2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım,randevu günüm gelsin bi sorucam bende aklımda,yoksa baş edemiyorum ben..

muffin hemen o saç bantlarını nerden aldığını söylemelisin bana ba-yıl-dımmmm Güle güle kullansın tüm cicilerini minik prenses

feltdesıgn canım.berna diye bir bayan yapıyor.ve tamamen senin zevkine göre.renk kurdele vb seçebiliyorsun.değişiklik yaptırabiliyorsun.özelden mail adresini atayım sana

saol tatlım,seninkileride bekleriz bugün eline ulaştığında.

Hanzademin de şekerleri geldiiii(elim küçük değil bebeğin boyutu biraz fazla büyük olmuş)
3 farklı saç stilli Hanzade
bir dolu süt içen Hanzade

bugün şeker günümüz ne güzel..

çok ciciler yyaa yolla bitane bana hemen hahahaha,çok cici yaa.

saol teyzesi valla sayılı yaptırdım keşke çok yaptırsaymışım dedim şimdi diğer samimi olmadıklarıma dandik verince sanki ayıp olacak gibi geliyor bu kadar iyi çıkacaklarını tahmin etmiyordum

cnm bence hiç çekinmeden uyar,ben öyle yapıcam şahsen aman kırılırlarmıs umrumda degıl benı ve bebegımı dusunmeyen kım olursa olsun bende hiç düşünmem

cnm bence hiç çekinmeden uyar,ben öyle yapıcam şahsen aman kırılırlarmıs umrumda degıl benı ve bebegımı dusunmeyen kım olursa olsun bende hiç düşünmem
doğumdan korkmuyorum bu durumdan korkuyorum.ona zarar gelecek diye.mesela benim annem bebeği öpmez öptürmez bebek koklanır der.onlar öyle değil.şapır şupur.bağışıklığı zayıf ilk aylarda öpülmemesi taraftarıyım ben bile öpmedim yeğenlerimi.yurtdışında anne doğumdan sonra bebeğini öpüyor uçuk varmış bebeğe geçiyor ve ölüyor bebek.allah korusun valla dediğin gibi annelik içgüdümle elimden geleni yapcam

anammm yerim senin hanzadeni.ay bu da kokoş olacak başımıza.güle güle kullan canım ben kendimize 10 tane ayırıcam kıza da veririm büyüyünce.onun çocuklarına da

elini de ben onun bir parçası sandım ilk resimde koyu çıkmış ya çözemedim

Son düzenleme:

erkenci geldi bebiş .. ağustos başı gibi bekleniyordu

gerçekten çok sevimliler gözünüz aydın hanzadeyle

tşk ederiz teyzesi

colonge a sor kokoşluk durumumu saol cnm benim özel bişe olsun istedim klasik olmasın diye keçeden yaptırdım arkalarında mıknatıs yok ama dolaba asmak için mıknatısları da ben silikonla yapıştırıcam. ayy deli yaaaa elimi de parça sanmış

koyucaksın tabi canımım ohh mis gibii şekerlerimiz varr hahahayt:))

anlaşıldı bugün polyanna modundasın çekişemicez seninle

evet evet şeker ayırın kendinize mutlaka valla kalmaz:)) eşimin iş yerine ayırıcam bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…