2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina

canım gözün aydın.sen de benim gibi sıkıntılı dönemler geçirdin çok şükür bebeğii kucağına almışsın çok sevindim gerçekten.allah analı babalı büyütsün inşallah.hayırlı olsun.

slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina

Allah anali babali buyutsun. Kavustun yavruna. Sagliginiz ikinizinde iyidir insallah.

Hayırli olsun , sağlıklı sihhatli ve anali babali büyüsün inşaallah . Darısı bizim basımıza ..... Bu arada bizleri habersiz bırakmadığın icinde kucak dolusu tesekkurler

Ayy çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah, resmen sıra bizlere geliyor herkes beni rüyasında doğurmuş görüyor arayıp doğurdun mu yoksa diye soruyorlar :) haftaya kontrolüm var herşeyim hazır hayırlı zamanda gelsin yavrularımız inşallah, ayrıca kayınvalidemlerde haftaya gelecekler tam doğum moduna girmiş bulunuyorum ama hala çalışıyorum haftaya son Allahın izniyle paso uyumak istiyorum ben yaa

1 saattir belimden kasıklarıma yayılan bir ağrım var. İnsaallah dogum sancisidir . Şiddetlensin ve düzenli olsun diye dua ediyorum. İnsaallah oğlum saka yapmiyordur

Evett İlk Kekimi Fırına Verdim..

27 Yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kek yapmadım,bu ilk ıslak kekim olucak oğluş sayesinde aş erdim,yoksa yine işim olmaz kekle:))

Muffincim saol canım,katkın büyük:)

Beyazlale sende bebişini kucağına aldın ne güzel.
Rabbim sizlere bağışlasın, hayırlı evlat olsun.
Ayy sıra bize geliyor :)

1 saattir belimden kasıklarıma yayılan bir ağrım var. İnsaallah dogum sancisidir . Şiddetlensin ve düzenli olsun diye dua ediyorum. İnsaallah oğlum saka yapmiyordur

hadi bakalım inşallah doğum sancındır canım,seninde güzel haberlerini alırız.

Az kalmış zaten şafakcım, belki bebek geliyordur.
Ben geliyor diyorum ama bize daha var yaa, 21 gün var daha...

a a a a a a a a
cok sasırdım yaa yanı anlatıs tarzın cok hosuma gıttı cok ılgınc kontrole gııttın bebısını kucagına aldın yani.Rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın

12 gunun kalmis gorunuyor. İnsallah rabbim gonlune gore verir. Bizde ikinizin saglikli haberlerini getirirsin

a a a a a a a a
cok sasırdım yaa yanı anlatıs tarzın cok hosuma gıttı cok ılgınc kontrole gııttın bebısını kucagına aldın yani.Rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın

İyi aksamlar hanimlar
Bende ekim anneleri grubundayim hepinize oncelikle hayirli dogumlar diliyorum. Bende insaallah zamanimi saglikli bir sekilde doldururum da kizimikucagima alirim su gunler gecse bir an once

Size bisey soracaktim hastane cantasi hazirlayacam da yakinda icine neler koyayim sizler coktan hazirladiniz biliyorsunuzdur bi de biberon ve emzikleri nasil hijyen edeyim sterilazotorum yok

canım ben hastane çantasını fazla abartma derim,hastane çıkışı,battaniye,bebek bezi,ıslak mendil,ağız bezi,oto koltuğu,örtmek için tülbent yeterli bence. hadi fazladan zıbın koy,zaten hastane çıkışında eldiven olucak e aykalrıda kapalı. fazla yüke gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…