2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay benımde oyle ınce tulbent atıyorum sınırden çatlıyo

kayınvalidem iğne oyasından kızımn yüzüne tülbent yapmş dikdörtgen uzun bişi.
bende sürekli örtüyorm annemler sıkı sıkı tembihledi
hem göz kapakları henüz gelişmediği için gözü korusun, hemde toz vs olmasn bebek diyeymş..
daha neler öğrencez yarabbiiiiimmmmmmmm

Etrafta herkes zorlada olsa hafif kundaga alıstır yoksa kısın ısıtamazsın diyor valla bilmiyorum artık ne yapacaz şimdi gaz sorunlarıda basladıgından hareket etmesi dha iyi diye bende zorlamak istemiyorum

şimdi kundak yapan yokki,gaz olduğu için elleri kolları rahat durmuyo xaten sıkmaktan başka bişey olmaz bence. ısnır ya gıydırdıkmı mis mis battanıye ustune ohh:)

bende ilk kez senden duydum:)) bendede var işte ondan ama örtü niyetine :)

kızlar bişi sorcamyaa...
bazıları diyoki sütün yağlı mı yağlıysa çocuğn çabuk kilo alır filan..
yağlı süt krem rengi mi olur nası olur
sağmıyorm da sütümü yağ tuttuğunu göreym..
bembeyaz süt göğsümdeki bazen süte su katılmş gibi duruda geliyo..
üzülüyorm kızm çabuk kilo almazsa diye zira zayıf doğduk zaten 2.600 gr

bende ilk kez senden duydum:)) bendede var işte ondan ama örtü niyetine :)

geçen gün mutfaktaym kızmn uyanması imkansz ama bas bas bağırıyo
bir gittim koca tülbent yüzünde
sen elindeki eldivene aldırmadan tut çek yüzün gözün kapansn
daha gergin seriyorm şimdi uzak kalıyo kendine bayağı..

ya takma sen süt süttür,yağlı yasız sonuçta anne sütü emiyo. bende dikkat etmedim yağlımı nedir:=) emio maşallah,zaten görünüşünden alarsın kilo alıp almadığını

şimdi kundak yapan yokki,gaz olduğu için elleri kolları rahat durmuyo xaten sıkmaktan başka bişey olmaz bence. ısnır ya gıydırdıkmı mis mis battanıye ustune ohh:)

bizim sıpa ufacık tefecik oldugundan tum kıyafetler kocaman acık sacık heryeri havalar serin giderse kavga dovus sarmam gerekir yoksa ısınmaz :)

ya bende aynı senin gibiym
doğumdan çıktığm an iştahm kesildi
halen yemek olmasn içecek bişiler olsn onlarla idare edeym istiyorm.
anneciğim perişen oldu doğumdan sonra ne yapaym diye hiç bir şey isteyemedm
iştah sıfır şimdi biraz biraz kendimi zorluyorm..

yagını bırak ben bikac gundır yettiğindende emin değilim ayı dolunca kilosundan belli olacak 3 kilo olsa azıcık ele gelse hayırlısıyla bizimde :)

kızlar bebişden fırsat bulup fazla gıremıyorum,
size göğüs ucu çatlağı için krem tavsiyesinde bulunucam ben çok faydasını gördüm BELLA B kremın adı

aynen bende zorluyorum kendimi yemek için ama bebişim içinde yemek zorundayım pskolojik olarak iyi değilim birde sutum giderse dahada kotu ollurum ne yiyebilirimdiye dusunuyorum hiçbirşey canım istemiyor hatta yemeklerden birkaç kaşık alıp bırakıyorum pekmeze su karıstırıyorum içiyorum benim lohusalık zorlu geçyor

Son düzenleme:
Merhabalar herkese,geçmişi okuyamıyorum malum miniklerin ne zaman viyaklayacağı belli olmuyor.Ne güzel herkesler doğurmuş,sütler gazlar konuşulmaya başlamış.Allah sağlıkla ,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin herkese...Benim bugün 40. günüm,yarın özgürüm :)) Ne değişecek bilmiyorum ama herkes milatmış gibi bahsediyor,sadece şu gaz problemi bitsin başka hiçbirşey istemiyorum.Gazlı bebeği olan arkadaşlar ne kullandığınızı sorabilir miyim?

gaz icin yasasin muskat diyorum baska da bisi diyemiyorumm :)

bir de öyle deneyim.işallah zarar vermez.pişik yapar diye bir de göbeğe sürtmesin diye kesmiştim hepsini

ah güzelim allah sabır versin eşini olaya katmanın en güzel yanı ayy babası bak sende çok huzurlu duruyor,ay kucağına yakıştı gibi cümleler olabilir mesela.iş gibi görürlerse kaçarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…