• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlaaaarrrr:16:
Bizde kontrolden geldik ilk nst maceramızıda bugün yaşamış olduk prensesim gayet sağlıklı çok şükür herşey yolunda normal doğum şansımız çok yüksek :nazar: kilomuzda 2862 olmuş 1 haftada 300 gr almış kızçem bizden şimdilik bu kadar:nazar: bu arada beni nst ye bağladıklarında doğumda olan biri vardı epidural yapılmış hiç sesi çıkmıyordu açılmaları bekliyordu epidural tam bir kurtarıcı hemşirelerin demesine göre :21:

valla şaka gibiiii.daha dün gibi ikili test alan filan konuşuyorduk.şimdii ise bir kısmımız doğum yaptı bizlerinde çok yakın allahıma şükür geçti bu günler.birde sağ salim kucağımıza alsaydık.haftaya salı bende kızıma kavuşmuş olucam.allah hepimiizi kurtarsın.

bu zamana kadar çatlaksız bir hamilelik geçiriyorum diye sevinrken az önce duştan çıkınca ne göreyim karnımın sol tarafında bir grup çatlak:14: gözlerim dolu dolu oldu beee ne yapcağımı şaşırdım
kocam da ne var onda gayet normal bişi olacak tabi demez mi:19:

Canim benimde göğüslerim bayağı çatladı birde kalçada var ufak tefek aynanın karşısına geçince bakıyorum
Eşimde demesmi nevar normal niye bukadar problem yapıyorsun Demeki hepsi oyle bu erkeklerin

Mrb arkadaslar.bugün kontrolden geldik kizimla.daha 15 gün olmasına rağmen maşallah 3600 olmuş.pozisyon Falan Hersey normal kilomuz disinda.Doktor henuz gelmeye de niyeti yok dedi sanci Falan da yok.17 gunde 1 kilo almis bu hizda alnaya devam ederse mecbur sezeryane alicam dedi bense normal olsun dogum istiyordum.benimle benzer durumda plan varmi uzuldum ve kafam karisik.ne yapayim bi akil verin.su bi kac gunde dogsa keske diyorum.o kadar da Hareket Eden yuruyus yApan birisiyim ki cok Sasirdim bu duruma.dusunceleriniz nedir merak ediyorum..

mrhba hnımlar bizimde artık son haftamız bir sıkıntımız yok ama sağdan sola kayyıp duruyo bi sağıma toplanıyo bi soluma geçiyo maşallah durmuyo hiç sabırsızlanıyorum artık :)

merhaba kızımın ağustos teyzeleri :16:

uzun zamandır sadece okuyorum, yazamıyorum, yaklaşık 10 gündür hemoroid ağrısından geberiyorum, ilaç kullanıyorum, deli gibi kanamam oldu, hatta dedim nişan gelse onu bile anlamayacağım...:2:

neyse binlerce kez şükürler olsun ki çok çok daha iyiyim şu an, geçen hafta doktora gittik, benim küçük danam 2 haftada 650 gr almış, geçen hafta 2850 gr ve 50 cm di, artık haftalık kontrollerimiz olacakmış, bakalım bu hafta kaç çıkacak zilli :52: bu arada kızlar hemoroidden dolayı sezaryene karar verdik doktorumla veee doğum günümüz belli oldu, Allahın izniyle 14 Ağustos da dünyaya merhaba diyecek minik kızımız :16:

bu aralar o kadar hareketli ki, bana o tarihi bile beklemeyecek gibi geliyor, ayaklarıyla yukarı ittirerek kafasını çıkartmaya çalışıyor sanki :52: çok fazla hareketli, bu ne kadar normal bir durum olabilir inanın bilmiyorum :27:

bizden haberler şimdilik bunlar,

öpüyoruz çok :54:

Mrb arkadaslar.bugün kontrolden geldik kizimla.daha 15 gün olmasına rağmen maşallah 3600 olmuş.pozisyon Falan Hersey normal kilomuz disinda.Doktor henuz gelmeye de niyeti yok dedi sanci Falan da yok.17 gunde 1 kilo almis bu hizda alnaya devam ederse mecbur sezeryane alicam dedi bense normal olsun dogum istiyordum.benimle benzer durumda plan varmi uzuldum ve kafam karisik.ne yapayim bi akil verin.su bi kac gunde dogsa keske diyorum.o kadar da Hareket Eden yuruyus yApan birisiyim ki cok Sasirdim bu duruma.dusunceleriniz nedir merak ediyorum..

Canım her hafta aynı hızla kilo almıyor bebekler artık haftada bir olan kontrollerden 100 gram aldıgını yada almadıgını ogrenip donenler var. Ayrıca %100 dogru değil o ultrason sonucları.ARkadasıma 38.haftada 4200 dedi doktor hala normal olacak ama +400 -400 yanılma payı var dedi tam gununde dogum yaptı 4kilo olarak. Oda korktu yukarı yuvarlama payı varsa yaklasık 5 kilo nasıl oalcak diye :) Doktoru asagıyı olasılgına daha cok inanmıs olmalıki normal olacak dedi surekli.

