kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırımofff ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa
kızlar bu rahımde acıklık olayı nedır bırı anlatabılırmı.yanı vajınanın dısardan gorunen kısmında mı oluyor acılma.assagıya dogru.yoksa ıcerde mı oluyor.icerde oluyorsa bebegın kafası o dısardan gorunen daracık yerden nasıl cıkıyor:44::44:mecburen doktorun kesık atması gerekır yada ıkınmayla yırtılıyor sanırımofff ben yatıp kalkıp dogumu dusunuyorum yaa
canım cok tatlısın
2 ay önce anneme dıyorum ben aynadan bakarım acıklık buyuynca gıderım dr a
evde sancı cekerım dıye
annem dedı onu nasıl görcen saf kızım orası vajına gırısı rahım ıcerde dedı
yanı ıcerde bı gırıs daha var
orda acıklık oluyormus
ama doktor kesıgı dısarıya vajına gırısıne atıyormus
ben bu yasımda ögrendım utanıyorum
Gunaydinlar herkese. Sicak uyutmadi bizi. 6 da kalktim dus aldim yarim saat anca uzanabildim terlemeden.esim gidince balkonda kahvalti yaptik en serin yer orasi die. Ama simdi yatmak istiyorum ayaklarimin sisi insin die ama yok yatilmiyor. Bu saat bukadar sicak varsa ewin her yerinde ogleden sonrayi dusunemiyorum. Sabahtan aksama kadar gunesicinde ewimiz.
Benim nstde sancılarım cıkınca doktor bakalım acıklık var mı dedi alttan muayene sandım normal ultrasondan baktı ve yok iyi dedi sonuc olarak.
aynen canım yumurta olsa pişer.gece yatmadan el-kafa-kol iyice yıkıyorum sulu sulu uylkuya.sonra da sağa dön tekme sola dön tekme modunda.gece de birsürü kez kalkıyorum.ama düzenli uyuyamama rağmen halsizlik vb olmuyo şükür.ben bunu yaza bağlıyorum.kışın olsa bu uykusuzluğa dayanamazdık.
bu arada kızlar akşama kışlık domates püresi yapcam kavanozlara doldurcam.kışın ohhh mis gibi sos-domates çorbası için de iyi olur
hımmm anladım canım bu dısardan gorulebılecek bısey degıl yanı bılırkısının bır dokunması usgyle bakması gerek...tesekkur ederım.
Bende dısardan gorulecek birsey sandım osekilde bir muayene bekledim eşimde odada eyvah dedim tam kızardım falan ama ultarasonla biraz kasıklarıma dogru inerek baktı teknoloji iste yok :)
peki çatı muaynesi yaptı canım oncesınde falan.
ben renk ayrımı yaptım. kısa programda ayrı ayrı yıkadım herşeyi. tüm beyazlar-maviler ve diğer yakın renkler olarak. (1 er yemek kaşığı dalan roxy ile)
selam kızlar nasılsınız...bakıyorum da ilk anne olacaklara panik düşmüş her şeyden korkmalar başlamış:)) korkmayın kızlar allahın izniyle sıkıntılı dönemleri atlattık bundan sonra bebişlerimiz doğsa da çok sıkıntı yaşamazlar inşallah. ben ilk oğlumu 1300 gr 31. haftamda doğurmak zornda kaldım.1 ay küvezde kaldı.çok sıkıntı çekti bana verdiklerinde 1800 gr dı ama maşallah gayet sağlıklıydı.şimdi yaşıtlarını yakaladı bile.içinizi ferah tutun.pozitif düşünün ve bu günlerin kıymetini bilin.hamilelik sultanlıktır çünkü.bunu unutmayın
antalyalı anneler güllükteki selekler çarşısının zemın katında hemen gırıste,bebek ve nıkah şekerleri,çikolataları yapan bi yer,çeşit çok fiyat uygun,fiyatlar 1 tlden baslıyor 6 tl ye kadar degısıyor adet olarak (ayrıca kendınız yapmak ıstersenız MALZEMELERİNİDE satıyorlar,ben söyle bir baktım yapmakla ugrasamam dedım sıparıs verdım) tavsiye ederım hepsıde cok guzellerdı yanlız çok yoğun eger yaptırtıcaksanız acele edın benımkını 4 gun sonraya verebılırız dedıler persembe gunu alıcam. inşallah ogüne kadar doğurmam benim şekerler sepetiyle birlikte 75 tl tuttu.
Bu arada bizim doktor hiç bahsetmiyor çatı muayenesinden yapmayacakmı yoksa, malum bebekte rahim kanalına girmiş belki yapmaz...
Sırf onun yüzünden her hafta strese giriyorum, malum temizlik için...
Bu hafta sıkıntı yaşamazsam 2 hafta sonra gidicem zaten, her hafta sıkılıyorum nst'de...
her türlü yapıyolar o muayeneyi malesef:)) randevunda yapar zaten son haftaların,banada son ayında yapıcam demişti,ayın 4 ünde randevum muhtemelen göreceğiz çatıyı
mufinnncim bu ne hamaratlık hıc bos durmuyorsun valla o aldıgın 20 kılo nereye gıttı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?