2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güldüm bayağı yaa ömrün uzun olsun:)) ne olacak bizim halimiz:)) aşağı yukarı şöyle bişi yaşadım bende bu sabah (gece bi üst değiştrdim zaten) sabah 6'da kalktım yanıyorum su gibiyim,bacaklarım uyuşmuş,belim ağrıyor vaziyette oturdum yatağa inliyorum eşim kalktı hastaneye gidelimmi?iyimisin? evet desem gitcez o derecede napsın o da korkuyor gerçi yok dedim öle öle yaklaşık 1 saat oturup camları açıp öle uyumuşum yine yağmurla uyandım ne güzeldi yahu ama şimdi yine güneş ve nem daha çok sanki...hıı bi de bu saçlarım beni öldürecek doğum yapayım hemen kestircem hemde kısacık...

3 gün sonra evlilik yıldönümüm; kızım bizi mi kıskandı acaba evlilik yıldönümümüze bir ömür ortak mı olacak :)) sanırım ondan inmiyor aşağıya :))

kızlar bi site paylaşıcam, malum öyle çıkıp gezemiyoruz artık ve acil ihtiyacı olan olabilir.

bu sitede Sezonu Yakala | Sezonun En Trend ve Ucuz Ürünleri Burada ayakkabılar 29 liraya düşmüş, ancak velakin 3 adet alırsanız üçüncü 19tlye geliyormus
ama dikkatimi çeken 35 numara secenegi de olmasıydı.
bi bakın isterseniz ihtiyacı olanlar

Fazla olack birsey varsa oda pijama takımı olsun zor durumda kalmayalım zaten yazlık seyler kışlık gibi yer kaplamıyor. Bazılarına 3 bile yetmiyormus odurumda iyice stres olmak var birde

dimi ya dantelliler vardı; giyeriz ayol; bu çocuklar gökten inmedi ya bu göbekler yokken giyiyorduk :))

:) Ben bi kere göbekli halimle giymiştim, Allah'tan göbek kısmı açıktı oldu, yoksa hayatta olmazdı...

pazar günü alışveriş yaparken eşime 1 tanede sabahllıklı almamız gerekiyo dedim oda ne derse beğenirsiniz evde varya saten dantelli gecelik takımını söylüyomuş meğer :)

Ay oda annem gibi konuşmuş :)
Aslında hiç kullanmıyorum sırf hastane içinde almak istemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum.

resimleri bekliyoruz canım

biraz önce dr umu aradım. antibiyotiği keselim dedi tek dozluk bir toz varmış gece bir onu iç dedi. sanırım kimse burda idrar yolu enfeksiyonundan haberi yok.

dün yapılan idrar tahlilimde bende de çıktı ilaç verdi doktorum
akşam alıcam iş çıkışı bakalım
ztn bi olmayan oydu bende oda oldu tam oldu :)
annemin beni nasıl dünyaya getirdiğini düşündükçe yaptığım bazı şeylerde
pişmanlık duymaya başladım
canım annem benım bak kızında anne oluyor az kaldı off ya ben yıne ağlıom
sanırım günler yaklaştıkça daha bı duygusal olmaya başladım(

ya bu park yatak için ne marka yatak aldınız kızlar visco olsuun diyor herkes tamam da marka ne almalı bilemedim

geçen gün bende kuzenimden duydum sezeryan olursan ilk başta sütün gelmeyebilir dedi
ameliyat eldivenıne sıcak su koy,göğsüne havlu koyup suıyu üstünde tut biraz dedi
o zmn süt geliomuş
kendisi 2 doğum yaptı inşallah faydalı olur bizler için

geçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi yoksa toz mu verdi.

Kızlar bi kaç kişiden duydum, göğsün yara olmaması için emzirmeden önce soğan sürülüyormuş, yapanların göğsü yara olmamış, bende yapmayı düşünüyorum...

Bebişlerin odasını ne zaman aktif hale getiriceksiniz,yani halısı,cibinlik tülü vs.. ne zaman hazırlıycaksınız.

pazar günü alışveriş yaparken eşime 1 tanede sabahllıklı almamız gerekiyo dedim oda ne derse beğenirsiniz evde varya saten dantelli gecelik takımını söylüyomuş meğer :)

benimki bana olmuyo zaten geçen deniyim dedim mevlüt için falan giyerim diye kalçamdan geçmedi ((((

benimki bana olmuyo zaten geçen deniyim dedim mevlüt için falan giyerim diye kalçamdan geçmedi ((((

benimde valla aynısı. gerçi ben hamilelikte pek kilo almadım 63 le hamile kaldım 66 kiloyum. kilo alış verişlerim çok oldu. ama gecelik takımımı 56-57 kiloyken almıştık evlenirken yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…