• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam..

Bugun doktorumuza gttik bebeğim 3 kg 50 cm olmuş,suyum eşi falan hepsi güzel.Kontrolleri haftada bir e düşürdü.henüz kanala yerleşmemiş 1-2 haftası var dedi. haftayada çatı kontrolü yapılıcak.

Kaşıntımı sordum,sonucu kötü:((

Gebelik Koleztazı denilen bişeyden şüpelendi,dahiliye yönlendirdi.Kan testi yapıldı,kanımda kolezta çıktı.

Yani;

Gebelikte yşanan bir durummuş,karaciğerle ilgili. safra kesesindedki asitler normalde dışarı atılıyormuş,bende kana karışmış bu yüzden uyu zgibi kaşınıyomuşum.bana bir zararı yokmuş ama bebek için riskliymiş,ani ölümlere yol açabiliyomuş:((

Bu yüzden ilaç tedavisine başladık,değerim 30 normaLde 10 olması gerekirmiş. pazartesi de safra kesemnden ultrasyona gırıcem bişey varmı yokmu diye,değerler düşerse ilaç sayesinde sorun yok.ama artrış olursa erken doğum olacak dedi doktor.

kaşınmam bu yüzdenmiş,benım gıbı kaşınan varsa hemen gıdın doktorunuza.

Geçmiş olsun cnm.Bende de kaşıntı var demiştim daha önce yazıştığımızda ama benim geçti.O yüzden doktoruma sölemedim bile..Senin de geçecek inşallah.Hem ilaç tedavisinede başlıyorsun daha çabuk geçer.Doktorun densizliğine gelince öle salak salak konuşanlar var malesef doktor değil de bana bu topicte ( ismi lazım deği ) bir arkadaş da öle bir laf etmişti çok canım sıkılmıştı.Takmamak lazım işte..

Geçmiş olsun cnm.Bende de kaşıntı var demiştim daha önce yazıştığımızda ama benim geçti.O yüzden doktoruma sölemedim bile..Senin de geçecek inşallah.Hem ilaç tedavisinede başlıyorsun daha çabuk geçer.Doktorun densizliğine gelince öle salak salak konuşanlar var malesef doktor değil de bana bu topicte ( ismi lazım deği ) bir arkadaş da öle bir laf etmişti çok canım sıkılmıştı.Takmamak lazım işte..
canım sanki ben birine boyle birşey demiştim sanırım eğer sensen ozur dilerim kim oldugunu hatırlamadım ondanda ozur dilerim gerçekten bensem yaptığım buyuk hata kusura bakma isteyerek olmamıstır

arkadaşlar süt artırıcıları doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı? bununla ilgili birşeyler duydunuz mu. ben humana still tea aldım ama şimdiden kullansam mı kullanmasam mı bilemedim

arkadaşlar süt artırıcıları doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı? bununla ilgili birşeyler duydunuz mu. ben humana still tea aldım ama şimdiden kullansam mı kullanmasam mı bilemedim

Onu bende merak ediyorum canım ya dogum yapan birkac arkdasta otur seyler tuketmeye baslayın demiş ama etkisi olur mu acaba doktorlara mı sorsak durumu

Onu bende merak ediyorum canım ya dogum yapan birkac arkdasta otur seyler tuketmeye baslayın demiş ama etkisi olur mu acaba doktorlara mı sorsak durumu

ben kadın doğumcu arkadaşa sordum zararı yok ama faydası olur mu bilemiyorum diyor. süt için öncelikle memenin uyarılması gerekiyormuş. çocuk emecek yani. acaba deneyip fayda gören var mı ki

ben kadın doğumcu arkadaşa sordum zararı yok ama faydası olur mu bilemiyorum diyor. süt için öncelikle memenin uyarılması gerekiyormuş. çocuk emecek yani. acaba deneyip fayda gören var mı ki

Bende düz mantık osekilde dusundum aslında sonucta süt olmaya baslayıp birikecek değil dogum ile hormonlar uyarılır gibi geliyor. Sonrasında yediğimiz içtigimiz etki eder sanki. Deneyenler akıl versede süt durumuda kişiye gore değiştiginden tam bi sonuc cıkmaz sanırım neyse sut caylarını bosa harcamayım ben beklerim sanırım etki edeceginden supheliyim cunku :)

Bende düz mantık osekilde dusundum aslında sonucta süt olmaya baslayıp birikecek değil dogum ile hormonlar uyarılır gibi geliyor. Sonrasında yediğimiz içtigimiz etki eder sanki. Deneyenler akıl versede süt durumuda kişiye gore değiştiginden tam bi sonuc cıkmaz sanırım neyse sut caylarını bosa harcamayım ben beklerim sanırım etki edeceginden supheliyim cunku :)

bencede cnm doğumdan sonra başla sen her ihtimale karşın :)

Herkese merhaba,

YEŞİLİMSİ

Allah tez zamanda şifa versin, ben düşmeye başladığına eminim değerinin. Hayırlısıyla vaktiyle kavuşursun inşallah oğluşuna.

