2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar uzun uzadıya değil ama idarelik doğum hikayemiz

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...elerinin-dogum-hikayeleri-7.html#post25728769

yeni gelen bebişlerimiz varmı bakamadım malum iki velet el pençe duruyorum. bizim maşallahımız var küçük doğan paşamız evi kasıp kavuruyo çok şükür sütümüzde idare etcek düzeye geldi. bekleyenlere hayırlı doğumlar benim doğumum operasyonum gibi kahkaha dolu olsun inş. ama hastahane benimki gibi olmasın. neyse fırsat bulunca uğruycam. bu arada süt sağma makinası lansinoh. göğüs kremi mustela şiddetle tavsiye ederim.

Bugün görümcemler geldi.Yaklaşık 3 aydır gelmiyorlardı.Eşimle aralarında biraz burukluk oldu ondan.Neyse.Bir sürü kıyafet, battaniye, yelekler vs. getirmişler..
insan daha önce getirir.Ben de çok kıyafet aldım annem aldı birde.Bir sürü küçük kıyafet oldu .Doğuma bu kadar az kala getirilir mi yani.Sinir oldum.Neyse, karnım burnumda görünce bir de şaşırdılar.Ne bekliyordunuz 6. aydaki gibi mi kalacaktım.Anlamaıyorum valla.Ortada doğru düzgün bir tartışma konusu yok.Ama telefon dışında görüşmek yok.Eşimde gitmiyor onlar da gelmiyor.Bakalım doğumdan sonra ne olacak ? Bebek bahanesiyle o zaman koşa koşa gelirler ama.Gıcık oldum kısacası...

Canım masajı yapmak lazım, benim dr.um sürekli hatırlatıyor, riskli birşey olsa yaptırmazdı,kaç ay önceden başlattı hatta

ben günde 2-3 defa suyun altına girmeden yapamıyorum.. yokya kaşıntı bir taraftan, habire ter dökmeler bir taraftan mahfediyor

evet canım maalesef planlanandan 10 gün önce alınmak zorunda kaldı bebeğim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım dediğin gibi sorunsuz bir şekilde atlatırım yarın 7,30 da hastaneye gidiyorum muhtemelen ilk ameliyat benim çarşambaya kalıcağımı sanmıyorum salı akşamı gibi çıkarım sanırım tabi aksi bi durum olmazsa telden yazarım sana canım özel msj Allah seni de inşallah sağ salim kurtarsın ve tabi tüm arkadaşlarımızı....

İyi geceler yine uykusuz bir gece

Bugün doğuma gidecek olan anneler Allah yardımcınız olsun dualarımız sizlerle...

Yeşilimsi canım çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar sayesinde bunu da atlatırsın üzme kendini paşanın kilosu da çok iyi maşallah doğsa da bu saatten sonra sıkıntı olmaz ama bence doldurur gününü hayırlısıyla yarın bizde Dr a gidicez hayırlı haberlerle geliriz insallah

bugün doğuma giricek bütün annlerin rabbim yardımcısı olsun , kolay doğumlar ve bol sütlü günler dilerim :)

herkese günaydın.. rabbim bugün doğuma giden annelerin ve bebişlerinin yardımcısı olsun....

hayırlı doğumlar canım :):)

ii aksamlar kıslarrr.. haberimi almıssınızdır dogum sayfasına yazdımm dogurdumm

güle güle büyüt canım... darısı bizlerin başına inşallah :)

tamam güzelim bekliyorum mesajını. umarım herşey yolunda gider. bi de usg ölçülerinde ki tahmini doğum kilosunu ve bebeğin doğum anındaki doğumdan sonraki kilosunu söylersen çok yararlı bir bilgi vermiş olursun bana canım. allah yardımcın olsun

kızlar günaydın geçmiş.e bakamadim doğuranlar gözü aydın bekleyenler mesleğinize hayirlşyla kavuştursun Rabbım ınşallah.

size tavsiye hasta bezleri büyük geliyordu gözümüze ama çoook ise yarıyor bol alın .
bebeğe 3 4bez 2altı üstlü takım size 2pijama takımı tarak parfüm terlik tam ideal . ben normal dogum yaptım gece 4.40da öğlen 1de taburcuydum . bunlar yetti.

küçük melek nasıl annesi sen nasılsın?? ağrın falan var mı?

hasta bezini hangi beden almıştın canım yaa benim bi eksik o kaldı onda da kararsızım..

doğum yapacak arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum.minik balıklarınızı sağlıkla almanız dileğiyle...

gözünaydın canım,allah analı babalı büyütsün bebeğini,hastane çalışanlarından ,hemşirelerden ve doktorundan memnun kaldın mı?merak ediyorum,doğum sürecinde ilgi alaka nasıldı?

küçük melek nasıl annesi sen nasılsın?? ağrın falan var mı?

hasta bezini hangi beden almıştın canım yaa benim bi eksik o kaldı onda da kararsızım..

çok şükür teyzesi 5dk bile surmuyor göğsümden ağzını ayırmıyor
dün kötüydüm ama çok hareketliyim ondan di bugün iyi normal dogum öneririm canım çok rahatım
L almıştım canım çok büyük al kanama çok oluyor

ayy annesi kokla benim yerime o süt kokulu meleği :):)

teşekkür ederim canım l beden alayım o zaman bende...

Son düzenleyen: Moderatör:
m
gözünaydın canım,allah analı babalı büyütsün bebeğini,hastane çalışanlarından ,hemşirelerden ve doktorundan memnun kaldın mı?merak ediyorum,doğum sürecinde ilgi alaka nasıldı?
sağol hayatim darısı sana ınşallah.
pc den girebilsem dogum hikayemi yazcam
şu kadar soyleyim masada ölüyor dum .
bebegimin kafasi çıkmış saçıyla oynuyor lar gülüyorlar doktor beklediler yarım saat
kizimi yoğun bakıma aldılar bana ikinma dye ne kadar kzdlar çok şükür melegim sapasağlam
500 tl doğurdum . yarım saatte bir ellerini bileklerine kadar soktular suyumu patlatti lar inkar ettiler çocuğumun kac defa kalp atislari duyulmadı Allah da onları başkasinin eline düşürsün.
5cm den sonra açılmam olmadı sessiz sessiz ağladım en kötü de benim dogum oldu
millet bagirarak hastaneyi yırtti doktorlara kök söktürduler beni de kobay olarak kullandılar kısaca durum bu

Herkese günaydın bugün dogum yapacakların Allah yardımcısı olsun..
Dr.randevumuz var bugün sezeryan icin gün vericek inşallah güzel haberlerle donerim

şimdi nasılsınız peki
Allah kurtarmış diyorum tüylerim diken diken oldu ya
nasıl bir hasteneymiş böyle
insan hayatı bu kadar ucuzmu
korkuyordum şimdi daha çok korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…