2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok cici bi anneyim napim:)))

kaç tane yaptırıcam listesi yaptırırken ilk listeye kendimi yazmışım daha ne olsun

Allam ya kendide yazmış testereye bak sen:)) iy ifikir:))

ayyy bilmemmi neler neler yapılmış herşey kokoş mode :)

maş. maş. allah naarlardan saklasın kokoş mokoş zevk meselesi :)

doğuştan fanatik vardı hanzade yafrum da doğuştan anası gibi kokoş olacak

keçe çok güzel bişey.keşke biz de yapabilsek ben de kapı süsünü keçeden yaptırdım teyzesi.çok hoş oldu.ne varsa dökelim çeyizleri bugün

tünaydın annişlerrrrrr :79:

ayy maşallah ikisine deeeeee..
Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallahhhhhhhh....

kızlar bebişlerinizin çamaşırlarını kaç derecede yıkadınız,hassas yıkama mı 30 deremi 40 derecemi..ben daha yıkamadım ama yanlış bişi yapmak istemiyorum çoğu beyaz ağırlıklı elbiseler dalin sıvı deterjan aldım ama hangi program ,kaç derece yıkadınız.*??

selam kızlar nasılsınız.be fenalardayım 2 gündür hava burda serindi rahat nefes almıştım.bugün gene cehennem geri döndü.
gece 11 de hastane yolu gözükt bize.çok fazla kramp gidi karnıma duramadık gittik.nst ye girdik.hiç sancı falan çıkmadı. hemşire yok bişey dedi baktım kaldım öyle.ama bebeğin çok hareketli biraz fazlaca hatta ondandır dedi:)) gece de devam etti o hareketler uyutmadı sıpa hiç.allahım güç ver bana yoksa bu korkulu rüyalarla 1 ay nasıl geçer bilemiyorum.
yeşilimsi canım şekerine bayıldım ben de bunu sipariş verecektim ama teyzem geldi geçen izmirden.bir koli dolusu şeker yaptırmış sağolsun gerek kalmadı:))
kızlar helva olayına falan girmeyin sütüm yok diye valla şişersiniz hee:))
ayrıca maydonoz süt yapmıyor çünkü biliyorsunuz vücuttaki suyu ödemi atma özelliği var o yüzden de sit oluşumunu engelliyor.ama dereotu süper bişey.ben hep salatalara,çorbalara atöıştım.
muffin canım benim de öyle ilkinde sütüm gelmedi bi de üstüne erken doğdu biliyosun ama sezeryan sonrası geldi sütm panik yapma.şimdiden girme sütüm olmazsa telaşına.en önemlisi moral çünkü.şuanda da akmıyor benim mesela ama emzirdiğim dönemde de ben hiç göğüs pedi kullanmadım.sanırım süt kanallarım çok geniş değildi ama bebişime 1 yaşına kadar çok şükür şırıl şırıl süt verdim. hastaneye küçük bebek termoforlarından götürün.göğsünüzün üzerine koyun. hem sütü indirir hem de içerde biriken sütün düğümlenmesini engeller

canım hemen açıkliim

benim bir an önce bozulasıca yerine 11 kg lığı gelesice makinemin narin modunda yıkadım.ilave durulamayı de ekledim.bir de dalini söylenenden daha az koydum giysiler temiz fazla deterjan(dalin sıvı) olmasın diye.beyaz-renkli ayırdım renkleri çıkmadı.bazı arkadaşların çıkmış ama koyu renklerde.

ilk yıkama olduğundan 30 derecede 30 dk. kısa program yıkadım. 1 tatalı kaşığından fazla 1 yemek kaşığından az miktarda dalan roxy ile.

ay çok cici bi anneyim napim:)))

Allam ya kendide yazmış testereye bak sen:)) iy ifikir:))

tabii kızım sonra bi bakıcam anam bana kalmamış akşam mıknatıslayayım da hepsini hazır olsunlar

ayyy bilmemmi neler neler yapılmış herşey kokoş mode :)

maş. maş. allah naarlardan saklasın kokoş mokoş zevk meselesi :)

doğuştan fanatik vardı hanzade yafrum da doğuştan anası gibi kokoş olacak

kuzum yaaaa son cümlene koptum yeminle

keçe çok güzel bişey.keşke biz de yapabilsek ben de kapı süsünü keçeden yaptırdım teyzesi.çok hoş oldu.ne varsa dökelim çeyizleri bugün

Eki Görüntüle 467803

bayıldım kapı süsünüze benimki de pzts hazırlanacak inş. balerin temalı istedim bende bakalım nasıl bişe gelecekhastahane kapınıza da bunu asacak mısın tülle filan mı olacak yoksa sade böyle mi süsleyeceksin?

tünaydın annişlerrrrrr :79:

ayy maşallah ikisine deeeeee..
Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallahhhhhhhh....

hoşgeldiiiiin

ben hacışakir deterjanla yıkadım 30 derecede

selam kızlar nasılsınız.be fenalardayım 2 gündür hava burda serindi rahat nefes almıştım.bugün gene cehennem geri döndü.
gece 11 de hastane yolu gözükt bize.çok fazla kramp gidi karnıma duramadık gittik.nst ye girdik.hiç sancı falan çıkmadı. hemşire yok bişey dedi baktım kaldım öyle.ama bebeğin çok hareketli biraz fazlaca hatta ondandır dedi:)) gece de devam etti o hareketler uyutmadı sıpa hiç.allahım güç ver bana yoksa bu korkulu rüyalarla 1 ay nasıl geçer bilemiyorum.
yeşilimsi canım şekerine bayıldım ben de bunu sipariş verecektim ama teyzem geldi geçen izmirden.bir koli dolusu şeker yaptırmış sağolsun gerek kalmadı:))
kızlar helva olayına falan girmeyin sütüm yok diye valla şişersiniz hee:))
ayrıca maydonoz süt yapmıyor çünkü biliyorsunuz vücuttaki suyu ödemi atma özelliği var o yüzden de sit oluşumunu engelliyor.ama dereotu süper bişey.ben hep salatalara,çorbalara atöıştım.
muffin canım benim de öyle ilkinde sütüm gelmedi bi de üstüne erken doğdu biliyosun ama sezeryan sonrası geldi sütm panik yapma.şimdiden girme sütüm olmazsa telaşına.en önemlisi moral çünkü.şuanda da akmıyor benim mesela ama emzirdiğim dönemde de ben hiç göğüs pedi kullanmadım.sanırım süt kanallarım çok geniş değildi ama bebişime 1 yaşına kadar çok şükür şırıl şırıl süt verdim. hastaneye küçük bebek termoforlarından götürün.göğsünüzün üzerine koyun. hem sütü indirir hem de içerde biriken sütün düğümlenmesini engeller

çok sağol canım yaaa hadi bakalım bende yıkıcam bugun yarın):)

bayıldım makineni anlatışına :)))))

ben hassasta yıkadım şeker

ben incir-humana bitki çayı-üzüm hoşafı-bol süt deneyeceğim.hayırlısı artık.sağol canım bilgiler için

Ben kaçar boş durdum ya rahat edemedim,şu banyo dolabını bi düzletiim bebşin şampuan,krem vs. lerine yer aaaaçim da onlarda yerde durcana dolapta dursun artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…