- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
hakikaten ramazan paketi gibi olmuş yeşilcim.sederk liste yukarda mavi olanlar benimkiler.yoğun bir çalışmanın ürünü kaç topik dolaştım.millet yüz yıkama jeli bile koymuş.gereksizleri çıkardım.
çekmecenin arkasına falan düşmüş olabilir mi
içinde ki arka boşluk falan olursa düşebiliyor bazen
hakikaten ramazan paketi gibi olmuş yeşilcim.sederk liste yukarda mavi olanlar benimkiler.yoğun bir çalışmanın ürünü kaç topik dolaştım.millet yüz yıkama jeli bile koymuş.gereksizleri çıkardım.
o kadarı abartı geldi bana.allah çabuk çıkış versin.bazılarıda abartıyor
kendileri için şampuan duş jeli
hastanede banyo mu yapacağız anlamadım ki :26:
aldım canım.gülsün de almıştı sanırım.gittigidiyorda 6 taksit kargo dahil 29 tl ama bunun 1 gelişmilş versiyonu mağazada gördüm denettim.boyunluğu da var baya da dolgulu resmini ekleyimSevi Bebe Bel Destek Minderi - e-bebek.com
bu tarz oto koltuğu için destek minderi alan var mı aranızda?
ya elimde bir dünya çarliston ve sivri biber var ben bunları kış için nasıl değerlendirebilirim?
sederk cim
canım sen de benim gibi titizdin sanırım.şimdi kafama doğumdan sonra bebeği odada koyacakları yatak geldi.üzerine battaniye örtmeden önce çamaşır suyuyla silsem mi acaba?kaç bebek yatmıştır.mikrop kapmasın allah korusun.sen ne düşünüyorsun.eşim duysa yok artık der ama içime sinmez benim
ben geçen sene yıkayıp buzluğa attım.kışın yemeklerin içine 2 tane atıyordum.başka kurutma şansın varsa kurut.turşu da olabilir.közleyip kabuğunu soyup buzluğa atan da var kış için.
ÇİLEKLİ: Kışlık Biber Ziyafeti burda farklı bir tarif var canım.
Biber Sosu
Malzemeler :
1 kg. kırmız biber
3 çorba k.iri tuz
1 çay b.sıvıyağ
Hazırlanışı :
Tavaya 1 çay b. zeytinyağını alın. Üzerine doğrayıcıdan geçirilmiş ayıklanmış 1 kg. kırmızıbiberleri ve 3 çorba kaşığı iri tuzu ekleyerek kavurmaya alın.
10 dakika kadar pişirin. Biber sos henüz sıcakken kavanoza doldurun. Sıcaklığın çıkmasına izin vermeden kapağını sıkıca kapatarak ters çevirin.
Oktay Usta'dan Alıntıdır
teşekkür ederim canım, ben de yıkadım saplarını falan kestim ama buzluğa atarsam çıkarınca pörsür mü acaba dedim, ama sen yapmışsın bişey olmuyor demek ki, atayım en iyisi ben de öyle
o zaman ufak bir şişeye 2-3 damla çamaşır suyu döküp biraz su ekleyip eşime vericem.silmezse ben silerim.hem 2-3 damla çok kokmaz da.muffincim canım bende senin gibi dusunuyorum bende temizlik hastasıyım ben eşime sunger kestirip ustune yuz cekmeyi dusunuyorum odadaki bebeği koyacakları şeyin içine koyarım hasteneye gidip tabiki olcusunu alacam benimde abartı ama benimdeiçim rahat olmaz
canım buzu çözünce yemiyorum o zaman lezzetli olmaz bence.yemeklere kırıp atıyorum.salataya vb hiç doğramadım buzluktaki biberi.rondoda da çekip kavurup da atılabilir kışın yemeklerin içine vb olabilir.teşekkür ederim canım, ben de yıkadım saplarını falan kestim ama buzluğa atarsam çıkarınca pörsür mü acaba dedim, ama sen yapmışsın bişey olmuyor demek ki, atayım en iyisi ben de öyle
sederk cim
canım sen de benim gibi titizdin sanırım.şimdi kafama doğumdan sonra bebeği odada koyacakları yatak geldi.üzerine battaniye örtmeden önce çamaşır suyuyla silsem mi acaba?kaç bebek yatmıştır.mikrop kapmasın allah korusun.sen ne düşünüyorsun.eşim duysa yok artık der ama içime sinmez benim
canım buzu çözünce yemiyorum o zaman lezzetli olmaz bence.yemeklere kırıp atıyorum.salataya vb hiç doğramadım buzluktaki biberi.rondoda da çekip kavurup da atılabilir kışın yemeklerin içine vb olabilir.
Herkes bebeği için en temizini en iyisini istiyor ama nacizane fikrim abartmamak. Komsum cok titiz biridir cocugunu bir doktora goturmus ve doktor sen bu cocugun annesi misin yoksa düşmanı mı demiş bagısıklık kazanamamıs demiş.Surekli herseye alerji oluyor hala ve kadın pişman tabi ama huy işte. Duzenli olarak birseylere alerjisi cıkar hemen bogazı şişer. Bence azda olsa mikropla tanısmalı doktorlarda bunu diyor zaten. Örnek köydeki cocuklar yada bu cop kenarlarındaki kadınların kısta bile corapsız gezen cocukları taş gbiler maşşallah :) Bizim yetiştirdigimiz şekilde yetişseler surekli doktorda olurlar. Birde bir buyugum şimdi imkanınız varda boyle yapıyorsunuz hadi buyuk bir felakette sokaklarda kalsak ococuklar felaketten kurtulsa içtigi sudan osartlardan hasta olur mahvolur demişti haklıda aslında.
Yine bir tanıdıgımızda cok titizdi en son doktor şok olmus cocuk mikropla tanısmamıs ve özel mikrop getirtip iğne ile mikropla tanıstırdı doktOr cocugu.
ya elimde bir dünya çarliston ve sivri biber var ben bunları kış için nasıl değerlendirebilirim?
kızlar sizde haklısınız ama hastanedeki mikroplarla evimizdeki bir değil bende oyle ay ona dokunmasın bunu ellemessin diye peşinde pervane olmz ama hastanede kapacakları mikropların olumcul olabileceğnide biliyorum hstaneden sonra bende abartmam zaten
cnm közleyip kavanozlara yada buzluk poşetine koysan güzel olur ama fırında falan olur heralde bi közde ppişiriyoruz burda evler bahçeli olunca oluyoya elimde bir dünya çarliston ve sivri biber var ben bunları kış için nasıl değerlendirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?