kokoşluktan zarar gelmez.benim 1 kızın 1,5 valizi var.kapı süsünü bile aldım.ay ihtiyacı bitmiyor hiç.sabah sabah kızımın kreasyonlarını paylaşayım sizlerle pampişler
Eki Görüntüle 467699 Eki Görüntüle 467700 Eki Görüntüle 467701 Eki Görüntüle 467702 Eki Görüntüle 467703 Eki Görüntüle 467704 Eki Görüntüle 467705 Eki Görüntüle 467706 Eki Görüntüle 467707 Eki Görüntüle 467708 Eki Görüntüle 467709 Eki Görüntüle 467710
bişey sorucam,ben 2-3 gündür uyuz gibi kaşınıyorum özellikle sabahları bildiğin yoluyorum heryerimi. ayaklarım,topuğum,kollarım sırtım ölüyorum yaaa??? kaşınan var mı başka:))
teşekkür ederiz cnm egeylehay senin ayaklarına ya sus kızım zaten bebek midemin üstüne oturmuş saolsun kalkamıo da kuzumsürekli öğğğ öğğğ moddayım bir de koku moku diyorsun
çok şekerler sağlıkla büyüsün Ege bey...
ay onun paçalı kotunu yesinler yaa lastikli lastiklii:)) tamam bu iş olur muffincimm:))
bende çok yiyiyordum ama bende şaşırdım valla canım duruma....heyyyooo , yaşşasın bir bebiş daha geliyor ,ben büyük ihtimal bu ay bir doluu kilo almış olabilirim ,habire birşeyler yemiş oluyorum yaa
inş. kendi sancın gelir canım ilk sunni sancıyla hiç açılma oladan başlamak kötü çünkü işe yaramama olasılığı yüksek inş. kendin gelir.Ne yazikki benimde eger haftaya kadar sancım olmazsa suni sancı ile dogum başlatılacak ki ben hep sancımı evde çekip oyle hastaneye gideceğim diyordum. Ama bebegim iri oldugu icin doktorum haftaya kadar bekleriz olmadi suni sanci veririz dedi . İnsaallah oğlum annesine bir güzellik yapar da kendi gelmeye karar verir.
aynı durumda olduğum birini görmek ne güzel. ama en ikiniciyi artık hiç istemiyorum dönemde ve ilkim çok küçükken karşılaştım. birde işin garibi bende tek çocuğum. ve en büyük korkum aralarında ayrıma düşmek hak geçirmek, Allah'ım yardımcımız olsun o konuda evlat hakkına girmeyi hiç istemem.Günaydıın,
Ne güzel bir haber bu böyle :) Günümüz de bu haber kadar iyi olur inşallah. Allah sağ salim bizlere de kucaklamayı nasip etsin yavrularımızı. Artık heyecan dorukta ki benim ikinci doğumum, ilk doğumu olan arkadaşları çok daha iyi anlıyorum. Az çok süreci biliyorum, ama yine de her bir yavrucuk farklıymış meğer. Başta çok çekincelerim vardı ikinci çocuk konusunda, ben tek çocuğum, annem sadece beni yetiştirdi kardeşi nasıl bir şey bilmiyorum, ben de 10 sene sadece oğluşumu, nasıl olur ikinci bebecik, oğlum kadar çok sever miyim, heyecanlanır mıyım diye çok düşündüm, ama Allah her birinin sevgisini farklı veriyormuş meğer.
Ay hadi artık sağ salim gelsinler :)))
ilk hafta beslemesi çok önemli bebişin canım ayrıca bir arkadaşında dediği gibi sıvı alımı. süt yoksa bile en azından mamayla desteklemek gerek ve benden size tavsiye doktorlar iki saatte bir der mama için sakın beklemeyin ağladığı anda ilk bir ay tıkın ağzına. sütüde öle ancak 4. aydan sonra düzene sokmaya başlayın.Günaydın pampişler...aybur un gözüaydın.safakba ve revoloucıon a da sağlıklı doğumlar diliyorum.kızlar benim hala süt vb im çıkmıyor neden acaba.bazı arkadaşlarımızda oluyormuş.geçen eski komşumuz doğum yaptı.hala hastanede 4 gün oldu.oğlu sarılık olmuş.sarılık olmaması için ne yapabiliriz.anne sütü gelmiyorsa mı oluyor
bu günüde sayarsak tam tamına 7 gün var canımmuffinciğim revolouction da mı doğum yapıcak ne zaman ben kaçırmışım yahu onu:44: aybur da hiç bahsetmiyordu demek ki bir anda oldu inşallah kolay olmuşturdarısı bizlere...
çok güzellerkokoşluktan zarar gelmez.benim 1, kızın 1,5 valizi var.kapı süsünü bile aldım.ihtiyacı bitmiyor hiç.sabah sabah kızımın kreasyonlarını paylaşayım sizlerle pampişler COŞTURDUNUZ BENİ EN SEVDİKLERİMİ EKLEYİM DEDİM.AİLELER GS LI OLUNCA BEŞİĞİNİ KERTERİZ DEDİMDİ.
