selam arkadaslar ben bugün oruç tuttum rabbbim kabul ettiyse tabii ama yattım bütün gün ağrılarım oldu çünkü su içmeme bişey yemememe bağladım tutamıcam heralde denemek için tuttum zaten bebişim küçük olursa bide zor olur dimi
selam arkadaslar ben bugün oruç tuttum rabbbim kabul ettiyse tabii ama yattım bütün gün ağrılarım oldu çünkü su içmeme bişey yemememe bağladım tutamıcam heralde denemek için tuttum zaten bebişim küçük olursa bide zor olur dimi
Sanırım benim kuzu kandırdı beniEsime bu gece kesin doğururum diyordum ama benim umutlar başka gecelere kaldi galiba
sancıların varmi canim?benimde oluyo sancı birde karnım cok aşağı indiya
Vardı ama gecti . Su an sadece kasilmam var.
Bu akşam yürüdük eşimle biraz.Ama çok çekti aşağı kasıklarıma doğru.Çok canım yandı.Eyvah eyvah artık yürüyemicemmi acep bu gidişle.Evde de çok sıkılıyorum ama.Napcaz bakalım
selam hanımmlar bu saat oldu uyku muyku hak getire içimde berbat bi sıkıntı dört dönüyorum. ayy hayırlısıyla şu çarşambayı bir atlatsak. iyice fena olmaya başladım. yaaa korku falan olsa tamam dicem yok benimki korku da değil böyle içimde bi boşluk, bi bunalım anlatamıyorum bile. şöyle bişey olsada gözümü bir kapatıp açsam günlerden perşembe olmuş iki ğlumda yanımda ve evimdeyim. müthiş geriliyorum. hele bu aralar kendimi rüya görüyor gibi hissediyorum. hatta bu akşam eşim bile dönüp tuhaf tuhaf baktı yüzüme. eşim pc de pc yatak odasında bende yatağa uzandım büyük oğlumda bi bana bi eşime sırnaşıp duruyo. baktım baktım saçlarını okşadım okşadım sonra birden bir boşluk hissi ve sen gerçekmisin gerçekten varmıyız bu kadar güzel bişey benim boncuğummu dedim. eşim döndü iyimisin doktoru arıyımmi dedi. bi kendime geldim sanki rüya gördüm ve uyandım bi an. sıcaklar bi taraftan şu stres bi taraftan oynatıyorum galiba. iyice dua eder oldum çarşambayı beklemesinde mecburiyetten gideyim o hastahaneye diye. napıcam ben bu hastahane fobimle. düşümemeye çalışıyorum ama yok aklıma geldiği an sinirlerim boşalıyo.
Benim sancılar geçti, akşam üzeri 1 saat civarı gayet rahat yürüdüm.
Sanırım vazgeçti gelmekten oğluşum, ama gelsin artık, tabi hayırlısıyla...
Bu arada bebişlerimiz mübarek ayda geliyor, aslında bi yandan şanslıyız, ramazan bebekleri...
gunaydın
dun dr daydık
3250 g olmus oglum
ama kanala tam yerlesmemıs
haftaya cumartesı gel dedı 39 oluyorum ozaman
çatınada bakalım bebegın kanala ınıp ınmedıgınede ona göre dogum seklını konusalım dedı
cumartesı dogum seklım bellı olcak kızlar hayırlısı olsun ınsallah
gunaydın
dun dr daydık
3250 g olmus oglum
ama kanala tam yerlesmemıs
haftaya cumartesı gel dedı 39 oluyorum ozaman
çatınada bakalım bebegın kanala ınıp ınmedıgınede ona göre dogum seklını konusalım dedı
cumartesı dogum seklım bellı olcak kızlar hayırlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?