aynen öyle tatlım ne çatlak umrumda nede başka birşey ohh dünya varmış kızım sayesinde stresleri sıkıntıları çıkardım hayatımdan böylede gider inşallah onun sağlığı yerinde olsun daha önemli hiçbirşey yok şu hayatta

maşallah kızım çok küçük olmasına ve erken doğmasına rağmen çok hareketli öyle şebeklikler yapıyorki ağzımız açık izliyoruz onu
simsiyah ipek gb saçları var kuzumun biblo gb ağzı burnu tam yemelik koklaya koklaya eziyet ediyorum minnakıma tabi oda karşılığında uykusuz bırakıyor annesini aslında maşallah kuzum problemli bir bebek değil ama ben çok pimpirikli evhamlı biriyim biri başında beklemediği sürece bırakamıyorum uyuyamıyorum

bol bol emzirmeye çalışıyorum küçük ve çenesi güçsüz olduğundan yatır kaldır altını aç uzun sürüyor emişmemiz kızıyorum kendime neden bukadar erteledim bu mucizeyi yaşamak için neden bekledim diye ama vakti saati gelmeden hiç birşey olmuyo şükürki Allahım bu güzelliği yaşattı bana en kıymetlim o artık benimm yani kısacası anlatılmaz yaşanır çok az kaldı sizlerinde Allahım hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza

canım spinal anestezide tek dozda iğne yapılıp uyuşturuluyor, epiduralde katater takılıyor ve ağrı seviyesine göre oradan ilaç verilmeye devam ediliyor diye biliyorum