canım ben hastane çantasını fazla abartma derim,hastane çıkışı,battaniye,bebek bezi,ıslak mendil,ağız bezi,oto koltuğu,örtmek için tülbent yeterli bence. hadi fazladan zıbın koy,zaten hastane çıkışında eldiven olucak e aykalrıda kapalı. fazla yüke gerek yok bence.
İyi aksamlar hanimlar
Bende ekim anneleri grubundayim hepinize oncelikle hayirli dogumlar diliyorum. Bende insaallah zamanimi saglikli bir sekilde doldururum da kizimikucagima alirim su gunler gecse bir an once
Size bisey soracaktim hastane cantasi hazirlayacam da yakinda icine neler koyayim sizler coktan hazirladiniz biliyorsunuzdur bi de biberon ve emzikleri nasil hijyen edeyim sterilazotorum yok
Evet abartmakta istemiyorum eksik bisey kalirsa evden alirlar zaten gecelik takimi falan koyarim iste
Size baktikca benim ne kadar cok gunum varmis diyorum
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
Ben dün hazırladım çantamı :)
7 aylıkken hazırlamayı öneriyorlar.
Ben koyduklarım yazayım.
Kendim için,
2 adet pijama takımı
Yelek ve çorap (doğumdan sonra üşünüyormuş)
el havlusu
sabun
kolonya
terlik
kapalı olduğum için başörtü
kağıt havlu
hasta bezi
Bebeğim için
12 adet bez
biberon, emzik
hastane çıkışı
çıkarken giydirmek için zıbın
2 çıtçıtlı badi
çorap
kalın battaniye
Hastane yakın olduğu için çok abartmadım...
kızlar biz hemşireye bebeğimiz için uzun kollu badimi vercez yoksa hani atlet biçiminde çıtçıtlı badimi malum havalarda sıcak karar veremedim ben
Canım ilk doğduğunda çok üşüyormuş, çünkü doğum yapılan yer soğuk diyorlar.
Ben bez, çorap, çıtçıtlı üstüne ayaklı pijama ve uzun kollu badiyi ayrı koydum, aramadan hemen verelim diye.
bende senin yazdıklarını koymuştum o zaman değiştirmiyim dimi dediğin gibi nede olsa bebekler üşürler saol canım
2 hafta önce bir arkadaşım doğum yaptı, bebek üşüyor, sıcak diye çok ince şeyler koyma dedi.
Anne bile üşüyormuş, malum kan kaybediliyor...
İyi aksamlar hanimlar
Bende ekim anneleri grubundayim hepinize oncelikle hayirli dogumlar diliyorum. Bende insaallah zamanimi saglikli bir sekilde doldururum da kizimikucagima alirim su gunler gecse bir an once
Size bisey soracaktim hastane cantasi hazirlayacam da yakinda icine neler koyayim sizler coktan hazirladiniz biliyorsunuzdur bi de biberon ve emzikleri nasil hijyen edeyim sterilazotorum yok
doğrudur benimde kanım çok düşük hatta sezeryana giderken kan serumla giricekmişim kendimede patik felaan koyayım o zaman dimi
kesınlıkle koy canım ben yelek de koydum.dogumhanenın sterıl olması ıcın soguk olması gerekıyormus.ben 2kez bır operasyon gecırdım.anestezı etkısı gectıgınde bacaklarımın ayaklarımın tır tır tıtredıgını ve cok usuyorum dedıgımı hatırlıyorum
selam arkadaslar ben bugün oruç tuttum rabbbim kabul ettiyse tabii ama yattım bütün gün ağrılarım oldu çünkü su içmeme bişey yemememe bağladım tutamıcam heralde denemek için tuttum zaten bebişim küçük olursa bide zor olur dimi
dimi bende öyle diyorum sonucta biz içersini göremiyoruz korkuyorum bi aksilik olur dieCanim tutma bence yazık bebise ac susuz olmaz
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
dimi bende öyle diyorum sonucta biz içersini göremiyoruz korkuyorum bi aksilik olur die
selam arkadaslar ben bugün oruç tuttum rabbbim kabul ettiyse tabii ama yattım bütün gün ağrılarım oldu çünkü su içmeme bişey yemememe bağladım tutamıcam heralde denemek için tuttum zaten bebişim küçük olursa bide zor olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?