2012-2013 ikiz ve üçüz hamile listesi

Arkadaslar merak ettigim bir sey var tedavi haricinde buradakilerin kacinin ailesinde ikiz vardi? hic olmadan ailede ikiz hamile olan var mi?

benim bebeklerim tüp bebek tedavisiyle oldu
ama eşimin ailesinde var
kayınvalidem kendiliğinden ikiz kız doğurmuş erken doğdukları için ölmüşler
eşimin baba annesi ikiz oğlan doğurmuş erken doğumda ölmüşler
yani erkek tarafında var ikiz

Arkadaslar merak ettigim bir sey var tedavi haricinde buradakilerin kacinin ailesinde ikiz vardi? hic olmadan ailede ikiz hamile olan var mi?
bizim hiç yok eşimin halasında var ama bizim çift yumurta ikizi oda anne tarafındanmış ve bizim ailede ilk benim..

selammm

benim eşimin tarafında var listeye benide eklermisiniz bende 2013 yılında doğum yapıcam inşallah ikiz kiside erkek....

slm arkadaslar ben 10+4 haftalık gebeyım ıkız bebeıslerımı beklıyorz ben sızlere bısey sormak ıstıyorum
bebeıslerımın cınsıyetlerını nezaman ogrenebılırım normallde bıldıgım kadarıyla 4 aylıkken bellı oluyomus
ıkız dıye bu tarıh ertelenırmı

ben 15 haftalıkken öğrenmiştim canım.ikiz olması tarihi ertelemez cnm alakası yok.

arkadaşlar ben de 7+2 yim. üçüz annesi olacağım inşallahh, çok heyecanlıyım. Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versinnnn :))

aaaa şimdi listede gördüm shewall doğum yapmış:) darısı da vakti zamanı gelince bizlere olsun inşallah :)

Merhabalar, bizi de listeye ekler misiniz lütfen:)Tüp bebek tedavisi ile çift yumurta ikizi, iki kızımız olacak inşallah... İstanbul' da yaşıyoruz, SAT a göre tahmini doğum tarihi 10 Nisan 2013 ancak doktorumuz ikiz oldukları için Mart ayında kavuşmamızın muhtemel olduğunu söylüyor.
Herkese huzurlu, sağlıklı bir hamilelik dönemi ve mükemmel kavuşmalar diliyorum.
Sevgiler,

kızlar merhaba, epeydir uğrayamıyordum, hepiniz iyisiniz maşallah, bebeklerimin cinsiyetleri belli oldu, bir kız bir oğlan inşallah, Rabbim hepimize salıkla kucağımıza almayı nasip etsin, birbirimize dua edelim,inşallah zamanında sağlıklı doğumlar yaprız hep birlikte, dün kontrolümüz vardı, kızım 650 oğlum 670 gram olmuş, sizde durumlar nasıl? yavaş yavaş eşyalerını almaya başladım, ikiz olunca ne alacağını şaşırıyor insan şimdiden doum çantasını hazırlayasım geliyor, inşallah çabucak geçer zaman

bende varım bendeee :)))) SAT 23.Eylül.2012 yani 8 hafta 3 günlük hamileyim.
Spontan ayrı keselerde üçüzlerim var :))
Ve bir sürü kaygılarım da mevcut nasıl bir hamilelik geçireceğim ve erken doğarlarsa ne olacak doktorlar bile kesin bişeyler demiyor bazen bazen bunalıma girdiğim oluyor maleseff..

benid eeklermisiniz...
sata göre 29 hazıran . cinsiyetlerı belli değil çift yumurta cinsiyetlerı daha belli değil mikroenjeksıyonla oldu

aynıyız canım sneınle transfer tarıhın 5 ekimmi

Ben latichya seninle durumumuz ortak sanırım :)) lütfen arkadaş olalım veya birbirimize destek olalım çünkü üçüz gebelikler biraz daha özel ve farklı bir durum ve hamilelik gerektiriyor. Birbirimize yardımcı olursak belki daha kolay atlatırız hamileliğimizi. Mesela sen şuan kaç kilo aldın ve nasıl besleniyorsun.

Merhaba bnde ikizlere hamileyim.Cinsiyetini henüz öğrenenmedim.Benide ekleyin.Tüp bebek ikiz hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…