- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
Buyuklerden herkes gogus uclarına masaj yap diyor mesela ben hee deyip geciştiriyorum, okudugum her yazıda hormonları uyarıp erken doguma sebebiyet verir diye yazıyor. Onun dısında bu süt yaptırıcı içeceklerin şimdiden içilmesi sanırım işe yaramaz ondan normal beslenmeye devam şimdilik :)
canım kalın giydirmiceksin en başta bu şimdi yeni doğdu diye çok korkuyoruz aman üşütür falan diye ama sen ne giyiyosan onada aynını giydircekmişsin benim kızım hiç isilik olmadı çok şükür bide hergün banyo yaptırmaya çalışın
ezci
canım benim okuyunca şaşırdım demek yarın ameliyata giriyorsun. inşallah herşey çok güzel gider ve evladına kavuşursun. demek bizim doktor sağlık problemı nedeniyle erkenden alıyo seni sezeryana. dualarım seninle. bende çarşamba son kontrolü olucam eğer hala orda kalıyo olursan seni ve bebişi görmek isterim çok. benimkide iri bebek diye perşembeye kadar normal yoldan gelmezse perşembe sezeryana alınıcam 4 kiloya yaklaşmış. şeker yüksek çıkmıştı o yüzden yavrum kilo aldı sanırım hayırlısı artık hepimiz için.
bugun esıme dıyorum son kez rahat rahat uyu
artık haftasonu uykunda gece uykunda olmayacak
odamızda aglayan kuzumuz olacak
yesın onu annesı
kızlar bana dua edın nolur heyecan yapıpda genel anestezı almayayım
uyumak ıstemıyorum
allah yardımcımız olsun hepımızın
ii geceler hepınıze
bende uyuyabılırım ınsallah
ii aksamlar kıslarrr.. haberimi almıssınızdır dogum sayfasına yazdımm dogurdumm
evet canım maalesef planlanandan 10 gün önce alınmak zorunda kaldı bebeğim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım dediğin gibi sorunsuz bir şekilde atlatırım yarın 7,30 da hastaneye gidiyorum muhtemelen ilk ameliyat benim çarşambaya kalıcağımı sanmıyorum salı akşamı gibi çıkarım sanırım tabi aksi bi durum olmazsa telden yazarım sana canım özel msj Allah seni de inşallah sağ salim kurtarsın ve tabi tüm arkadaşlarımızı....
kızlar günaydın geçmiş.e bakamadim doğuranlar gözü aydın bekleyenler mesleğinize hayirlşyla kavuştursun Rabbım ınşallah.
size tavsiye hasta bezleri büyük geliyordu gözümüze ama çoook ise yarıyor bol alın .
bebeğe 3 4bez 2altı üstlü takım size 2pijama takımı tarak parfüm terlik tam ideal . ben normal dogum yaptım gece 4.40da öğlen 1de taburcuydum . bunlar yetti.
gözünaydın canım,allah analı babalı büyütsün bebeğini,hastane çalışanlarından ,hemşirelerden ve doktorundan memnun kaldın mı?merak ediyorum,doğum sürecinde ilgi alaka nasıldı?kızlar günaydın geçmiş.e bakamadim doğuranlar gözü aydın bekleyenler mesleğinize hayirlşyla kavuştursun Rabbım ınşallah.
size tavsiye hasta bezleri büyük geliyordu gözümüze ama çoook ise yarıyor bol alın .
bebeğe 3 4bez 2altı üstlü takım size 2pijama takımı tarak parfüm terlik tam ideal . ben normal dogum yaptım gece 4.40da öğlen 1de taburcuydum . bunlar yetti.
küçük melek nasıl annesi sen nasılsın?? ağrın falan var mı?
hasta bezini hangi beden almıştın canım yaa benim bi eksik o kaldı onda da kararsızım..
çok şükür teyzesi 5dk bile surmuyor göğsümden ağzını ayırmıyor
dün kötüydüm ama çok hareketliyim ondan di bugün iyi normal dogum öneririm canım çok rahatım
L almıştım canım çok büyük al kanama çok oluyor
sağol hayatim darısı sana ınşallah.gözünaydın canım,allah analı babalı büyütsün bebeğini,hastane çalışanlarından ,hemşirelerden ve doktorundan memnun kaldın mı?merak ediyorum,doğum sürecinde ilgi alaka nasıldı?
Cnm ayninindan pazartesi benimde var saat 14:30 da,umarim guzel haberlerle doneriz :))
m
sağol hayatim darısı sana ınşallah.
pc den girebilsem dogum hikayemi yazcam
şu kadar soyleyim masada ölüyor dum .
bebegimin kafasi çıkmış saçıyla oynuyor lar gülüyorlar doktor beklediler yarım saat
kizimi yoğun bakıma aldılar bana ikinma dye ne kadar kzdlar çok şükür melegim sapasağlam
500 tl doğurdum . yarım saatte bir ellerini bileklerine kadar soktular suyumu patlatti lar inkar ettiler çocuğumun kac defa kalp atislari duyulmadı Allah da onları başkasinin eline düşürsün.
5cm den sonra açılmam olmadı sessiz sessiz ağladım en kötü de benim dogum oldu
millet bagirarak hastaneyi yırtti doktorlara kök söktürduler beni de kobay olarak kullandılar kısaca durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?