2012-2013 ikiz ve üçüz hamile listesi

bende göztepe medipol üniversite hastanesinde kısmetse bakalım.benim çok fazla çıkmadı daha kimse 5 aylık gibi değil diyor ama çok şükür herşey yolunda kızımda çok iyi yarın kontrole gitcem ayrıntılı ultrason yapılcak.taksim alman hastanesine gidiyorum tedavim orda yapıldı kontroller oraya gidiyorum.bende 32 hafta falan çıkarım büyük ihtimal

bende ikiz hamişim aranızıda bende katılabilirmiyim?21+3 haftalık hamişim allah nasip ederse bir kızım bir oğlum olacak..

Herkese Merhaba,
Ben de 29+6 haftalik ikiz hamileyim. İkisi de Erkek. Bursada oturuyorum. Liste fikri cok guzel, luckylove tesekkurler. Beni de listeye eklemeni rica ederim. Ancak daha aktif bir liste icin hafta yazmak yerine SAT ve tahmini dogum tarihi ve sehir eklenirse paylasimlarimiz da artabilir diye dusunuyorum. (benim SAT 24.01.2012, 40 hafta tahmini dogum tarihim 31.10.21012)
Herkesin bayramini kutlar,gelecek bayramlarda bebeklerimizle saglikla ve mutlulukla olmamizi dilerim.

teyzesi bizi de ekleyin, sat 25 mayıs, çift yumurta ikizi,aşılama ile oldu, daha cinsiyetimiz belli değil ama az kaldı belli olacak inşallah, Allah hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah

teyzesi bizi de ekleyin, sat 25 mayıs, çift yumurta ikizi,aşılama ile oldu, daha cinsiyetimiz belli değil ama az kaldı belli olacak inşallah, Allah hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah

canım hayırlı olsun. Bizim de seninle aramızda 1 güncük var sadece. Benim sat 24 mayıs.. Benimde aşılamayla oldu :)

canım hayırlı olsun. Bizim de seninle aramızda 1 güncük var sadece. Benim sat 24 mayıs.. Benimde aşılamayla oldu :)

canım benim hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, birlikte burada yaşadıklarımızı paylaşırız ne güzel, birbirimize yoldaş oluruz

muzariiiiii doğum yaptın mı bebeklerin nasıl? çok merak ediyorum. bizede bilgi ver de seni topiğimizin ilk bebekleri arasına ekleyelim :)

muzariiiiii doğum yaptın mı bebeklerin nasıl? çok merak ediyorum. bizede bilgi ver de seni topiğimizin ilk bebekleri arasına ekleyelim :)

canım muzari43 sağlıkla bebeklerini dünyaya getirdi maşallah. 2 gün küvezde kaldıktan sonra sağlıkları iyi olarak eve çıkmışlar. 3üz annesi olmak kolay değil tabi :) Artık fırsatını bulabilirse girer :)

Merhaba benide eklermisiniz??? 6 haftalık hamileyim. çift yumurta ikizi. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım :))

benim bebişleriminde kesin değil ama bi kız bi erkek olarak gördük :) hayırlısı bakalım

hadi canım hayırlısı olsun, bir taşla iki kuş vurmussun, bende hep bi kız bi erkek gibi hissediyorum ama kısmet artık, Allah sağlıklı evlatlar versin de gerisi boş zaten

mrb herkese. benim SAT:16.03.2012, şu an 23+3, çift yumurta ikizi (bir kız bir erkek9, doğal yolla ikizlere hamile kaldım.

arkadaşlar ben de ikiz oğluşlarıma hamileyim çift yumurta ikizi olucaklar inşallah doğal yolla hamile kaldım 28+3 haftamdayım kısmetse kurban bayramı ve sonrasındaki bir hafta içinde doğum bekleniyor herkesin allah yardımcısı olsun

merhaba 18 haftalık hamileyim inşallah bir kızım bir oğlum olacak
mevlam hepimize hayırlı vakti saatinde doğumlar nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar. listemizi güncelledim. Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…