canım ya hayırlı olsun oğluşların bu zamana kadar anlayamamışlar mı :) sende benim gibi 2 oğlan anası olacaksın desene kısmetse :)merhabalar dün ayrıntılı usg ye girdik maşallah iyiler
ama farkedildiki benim bebelerin ikisininde bamyası var
artık 20 haftalığız çok şükür
canım ya hayırlı olsun oğluşların bu zamana kadar anlayamamışlar mı :) sende benim gibi 2 oğlan anası olacaksın desene kısmetse :)
slm benıde lısteye eklermısınız bemde ıkız annesıyım suanda sanırım en yenı benım
gebelıgımın 6. haftasındayım dogumum 40. haftam 18 mayıs 2013 ıstanbulda yasıyorm tup bebek tedavısıyle oldu ve cıft yumurta ıkızı ve ınanın sımdıden etrafımdakı herkez tup bebekmı dıye sormasından bıktım ama suan bebeklerım kadar hıc bıseyın onemı yok benım ıcın umarım hepımız bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza alırız
benimde cinsiyetleri belli oldu
ikiside erkekmiş
bi oğlum vardı zaten 3 tane olacaklar şimdi
ayy yazık bana
slm 7haftalık hamıleyım ıkız bebek beklıyorz dun doktara gıttık ve pek ıyı seyler soylemedı rahımde sımdıden acılma varmıs 2haftada bır muane olmam gerekıyomus ve 3.ayımda rahıme dıkıs gerekırmıs boyle gıderse bebeklerımı 5 yada 6 aylıkken almamız gerekıyormus daha once boyle bı durumla karsılasan varmı yada bılgısı olan napmam gerekıyor ne yapmamam gerekıyor benım buarada cok acıl ıkız gebelıkten ıyı anlayan bı dr arıyorum ıstanbulda oturuyorm yardımcı olursanız cook sevınırım
allah korktuğumuza uğratmasın inşallah
dikiş atılır sende istiraat edersin inşallah bişeycik olmaz
cnm merak etme dikiş ve istiratle geçer. Bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş.
kızlar, yazılanlara şöyle bir baktım da çoğunluk erkek bebeklerin sanırım :) Benimkiler de erkek.. Oğluşlarım olacakmış :)
cnm merak etme dikiş ve istiratle geçer. bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?