kızlar bugun bızımı evlılık yıldonumumuz...3.yılımız bıttı...nasıl gectı anlamadık sukurler olsun...
canım dusuncelı kocam ılk gorustugumuz gunden evlendıgımız gune kadar olan mesajlasmalarımızı yılllarca pc ye kaydedıp saklamıs.ve onları kıtap halıne getırtmıs...bugun verdı cok sasırdım duygulandım hıc beklemıyordum...saatleri dakıkalaarına kadar yazıyor hersey okudukca o delıdolu gunlere gıdıyorum...
Rabbım herkese evlatlarıyla bırlıkte omurluk bır evlılık ,aile nasıp etsın,hıc bozmasın
enişteye kocamankızlar bugun bızımı evlılık yıldonumumuz...3.yılımız bıttı...nasıl gectı anlamadık sukurler olsun...
canım dusuncelı kocam ılk gorustugumuz gunden evlendıgımız gune kadar olan mesajlasmalarımızı yılllarca pc ye kaydedıp saklamıs.ve onları kıtap halıne getırtmıs...bugun verdı cok sasırdım duygulandım hıc beklemıyordum...saatleri dakıkalaarına kadar yazıyor hersey okudukca o delıdolu gunlere gıdıyorum...
Rabbım herkese evlatlarıyla bırlıkte omurluk bır evlılık ,aile nasıp etsın,hıc bozmasın
teşekkür ederiz zeynep.ben hepsini uzun kollu aldım içine de çıtçıtlı kısa kol aldım.kızı sıcaktan patlatacaktım önerini dikkate alacağımselam kızlar ben temmuz annesıyım de musade edersenız sıze bır kaç tıyo vermek ısterımmm ..
hastane cantanıza uzun kollu kıyafet fazla koymayın bebege sadece ılk 24 saat uzun kollu gıydırıyorlar sonra sadece kolsuz zıbın ve corap
emzırme sudyenı ve atletı bol bol alınn .. hele gogus pedınızden fazlaca koyun
sezeryn olmak ısteyenlere normal dogum yapmalarını tavsıye eder ama son karar sezeryansa spinal sezeryanı sahsen sıddetle önerırım .. ben cok memnun kaldımm spınal olmasından ama sezeryandan asla .. humana stııl tea yı hastane cantanıza koymayı unutmayınız bence .. oldukca ıse yarıyor kı sezeryan olanların bu konuda destege ıhtıyacı olacak
stres yapmayınnn onu kollarınıza alınca herseyı unutacaksınız.. Allah tek nefeste kurtarsın hepınızı bebeklerınızı de sıze bagıslasınn .
Kızlar bu arada isterseniz enginar da atın buzluğa. Sebze çorbasına başladığınızda farklı sebzeler ekliyorsunuz sırayla çorbaya. Ocakta filan çorba vermeye başlayacağız en geç Şubatta o zamanlarda enginar daha çıkmıyor.Bebelerimize değişik tat olsun :)))
anaaaa kaynana fikri birden ağır geldi.ben kızıma nasıl kıyarım dünür.ayy düşüncesi bile korkuttu.ben kızımı veremem kışlık turşu yapacam.ay elin oğlu üzerse kızımı yakar geçerimArtik sen gelin bakarsin ben buldum simdiden muffinn kizini alcam
Ayy çok romantik, çok düşünceli eşin gerçekten.
Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yıllara...
Sade süt içemediğim için meyveli içiyorum, içinde baya vitamin var, yoğurtta sık sık yemeye çalışıyorum...
