doktorumun 3 hastaneyle anlaşması varmış. çınarlı-kent-özel ege sağlık. çınarlı hariç diğerleri olabilir.bilemiyorum henüz ona karar veremedim. doktırum benmle olduktan sonra nerdederse orda yaparım.ona çok güveniyorum çünkü. sen nerde düşünüyosun? ikizlerde doğum izni doğumdan önce 10 hafta. bende oyüzden 26-27. haftam gibi çıkmayı düşünüyorum.karnım çok büyüdü.7 aylık gibiyim. bayağı zor oluyo dışarı çıkmam. çok yürüyemiorum. sen nasılsın? kızın nasıl ?:)
bende varım 13 haftalık çift yumurta cinsiyetleri belli değil eylülde gidip öğrenicem inşallah sat 20 mayıs[/QUOTE
tatlım ikimiz aynı zamanlarda hamile kalmışız, 5 gün var aramızda, hadi hayırlısı olsun bakalım
teyzesi bizi de ekleyin, sat 25 mayıs, çift yumurta ikizi,aşılama ile oldu, daha cinsiyetimiz belli değil ama az kaldı belli olacak inşallah, Allah hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah
canım hayırlı olsun. Bizim de seninle aramızda 1 güncük var sadece. Benim sat 24 mayıs.. Benimde aşılamayla oldu :)
canım benim hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, birlikte burada yaşadıklarımızı paylaşırız ne güzel, birbirimize yoldaş oluruz
muzariiiiii doğum yaptın mı bebeklerin nasıl? çok merak ediyorum. bizede bilgi ver de seni topiğimizin ilk bebekleri arasına ekleyelim :)
benim bebişleriminde kesin değil ama bi kız bi erkek olarak gördük :) hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?