ay benımde oyle ınce tulbent atıyorum sınırden çatlıyo
Etrafta herkes zorlada olsa hafif kundaga alıstır yoksa kısın ısıtamazsın diyor valla bilmiyorum artık ne yapacaz şimdi gaz sorunlarıda basladıgından hareket etmesi dha iyi diye bende zorlamak istemiyorum
kayınvalidem iğne oyasından kızımn yüzüne tülbent yapmş dikdörtgen uzun bişi.
bende sürekli örtüyorm annemler sıkı sıkı tembihledi
hem göz kapakları henüz gelişmediği için gözü korusun, hemde toz vs olmasn bebek diyeymş..
daha neler öğrencez yarabbiiiiimmmmmmmm
bende ilk kez senden duydum:)) bendede var işte ondan ama örtü niyetine :)
kızlar bişi sorcamyaa...
bazıları diyoki sütün yağlı mı yağlıysa çocuğn çabuk kilo alır filan..
yağlı süt krem rengi mi olur nası olur
sağmıyorm da sütümü yağ tuttuğunu göreym..
bembeyaz süt göğsümdeki bazen süte su katılmş gibi duruda geliyo..
üzülüyorm kızm çabuk kilo almazsa diye zira zayıf doğduk zaten 2.600 gr
şimdi kundak yapan yokki,gaz olduğu için elleri kolları rahat durmuyo xaten sıkmaktan başka bişey olmaz bence. ısnır ya gıydırdıkmı mis mis battanıye ustune ohh:)
canım ben iştahsızım bişey yiyemiyorum ama kayısı suyu, hoşaf, su cok tuketiyorum ayrıca kızımda kuvvetli emiyor kişiden kişiye değişiyor karsılastırma kendini bak bende depresyon geçiriyorum kimiside çok sukur hemen alışıyor bunyeden bunyeye değişiyor sakın takıntı yapma
kesinlikle katılıyorum
yagını bırak ben bikac gundır yettiğindende emin değilim ayı dolunca kilosundan belli olacak 3 kilo olsa azıcık ele gelse hayırlısıyla bizimde :)kızlar bişi sorcamyaa...
bazıları diyoki sütün yağlı mı yağlıysa çocuğn çabuk kilo alır filan..
yağlı süt krem rengi mi olur nası olur
sağmıyorm da sütümü yağ tuttuğunu göreym..
bembeyaz süt göğsümdeki bazen süte su katılmş gibi duruda geliyo..
üzülüyorm kızm çabuk kilo almazsa diye zira zayıf doğduk zaten 2.600 gr
ya bende aynı senin gibiym
doğumdan çıktığm an iştahm kesildi
halen yemek olmasn içecek bişiler olsn onlarla idare edeym istiyorm.
anneciğim perişen oldu doğumdan sonra ne yapaym diye hiç bir şey isteyemedm
iştah sıfır şimdi biraz biraz kendimi zorluyorm..
kızlar bebişden fırsat bulup fazla gıremıyorum,
size göğüs ucu çatlağı için krem tavsiyesinde bulunucam ben çok faydasını gördüm BELLA B kremın adı
Merhabalar herkese,geçmişi okuyamıyorum malum miniklerin ne zaman viyaklayacağı belli olmuyor.Ne güzel herkesler doğurmuş,sütler gazlar konuşulmaya başlamış.Allah sağlıkla ,mutlulukla büyütmeyi nasip etsin herkese...Benim bugün 40. günüm,yarın özgürüm :)) Ne değişecek bilmiyorum ama herkes milatmış gibi bahsediyor,sadece şu gaz problemi bitsin başka hiçbirşey istemiyorum.Gazlı bebeği olan arkadaşlar ne kullandığınızı sorabilir miyim?
canım kesmek yerine içe katlayabilirsin, bir süre sonra altını bağlarken içe katlayıp bağlamak gerekecek zaten, çişler dışarı sızmasın diye. o jelleşen şeyin dökülmesi sanki zararlı olabilir gibi geliyor bana. (tamamen duygusal)
ahhh keşke evde pencereden atacağım birileri olsa
kızım emmek ister ağlar sürekli,oğlum da diğer taraftan ağlar konuşamadığı için elimden tutar istediğine götürür.kucağımda kızım evin
geziyoruz.gece uyku yok gündüz uyku yok.
bu sabah biraz sesimi yükselttim diye bide kocadan azar işittim.beyefendi sabaha kadar uyudu tabi.kız beşikte oğlan kucakta hep
beraber ağlıyoruz.bende çıldırmam umarım.
ne yapıcam kızlarrrrr
lüften elinizdekilerin kıymetini bilin.allah yavrularımıza sağlık bizede sabır ve güç versin.
canmcm benm kızın göbeğide öyleydi içine giriyo artk endişelenmştm bende ama gerekszmş.
gün geçtikçe normale dönüyo göbeği merak etme..
gece bebişlerin odasın da mı yatıyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?