• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öyle güzelki yeterki sağlıklı olsunlar doğumu moğumu hiç stres yapmayın hepsi gelip geçiyo benim stres yapmaya vaktim bile olmadı en güzelini kızım yaptı annesi daha ne olduğunu anlamadan geldi annesinin koynuna inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın sende bebeğini kucağına:nazar::nazar:

Gelgitler çok yaşıyorum bende.
Şimdi doğsa razıyım, ama pazar günü kuzenim gelecek nasipse, o zamana kadar biraz dursa hemde kilo alır diyorum.
Ama zorlanınca gelmesinide çok istiyorum...

Gelgitler çok yaşıyorum bende.
Şimdi doğsa razıyım, ama pazar günü kuzenim gelecek nasipse, o zamana kadar biraz dursa hemde kilo alır diyorum.
Ama zorlanınca gelmesinide çok istiyorum...

kilo konusuna takılma bence benim kızım 2410gr doğdu 2130grama düştü şimdide 2245gr maşallah:nazar::nazar::nazar: bıcır bıcır kuzucum önemli olan sağlığı annesi :49:

kilo konusuna takılma bence benim kızım 2410gr doğdu 2130grama düştü şimdide 2245gr maşallah:nazar::nazar::nazar: bıcır bıcır kuzucum önemli olan sağlığı annesi :49:

canm bişey sorucam belki önceden yazdıysanda görmedim :)

ticker 37.haftada sen geçen hafta doğurdun 36.haftandaydın. bebeğin kilosunuda yazmışsın

hepsi ok. bebek doğunca küveze alındı mı? yada solunum konusunda yada başka bi konuda

sıkıntı yaşandı mı?

al bendende o kadar pijama takımı koydum yeter:) yüz gün durmıycam sonuçta

dünür leke olursa nolcak.bi de ark sez oldu bebiş sarılık oldu diye 5 gün yattı.tedbirde fayda var.

canım orda bir kateter takılı kalıyor ki gerektiğinde tekrar epidural verilsin, fazla doz gerebiliyor

yanlışlıkla bişey olsa omuriliğe vb zarar verir o zaman anaaam

yok gelmediler ama telefon ettiler seni durakta bekliyoruz senin cantanı hazır değil sana alısveris yapacaz ben kocişimle gidecem diyorum yok biz geldik illaki in gidelim yorgunum kasıklarım ağrıyor yuruyemiyorum diyorum yok olmaz gel diyorlar ya ben iç çamasırı alacam kaynatamın yanında nasıl seceyim ısrar kıyamet lanet olsun dedeim gittim yani sağolsun kaynatamın yanında iç çamasırı secmek zorunda kaldım ayrıca kaynanam hazır ol onumuzdeki ayın 2 si gibi seninle kuafore gidelim malum temizlik bende gerek yok ben evde halledecem dedim yav bela oldular rahat bırakmıyorlar beni kırmak istemiyorum ama sanırım kacamayacagım sonuc bu olacak eşime dedim eşim bayagı bir kızdı ha bide beni dik bir yokuş çıkarttılar valla oluyorum sandımmm işte benmi asımın belaları bunlar

canım iş sende bitiyo.bu kadar özelime girmesek rahatsız oluom vb de.bu ne kadın ya.sanane.:53::53:

canm bişey sorucam belki önceden yazdıysanda görmedim :)

ticker 37.haftada sen geçen hafta doğurdun 36.haftandaydın. bebeğin kilosunuda yazmışsın

hepsi ok. bebek doğunca küveze alındı mı? yada solunum konusunda yada başka bi konuda

sıkıntı yaşandı mı?

tam 35. haftamız dolmuştu canım (35+0) doğumdan önce yoğun bakıma alınma ihtimali olduğu için anadolu hastanesine gitmiştik doktorlar büyük ihtimalle en az 2 gün kalabilir demişlerdi Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimin herşeyi normaldi ben odaya çıkana kadar( yarım saat 45dkka kadar) küveze koydular ben odaya çıkınca getirdiler bebeğimi hemen yanıma rahat nefes alıp verebildiği için gerek görmediler sonrasında:nazar::nazar::nazar:

tam 35. haftamız dolmuştu canım (35+0) doğumdan önce yoğun bakıma alınma ihtimali olduğu için anadolu hastanesine gitmiştik doktorlar büyük ihtimalle en az 2 gün kalabilir demişlerdi Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğimin herşeyi normaldi ben odaya çıkana kadar( yarım saat 45dkka kadar) küveze koydular ben odaya çıkınca getirdiler bebeğimi hemen yanıma rahat nefes alıp verebildiği için gerek görmediler sonrasında:nazar::nazar::nazar:

hmm anladım canım inş. çok daha iyi olur bir an önce alır kiloları

Senin bebek neden erken geldi canım?
Normalse eğer, sancıların nasıl başladı?

