2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bebeklerimizie haksızlık diyw düşünüyorum açlık susuzluk.Onlar bizim gıdamızla suyumuzla besleniyorlar çünkü.Zaten bu dinimizde de böyle hamile ve hastaların tutmaması gerek.Hatta mekruh..

Ben bebeklerimizie haksızlık diyw düşünüyorum açlık susuzluk.Onlar bizim gıdamızla suyumuzla besleniyorlar çünkü.Zaten bu dinimizde de böyle hamile ve hastaların tutmaması gerek.Hatta mekruh..

sağolun arkadaslar fikirleriniz için .benimde içim rahat değil tutamıcam zayıf olur erken olur falan gerek yok riske atmaya

Vardı ama gecti . Su an sadece kasilmam var.

Bu akşam yürüdük eşimle biraz.Ama çok çekti aşağı kasıklarıma doğru.Çok canım yandı.Eyvah eyvah artık yürüyemicemmi acep bu gidişle.Evde de çok sıkılıyorum ama.Napcaz bakalım

Bu akşam yürüdük eşimle biraz.Ama çok çekti aşağı kasıklarıma doğru.Çok canım yandı.Eyvah eyvah artık yürüyemicemmi acep bu gidişle.Evde de çok sıkılıyorum ama.Napcaz bakalım

Canim ben yuruyemiyirumda bebek aşağı tarafa cok baskı yapiyo ve cok çabuk yoruluyorum

selam hanımmlar bu saat oldu uyku muyku hak getire içimde berbat bi sıkıntı dört dönüyorum. ayy hayırlısıyla şu çarşambayı bir atlatsak. iyice fena olmaya başladım. yaaa korku falan olsa tamam dicem yok benimki korku da değil böyle içimde bi boşluk, bi bunalım anlatamıyorum bile. şöyle bişey olsada gözümü bir kapatıp açsam günlerden perşembe olmuş iki ğlumda yanımda ve evimdeyim. müthiş geriliyorum. hele bu aralar kendimi rüya görüyor gibi hissediyorum. hatta bu akşam eşim bile dönüp tuhaf tuhaf baktı yüzüme. eşim pc de pc yatak odasında bende yatağa uzandım büyük oğlumda bi bana bi eşime sırnaşıp duruyo. baktım baktım saçlarını okşadım okşadım sonra birden bir boşluk hissi ve sen gerçekmisin gerçekten varmıyız bu kadar güzel bişey benim boncuğummu dedim. eşim döndü iyimisin doktoru arıyımmi dedi. bi kendime geldim sanki rüya gördüm ve uyandım bi an. sıcaklar bi taraftan şu stres bi taraftan oynatıyorum galiba. iyice dua eder oldum çarşambayı beklemesinde mecburiyetten gideyim o hastahaneye diye. napıcam ben bu hastahane fobimle. düşümemeye çalışıyorum ama yok aklıma geldiği an sinirlerim boşalıyo.

Canım bende bir ara yaşadım aynı şeyleri, senin sıkıntın hastane ile alakalı sanırım ama benimki garip bişeydi, geceler olmasın istiyordum. Nazar duası taktım ve eşim bir süre okudu, geçti çok şükür.
Berbat bişey inş. bir daha yaşamam...

Benim sancılar geçti, akşam üzeri 1 saat civarı gayet rahat yürüdüm.
Sanırım vazgeçti gelmekten oğluşum, ama gelsin artık, tabi hayırlısıyla...
Bu arada bebişlerimiz mübarek ayda geliyor, aslında bi yandan şanslıyız, ramazan bebekleri...

Bu cocuklar daha simdiden bizi kandırmaya başladılar . Doğdukların da vay halimize bende hep zamanında hayırlısı ile gelsin diyorum ama bu son hafta gercekten cok zor gecti. Artik tasiyamiyorum . 4000 gr üstüne çıkmış gorunuyor. Ayaklarım taşımıyor sanki.

Gunaydin herkese
Sicak yine uyutmadi terleye terleye uyandik mecburen. Oruc tutanlara rabbim bu dicak gunlerde kolaylik versin insallah

tünaydınnnnnn pazar pazar kimseler yok galiba , gezemiyorsunuz da artık ,nerelerdesiniz hatunlar ya , ee tabi kocişlerle kahvaltı felen dimiii

revelocuitioonnn gülüm o enteresan depresif şaşkın durum akşam bende de vardı , hatta çevremdeki herkese hamileliğin kısaltılmasını istiyorum diye söyleniyordum , galiba yorulduk be şekerrr

karakız
sen en son açılmam var diyordun ne oldu kuzum hala buralardasın ????

gunaydın
dun dr daydık
3250 g olmus oglum
ama kanala tam yerlesmemıs
haftaya cumartesı gel dedı 39 oluyorum ozaman
çatınada bakalım bebegın kanala ınıp ınmedıgınede ona göre dogum seklını konusalım dedı
cumartesı dogum seklım bellı olcak kızlar hayırlısı olsun ınsallah

maasallah oglusuna canım cok az kaldı yaaa sizlere.kanala yerlestıgını nerden anlıyoruz acaba tatlım agrılardan baskılardan mı.ben normal dogum ıcın sadece kafa gelısı pozısyonunu alması yeterlı sanıyordum bıde kuzucukların kafayı cıkısa dayaması gerekıyormusonların ısı de zor yaa
sız bebişlerinizle ugrasırken bız topıkte dogurmayı beklıycezzz
suprız yapmazsa bızım yavruceylanlarımız.

Herkese güzel pazarlar, dün gece rahat bir uyku çektim eşim nöbetteydi sahurada kalkmadım o yüzden onun için kalkıp bişeyler hazırlıyorum çünkü ama dün gece çok rahat uyudum şimdide o uyuyor bende tv izliyorum, yeni bir yarışma başlamış ben bilmem eşim bilir diye çok komikler ya benim eşim o yaptıklarının hepsini hayli hayli yapar, yemekte yapar, perde de asar, yerde siler yaparda yapar :)

Hadi hayırlısı canım kilosuda çok güzel çokta rahat normal doğurursun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…