Eki Görüntüle 467699 Eki Görüntüle 467700 Eki Görüntüle 467701 Eki Görüntüle 467702 Eki Görüntüle 467703 Eki Görüntüle 467704 Eki Görüntüle 467705 Eki Görüntüle 467706 Eki Görüntüle 467707 Eki Görüntüle 467708 Eki Görüntüle 467709 Eki Görüntüle 467710 Eki Görüntüle 467713 Eki Görüntüle 467729
Bende de var.Sabahtan beri ayaklarım topuğum falan kaşınıyor.Bir de göğüslerim çok kaşınıyor.Bi de bu çıktı başımıza....
dur daha kreasyonumuzda eklemediğim parçalar var koca totolumun.bu arada kaşıntı sıcaktan sanırım bende de oluyor.ılık suyla duş iyi geliyor.sıcaklayınca sil baştan bir daha.kolestaza baktırdım çıkmadı şükür.
Bu nasıl şekerim.saten 1 yaş giysisi.doğum gününde giydircem.DONUNA BAYILDIM ÖZELLİKLE
Eki Görüntüle 467734
benim bacaklarım kaşınıyor aynı şekidebişey sorucam,ben 2-3 gündür uyuz gibi kaşınıyorum özellikle sabahları bildiğin yoluyorum heryerimi. ayaklarım,topuğum,kollarım sırtım ölüyorum yaaa??? kaşınan var mı başka:))
benim bacaklarım kaşınıyor aynı şekidebir de el parmak uclarım sabahları uyandıgımda böyle şiş gibi oluyor bastırınca hafif acıyor tırnak diplerim:18:
sağol canım seninkiler de çok güzel güle güle kullansın bebişin.balonlu lambana ayrıyeten bayıldık.çok güzellerGüle güle kullanın
teşekkür ettik teyzesi.yanında sönük kalırım artık babası kızından başka bişey görmezonlar nasıl güzel saç bantlarıdır öyle maşallahh
kzıınada çok yakışacak eminim
benden sana tavsiye önce bir liste al.çantaya koyduklarını çiz.insanı motive ediyor.ben 2 haftada anca bitirdim.dur dur diyince olmuyor.malun finişe yaklaşıyoruz canım.bak bizim ilk doğum yapan annişlerden biri hazırlıksız yakalanmış.görümcesi yıkamış giysilerini hastaneye ıslak ıslak getirmiş kurumamış bile.o sıkıntıyı çekmemek için hemen başla.ben ilk giysilerini ayırıp yıkadım.hiçbiri boya vermedi şükür.ütüsünü 3 günde bitirdim babadan destek aldık yoksa sıcakta çekilmiyor.ütü masasını koltuk seviyesine ayarlattım ayakta ütüden nefret ederim.pervaneyi de koydum karşıma ohh misler gibi.sonra valizleri yıkadım makinede.ütülediklerim arasından seçtiklerimi katladım poşetledim(eldiven-alt-üst-şapka-çorap diye) hemşirenin eline vericem girerken.sonra biberonlar süt pompaları dezenfekte edildi.buzdolabı poşetine koydum.benim giysilerimi de kendi valizime.derken bitti.sadece foto makinesi-terlik-ayna gibi 3-4 ufak şey kaldı bebeğinkini kapattım odada duruyor.nolur nolmaz.telaşlı bir durum olursa babası benle mi uğraşcak kıyafet toplamayla mı başla canım için rahat eder hem.kızlar dua edinde allah bana güç versin hafta sonu bende hazırlıklarımı yapim
sizler böle yayınlayınca kıskanmaya başladım :))))
bende bendeeeeeeeeeeee ...
bende çok yiyiyordum ama bende şaşırdım valla canım duruma....
inş. kendi sancın gelir canım ilk sunni sancıyla hiç açılma oladan başlamak kötü çünkü işe yaramama olasılığı yüksek inş. kendin gelir.
aynı durumda olduğum birini görmek ne güzel. ama en ikiniciyi artık hiç istemiyorum dönemde ve ilkim çok küçükken karşılaştım. birde işin garibi bende tek çocuğum. ve en büyük korkum aralarında ayrıma düşmek hak geçirmek, Allah'ım yardımcımız olsun o konuda evlat hakkına girmeyi hiç istemem.
ilk hafta beslemesi çok önemli bebişin canım ayrıca bir arkadaşında dediği gibi sıvı alımı. süt yoksa bile en azından mamayla desteklemek gerek ve benden size tavsiye doktorlar iki saatte bir der mama için sakın beklemeyin ağladığı anda ilk bir ay tıkın ağzına. sütüde öle ancak 4. aydan sonra düzene sokmaya başlayın.
bu günüde sayarsak tam tamına 7 gün var canımayyy nasıl heyecan basıyo hatırladıkça anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?