2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar öncelikle herkese ..
Bizim çok büyük sorunlarımız var sanırım , hayat , eş , dost , doğum sonrası , saymakla bitmez eklendikçe eklenir .. Ne zaman geçer diye düşündüğüm de ise muhtemel doğum sonrası yaşayarak geçecek diye beklemekteyim

Bir o kadar da heyecanlıyım .. Bebeğimi beklemek hiç bu kadar heyecan verici gelmemişti
Meraklanıyorum ve çok sabırsızlanıyorum .. Bebeğim geleceği zaman oluşabilecek aile içi Kız tarafı - Erkek tarafı fark etmez her türlü olumsuzlukları ve beni strese sokabilecek durumları elimden geldiğince uzaklaştırmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmaya da devam edicem .. Yoksa vallahi lohusa halimle eli maşalı birine dönmek hiç istemiyorum
Bu arada hamileliğim boyunca bana arkadaş edinmemi sağlayan , şüphelerimi sıkıntılarımı atmama yardımcı olan Kadınlar Klübüne bir teşekkür etmek isterim , neredeyse bütün hamileliğimiz ,dertlerimiz , tasalarımız burada geçti ve çok şükür az kaldı bitecek , bu güne kadar hiç konuşmadığım arkadaşlara da teşekkür ederim , konuşmasak bile onların yazılarından da bilgi edindim çok Bu yazıyı neden şimdi yazdım bilmiyorum daha doğumuma 5 hafta var olarak gözükmekte içimden geldi sanırım bir daha yazabilecek fırsatım da olmaya bilir zaten öpüyorum çok hepinizi allah hepinize en güzel şekilde doğumlar nasip etsin inşallah

Canim mutluluğunuz birliğiniz beraberliğiniz daimi olsun inşallah Enisteyede helal olsun valla masallah da diyeyimde nazar değmesin

Son düzenleme:
daraldım bunaldım ağrılar sancılar tuvalet offfffffffffffff
bide üstüne sıcakklar ölüyorum sinirden ağlıcam

enişteye kocaman

teşekkür ederiz zeynep.ben hepsini uzun kollu aldım içine de çıtçıtlı kısa kol aldım.kızı sıcaktan patlatacaktım önerini dikkate alacağım

ayyy teyzesi önerini dikkate alıcaz.şuna bak ocakta çorba içircez sıpalara.ay işallah allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza aldırsın da o çorbalardan yapalım bebişler de üüstümüze püskürtsün

Artik sen gelin bakarsin ben buldum simdiden muffinn kizini alcam
anaaaa kaynana fikri birden ağır geldi.ben kızıma nasıl kıyarım dünür.ayy düşüncesi bile korkuttu.ben kızımı veremem kışlık turşu yapacam.ay elin oğlu üzerse kızımı yakar geçerim

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar.ay sıcaktan kaşıntı bastı.yan yatış yastığını da yıkadım elde.içindeki sünger tuhaf kokuyordu.şimdi dalin kokuyor mis gibi.bu arada kapı süslerinizi de çantaya atın

Son düzenleme:

Canim mutluluğunuz birliğiniz beraberliğiniz daimi olsun inşallah Enisteyede helal olsun valla masallah da diyeyimde nazar değmesin

enişteye kocaman

teşekkür ederiz zeynep.ben hepsini uzun kollu aldım içine de çıtçıtlı kısa kol aldım.kızı sıcaktan patlatacaktım önerini dikkate alacağım

coook tesekur ederız hepınıze teyzoslar allah razı olsun

Artik sen gelin bakarsin ben buldum simdiden muffinn kizini alcam
anaaaa kaynana fikri birden ağır geldi.ben kızıma nasıl kıyarım dünür.ayy düşüncesi bile korkuttu.ben kızımı veremem kışlık turşu yapacam.ay elin oğlu üzerse kızımı yakar geçerim

ayyy teyzesi önerini dikkate alıcaz.şuna bak ocakta çorba içircez sıpalara.ay işallah allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza aldırsın da o çorbalardan yapalım bebişler de üüstümüze püskürtsün

kızlar merabalar tekrardan ben çok giremiyorum arada girip önerileri olanları okuytup çıkıyorum gerçi artık izne ayrıldım sürekli giricem sanırım :)
bu arada bugün kontrolümüz vardı kızım 3 kg 100 gr olmuş ben halen 8 kilo almış görünüoryum ve 36 haftamız bitiyo doktorumuzda 27 temmuza gün verdi saati bile belli okdar stresliyim ki şuanda aklımda hep doğum anı var kızımız halen ters duruyo mecbur sezeryan olucak anaztesi uzmanı epidural doğumuda önerdi ben en çok kızım doğduğu anda onu kucağıma almak ve anında emzirmek istediğim için normal doğum isitiyodum sezeryanda da mümkün dedi doktor hiç bir eksi yönü yok dedi kafam çok karışık napıcam bilmiyorum önerisi olanlar varmııı ??

