• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse kızlar bunu da halledicez.nelerin üstesinden beraber gelmedik ki.bu topikte beraber üzüldük beraber sevindik.paylaştık duygularımızı rahatladık.kızkardeş olduk ve o kadar çok ki sayımız.bu bana güç veriyor düşündükçe.allah ağız tadımızı bozmasın.çözüm buldum annelere birer koli bandı yapıştırırız olur biter.sizlerle konuştum yalnız olmadığımı anladım içim rahatladı derdimi paylaşınca.allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almamıza izin versin de bu sıkıntılar gelir geçer.allah sabır verir.öptüm teyzeleri.yeni grup açalım.analara ithafen ***2012 ağustos annelerinin cadaloz anaları** diye :52::52::52::46::46::46::46: Nasıl fikir

Son düzenleme:
Neyse kızlar bunu da halledicez.nelerin üstesinden beraber gelmedik ki.bu topikte beraber üzüldük beraber sevindik.paylaştık duygularımızı rahatladık.kızkardeş olduk ve o kadar çok ki sayımız.bu bana güç veriyor düşündükçe.allah ağız tadımızı bozmasın.çözüm buldum annelere birer koli bandı yapıştırırız olur biter.sizlerle konuştum yalnız olmadığımı anladım içim rahatladı derdimi paylaşınca.allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almamıza izin versin de bu sıkıntılar gelir geçer.allah sabır verir.öptüm teyzeleri.yeni grup açalım.analara ithafen ***2012 ağustos annelerinin cadaloz anaları** diye :52::52::52::46::46::46::46: Nasıl fikir

:))
Valla yalnız değilsin hatta emin ol daha beter seylerde gordum ben yine alınganlıgına falan sukrediyorum cogu zaman annemin :)
Bu yastan sonra değişmeyeceklerine gore bizde etrafımızdakilerde idare edecez mecburen :)

ayyyyy ben geç kalmışım konuyaa ,:52::52: benim annem vefat edeli 8 yıl oldu , ama sağolsun ablamlar aratmazlar yerini , hatta annemle son dönemlerinde birbirimizle olan farklılkığımızı kabul etmiştik tam , sonra kendisini kaybedince ablamlarla aşamadık bu durumu, hele de biz 3 kız kardeş en küçükleri ben olunca , seyreyleyin karışmayı herşeyi onların doğru bilmesini, yalnız yaşamaya başlayınca ve direkt artık görüşmemek üzerine rest çekince toparlandılar, yada uzaktan davul sesi gibi hoş geliyorduk birbirimize, sonra evlenince o aşamada neyse aileleri birbirine kaynaştırma da yine aile bağları derken bir sevgi şefkat seli oluştu aramızda (yanlışlıkla : ) ha hala pek karıştırmam ama idare etme pozisyonuna geçtim ki oda kasıyor artık beni, birde gittikçe farketiğim başka bir durum varki , hiçbir şeyime karışmaz dediğim eşimin annesi , büyük bir heyecanla (ilk torun ) torunu bekliyor , bizden alıp büyütmeye kalkmassa iyi , acaip fena bir sahiplenme durumu var , eylül de tatile gitçeklerdi ,'' nereye gidiceğiz daha çoçuk küçüçük olucak '' diye konuşuyor :53:
arkadaşlarımızın 8 eylül de düğünü var ''ben gidemem, uzak olucak çoçuğu ziyan edemem , o kadar saatte ayrı kalamam'' diyorum , çokk hevesli '' biz bakarız nolcak '' diyor :31::31: eee tabi birde hastanede kalırsam ablam mı kalıcak o mu kalıcak derdi olucak , ayyhhhhhhhhhhhh düşünmüyorum , evet en güzeli bu :49:

