tşk ederiz teyzesi
colonge a sor kokoşluk durumumusaol cnm benim özel bişe olsun istedim klasik olmasın diye keçeden yaptırdım arkalarında mıknatıs yok ama dolaba asmak için mıknatısları da ben silikonla yapıştırıcam. ayy deli yaaaa elimi de parça sanmış
anlaşıldı bugün polyanna modundasın çekişemicez seninle
kaç tane yaptırıcam listesi yaptırırken ilk listeye kendimi yazmışım daha ne olsun
tşk ederiz teyzesi
colonge a sor kokoşluk durumumusaol cnm benim özel bişe olsun istedim klasik olmasın diye keçeden yaptırdım arkalarında mıknatıs yok ama dolaba asmak için mıknatısları da ben silikonla yapıştırıcam. ayy deli yaaaa elimi de parça sanmış
anlaşıldı bugün polyanna modundasın çekişemicez seninle
tşk ederiz teyzesi
günaydın kızlarsize güzel bir doğum haberim var .. aysun vardı hatırlarmısınız bilmem nicki ayburdu galiba .. doğum yaptı dün çok güzel bir oğluşu olduuuuuuu allah nazarlardan saklasın .. onun haberini vereyim dedim
sağol canım seninkiler de çok güzel güle güle kullansın bebişin.balonlu lambana ayrıyeten bayıldık.
teşekkür ettik teyzesi.yanında sönük kalırım artık babası kızından başka bişey görmez
benden sana tavsiye önce bir liste al.çantaya koyduklarını çiz.insanı motive ediyor.ben 2 haftada anca bitirdim.dur dur diyince olmuyor.malun finişe yaklaşıyoruz canım.bak bizim ilk doğum yapan annişlerden biri hazırlıksız yakalanmış.görümcesi yıkamış giysilerini hastaneye ıslak ıslak getirmiş kurumamış bile.o sıkıntıyı çekmemek için hemen başla.ben ilk giysilerini ayırıp yıkadım.hiçbiri boya vermedi şükür.ütüsünü 3 günde bitirdim babadan destek aldık yoksa sıcakta çekilmiyor.ütü masasını koltuk seviyesine ayarlattım ayakta ütüden nefret ederim.pervaneyi de koydum karşıma ohh misler gibi.sonra valizleri yıkadım makinede.ütülediklerim arasından seçtiklerimi katladım poşetledim(eldiven-alt-üst-şapka-çorap diye) hemşirenin eline vericem girerken.sonra biberonlar süt pompaları dezenfekte edildi.buzdolabı poşetine koydum.benim giysilerimi de kendi valizime.derken bitti.sadece foto makinesi-terlik-ayna gibi 3-4 ufak şey kaldı bebeğinkini kapattım odada duruyor.nolur nolmaz.telaşlı bir durum olursa babası benle mi uğraşcak kıyafet toplamayla mı başla canım için rahat eder hem.
kızlar bebişlerinizin çamaşırlarını kaç derecede yıkadınız,hassas yıkama mı 30 deremi 40 derecemi..ben daha yıkamadım ama yanlış bişi yapmak istemiyorum çoğu beyaz ağırlıklı elbiseler dalin sıvı deterjan aldım ama hangi program ,kaç derece yıkadınız.*??
kızlar bebişlerinizin çamaşırlarını kaç derecede yıkadınız,hassas yıkama mı 30 deremi 40 derecemi..ben daha yıkamadım ama yanlış bişi yapmak istemiyorum çoğu beyaz ağırlıklı elbiseler dalin sıvı deterjan aldım ama hangi program ,kaç derece yıkadınız.*??
ay çok cici bi anneyim napim:)))
Allam ya kendide yazmış testereye bak sen:)) iy ifikir:))
ayyy bilmemmi neler neler yapılmış herşey kokoş mode :)
maş. maş. allah naarlardan saklasın kokoş mokoş zevk meselesi :)
doğuştan fanatik vardı hanzade yafrum da doğuştan anası gibi kokoş olacak
keçe çok güzel bişey.keşke biz de yapabilsek ben de kapı süsünü keçeden yaptırdım teyzesi.çok hoş oldu.ne varsa dökelim çeyizleri bugün
Eki Görüntüle 467803
tünaydın annişlerrrrrr :79:
ayy maşallah ikisine deeeeee..
Allah sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inşallahhhhhhhh....
Jasmin msj atıyorum sana özelden
canım hemen açıkliim
benim bir an önce bozulasıca yerine 11 kg lığı gelesice makinemin narin modunda yıkadım.ilave durulamayı de ekledim.bir de dalini söylenenden daha az koydum giysiler temiz fazla deterjan(dalin sıvı) olmasın diye.beyaz-renkli ayırdım renkleri çıkmadı.bazı arkadaşların çıkmış ama koyu renklerde.
canım hemen açıkliim
benim bir an önce bozulasıca yerine 11 kg lığı gelesice makinemin narin modunda yıkadım.ilave durulamayı de ekledim.bir de dalini söylenenden daha az koydum giysiler temiz fazla deterjan(dalin sıvı) olmasın diye.beyaz-renkli ayırdım renkleri çıkmadı.bazı arkadaşların çıkmış ama koyu renklerde.
ilk yıkama olduğundan 30 derecede 30 dk. kısa program yıkadım. 1 tatalı kaşığından fazla 1 yemek kaşığından az miktarda dalan roxy ile.
selam kızlar nasılsınız.be fenalardayım 2 gündür hava burda serindi rahat nefes almıştım.bugün gene cehennem geri döndü.
gece 11 de hastane yolu gözükt bize.çok fazla kramp gidi karnıma duramadık gittik.nst ye girdik.hiç sancı falan çıkmadı. hemşire yok bişey dedi baktım kaldım öyle.ama bebeğin çok hareketli biraz fazlaca hatta ondandır dedi:)) gece de devam etti o hareketler uyutmadı sıpa hiç.allahım güç ver bana yoksa bu korkulu rüyalarla 1 ay nasıl geçer bilemiyorum.
yeşilimsi canım şekerine bayıldım ben de bunu sipariş verecektim ama teyzem geldi geçen izmirden.bir koli dolusu şeker yaptırmış sağolsun gerek kalmadı:))
kızlar helva olayına falan girmeyin sütüm yok diye valla şişersiniz hee:))
ayrıca maydonoz süt yapmıyor çünkü biliyorsunuz vücuttaki suyu ödemi atma özelliği var o yüzden de sit oluşumunu engelliyor.ama dereotu süper bişey.ben hep salatalara,çorbalara atöıştım.
muffin canım benim de öyle ilkinde sütüm gelmedi bi de üstüne erken doğdu biliyosun ama sezeryan sonrası geldi sütm panik yapma.şimdiden girme sütüm olmazsa telaşına.en önemlisi moral çünkü.şuanda da akmıyor benim mesela ama emzirdiğim dönemde de ben hiç göğüs pedi kullanmadım.sanırım süt kanallarım çok geniş değildi ama bebişime 1 yaşına kadar çok şükür şırıl şırıl süt verdim. hastaneye küçük bebek termoforlarından götürün.göğsünüzün üzerine koyun. hem sütü indirir hem de içerde biriken sütün düğümlenmesini engeller
tşk ederim canımmm
sederk çoookkkk güzel bunlar bayıldım yaaa
Ben kaçar boş durdum ya rahat edemedim,şu banyo dolabını bi düzletiim bebşin şampuan,krem vs. lerine yer aaaaçim da onlarda yerde durcana dolapta dursun artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?