2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beni eklememişsin ttatlım kızım yarın geliyor inşallah..:)

Benim de yarın saat 15'te canım.. Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin.. Hakkımız geçtiyse helal olsun, sen de helal et..

hadi inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine, Allah yardımcınız olsun. bu arada bişi sorcam, geçen ay her topik e girdiğinde bugün doğuran var mı diye soran sen miydin, merak ettim de

aaa çok geçmiş olsun. inşallah ağrısız, sızısız bir çırpıda olur biter.

emin ol hayır canım. ilkimde bende ne araştırmış ne okumuştum. birde meslek bağlantılı bildiklerim var ama hepsi boş.çünkü daha doğuştan kendilerine özgü kişilikleriyle doğuyorlar.

yaaa ben de öyle tahmin ediyorum da işte hiç bişi bilmemekten iyidir heralde. öyle çok yardımcı olabilecek kimse de olmayacak y anımda, nerden ne öğrensem kardır diyorum

SENAYSENcim şimdiden geçmiş olsun canım.. Kuzucuklarını kokla benim için

sabahtan beri bizim topiğin doğum hikayesini okudum ağlamaktan haller oldu.ayy doğumdan hemen sonra ağlamamak istiyorum mümkünse.gözler hemen kızarır şişer fotoda çirkin çıkmak istemiyorum.

kızlar bu arada Pepik ve cologne den ses seda yok ne yaptılar acaba.Pepikin bebişi yoğun bakımdan çıktımı ki

kulaklarım çınladı selam kızlar bu arada herkese.. doğuranlara hayırlı olsun doğuracaklarada hyırlı doğumlar diliyorum

annem geldi haftasonu son hazırlıklar son eksikler ev temizliği vs. nete giremiyorum pek bu ara girsemde fazla kalamıyorum.

henüz doğurmadım dün dr.daydım günümde henüz belli olmadı. haftaya salı tekrar dr. gidicez. o zaman belli olacak inş.

hakkımızda hayırlısı bakalım heyecanla beklemedeyiz.

Herkese selamlar,

Doğuranları tebrik ediyoruz, Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza. Biim günümüz haftaya Salı yani bir hafta kaldı sadece. Yarın kontrol var, belki de erken olur diye umut ediyorum. Artık sağlıkla kavuşmak istiyorum oğluşuma... Gerçi bizimki abisi gibi tembel hiç ses hareket yok gelme konusunda. Akşamları kasılmalar çoğalıyor ama düzenli değil.

Bekliyoruz bekliyoruz :)

selam kızlar,inşallah doğumum devlet hastanesinde olacak,doğum çantasına neler koyuyorsunuz? bir bilgi verirseniz sevinirim

meraba arkadaşlar doguracak olan arkadaşlarımıza allah yardım etsin ,bizlerde gününde bebekleriize kavuşuruz umarım

rüzgar ali'm yarın sabah 9 civarında aramızda allah kısmet edersee...
dr dan geliyorum kızlar sat a göre günümün doldugunu alttan muaynede çatımın çok dar oldugunu ve hemoridlerimden dolayı yarın sabah sezryana girmemiz uygun görüldü bugun tahlillerimiz yapıldı yarın sabah 8.30 gibi yatışımız olucak ve kısmetse oğluşumuzu kucağımıza alıcaz..dualarınızı esirgemeyin bi aksilik çıkmassa insallah sizlride hbrsiz bırakmam..şimdilik bzden bu kdr

Canım benim tavsiyeler için çok teşekkür ederim cevap yazamadım uzun süre ama dediğin gibi sıcak suyla masaj, bol su, bol sabır ve milupanın emziren anneler için bitki çayı ile hallettim bu işi 2 gündür oğluşum emiyor umarım benm yaşadığım sorunu yaşamazsınız ama yaşarsanız da çaresi bunlar dediğin gibi :)

Arkadaslar ne guzel herkes doguruyor,darısı bizim basımıza insallah..ama bende hiç dogum belirtisi yok sanırım,benim gibi olan varmı.yani bende Niran önce kavuşmak istiyorum ama içerde keyfi yerinde herhalde anlamadım ,ne katılma ne Sanci yok.. Bu durumda başka kimse varmı..

Canım ben 13 gün önce doğum yaptım, doğumdan önce 1 gram sancım yoktu hatta doğumdan 1 gün önce daha zamanım olduğunu düşünerek denize bile girdim. Doktorun doğum şekli konusunda bir şey dedi m, normal sezeryan???

Canım cevabın icin cok teşekkürler rahatladım biraz.dr normal olur diyo,ben de normal istiyorum kismet olursa. ama açıkcası biraz tedirgin olmuştum çünkü hiç Sanci falan yok.sen normal m
İ yaptın.nasil anladın doğumun başladığını?

selam kızla roğlum 6 günlük oldu gece uykusuzlukları meme ucu yaraları ve dikiş ağrısı dışında çok şükür iyiyiz biz.ama onun varlığı herşeye değer

selam kızla roğlum 6 günlük oldu gece uykusuzlukları meme ucu yaraları ve dikiş ağrısı dışında çok şükür iyiyiz biz.ama onun varlığı herşeye değer

canım nasıl geçti? herşey yolunda mı? bu arada hastanenin sitesinde minik adamın resmini gördüm çok tatlı

yarın doğum yapacak arkadaşlarımıza bol moral ve sağlıklı doğum diliyorum.ay azalıyoruz doğum yapan az giriyor.kızlar uğrayın biz böyle miydik sıpalardan vakit kalmayacak sanırım.aman sağlıklı olsunlar da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…