hic yapmadigim birsey yaptim kisa tarhana hazirladim malum bebegime mamadan daha faydali olacagi kesin sirf onun icin yaptim cok besleyici ve katkisiz ohhh mis gibi ama tabi o ek gidalara baslamadan biz bitirirsek bunada sasirmam sizlerede tavsiye ederim hem sebze corbasindan daha kolay yapilir

yaa bunlara takilip hayati zindan etmeyin kendinize ben iki normal dogum yaptim hemde ozel hastanede ama yavrucuklarimi once bana vermediler temizledi disari aldilar bende dogumhaneden ciktiktan anca bir iki saat sonra emzirebildim ne simdi aha normal dogum yaptim nasip olmadimi olmuyo simdi hic olmazsa sezeryanda ilk getirip sana opup koklatiyolar eger bu seni rahatlatacaksa soyliyim yani yasadigim tecrube bu

Ayyy tarhanaaa ben bayılırım . Nasil yaptin , kolaymi bir tarif versen ?

öle tabi nasip allah korusun o anda bişey olsa gene alamıcam kucağıma ama eğer böyle bir şansım varsa onuda kullanmak isterim onu düşünüyorum birde doğumum saatine kadar belli acayip stres yaptım bugün kendime hep kafamda allahım hepimize yardım etsinn :))))

Ayyy tarhanaaa ben bayılırım . Nasil yaptin , kolaymi bir tarif versen ?

canim dedimya ilk defa yaptim gorumcem hep yapardi bizede tadimlik gonderirdi o simdi geldi yanimiza onunla yaptik kolaymis yaa tarifinide vereyim ama oyle tam olcu ile yapmadi gozkarari soylim 1 su bardagi haslanmis nohut, 1 su bardagi haslanmis kizmizi mercimek 4-5 domates, 5 tane kirmizi biber, 4-5 tane sivri biber, maydanoz dereotu nane sevmene bagli olarak birer demet, yogurt suzme 1kiloya yakin, hepsini robottan gecirdik sonra buyukce bir kaba aldik aldigi kadar un kattik kivami mucver kivamindan az kati olacak poaca hamurundansivi olacak onu yogurduk(oglusum yogurdu tabi ben yogursaydim solugu hastanede alirdim) sonra 4 gun kadar sicak balkonumda agzini ilk gun acmamak kaydiyla eksimesi icin beklettik sonraki gunler acip karistirdik eksidimihem kokusundan anlarsin hem gorunumunden 5. gunde bahcemiz var orada doktuk iste bir gun icinde kaldirdik birazinida parca parca ayirip buzluga attim yasida nefis oluyo dedigim gibi bebis icin bulunmaz bir mama hem besleyici hem katkisiz sutle aciyolarmis bebekler icin pisirirken

iyiya iste tadini cikar son gunleri hamileliginin korkular hepimizde var bol bol dua et bizimde daha degisik nerde ne zaman nasil olacak diye endiseler olabiliyo onemli olan bunlarin senin huzurunu bozmamasi Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin sekli ne olursa olsun nasip meselesi kimi normal dogumda perisan olurken kimi sezeryandan rahat ediyo kiminede sezeryan gelmiyo dedimya nasip yapacak tek sey var cok dua edip ALLAHA SIGINMAK ondan baskasindan medet yok valla o halde

Kızlar yaa bişey sorucam, bazen çok tedirginlik yaşıyorum.
Allah muhafaza korkuyorum bebeğime bişey olacak diye sizde de varmı bu durum?
Doğumdan sırf bebeğime zarar gelri diye korkuyorum

Bir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.

Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.

Bu hafta işi gücü bıraktım artık. Son gelişmeleri de yazarım.

Hepinize rahat sağlıklı son haftalar.

selam annişşler millet gece yattımı uyuyamaz ben 4 te 5 te kalkıp bidaha uyuyamıyorum bacağım çok kasıyo ne yana dönsem yatamıyorum amaaaannn amaaaaann uzun hava cekiyorum

maşallah cnm kızının kilosu çok gzl sezeryana gelince bencede epidural daha iyidir ilkinde bende hep göriyim isterdim ama ggenel anestezide öyle bi şans yok normal olmuyorsa epidural sezeryan daha iyi .hakkında hayırlısı

hayırlısıyla olsun sağ salim cnm inşallah bi haftan kalmış he olsun bnmde ilki sezeryandı dönmedi eşme geçen bu dönerse ağlarım valla diyorum ama herşeyin hayırlısı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…