2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde 38. haftada giriyo zaten, benimkinin acelesi neyse 35. haftada girmişti.

Kızlar sol bacağımda bzen resmen damar çekilmesi oluyor, çok kötü oluyorum acaba gebeliklemi alakalıdır?

Canim benimde sag bacağım varya üst kısmı kasiklarimdan aşağıya doğru damarlarimi çekiyorlar heralde hamilelikten bugün yürüdüm biraz ondan sonra başladı

Genelde 38. haftada giriyo zaten, benimkinin acelesi neyse 35. haftada girmişti.

Kızlar sol bacağımda bzen resmen damar çekilmesi oluyor, çok kötü oluyorum acaba gebeliklemi alakalıdır?

ah bizim kızın giiresi yok tatlım
sol bacak ağrısı çeken yeşilimsiydi galiba
geçmiş olsun canım

Canim benimde sag bacağım varya üst kısmı kasiklarimdan aşağıya doğru damarlarimi çekiyorlar heralde hamilelikten bugün yürüdüm biraz ondan sonra başladı

Hıı bugünlerde ev işine çok ağırlık verdim sanırım sebebi o, bazen çığlık atacak gibi oluyorum...

kızlar ben henuz bebek bakım cantası almadım nıke oneren arkadaslar var da hangı serısı soyle kırlı bezı bıberonu koyabılecegım bır model onerır mısınız

canım ben çantacıdan 25 tl ye orjınal olmayan siyah bir model aldım.kenarında suluk vb koymak için filesi var.çantacılara bir bak derim

ben de emziricem pompa bile aldım ümidim onda.aynen oturup bağlıyorum.sola yatırmıyor ben bu kızı anlamadım gitti.

bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur

Kızlar bu arada isterseniz enginar da atın buzluğa. Sebze çorbasına başladığınızda farklı sebzeler ekliyorsunuz sırayla çorbaya. Ocakta filan çorba vermeye başlayacağız en geç Şubatta o zamanlarda enginar daha çıkmıyor.Bebelerimize değişik tat olsun :)))

Ya bu son günleri beklemek ne kadar da zor . Bir yandan sıcaklar bir yandan koca göbek her yeni güne belki bu gün doğururum umuduyla baslar oldum .

kızlar bende kızımın kıyafetlerını yıkadım bugün

Eklentiler

• $IMG_3246.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bugun bızımı evlılık yıldonumumuz...3.yılımız bıttı...nasıl gectı anlamadık sukurler olsun...
canım dusuncelı kocam ılk gorustugumuz gunden evlendıgımız gune kadar olan mesajlasmalarımızı yılllarca pc ye kaydedıp saklamıs.ve onları kıtap halıne getırtmıs...bugun verdı cok sasırdım duygulandım hıc beklemıyordum...saatleri dakıkalaarına kadar yazıyor hersey okudukca o delıdolu gunlere gıdıyorum...
Rabbım herkese evlatlarıyla bırlıkte omurluk bır evlılık ,aile nasıp etsın,hıc bozmasın

selam kızlar ben temmuz annesıyım de musade edersenız sıze bır kaç tıyo vermek ısterımmm ..
hastane cantanıza uzun kollu kıyafet fazla koymayın bebege sadece ılk 24 saat uzun kollu gıydırıyorlar sonra sadece kolsuz zıbın ve corap
emzırme sudyenı ve atletı bol bol alınn .. hele gogus pedınızden fazlaca koyun
sezeryn olmak ısteyenlere normal dogum yapmalarını tavsıye eder ama son karar sezeryansa spinal sezeryanı sahsen sıddetle önerırım .. ben cok memnun kaldımm spınal olmasından ama sezeryandan asla .. humana stııl tea yı hastane cantanıza koymayı unutmayınız bence .. oldukca ıse yarıyor kı sezeryan olanların bu konuda destege ıhtıyacı olacak
stres yapmayınnn onu kollarınıza alınca herseyı unutacaksınız.. Allah tek nefeste kurtarsın hepınızı bebeklerınızı de sıze bagıslasınn .

Ayy çok romantik, çok düşünceli eşin gerçekten.
Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yıllara...

canım o kalsiyum eksikligi ile ilgili bol bol süt iç ve gece yatarken bir kase yogurt ye

Sade süt içemediğim için meyveli içiyorum, içinde baya vitamin var, yoğurtta sık sık yemeye çalışıyorum...

Sanırım bebeğin doğmuş ama daha var gibi görünüyor, erkenmi geldi?

Zeynepcim cok sevindim hayirli evlat olsun insallah adini ne koydunuz

bebegım 38 +0da sezeryan oldum erken dogum sıkıntım vardı ama 39 a gırınce aldı dr um ..

ömür koyduk bebegımmm .. Allah razı olsunnnnn

Benimde doktor hep erken doğumdan bahsediyor ama şuan için bi sıkıntı yok gibi.
Sadece suyun patlarsa yada kanama olursa gel dedi.
Bebeğim 35 haftalıkken kanala girdi, sanırım undan dolayı erken dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…