m
sağol hayatim darısı sana ınşallah.
pc den girebilsem dogum hikayemi yazcam
şu kadar soyleyim masada ölüyor dum .
bebegimin kafasi çıkmış saçıyla oynuyor lar gülüyorlar doktor beklediler yarım saat
kizimi yoğun bakıma aldılar bana ikinma dye ne kadar kzdlar çok şükür melegim sapasağlam
500 tl doğurdum . yarım saatte bir ellerini bileklerine kadar soktular suyumu patlatti lar inkar ettiler çocuğumun kac defa kalp atislari duyulmadı Allah da onları başkasinin eline düşürsün.
5cm den sonra açılmam olmadı sessiz sessiz ağladım en kötü de benim dogum oldu
millet bagirarak hastaneyi yırtti doktorlara kök söktürduler beni de kobay olarak kullandılar kısaca durum bu
kızlar bende bugün kontrole gideceğim... sanırım doktorum sezeryan için gün veriri bugün.. dua edin kızlar bana ve küçük kızıma :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
canım bence sen doktorunu değiştir diycem ama son zamanlarımızda bu çok zor biliyorum, sezaryen için bahane arıyor resmen seninki bence,
bende de 4 gün önce çok şiddetli el ve ayaklarda kaşıntı başladı, bulgur bulgur kabarcıklar çıktı, kendi doktoruma değil ama devlet hast. gittim sadece bi kaşıntı kremi verdi o kadar,
alerji falan dedi aslında ben emindim ki hamilelikten kaynaklanan bişeydi, ama doktor alakası yok dedi ve şimdi o kabarcıklar tam geçmese de kaşıntı azaldı,
belki de doktor beni aksine inandrıdığı için stres yapmadım ve beyin bu şekilde şartlanarak vücudu tedavi etti, bilemiyorum ama senin doktorun çok çok abartmış gibi geldi bana
inşallah canım inşallah :):) senin ne kadar kaldı??
Kızlar sanki daha zamanımız gelmemiş gibi hissediyorum.bir de ilginç bir duygu yaşıyorum.küçük kızımdan korkuyorum nedenini anlayamadım ama korku var içimde.sizde de var mı?aramıza bir soğukluk girdi bebekle herşey normal olmasına rağmen tuhaf duygular hissediyorum.allahım hayırlısını versin
Kızlar sanki daha zamanımız gelmemiş gibi hissediyorum.bir de ilginç bir duygu yaşıyorum.küçük kızımdan korkuyorum nedenini anlayamadım ama korku var içimde.sizde de var mı?aramıza bir soğukluk girdi bebekle herşey normal olmasına rağmen tuhaf duygular hissediyorum.allahım hayırlısını versin
Belirsiz her kontrolde gun verebilir 2kiloyu gecmesini bekliyor doktor biraz, bizimki tıfılda biraz :)
gerisayım başladı.... doğum için 14 ağustos a karar verdik dr ile birlikte.. heyecanlıyım, tuhafım, boşluktayım, sabırsızım...
gerisayım başladı.... doğum için 14 ağustos a karar verdik dr ile birlikte.. heyecanlıyım, tuhafım, boşluktayım, sabırsızım...
seker ben dogum yaptığım hastanede doğumda ilk bakan çocuk doktoru oluyor şimdilik onu dusunuyorum tabi o anda nasıl kontrol ettiğinide gozlemleyecem ondan sonra beğenmezsem arastırırımKizlarr gecen gunde sordum kimse cevp vermedi. Nedeeeeennnn!
Bebisleriniz icin bi cocuk dr arastirdinizmi duzenli tek bi dr kontrolunde mi olmak gerekiyor
Kizlarr gecen gunde sordum kimse cevp vermedi. Nedeeeeennnn!
Bebisleriniz icin bi cocuk dr arastirdinizmi duzenli tek bi dr kontrolunde mi olmak gerekiyor
canım abartma yok tabiki ben kendi doktorumun dışında dahiliye gittim,kan testi yapıldı kanda çıktı zaten. Tam tersi kendisi bekleyeli normal olsun diye hafta sonuna kadar bekleyelım,olmazda sunnı sancıyla normal doğumu beklerız olmazsa sezeryan dedi. doktorda bir sıkıntı yok olan durumu söylüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?