2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün normal doğum yaptın peki tam gününde mi oldu seninki yoksa sekti mi ? bende normal düşünüyorum bi de hastane neresi ist.da mı?

Kızlar sanki daha zamanımız gelmemiş gibi hissediyorum.bir de ilginç bir duygu yaşıyorum.küçük kızımdan korkuyorum nedenini anlayamadım ama korku var içimde.sizde de var mı?aramıza bir soğukluk girdi bebekle herşey normal olmasına rağmen tuhaf duygular hissediyorum.allahım hayırlısını versin

canım abartma yok tabiki ben kendi doktorumun dışında dahiliye gittim,kan testi yapıldı kanda çıktı zaten. Tam tersi kendisi bekleyeli normal olsun diye hafta sonuna kadar bekleyelım,olmazda sunnı sancıyla normal doğumu beklerız olmazsa sezeryan dedi. doktorda bir sıkıntı yok olan durumu söylüyo.

canım o bebişlerin hareketleri azalıyor bizde yeterince hissedemiyoruz ondan kaynaklanıyor onları hissedemediğimiz için geri kalan duygularda sıkıntılı, sıcaklıktı, ağırlaştık, ağrılar, sabırların azalması bunlar eklenince boyle hissetmemize neden oluyor. boşlukları sıkıntılar alıyor

Son düzenleme:

Tabiki ilk bebekte normal butur dusunceler ve korkular bende diyorum şunu yapabilecekmiyim bunu yapabilecekmiyim alt değiştirmeden baslıyorum cocugun okul hayatından cıkıyorum oderece yani :) En son askerligini dusunurken hoop diyorum artık kendime :))

meryemistan canım hosgeldin nasılsın sende doğum yapmıştın değilmi bebişle aran nasıl inşallah ikinizde iyisinizdir

gerisayım başladı.... doğum için 14 ağustos a karar verdik dr ile birlikte.. heyecanlıyım, tuhafım, boşluktayım, sabırsızım...

Kizlarr gecen gunde sordum kimse cevp vermedi. Nedeeeeennnn!
Bebisleriniz icin bi cocuk dr arastirdinizmi duzenli tek bi dr kontrolunde mi olmak gerekiyor

gerisayım başladı.... doğum için 14 ağustos a karar verdik dr ile birlikte.. heyecanlıyım, tuhafım, boşluktayım, sabırsızım...

canım hayırlı olsun benim belli değil tarih ona rağmen yazdıklarını hissediyorum duun seninde oyle hissetmen cok normal ama sakin ol heyecanlrın en guzelini yasıyoruz gelsin bebişler senlensin evlerrr

Bebisleriniz icin bi cocuk dr arastirdinizmi duzenli tek bi dr kontrolunde mi olmak gerekiyor
seker ben dogum yaptığım hastanede doğumda ilk bakan çocuk doktoru oluyor şimdilik onu dusunuyorum tabi o anda nasıl kontrol ettiğinide gozlemleyecem ondan sonra beğenmezsem arastırırım

Aslında cok onemli bir konu onceden onemini anlamıyordum ama komsum normalde gittigi doktoruna gitmemiş yakın diye bir hastalıkta baska bir doktora goturmus kızını. İgne vermiş doktor ama içine sinmemiş kendi doktoruna sormadan vurdurmamıs.İgneyi kendi doktoruna gostermiş ve biraz arastırmıs cok agır bir igneymiş. Doktoru butur bir hastalık için bu igneyi kullanırsanız ilerde CİDDİ hastalıklarında birsey etki etmez demiş.Yani diger doktor ilac verdi hemen iyileşti diye ona gidecekti kullansa dusunsenize iyi doktor diye nitelendirecekti.

bebek için huzursuzum falan deyince ben doktorun pek bi panik olduğunu düşündüm canım senin için rahat olsun diye yazdım kaşıntı o kadar ciddi bişey olsa doktor beni de dahiliyeye vs. yönlendirirdi diye düşünüyorum, hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inaşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…