2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet abartmakta istemiyorum eksik bisey kalirsa evden alirlar zaten gecelik takimi falan koyarim iste
Size baktikca benim ne kadar cok gunum varmis diyorum

Ben koyduklarım yazayım.
Kendim için,
2 adet pijama takımı
Yelek ve çorap (doğumdan sonra üşünüyormuş)
el havlusu
sabun
kolonya
terlik
kapalı olduğum için başörtü
kağıt havlu
hasta bezi

Bebeğim için
12 adet bez
biberon, emzik
hastane çıkışı
çıkarken giydirmek için zıbın
2 çıtçıtlı badi
çorap
kalın battaniye

Hastane yakın olduğu için çok abartmadım...

Ben dün hazırladım çantamı :)
7 aylıkken hazırlamayı öneriyorlar.

Tesekkur ederim canim bende bazi kiyafetlerini yikayayimda bir canta hazir edeyim insaallah zamaninda gelirde kuzucuklar boyle telaslara gerek kalmaz

kızlar biz hemşireye bebeğimiz için uzun kollu badimi vercez yoksa hani atlet biçiminde çıtçıtlı badimi malum havalarda sıcak karar veremedim ben

kızlar biz hemşireye bebeğimiz için uzun kollu badimi vercez yoksa hani atlet biçiminde çıtçıtlı badimi malum havalarda sıcak karar veremedim ben

Canım ilk doğduğunda çok üşüyormuş, çünkü doğum yapılan yer soğuk diyorlar.
Ben bez, çorap, çıtçıtlı üstüne ayaklı pijama ve uzun kollu badiyi ayrı koydum, aramadan hemen verelim diye.

Ya şikayetlerimi söylediğimde herkes yakında gelir bebiş diyor, ama ablam daha var diyor
Ablamın bebeği 40+3'de gelmişti, bu yaşadıkların hep normal abartma diyor

bende senin yazdıklarını koymuştum o zaman değiştirmiyim dimi dediğin gibi nede olsa bebekler üşürler saol canım

bende senin yazdıklarını koymuştum o zaman değiştirmiyim dimi dediğin gibi nede olsa bebekler üşürler saol canım

2 hafta önce bir arkadaşım doğum yaptı, bebek üşüyor, sıcak diye çok ince şeyler koyma dedi.
Anne bile üşüyormuş, malum kan kaybediliyor...

2 hafta önce bir arkadaşım doğum yaptı, bebek üşüyor, sıcak diye çok ince şeyler koyma dedi.
Anne bile üşüyormuş, malum kan kaybediliyor...

doğrudur benimde kanım çok düşük hatta sezeryana giderken kan serumla giricekmişim kendimede patik felaan koyayım o zaman dimi

canım bıberon ve emzıklerı sutsagma makınesını soguk sırkelı suda beklettım.sonra kaynamıs sıcak suda 5 dakıka beklettım ve ters cevırıp suzuerek kuruttum.cantama koydum.aventın setını almıstım orada nasıl dezenfekte edecegın yazıyor zaten.suda kaynatmayın dıyor.

doğrudur benimde kanım çok düşük hatta sezeryana giderken kan serumla giricekmişim kendimede patik felaan koyayım o zaman dimi

kesınlıkle koy canım ben yelek de koydum.dogumhanenın sterıl olması ıcın soguk olması gerekıyormus.ben 2kez bır operasyon gecırdım.anestezı etkısı gectıgınde bacaklarımın ayaklarımın tır tır tıtredıgını ve cok usuyorum dedıgımı hatırlıyorum

kızlar temmuz annelerınde 40 haftayı doldurup dogurmayı bekleyen okadar cok hamıs varkı....:18::18:heem erken gelmesınden korkuyorum hem bu kadar gecıkmesıde cok kotu yaa...ben anlastım oğlusla 38.-39.haftada gel annem dedım bakalım benı dınleyecek mi yavrukusum

selam arkadaslar ben bugün oruç tuttum rabbbim kabul ettiyse tabii ama yattım bütün gün ağrılarım oldu çünkü su içmeme bişey yemememe bağladım tutamıcam heralde denemek için tuttum zaten bebişim küçük olursa bide zor olur dimi

tamam cnm ben en iyisi tekrar gözden geçireyim ne olur ne olmaz..

Canim tutma bence yazık bebise ac susuz olmaz

slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina

aaaa gözünaydınnn , hadi sağlıklısı ile kucağına almışsın , darısı bizlerin başına

dimi bende öyle diyorum sonucta biz içersini göremiyoruz korkuyorum bi aksilik olur die

vala tutabildi isen helal olsun , için rahat etmemiş, bize düşmez bunun tut tutma demesi ama , sanki hamilelerin izni var diye biliyorum oruç tutmama ile ilgili, hem son aylarda biraz tehlikeli değil mi ? sanki ,

Ben bebeklerimizie haksızlık diyw düşünüyorum açlık susuzluk.Onlar bizim gıdamızla suyumuzla besleniyorlar çünkü.Zaten bu dinimizde de böyle hamile ve hastaların tutmaması gerek.Hatta mekruh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…