Arkadaslar merak ettigim bir sey var tedavi haricinde buradakilerin kacinin ailesinde ikiz vardi? hic olmadan ailede ikiz hamile olan var mi?
tmam cnm düzelttimarkadaşım çok mutlu olurdum şuan 25 haftalık olsaydık ama şimdilik 23.haftadayız listede 25 haftalk yazıyorda
sana zahmet düzeltirmisin
bizim hiç yok eşimin halasında var ama bizim çift yumurta ikizi oda anne tarafındanmış ve bizim ailede ilk benim..Arkadaslar merak ettigim bir sey var tedavi haricinde buradakilerin kacinin ailesinde ikiz vardi? hic olmadan ailede ikiz hamile olan var mi?
ben 15 haftalıkken öğrenmiştim canım.ikiz olması tarihi ertelemez cnm alakası yok.slm arkadaslar ben 10+4 haftalık gebeyım ıkız bebeıslerımı beklıyorz ben sızlere bısey sormak ıstıyorum
bebeıslerımın cınsıyetlerını nezaman ogrenebılırım normallde bıldıgım kadarıyla 4 aylıkken bellı oluyomus
ıkız dıye bu tarıh ertelenırmı
arkadaşlar ben de 7+2 yim. üçüz annesi olacağım inşallahh, çok heyecanlıyım. Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinnnn :))
bende varım bendeee :)))) SAT 23.Eylül.2012 yani 8 hafta 3 günlük hamileyim.
Spontan ayrı keselerde üçüzlerim var :))
Ve bir sürü kaygılarım da mevcut nasıl bir hamilelik geçireceğim ve erken doğarlarsa ne olacak doktorlar bile kesin bişeyler demiyor bazen bazen bunalıma girdiğim oluyor maleseff..
aynıyız canım sneınle transfer tarıhın 5 ekimmi
Yok arkadaşım benim :) spontan kendiliğinden üçüz.
inanamıyorum kendiliğinden üçüz mü?hamile kaldın
allah yardımcın olsun sıkıntısız hayırlı bir hamilelik geçirirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?