Canlarımmmm önemli bir şey anlatacağım size , etrafınızda normal doğuran büyükler varsa sorun bende ne olduğunu anlayayımm .. Mantar olduğumdan dolayı 2 gündür krem kullanıyorum , bu günde krem sürmek için odaya geçtim kremi sürmeden önce bir sileyim kendimi de öyle kremi süreyim dedim .. Allahım sildikçe ıslandı sildikçe ıslandı bir baktım yere şıp şıp bir şey damlıyor ama çiş değil sonra emraha seslendim dr aradı ulaşamadı , doktor sekreterini aradı bir daha olursa hastaneye gidin ebeye kontrole dedi .. şuan kesildi bir şey yok bu gelen nişan deniilen şey değil diye tahmin ediyorum çünkü kanlı ve sümüksü değil , çiş de değil su gibi şey aktıktan sonra çişimi yaptım oda sapsarı aktı yani bacaklarımdan akan şey şeffaf renkliydi , su geldiği zaman bu şekilde durur mu yoksa azar azar akar mı ? bu arada hiç bir sancım ağrım vs yok
[/QUOTE
su bir anda boşalmayabiliyor, az olan su akıntılarında sadece tuvalete kalkma izni veriyorlar, bol su içme öneriliyor.bu durumda olan arkadaşım 4 hafta sonra doğum yapmıştı. genelde de suyu gelenler ağrısız gitti hastaneye (benim tanıdıklarım), içinin rahat olması için hastaneye gitmen daha mantıklı gibi geldi bana. ben olsam bilgili bir ağızdan durumu öğrenmeden uyuyamazdım.