Merhaba arkadaslar cok acil bisey sorucam sizdde oluyomu bilmiyorum.. Bugun kasiklarimda aslinda vajina bolgesinde
Bi fazlalik varmis gibi hissediyorum..
Kaslardan mi anlamadim yardimci olurmusunuz?
merhaba bende bişi sormak istiyorum
bilgisi olandan rica ediyorum
benim belimde bundan birkaç yıl öncesi öğrendiğimde sipina bifida denilen bel açıklığı vardı
sonrasında 3 tane ufak fıtıklarım oluşmuş
biliyorsunuzki şuan hamileyim ve doğumuma az kaldı
sizce ben nasıl doğum yapabilirim
doktorumla konusacağım ona göre
eğerki mecburi olursa x fiyat
isteğe bağlı olursa sezeryan x fyat dio hastane
normal yapabilirmiyim bilmiyorum kendıme ve belıme o kadar gvenmiyorum
benım gibi bel sıkıntısı çekenler varmı
kızlar karnım böyle sertleşiyor var ve ara ara böyle kramp girer gibi gaz sancısı gibi ağrıyor noluyor anlamadım,çok cnm yanmıyor ama rahatsız ediyorerken doğum ihtimali çok korkutuyor beni hep böyle bir endişe içindeyim :18::18::18:
arkadaşlar bişey soracağım;planlı sezeryanda kaçıncı haftada alınıyo bebek biln varmı?benim 2.doğumum olacak nasipse!ilkinde açılmam olmadığı ama suyum geldiği ve 10 saat suni sancı çektiğim halde 39+1de sezeryan oldum.şimdi acaba kaçıncı haftada planlı sezeryan oluyo merak ediyorum.
Ayrıca oyle erken dogum diye panikleme bana duzenli sancı cıkınca hap verdi kesilmesi için hastanede, evde kullanmam içinde verdi şuanda arada bir oluyor oda normalmiş.
çok sağol cnm içim rahatladı birazçarşamba günü doktora gıdıcem bende randevum var bakalım nolucak sancı olup olmadıgınıda algılamakta zorlanıyorum,ilk deneyimler ne tuhaf şuan yine oldu hatta bak sana yazarken
selam kızlar. ben haziran annesi olarak size şu son ayınızın tadını doya doya çıkarmanızı tavsiye ederim. özelliklede özgürlüğünüzün. doya doya gezin gezin gezin.....birde şimdiden göğüs uçlarınızı yumuşatın göğüs ucu kremleriyle. benden size tavsiye
Kızlar kabak-patlıcan ve kıyma 3lüsünden yapılacak hafif bir tarif arıyorum
tatlım maşallah de valla yattığımda ninja kaplumbağa gibiyim kalkamıyorumeşim tutup çekiyo yakında vinçle çekerler beni.ayakta olunca sıkıntı olmuyor.iş bitince ayak tabnlarım ve dizlerim ağrıyor.yük ayaklarda benim.kızım bana zorluk yaşatmadı sağolsun sadece abur cuburların etkisi.ilk aylar iyiydi de 2. üç aya girince abur cubur krizi başladı.şimdi kestim.çikolata mutfakta duruyor haftada bir yersem yiyorum.20 kg şaka gibi vitamin haplarını 2-3 güne bir içiyorum.o pisboğaz yaptı beni.
canım ben nıke c72 vıctory modelını aldım.buyuklugunu sevdım.ıcınde bıberon gıbı ıvırzıbır bolmelerı mevcut.bıde yandan ıce dogru gozu var orayada kırlı bez koyulabılr.ben 100e aldım nette ındırıme gırmıs haberın olsun.kızlar ben henuz bebek bakım cantası almadım nıke oneren arkadaslar var da hangı serısı soyle kırlı bezı bıberonu koyabılecegım bır model onerır mısınız
aynen canım dısarı cıkmak ıcın hazırlanırken 2kez wc ye gıdıyorum.dısarı cıkıyoruz 10adımda tekrar tuvaletım gelıyor.bel kaslarım cok zayıf sanırım tasımıyor koca gobusu.eve gelene kadar penguen gıbı yalpalanıyorum.ıyıkı bebek alısverıslerını son aylara bırakmamısız.bırakma dıyenler cooook haklıymısGezelimde canim vallah ben iyce ağırlaştım cok mecbur kalmadikca çıkamıyorum vallah sokakta suyum falan gelir diye cok korkuyorum:)
Sırf onun yüzünden her hafta strese giriyorum, malum temizlik için...
Bu hafta sıkıntı yaşamazsam 2 hafta sonra gidicem zaten, her hafta sıkılıyorum nst'de...
benim doktorum çatı muayenesi yapamam dedi.çünkü bebek kanala girmemiş. 38. haftada kanala girerse o zaman yapcam dedi. girmezse yapmicam dedi.
sonuçta bebek dönmeyebilir . zaten benimkisi yan yatıyo. kanalla felan hiiç ilgilenimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?