ee adamcağızın fikri nerdeyse zikri de orada ne yapalım.. :))
herkese günaydıınnndün kötü bigun gecirdikk bacak aramın agrısından artık sag bacagımı kullanamicagımı falan dusundum resmen adım atamıyordum eve gittim yemek yaptım sonra başladım aglamaya yuruyemiyorum yuzustu yatamıyorum heryerim çatladı 10 kilo aldım ayyy ne varsa değişen herseye ağladım eşim tabii şoka girdi nezamandır gulluk gulistanlıktım dun bi patlama yaşadım ama kızımıda seviyorum buarada ayy tekme attı diyede guluyorum aglarken anlicagınız ben sanırım sıyırdım
Fazla olack birsey varsa oda pijama takımı olsun zor durumda kalmayalım zaten yazlık seyler kışlık gibi yer kaplamıyor. Bazılarına 3 bile yetmiyormus odurumda iyice stres olmak var birde
bende 2 tane pijama takımı biri sabahlıklı. 1 tane de gecelik aldım bol bol iç çamaşırıda alın. çorap ta alın sakın sıcak diye düşünmeyin üşünüyomuş.
kızlar aynen lekeli dolaşıp rezil olacağıma çantaya koyarım vezir olurum.akmıyo kokmuyo.en kötüsü eve getirir evde giyersin.kaç topiği okudun anneler yedek koymuş zararı olmaz.yalnız bazı dr lar pijama altı istemiyormuş dikiş vb olunca.giyip çıkarması açısından sanırım.benimki beli ayarlanır cinsten.tek takıldığım nokta bebeğe havlu koyacak mıyız.doğunca siliyorlar mı yıkıyorlar mı ondan sordum.bir de şık olan hastane çıkışını mı ilk giydirsem normal olanı mı.kan leke vb bulaşıyormuş.malum ilk fotoları çekilecek.siz ne tapacaksınız
dimi ya dantelliler vardı; giyeriz ayol; bu çocuklar gökten inmedi ya bu göbekler yokken giyiyorduk :))
pazar günü alışveriş yaparken eşime 1 tanede sabahllıklı almamız gerekiyo dedim oda ne derse beğenirsiniz evde varya saten dantelli gecelik takımını söylüyomuş meğer :)
ben de bu arada pazar günü fotoğrafçımla son kez görüştüm; hamilelik fotolarımı çekti; bu ayıcık halimi belgeledik.. doğum olduğu gün arayacağım gelecek..
3 ayrı şeker hazırladım; biri eşimin iş yerine biri mevlüt için biri de hastahane için.. iş yerine olanın işi bitti, mevlüt için olanları daha bağlamadım şekerler hava almasın diye..
hastahane için olanı da birazdan yaparsam resim yollarım birazdan :))
mevlüt için; şeker hamurumu ve kalıplarımı da aldım kurabiyeler için.. Bu son sıcak günleri eğlenceli aktivitelerle değerlendiriyorum yani anlayacağınız.. ama yandııııım!!!
biraz önce dr umu aradım. antibiyotiği keselim dedi tek dozluk bir toz varmış gece bir onu iç dedi. sanırım kimse burda idrar yolu enfeksiyonundan haberi yok.
kızlar aynen lekeli dolaşıp rezil olacağıma çantaya koyarım vezir olurum.akmıyo kokmuyo.en kötüsü eve getirir evde giyersin.kaç topiği okudun anneler yedek koymuş zararı olmaz.yalnız bazı dr lar pijama altı istemiyormuş dikiş vb olunca.giyip çıkarması açısından sanırım.benimki beli ayarlanır cinsten.tek takıldığım nokta bebeğe havlu koyacak mıyız.doğunca siliyorlar mı yıkıyorlar mı ondan sordum.bir de şık olan hastane çıkışını mı ilk giydirsem normal olanı mı.kan leke vb bulaşıyormuş.malum ilk fotoları çekilecek.siz ne tapacaksınız
canım benim bence havluya gerek yok çünkü maksimum 2 gece kalacaksınız o arada da yıkamazsınız zaten çok küçük olduğu için.hatta bazı doktorlar abartıp göbeği düşünceye kadar yıkattırmıyorlar ama ben eve gelir gelmez yıkayacağım inşallah.sıcakta eziyete gerek yok.benim oğlan 1 kiloluk haliyle küvezde her gün yıkandı.ama dediğim gibi eve geçince.