Yarın doğum yapacak arkadaşlara da hayırlı doğumlar, Allah yardım etsin.

Sizlerden bir ricam olucak:
Anneannem çok hasta, yoğun bakımda şu anda. Sizlerden onun için dua etmenizi rica edeceğim. İsmi Nazife. Allah hakkında hayırlısını versin, sabah bilinci kapanıkmış hastaneye giderken. Oğlumu çok merak ediyordu tonton anneannem, dün bile annem ayrılırken bebeği sormuş. İçim yanıyor şu anda ama Allah en iyisini bilir. Sizler de hayırlısı için dua ederseniz sevinirim. Güzel gönüllerinize sağlık şimdiden teşekkürler...

Hep kendi derdimize dustuk hanimlar da son gunlerde kafamda bi soru olustu. Cocuk dr? Hic dusundunuz mu arastirdiniz mi bu konu hakkinda

:nazar::nazar:kızlar saglıcakla kavusun bebişlerinize bızı de habersız bırakmayın.
ezci senın bayagı gunun var sanırım erken degıl mı bır sıkıntı yoktur ınsallah
Canim benim epeydir yuksek tansiyonum vardi artik kontrol altinda tutamiyoruz maalesef buna bagli olarak ta bebege giden kan damarlarinda daralma oldu o yuzden acil alinmasi gerekiyor

Canim benim epeydir yuksek tansiyonum vardi artik kontrol altinda tutamiyoruz maalesef buna bagli olarak ta bebege giden kan damarlarinda daralma oldu o yuzden acil alinmasi gerekiyor
gecmıs olsun anladım canım.umarım saglıcakla kAVUSURSUN BEBEGINE
Herkese merhaba,

YEŞİLİMSİ

Allah tez zamanda şifa versin, ben düşmeye başladığına eminim değerinin. Hayırlısıyla vaktiyle kavuşursun inşallah oğluşuna.

Yarın doğum yapacak arkadaşlara da hayırlı doğumlar, Allah yardım etsin.

Anneannem çok hasta, yoğun bakımda şu anda. Sizlerden onun için dua etmenizi rica edeceğim. İsmi Nazife. Allah hakkında hayırlısını versin, sabah bilinci kapanıkmış hastaneye giderken. Oğlumu çok merak ediyordu tonton anneannem, dün bile annem ayrılırken bebeği sormuş. İçim yanıyor şu anda ama Allah en iyisini bilir. Sizler de hayırlısı için dua ederseniz sevinirim. Güzel gönüllerinize sağlık şimdiden teşekkürler...
GECMİŞ OLSU Allah sifa versin canım tez zamanda

şimdi anneanniz için dua ettim.tez zamanda iyileşir inşallah,sizede hayırlı doğumlar olur inşallah :nazar:

Herkese merhaba,

Bugün güneş yok burada, rüzgarlı da ama yine de çok sıcak. Vantilatörün karşısında geçiyor zaman.

Benim de ayaklarım normal ama ellerim şiş ve ağrıyor, su şisesini dahi zor tutuyorum. Sabahları sanki ellerimi birileri gece sıkmış da incitmiş gibi uyanıyorum. Ellerimi yumruk zor yapıyorum çok acıyor, kapatıp açmak zor... Sol elimde de uyuşma var. Araştırmalarıma göre normalmiş.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canim aynen Ben de ellerimden cok sikinti yasiyorum.yumruk yapamiyorum bana da durum tuhaf geliyodu demekki normalmis.neyse az kaldi az sabir

herkese merhabalar,arkadaşlar bebegimiziin odası geleli neredeyse 15 gün oldu mobilya kokusu cıkmadı bi turlu..bikaç defa da sildirdim ama nafile.bi önerisi olan var mı?mobilyalarımızı neyle silmek gerek,bikaç yerde sirkeli su ile silin yazıyo ama emin olamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.. teşekkürler.:)

süt hormonlarını çalıştırırsak doğumu tetiklemez mi? gerçi benim bilgiler kulaktan dolma, araştırılmamış

herkese merhabalar,arkadaşlar bebegimiziin odası geleli neredeyse 15 gün oldu mobilya kokusu cıkmadı bi turlu..bikaç defa da sildirdim ama nafile.bi önerisi olan var mı?mobilyalarımızı neyle silmek gerek,bikaç yerde sirkeli su ile silin yazıyo ama emin olamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.. teşekkürler.:)

ben prontonun portakal kokulusu ile sildim ama aslına bakarsan ne ile sildiğinin çok önemi ok önemli olan havalandırmak benim bir ay bir haftada çıktı kokusu ve cam 24 saat açıktı canım... ama gün aşırı pronto ile sil bir de çekmecelerine falan sabun koymanı öneririm...

kızlaaarrrrrrrr sıze cok guzel bır haberım vaaaaaaaaaaaarrrr.dogurmadım daha bebiş haberi vermeyecegım T:52:URKIYE GENELI SICAKLIKLAR 7 DERECE BIRDEN DUSECEKMISSSS

Back
X