ayyyyy ben geç kalmışım konuyaa ,:52::52: benim annem vefat edeli 8 yıl oldu , ama sağolsun ablamlar aratmazlar yerini , hatta annemle son dönemlerinde birbirimizle olan farklılkığımızı kabul etmiştik tam , sonra kendisini kaybedince ablamlarla aşamadık bu durumu, hele de biz 3 kız kardeş en küçükleri ben olunca , seyreyleyin karışmayı herşeyi onların doğru bilmesini, yalnız yaşamaya başlayınca ve direkt artık görüşmemek üzerine rest çekince toparlandılar, yada uzaktan davul sesi gibi hoş geliyorduk birbirimize, sonra evlenince o aşamada neyse aileleri birbirine kaynaştırma da yine aile bağları derken bir sevgi şefkat seli oluştu aramızda (yanlışlıkla : ) ha hala pek karıştırmam ama idare etme pozisyonuna geçtim ki oda kasıyor artık beni, birde gittikçe farketiğim başka bir durum varki , hiçbir şeyime karışmaz dediğim eşimin annesi , büyük bir heyecanla (ilk torun ) torunu bekliyor , bizden alıp büyütmeye kalkmassa iyi , acaip fena bir sahiplenme durumu var , eylül de tatile gitçeklerdi ,'' nereye gidiceğiz daha çoçuk küçüçük olucak '' diye konuşuyor :53:
arkadaşlarımızın 8 eylül de düğünü var ''ben gidemem, uzak olucak çoçuğu ziyan edemem , o kadar saatte ayrı kalamam'' diyorum , çokk hevesli '' biz bakarız nolcak '' diyor :31::31: eee tabi birde hastanede kalırsam ablam mı kalıcak o mu kalıcak derdi olucak , ayyhhhhhhhhhhhh düşünmüyorum , evet en güzeli bu :49:

Bencede dusunme dusunerek bi sonuca varamayacaksın nasıl olsa :) BU konularda secme ve secilme hakkımız yok malesef hangi tarafı istesen digeri alınacak :)

Sezaryene giderken aç gidicez, belirli bi saatten sonra su bile içmicez, ve doğum sonrasında da serumla idare etcez. Nasıl ?!:36:

duuruluyo valla cnm il k kızımda ben saymışım 30 saat ağzıma su bile deymedi gerçi epiduralde öyle değildir belki bilmiyorumda sabah kahvaltısında ilk bi bardak çayla bisküvi verdiler ayyy o çay bana dünyanın ennn güzel çayı gibi geldi vallaa :52: düşün nası bi drm ama herkes bir olmaz heralde bnm yengemin oldu 2 ay önce özelde genel anestezi öğlene dogru oldu aksamüstü vermişler yyemek

39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne

Kızlar paylaşmadan edemedim, ne yapıcaz? Çoğu doktor 38de alıyor. Bekle bekle de normal doğum sürecine giriliyor. So?

Bende ne kadar kalsa o kadar iyi diyorum eger Rabbim bunu okadar gun yazdı ise mutlaka boş bir gunu yoktur gelişim için ama bizim doktorlar bekletmiyorlar yurtdısındakiler normal dogumu 42 hafta sonuna kadar bekliyor bizimkiler 39da artık suni sancı lafı yapıyor.Bizimkide erken sezeryan olacak ama ben ısrar edemiyorum su sorunu var mecbur erken olacak

39. haftadan önce sezaryen olmayın | Blogcu Anne

Kızlar paylaşmadan edemedim, ne yapıcaz? Çoğu doktor 38de alıyor. Bekle bekle de normal doğum sürecine giriliyor. So?

bencede 39 a girmeden olmaması lazım.bnm ilk kızım 38 bitti 39 un ilk günü oldu dahgeçse bile olurdu belkide.bana erken gibi geliyo.hiiiç sancı nedir bilmiyosun bi işaret bile olmadan bile bile giriyosun ameliyathaneye.ama bi sorun olmadıkça dr larda en erken 38. in içinde yapıyolar zaten bildiğim kadarıyla cnm.hayırlısı

allahım ıyıden ıyıye doguruyoruz artık.canım saatler kalmıs bızı haberdar etmeyı unutma rabbım cumlemızı saglıcakla kolaylıkla kurtar bu mubarek gunlerde.