kıyafet konusunda da bitane kırık beyaz süslü yenidoğan takım aldım.güzelce silinip paklanınca onu giydiricem ben ilk fotoları yakışıklı çıksın:)) zaten her halukarda günde 3 posta kusacak kıyafet değişecek bari güzel olsun
canım benim bence havluya gerek yok çünkü maksimum 2 gece kalacaksınız o arada da yıkamazsınız zaten çok küçük olduğu için.hatta bazı doktorlar abartıp göbeği düşünceye kadar yıkattırmıyorlar ama ben eve gelir gelmez yıkayacağım inşallah.sıcakta eziyete gerek yok.benim oğlan 1 kiloluk haliyle küvezde her gün yıkandı.ama dediğim gibi eve geçince.
kıyafet konusunda da bitane kırık beyaz süslü yenidoğan takım aldım.güzelce silinip paklanınca onu giydiricem ben ilk fotoları yakışıklı çıksın:)) zaten her halukarda günde 3 posta kusacak kıyafet değişecek bari güzel olsun
canım dr lar doğumdan sonra silmek için ister mi diye merak etmiştim.güzeli ilk giydirelim.malum ilk resimler çekilecek
ya bu park yatak için ne marka yatak aldınız kızlar visco olsuun diyor herkes tamam da marka ne almalı bilemedim
canım işallah eksiğimiz olmaz.malum eşler orda bizden panik olacakları için bir de alışverişe yollamak istemem.6-7 farklı topiğin listesinden oluşturdum bu listeyi.sefil gibi gitmekten iyidir.yalnız çoğu hazır çantaya konulacak sadece.aslında kapatıp bagaja atmak lazım ama nolur nolmaz.sezeryan olacaklar için süt problemi olmasın diye mama alın yanınıza diyorlar.bir de ilk zamanlar kaşıkla da anne sütü sağıp veriyorlarmış.1 de mama kaşığı koydum ben.artı süt artırıcı çay(humana aldım sitelerden çok methini duydum) koydum.süt gelmez ya da az gelirse işe yarıyormuş.
canım görümcem bu durumu yaşamış kan leke bulaşıyomuş o yüzden ben şık olanı daha sonra giydirmeyi düşünüyorum. gerçi o heyecanla nasıl yapacaz bilmiyorum. benim arkadaşım şubatta doğum yapmıştı. odasına gelir gelmez aman niye beyazlı takımı giydirmediniz dedi. çünkü bebişin ilk fotoları şık olmalıymış. Aman bir sağlıkla gelsinlerde Allahın izniyle.
dün yapılan idrar tahlilimde bende de çıktı ilaç verdi doktorum
akşam alıcam iş çıkışı bakalım
ztn bi olmayan oydu bende oda oldu tam oldu :)
annemin beni nasıl dünyaya getirdiğini düşündükçe yaptığım bazı şeylerde
pişmanlık duymaya başladım
canım annem benım bak kızında anne oluyor az kaldı off ya ben yıne ağlıom
sanırım günler yaklaştıkça daha bı duygusal olmaya başladım(
çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım antibiyotik mi verdi yoksa toz mu verdi.
pazar günü alışveriş yaparken eşime 1 tanede sabahllıklı almamız gerekiyo dedim oda ne derse beğenirsiniz evde varya saten dantelli gecelik takımını söylüyomuş meğer :)
benimki bana olmuyo zaten geçen deniyim dedim mevlüt için falan giyerim diye kalçamdan geçmedi ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?