Canim mutluluğunuz birliğiniz beraberliğiniz daimi olsun inşallahEnisteyede helal olsun valla masallah da diyeyimde nazar değmesin
enişteye kocaman
teşekkür ederiz zeynep.ben hepsini uzun kollu aldım içine de çıtçıtlı kısa kol aldım.kızı sıcaktan patlatacaktım önerini dikkate alacağım
anaaaa kaynana fikri birden ağır geldi.ben kızıma nasıl kıyarım dünür.ayy düşüncesi bile korkuttu.ben kızımı veremem kışlık turşu yapacam.ay elin oğlu üzerse kızımı yakar geçerimArtik sen gelin bakarsin ben buldum simdiden muffinn kizini alcam
Kızlar bu arada isterseniz enginar da atın buzluğa. Sebze çorbasına başladığınızda farklı sebzeler ekliyorsunuz sırayla çorbaya. Ocakta filan çorba vermeye başlayacağız en geç Şubatta o zamanlarda enginar daha çıkmıyor.Bebelerimize değişik tat olsun :)))
yaa bunlara takilip hayati zindan etmeyin kendinize ben iki normal dogum yaptim hemde ozel hastanede ama yavrucuklarimi once bana vermediler temizledi disari aldilar bende dogumhaneden ciktiktan anca bir iki saat sonra emzirebildim ne simdi aha normal dogum yaptim nasip olmadimi olmuyo simdi hic olmazsa sezeryanda ilk getirip sana opup koklatiyolarkızlar merabalar tekrardan ben çok giremiyorum arada girip önerileri olanları okuytup çıkıyorum gerçi artık izne ayrıldım sürekli giricem sanırım :)
bu arada bugün kontrolümüz vardı kızım 3 kg 100 gr olmuş ben halen 8 kilo almış görünüoryum ve 36 haftamız bitiyo doktorumuzda 27 temmuza gün verdi saati bile belli okdar stresliyim ki şuanda aklımda hep doğum anı var kızımız halen ters duruyo mecbur sezeryan olucak anaztesi uzmanı epidural doğumuda önerdi ben en çok kızım doğduğu anda onu kucağıma almak ve anında emzirmek istediğim için normal doğum isitiyodum sezeryanda da mümkün dedi doktor hiç bir eksi yönü yok dedi kafam çok karışık napıcam bilmiyorum önerisi olanlar varmııı ??
hic yapmadigim birsey yaptim kisa tarhana hazirladim malum bebegime mamadan daha faydali olacagi kesin sirf onun icin yaptim cok besleyici ve katkisiz ohhh mis gibi ama tabi o ek gidalara baslamadan biz bitirirsek bunada sasirmamsizlerede tavsiye ederim hem sebze corbasindan daha kolay yapilir
yaa bunlara takilip hayati zindan etmeyin kendinize ben iki normal dogum yaptim hemde ozel hastanede ama yavrucuklarimi once bana vermediler temizledi disari aldilar bende dogumhaneden ciktiktan anca bir iki saat sonra emzirebildim ne simdi aha normal dogum yaptim nasip olmadimi olmuyo simdi hic olmazsa sezeryanda ilk getirip sana opup koklatiyolareger bu seni rahatlatacaksa soyliyim yani yasadigim tecrube bu
Ayyy tarhanaaa ben bayılırım . Nasil yaptin , kolaymi bir tarif versen ?
öle tabi nasip allah korusun o anda bişey olsa gene alamıcam kucağıma ama eğer böyle bir şansım varsa onuda kullanmak isterim onu düşünüyorum birde doğumum saatine kadar belli acayip stres yaptım bugün kendime hep kafamda allahım hepimize yardım etsinn :))))
maşallah cnm kızının kilosu çok gzl sezeryana gelince bencede epidural daha iyidir ilkinde bende hep göriyim isterdim ama ggenel anestezide öyle bi şans yok normal olmuyorsa epidural sezeryan daha iyi .hakkında hayırlısıkızlar merabalar tekrardan ben çok giremiyorum arada girip önerileri olanları okuytup çıkıyorum gerçi artık izne ayrıldım sürekli giricem sanırım :)
bu arada bugün kontrolümüz vardı kızım 3 kg 100 gr olmuş ben halen 8 kilo almış görünüoryum ve 36 haftamız bitiyo doktorumuzda 27 temmuza gün verdi saati bile belli okdar stresliyim ki şuanda aklımda hep doğum anı var kızımız halen ters duruyo mecbur sezeryan olucak anaztesi uzmanı epidural doğumuda önerdi ben en çok kızım doğduğu anda onu kucağıma almak ve anında emzirmek istediğim için normal doğum isitiyodum sezeryanda da mümkün dedi doktor hiç bir eksi yönü yok dedi kafam çok karışık napıcam bilmiyorum önerisi olanlar varmııı ??
hayırlısıyla olsun sağ salim cnm inşallah bi haftan kalmış he olsun bnmde ilki sezeryandı dönmedi eşme geçen bu dönerse ağlarım valla diyorumBir süredir işlerimizdeki yoğunluktan bir şey yazmamıştım. Gece geç saatte yazdıklarınıza bakıyordum.
Doğum günümüz 24 temmuz olarak belirlendi. Plesantam rahim ağzını kapattığı için ve ilk doğumum sezeryan olduğu için sezeryan olacağım.
Bu hafta işi gücü bıraktım artık. Son gelişmeleri de yazarım.
Hepinize rahat sağlıklı son haftalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?