime bulamıyorum. babamın kuzeninin çocuğuda çukurcada asker ve ondan haber alana kadar canım çıktı. Allaha şükürler olsun ki telefonla kendisine ulaşabildik daha doğrusu arattırdık çocuğa kendimizi. kendisinin iyi olduğunu fakat hastaneye yaralı taşıdıklarını söledi ve çok konuşamadık. Allah ölenlerin ailesine sabır versin resmen içimin yandığını hissettim.
cumartesi günkü buluşmaya gelince evet breshkacığıma katılıyorum eger öle bir yürüyüş varsa bende katılmak istiyorum. olmadı nerde varsa o eylem yürüyüş pazar günü de giderim. acım büyük öfkem çokkk ama ne yazıkki yapıcak çok şey varken hiç bişey yok :14::14::14:

hepinize günaydın kızlar
dünkü haberi hepiniz biliyorsunuz. sözün bittiği yer sölicek kelime bulamıyorum. babamın kuzeninin çocuğuda çukurcada asker ve ondan haber alana kadar canım çıktı. Allaha şükürler olsun ki telefonla kendisine ulaşabildik daha doğrusu arattırdık çocuğa kendimizi. kendisinin iyi olduğunu fakat hastaneye yaralı taşıdıklarını söledi ve çok konuşamadık. Allah ölenlerin ailesine sabır versin resmen içimin yandığını hissettim.
cumartesi günkü buluşmaya gelince evet breshkacığıma katılıyorum eger öle bir yürüyüş varsa bende katılmak istiyorum. olmadı nerde varsa o eylem yürüyüş pazar günü de giderim. acım büyük öfkem çokkk ama ne yazıkki yapıcak çok şey varken hiç bişey yok :14::14::14:

kuzum aynı öfke ve üzüntü hepimizde var... yalnız şunnu diyeyim..eğer sen gelmezsen breshka gelmezse e zaten ben azra kaldı tuğçenin durumuda tam belli değil... yani ya erteleyelim bunu yada başka çözüm önerin..

kuzum aynı öfke ve üzüntü hepimizde var... yalnız şunnu diyeyim..eğer sen gelmezsen breshka gelmezse e zaten ben azra kaldı tuğçenin durumuda tam belli değil... yani ya erteleyelim bunu yada başka çözüm önerin..

canımın içi benim için hiç problem değil, ben nerde varsa oraya giderim. ama bencede ortaköy iyi olur buluşulcaksa ben gelirim. ertelemeyelimmmm
:34:

canımın içi benim için hiç problem değil, ben nerde varsa oraya giderim. ama bencede ortaköy iyi olur buluşulcaksa ben gelirim. ertelemeyelimmmm
:34:

ben geliyorum Allah tan bi dert keder olmazsa.. azracım da aynı şekilde.. bikere_sevdim de msj atmış bana yarın 3 te muayenesiymi ii geçerse gelcek o da..ay valla eğer ertelersek kesin kalır.. en iyisi kim gelmek istiyorsa ve gelebiliyorsa gelsin görüşelim kaynaşalım :D

Back
X