süt hormonlarını çalıştırırsak doğumu tetiklemez mi? gerçi benim bilgiler kulaktan dolma, araştırılmamış
artık koccaman oldular doğsalar da sevsek tontişleri

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süt hormonlarını çalıştırırsak doğumu tetiklemez mi? gerçi benim bilgiler kulaktan dolma, araştırılmamış
kızlaaarrrrrrrr sıze cok guzel bır haberım vaaaaaaaaaaaarrrr.dogurmadım daha bebiş haberi vermeyecegım TURKIYE GENELI SICAKLIKLAR 7 DERECE BIRDEN DUSECEKMISSSS
ben prontonun portakal kokulusu ile sildim ama aslına bakarsan ne ile sildiğinin çok önemi ok önemli olan havalandırmak benim bir ay bir haftada çıktı kokusu ve cam 24 saat açıktı canım... ama gün aşırı pronto ile sil bir de çekmecelerine falan sabun koymanı öneririm...
Bugun sabah uyandik,denize karsi kahvaltimizi yaptik,denizimize girdik,sonra evimize gelip dus aldiktan sonra tembellik yaptik butun gun kocisle,belkide gecirdigimiz son gunlerdir nedersiniz uzun sure basbassa
a![]()
bugun esıme dıyorum son kez rahat rahat uyu
artık haftasonu uykunda gece uykunda olmayacak
odamızda aglayan kuzumuz olacak
yesın onu annesı
kızlar bana dua edın nolur heyecan yapıpda genel anestezı almayayım
uyumak ıstemıyorum
allah yardımcımız olsun hepımızın
ii geceler hepınıze
bende uyuyabılırım ınsallah
herkese merhabalar,arkadaşlar bebegimiziin odası geleli neredeyse 15 gün oldu mobilya kokusu cıkmadı bi turlu..bikaç defa da sildirdim ama nafile.bi önerisi olan var mı?mobilyalarımızı neyle silmek gerek,bikaç yerde sirkeli su ile silin yazıyo ama emin olamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.. teşekkürler.:)
canım ben önce bir kaç kere sirkeli suyla sonrada iki kere kolonyalı suyla sildim koku felan kalmadı bir dene istersen
canım ben önce bir kaç kere sirkeli suyla sonrada iki kere kolonyalı suyla sildim koku felan kalmadı bir dene istersen
yesın onu annesı
uyumak ıstemıyorum
ii geceler hepınıze
yesın onu annesı
uyumak ıstemıyorum
ii geceler hepınıze
yarın ilk işim dr.a gitmek olucak cnm peki sende pembe pembe sinek ısırığı gibi bişiler çıktımı vucudunda bende onlar da çıktı
Yesilimsi. Cok gecmis olsun canim. İnsallah ilaclardan fayda gorursun hem sen rahatlarsin hemde bebisinle biraz daha bir vucut olursunuz.
yeşilimsi geçmiş olsun canım canını sıkma bebişte stres olmasın rahat olmaya çalış : )) hayırlısıyla herşey yoluna giricek miniklerimiz sağ salim doğucaklar![]()
güzelim hiç canını sıkma maşallah tosunpaşanın değerleri gayet iyi haftanda artık sorun değilmiş en kötü ihtimalin nedir? Bebişine bir kaç hafta erken kavuşmak![]()
saol bebeğim teşekkür ederim,inşallah tek istediğim o zaten.
canım kanda proteine mi baktılar.tam olarak adı kolestaz mı gebelik zehirlenmesi mi yani.