Senin bebek neden erken geldi canım?
Normalse eğer, sancıların nasıl başladı?

herşeyimiz normaldi bir problemim yoktu sabah 10 buçuk 11 gb biranda suyum geldi ve bebeğim tersdi o yüzden sezeryan oldum canım
ama 1gün önce temizlik yapmıştım baya bir zorlanarak sabahtan akşama kadar ayaktaydım bunun etkisi olmuş sanırım:15:

Özel hastanelerde bu kuvoz için ayrıca bir ucret odemesi var mı acaba canım? Devlet karsılıyor diye biliyorum ama 12saatten sonrasını diye duymustum birisinden gecen sene

Son düzenleme:
dun bende butun gun temızlık yaptım aksam 5 de bıtırdım o derce tabı sonrada yemekdı bulasıkdı yıne oturmadım ve bel agrısından kudurdum agladım durdum
ama benım bebegım cok rahat hıc cıkmaya nıyetı yok
cumartesı gelseydı bı allahımm doktor ne dıcek cok meraktayım

aynen öyle tatlım ne çatlak umrumda nede başka birşey ohh dünya varmış kızım sayesinde stresleri sıkıntıları çıkardım hayatımdan böylede gider inşallah onun sağlığı yerinde olsun daha önemli hiçbirşey yok şu hayatta:32:
maşallah kızım çok küçük olmasına ve erken doğmasına rağmen çok hareketli öyle şebeklikler yapıyorki ağzımız açık izliyoruz onu
simsiyah ipek gb saçları var kuzumun biblo gb ağzı burnu tam yemelik koklaya koklaya eziyet ediyorum minnakıma tabi oda karşılığında uykusuz bırakıyor annesini aslında maşallah kuzum problemli bir bebek değil ama ben çok pimpirikli evhamlı biriyim biri başında beklemediği sürece bırakamıyorum uyuyamıyorum :emir_bebek: bol bol emzirmeye çalışıyorum küçük ve çenesi güçsüz olduğundan yatır kaldır altını aç uzun sürüyor emişmemiz kızıyorum kendime neden bukadar erteledim bu mucizeyi yaşamak için neden bekledim diye ama vakti saati gelmeden hiç birşey olmuyo şükürki Allahım bu güzelliği yaşattı bana en kıymetlim o artık benimm yani kısacası anlatılmaz yaşanır çok az kaldı sizlerinde Allahım hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza:nazar::nazar::nazar:

canım spinal anestezide tek dozda iğne yapılıp uyuşturuluyor, epiduralde katater takılıyor ve ağrı seviyesine göre oradan ilaç verilmeye devam ediliyor diye biliyorum

CANIM MAŞALLAH SİZE.:nazar::nazar::nazar::nazar:VALLA BEN DE ÖZENDİM DR A DİYEYİM DE KKAVUŞTURSUN BİZİ.SPİNAL Mİ ZOR EPİDURAL Mİ

bende son 1-2 kalmıştı seans,doğumdan sonra tamamlıycam yıne..

Yoksa hiç epialsyon görmese çok zor çookkk

ben de 7-8 seans gittim baya azaldı ama yarım kaldı.
SEDERK VE YEŞİLİMSİ ŞEKERLER CİHAZINIZ ALEKSANDRİTE MIYDI BİR DE BACAKTA KAÇ DOZ ATIŞ VERİYORLARDI

Son düzenleme:
Selamlar hanımlar ve kuzuları
Bugun doktor kontrolumuz vardı. Suyumuz sağlığımız yerinde sukur. Yine alttan muayene etti . Bir parmak açıklık var ama bebeğimin kafası daha kanala inmemiş . Nst az sancımız da cikti. Cuma ya kadar beklemeye devam edeceğiz . Olmadi cuma gunu suni sancı veririz dedi. Bakalım artik hakkımızda hayırlısı .

Back
X