Benimde 35.haftada 3200 gr. çıkmıştı oğluşum.Ama 15 gün sonra gittiğimizde 3150 gr. demezmi doktor şaşırdım tabi.Farklı bir odada yani makinada kontrol etti bu sefer.Makinalar arası ölçümde sapmalar olabiliyormuş.Zaten bilgisayar ölçtüğü için + - 400 gr sapması varmış hepsinin.Ben de bu gidişle 4 kg. geçer sezeryan yapar diye beklerken şaşırdım yani.Seninki de ölçümde fazla gelmiş olabilir.Normal doğum düşüncesine tekrar geri döndüm ben tekrar yani..

mide yanması başladı bende 1-2 gündür... hiç olmamıştı neredeyse en başından beri. süt içiyorum birşeyler yiyorum yok, sırf onun için de ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik ama yaşayan var mı bu durumu son haftalarda? hakikaten eskilerin dediği gibi saç mı çıkıyor? ama kızım başı aşağıda nasıl böyle bir etki yapar ki? :44:

bu zamana kadar çatlaksız bir hamilelik geçiriyorum diye sevinrken az önce duştan çıkınca ne göreyim karnımın sol tarafında bir grup çatlak:14: gözlerim dolu dolu oldu beee ne yapcağımı şaşırdım
kocam da ne var onda gayet normal bişi olacak tabi demez mi:19:
ayy inanmıyorum cnm yaa bunumu takıyosun eşin dogru demiş tabiki olacak normal bence kilo ve çatlaklara gelene kadar bi sürü sorun olabilir lallah korusun tek sıkıntın bu olsun bana tuhaf geldi valla ama ilkse anlamazsın onlar için herşye değer çatlak nedirki

arkadaslar ultrasonddan farklı olabiliyomuş bebekler bi arkadasın dr un ultrasonda dediğinden nerdeyse 1 kiloya yakın az olmuş çok ilginç son zamanlar karışık biraz kilo işi

mrhba hnımlar bizimde artık son haftamız bir sıkıntımız yok ama sağdan sola kayyıp duruyo bi sağıma toplanıyo bi soluma geçiyo maşallah durmuyo hiç sabırsızlanıyorum artık :)
Canim bebegin hareketleri nasil benimki esksi gibi kıpır kıpır degil ordan oraya toplaniyo Ama hareketleride yavaş yavaş yapiyo

mide yanması başladı bende 1-2 gündür... hiç olmamıştı neredeyse en başından beri. süt içiyorum birşeyler yiyorum yok, sırf onun için de ilaç kullanmak istemiyorum şimdilik ama yaşayan var mı bu durumu son haftalarda? hakikaten eskilerin dediği gibi saç mı çıkıyor? ama kızım başı aşağıda nasıl böyle bir etki yapar ki? :44:
saçları çok olcak heralde annesii

Benimde 35.haftada 3200 gr. çıkmıştı oğluşum.Ama 15 gün sonra gittiğimizde 3150 gr. demezmi doktor şaşırdım tabi.Farklı bir odada yani makinada kontrol etti bu sefer.Makinalar arası ölçümde sapmalar olabiliyormuş.Zaten bilgisayar ölçtüğü için + - 400 gr sapması varmış hepsinin.Ben de bu gidişle 4 kg. geçer sezeryan yapar diye beklerken şaşırdım yani.Seninki de ölçümde fazla gelmiş olabilir.Normal doğum düşüncesine tekrar geri döndüm ben tekrar yani..

Aynı gün iki farklı hastanede bir doktor kilosu haftasına gore guzel 2 kilo dedi baska bir doktor zayıf 1700 dedi ultrason makinesine gorede değişiyor gercekten.Herkesin derdi ayrı bizede kilo almazsa sezeryan dedi gerci bizimki hala ters donemedi surekli ugrsıyor ama yolu bulamadı :)

mide yanmasını 17.haftadan beri yaşıyorum halada devam ediyor.benimde bebeğimin başı aşşağıda ama nasıl oluyor anlamıyorum.ilaç içmeden geçmiyo malesef...

kızlar nst de kasılması cıkıpta agrı hissetmeyenler varmı aranızda ???
bende bugun öyle oldu,40 ve 86 yı gören sancılar cıktı ama ben bişi hissetmedim :44:

bende bugun öyle oldu,40 ve 86 yı gören sancılar cıktı ama ben bişi hissetmedim :44:

canım mideye baskı yapıyor bebekler.bir de ilerleyen hamileliğimizde hormon nedeniyle sindirim hareketlerimiz yavaşlamış olduğu için bence

Benimde 100 uzeri cıktı duzenli ama bende hissetmedim doktor daha ultrasonla bakarken karnımın sertliginden anladı ben sancım yok dedim ama nstde 100 uzeri duzenli sancılar cıktı hapla kestiler şimdide sabah akşam hap kullanıyorum

Benimde 100 uzeri cıktı duzenli ama bende hissetmedim doktor daha ultrasonla bakarken karnımın sertliginden anladı ben sancım yok dedim ama nstde 100 uzeri duzenli sancılar cıktı hapla kestiler şimdide sabah akşam hap kullanıyorum

benım doktorum bişi demedi zaten duzensızdı,senın erken bır haftadamı basladıgı ıcın ılac verdı acaba cnm ?:44:

Back
X