amiiiinnnnn canım uğrayamam heralde diye düşündüm ama yine düştüm buraya :1: yok kız saatler değil bir gün var daha :9:

muffincim haline şükret canım benimki daha beter bide üstüne birlikte yaşıyoruz. ve kaçarım yok. annemden kaçsam kaynanamı kakalıcak başıma ki kdv si annesiyle birlikte. :1: doğumda erkek istemem konusunda da haklısın canım gerçekten insan babasını bile istemiyor. oturup kalkmak zaten insan öyle yamuk yumuk oturmaya kalkmaya utanıyor hele birde onca acısı yetmiyormuş gibi aylardır biriken kanamada boşalıveriyor ya bazen öyle bir an geliyorki zor topluyor insan kendini. hele ilk o emzirme karmaşası ayyyy. ama ne olursa olsun kendini üzme canım bırak kim kırılırsa kırılsın kim darılırsa darılsın ama sen huzurunu bozma yoksa olan sana ve bebişine olur. ben şimdi diyorum anca bu günkü aklım olsa kim olursa olsun kırar ama o stresi yaşayıp oğlumu sütünden mahrum etmezdim diye. ve bunda öyle yapıcam kime ne olursa olsun umrumda değil önce ben. lousalık bencillik dönemi yoksa sonu acı. bencilleşin kızlar gerekiyorsa eşinize bile bencilleşin.benden size yaşayan tavsiyesi.

bizim 39+0 oluyor yani 40 ın girişi sezeryan günümüz. ayrıca sanırım o açlık doktordan doktora değişiyor bu gün benimki sabah 9 ameliyathane giriş saatimiz sabah 5 gibi kalk kahvaltını et. 7 ye kadarda bol bol sıvı tüket diye sıkı sıkıya tembihledi. sonrasında ise operasyon 20-30 dk sürecek. 13:30 gibi sıvı almaya. gaz sorunun olmazsada 14:00 ten itibaren katı gidaya geçicez dedi.

ayyy kızlar anne konusunda inanamıyorum yaa bnm annem eşi benzeri yok ilk kızımda 22. gün bebek gibi baktı bana gelen gidenime ikramı yemekleri kıyamam yaa beni ayakta gördümü kovalıyodu süpürgeyle 20 gün durdu kaynanam alınmasın diye o gitti bi gece kaynanam geldi kaldı benden önce uyudu döndü p...nu sabahın köründe gitti annem geldi nerde dedi dedim gitti aaa ben bırakmam seni o var diye bıraktım istemiyo demekki dedi kaynanam misafir gibi gelip gidiyodu kaynanam.anneeeemmm ist da valla dogurmadan gelsin die dua ediyorum

Ayyy benim annem 3 haftalığına turkiyeye gitti yarın donüyor insallah cok kötüydü acayip bir boşluk benim annemde her işimi görür bebek oluncada yanliz bırakmaz zaten

ayyy kızlar anne konusunda inanamıyorum yaa bnm annem eşi benzeri yok ilk kızımda 22. gün bebek gibi baktı bana gelen gidenime ikramı yemekleri kıyamam yaa beni ayakta gördümü kovalıyodu süpürgeyle 20 gün durdu kaynanam alınmasın diye o gitti bi gece kaynanam geldi kaldı benden önce uyudu döndü p...nu sabahın köründe gitti annem geldi nerde dedi dedim gitti aaa ben bırakmam seni o var diye bıraktım istemiyo demekki dedi kaynanam misafir gibi gelip gidiyodu kaynanam.anneeeemmm ist da valla dogurmadan gelsin die dua ediyorum

Annelerimizin hakkı ödenmez tabiki canım, ama alınganlık yapmaları zor.
Benim annemde ananemden şikayetçi bu durumda :9:

Gunaydin guzel anneler ne zamandir girmek ve sizlerden haber almak istiyordum ama iki ufaklik is guc derken gun nasil geciyor anlamiyormus insan :1: simdi bile kucagimda emen bir ufaklik var :1: sizler nasilsiniz doguranlar dogum tarihi belli olanlar var mi ?kizce ve kizanimla birlikte hepinizi cok opuyoruz :16:

Back
X