2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de günüm doldu canım ama paşamın çıkmaya hiç niyeti yok. bugün devlet hastanesine gittim haftasonuna kadar git doğur dedi sakın bekleme bebiş iri bekleme dedi bende sanırım yarn şişli ye gitcem belki doğururum

Kızlaarr saat 15'te doğuma giriyorum Allah'ın izniyle kavuşucam oğluma! Hem çok heyecanlıyım hem de biraz stresli haliyle! :S Dualarınızı eksik etmeyin, ben de hepiniz adına dua edicem.. Hepinizi öpüyorum

Allah yardımcın olsun cnm.Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Benim için de dua et olur mu ? Artık daha fazla beklemeyeyim doğsun biran önce....

merhaba taze anneler ve hamişler
benpazartesı kontroldeydım kendımı cok hazırlamıstım catı muaynesı ıcın yapmadı doktorum haftaya yapacagım dedı acılmana bakacagım varsa sunıyı dayayacak bakalım.yoksa sunı vermezmısınız dedım.verırım ama hıc ıse yaramaz dedi sana ezıyet olur sadece dedi.sezaryen lafı da etmedı bayramı beklerız dedı.bayramda da kendısı yok of allahım yardım etsın bızlere her sanıye ben nasıl doguracagım dıye dusunmekten stres oldum yaaa.luzumlu luzumsu aglama krızı gelıyor.sımdıden lohusalık sendromu yasıyorum.
senaysen
canım cok gecmıs olsun.allah sıfa versın.kuretajdan hıc korkma ben 2kez yasamak zorunda kaldım cok kısa suren bır ıslem ve hıc agrı sızı olmuyor sonrasında.ıyı haberlerle gel
zambak
kızlar zambak dogurdumu goremedım ama.merak ettım valla
DOGUM YAPAN HERKESI TEBRIK EDIYORUM DARISI BIZLERE saglıklıca kavustursun rabbım emeklerımızı zayı etmesın.bırde su rahımde acıklık olup olmadıgını anlayamazmıyız acaba.bır belırtısı yokmu kıne agrı sancı kanama falan???:44::44:

Kızlaarr saat 15'te doğuma giriyorum Allah'ın izniyle kavuşucam oğluma! Hem çok heyecanlıyım hem de biraz stresli haliyle! :S Dualarınızı eksik etmeyin, ben de hepiniz adına dua edicem.. Hepinizi öpüyorum

Allah yardımcın olsun canım darısı tum bekleyenlerın başına.....

ne kadar sessizleşti topik...herkes bebeğiyle meşgul tabi..darısı benim gibi bekleyenlerin başına...sağlıkla alalım inş.kucağımıza..bugün doğum yapacak arkadaşların da Allah yardımcıları olsun..bir avazda kurtarsın inş.doktor 10 güne gelir dedi önceki kontrolde ve bugün 10.gün ama benim kızım gelmemekte ısrarlı...napalım geç olsun da güç olmasın diyelim artık :))

Doktor kontrolünden geliyoruz dün gece ki ara ara sancılarım bugün nst de de çıktı, çatı muayenesi yaptı doktorum 2 cm açıklık varmış istersen evin de uzaksa yatış yaptıralım kontrol altında kal dedi, yok dedim biz yine geliriz :) şuan evdeyiz ara ara sancı yokluyor bakalım ne kadar sürecek, çok rahatsız etmiyor ama bel ve bacak ağrım var daha çok, normal doğum için çatım müsaitmiş ama rahim ağzı incelmemiş daha, bizden haberler böyle sanırım bayramı beklemicez :)

slm kızlar nasılsınız
afacandan dolayı uzunca yazamıycam ama çok şükür 06/08/2012 de cnm oğluma kavuştum
spinal sez oldum çok memnun kaldım çok şükür sıkıntısız geçti ve artık evimizdeyiz
tek sorunumuz göğüs ucu yarası lansinoh işe yaramadı bende ama zeytinyağı birazda olsa çözüm oldu benım için
onun haricinde çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok aklınıza takılanlar olursa doğumla ilgili elimden geldiğince
fırsat buldukça cvplamaya çalışırım hepinizi öpüyorum kocamann

canım miden çok çok bulanınca rahim ağzın incelmiştir benim %80 silinmem vardı açıklık ilerlemiyordu çok çektim

Allah yardımcın olsun kolay doğumnlar nasip etsin inşallah

canim hayirli haberlerle gel , butun dualarim seninle bebikler de opuyor oyun arkadaslarini bekliyorlar teyzesi

canim insallah rahatcana o kadar beklemeden gelir ufaklik. dr a gittigimde kuretaj icin biraz daha bekleyelim dedi , bakalim kontrol altinda tutucak ama yasayan birinden bunu duymak icimi rahatlatti tesekkur ederim

merhaba herkese 25 Temmuz da spinal sezeryanla dünyaya geldi miniğim.buraya da girip yazamıyorum inşallah doğum yapan arkadaşlar ve bebişleri iyidir yapmayanlara da hayırlı doğumlar diliyorum

selam arkadaslar bizde dr dan geldk 15 gün sonra 24 AĞUSTOS TA kızım geliyo günümz belli oldu 2700 gr olmuş suyu güzelmiş nst çekildik sancı çıkmadı ama çok tepindi kuzum haftaya tekrar nst ye gidicem bebişim yan duruyomuş çok kasılam gerilme ağrın olursa gel alalım dedi doktorumuz bizden böyle...

Bebeği olan arkadaslar epiduralde çıkınca çok ağrı oluyomuu bide gerçekten lansinoh işe yaramıo mu yaa 2. De olmaz diolar ama çook korkuyorum göğüs acısndan

canım hayırlısı olsun.benim en büyük sorunum izin bitince bebeğimi kime emanet edicem???annemin kontrolünde bir bakıcı diye düşündüm ama umarım bakıcının her işine karışmaz kaçar valla kadın :))) bir bakıma da iyi olur bakıcının başında biri olması.gönül ister ki anne kokusuyla büyüsün.allahım yardım et bizlere.tek derdim o.ne sezeryan ne ağrı.

canım miden çok çok bulanınca rahim ağzın incelmiştir benim %80 silinmem vardı açıklık ilerlemiyordu çok çektim

Allah yardımcın olsun kolay doğumnlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım aslında mide bulantilarim var hatta 2gun önce yediklerimi bile çıkarıyordum inş.sancilar çok çektirmez şimdiden heyecan yaptım ya hu :)

selam teyzoşlarrr biz geldik
ama kimse yok, millet ya bebişinin yanındadır ya da doğumda

biz yokken doğum yapan arkadaşlarım gözünüzaydın, doğuma gidenler ve gidecekler size de kolay doğumlar..
allahımm anne olmak çook güzel... isteyen herkese nasip etsin rabbim bu güzelliğiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…