bnmde aynı cnm pazarları tutayım dedi gece kalktı şimdi yatıyo bende o yarışmayı izliyorum temizliğe girişcem süpürge sesi olmasa ütü yapıyım bende bariHerkese güzel pazarlar, dün gece rahat bir uyku çektim eşim nöbetteydi sahurada kalkmadım o yüzden onun için kalkıp bişeyler hazırlıyorum çünkü ama dün gece çok rahat uyudum şimdide o uyuyor bende tv izliyorum, yeni bir yarışma başlamış ben bilmem eşim bilir diye çok komikler ya benim eşim o yaptıklarının hepsini hayli hayli yapar, yemekte yapar, perde de asar, yerde siler yaparda yapar :)
slm kizlar biz dun kontrole gitmistik tekrar eve donemedik amniyon sivisinda azalma vardi dr hemen almamiz lazim dedi ve 20 07 2012 de saat 17 30 da spinal sezeryanla dogum yaptik darisi sizlerin basina
karakız [/B] sen en son açılmam var diyordun ne oldu kuzum hala buralardasın ????
açık açık geziyoruz canım
sancılar var ama cuma'ya kontrolüm var cuma'ya kadar doğurdun dogurdun doguRmadin gel dedi :)
sen nasılsın canım ??
açık açık geziyoruz canım
sancılar var ama cuma'ya kontrolüm var cuma'ya kadar doğurdun dogurdun doguRmadin gel dedi :)
sen nasılsın canım ??
vayyy cuma gününne kadar bir bebiş daha olucak inşallah kısmetse desene , nolsun ben evde sıcak deyip deyip dolaşıyorum , benim var daha yaa , yani öyle düşünüyorum ,ağustostan önce doğurmıycam
ınşallah hayatim hayırlısıyla doğururuz
birde sancı olunca görsen boncuk boncuk terliyorsun
ınşallah hayatim hayırlısıyla doğururuz
birde sancı olunca görsen boncuk boncuk terliyorsun
canım bıberon ve emzıklerı sutsagma makınesını soguk sırkelı suda beklettım.sonra kaynamıs sıcak suda 5 dakıka beklettım ve ters cevırıp suzuerek kuruttum.cantama koydum.aventın setını almıstım orada nasıl dezenfekte edecegın yazıyor zaten.suda kaynatmayın dıyor.
İyi aksamlar hanimlar
Bende ekim anneleri grubundayim hepinize oncelikle hayirli dogumlar diliyorum. Bende insaallah zamanimi saglikli bir sekilde doldururum da kizimikucagima alirim su gunler gecse bir an once
Size bisey soracaktim hastane cantasi hazirlayacam da yakinda icine neler koyayim sizler coktan hazirladiniz biliyorsunuzdur bi de biberon ve emzikleri nasil hijyen edeyim sterilazotorum yok
kızlar sanırım üşütmüşüm ben ...saat 11 gibi kalktım kahvaltı yaptım yattım hala uykum var çok halsizim..bu arada karnımda çok sertleşmeler oluyo ...ben hemen doğurmak istemiyorum gerçi ne kadar geç o kadar iyi...okulların açılmasıyla bebeğimden ayrılmak istemiyorum çünkü..doğum sonrası iznim çalışma zamanıma gelsin istiyorum..
canım benim de basket topu gibi sert dünden beri.neyin nesi acaba?bir de kreş desteği olacakmış çalışan annelere daha tasarı aşamasındaymış.allahım olsa da benim yakınımda kreş yok.bakıcıya emanet olacak sanırım tanımadığım etmediğim,ruh sağlığını hiç bilmediğim.allahım iyilerle karşılaştırsın
yeşilimsi kekten haber var mı nasıl oldu şekerim
canım 25 haziranda çalışabilir raporu aldım seminer dönemi...kabul etmediler tatile geldiği için en azından bi haftayı ekleyin çalıştım o sürede dedim bakalım eklicekler mi...geriye kalıyo 8 hafta doğum sonrsı ,inş.onuda tatilde geçirmem..yoksa çok zor gelecek bebeğimi bırakıp gitmek(evt kreş yardımı diyolar ama belli bi gelir grubunun altında olmak gerekiyomuş o yardım için eşimde ben de çalıyoruz hani çok şükür gelirimizde iyi..tasarı yasallaşsada kullanamayız gibi geliyo kaldı ki yakınımda kreşte yok...etrafta bakabilecek güvenilir biri de ..tek çare annanneyi ikna etmek ..bakalım torun baldan tatlı mıymış gerçekten ....hayırlısı artık sağlıcakla alalaım kucağımıza da bi şekilde herşey yoluna girer inş.
kızlar sanırım üşütmüşüm ben ...saat 11 gibi kalktım kahvaltı yaptım yattım hala uykum var çok halsizim..bu arada karnımda çok sertleşmeler oluyo ...ben hemen doğurmak istemiyorum gerçi ne kadar geç o kadar iyi...okulların açılmasıyla bebeğimden ayrılmak istemiyorum çünkü..doğum sonrası iznim çalışma zamanıma gelsin istiyorum..
arkadaşlar 4 gündür kaşıntı başladı vücudumun her yerinde kortizonlu krem ve bide tablet verdi doktor ama geçmek yerine sanki dahada çoğalıyor allah yardımcım olsun dayanamıyorum artık bu sabah ayaklarımın altındada çıkmış yürüyemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.doktor tahlil etti ciğerlerden değilmiş.bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?