su için ağladığını nasıl anladın ? :26:
taze annecikler benim danışmak istediğim birşey var; sağdığımız sütleri buzdolabının rafında 1-2 gün beklettikten sonra derin dondurucuya kaldırabilir miyiz yoksa sağar sağmaz mı kaldırmak lazım. şunun için soruyorum günde sadece 60 ml falan artırabiliyorum, süt saklama poşetleri de 200 ml lik. buzdolabında biriktirip kaldırsam olur mu onu merak ediyorum.
Bnende bugun sezeran gunu aldim cuma ya insallah. Dr sali yapalim dedi. Ben cok korkmaya basladim. Dunde diger dr suyun azalmis alalim dedi. Napicami sasirdim bende bugun gidip cuma yapilsinndedim. Ama arada kaldim aacaba saliyi bekelesemmi. Fikirleriniizi yazin lutfen. allahin isine karisilmaz ama iste sanki karnimda bise ollsa anlamicam gibi geliyo. Kuveze girerse eve bos gidersin uzulurdun dedi. 39 haftalik cocuk kuveze girermi anlamadim. Napcami sasirdim
canim bence beklemene gerek yok. 39 haftalik kuveze girmesi cok da mumkun degil (hatta hic degil eger gelisimi normalse - ben 36 haftalik yaptim girmedi cok sukur). zaten sezaryen olacaksan cok da riske atmanin geregi yok bence. cuma guzel haberler ver bizee
Kızlar bugün için son bir şans verdi dr.umuz normal doğum şansımız var kızımız gelmek istemiyor. :44: Yarın sabaha kadar gelmezse 8.30da yatış yapacağım sezaryen olacak. Dualarınızı eksik etmeyin bizden..
Doğum hikayeleri topicinde bilgisi adı vs eksik olan varsa o topiğe yazarsa veya özel msj atarsa mümkün olan en kısa zamanda ekleme yaparım. Burada sayfalar çok ilerliyor inceleme fırsatım olmayabilir. Tekrar giremeyebilirim hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizi de öyle..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
Kızlar bugün için son bir şans verdi dr.umuz normal doğum şansımız var kızımız gelmek istemiyor. :44: Yarın sabaha kadar gelmezse 8.30da yatış yapacağım sezaryen olacak. Dualarınızı eksik etmeyin bizden..
Doğum hikayeleri topicinde bilgisi adı vs eksik olan varsa o topiğe yazarsa veya özel msj atarsa mümkün olan en kısa zamanda ekleme yaparım. Burada sayfalar çok ilerliyor inceleme fırsatım olmayabilir. Tekrar giremeyebilirim hepinizi çok öpüyorum bebişlerinizi de öyle..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
canim taze taze kaldirmak lazim 1 - 2 gun sonra olmaz. buzdolabi poseti yerine kucuk kavanozlari kaynat onlarla at buzluga (ben oyle yapiyorum) hem zaten 200 ml tek seferde cozulmesi de isine yaramaz cunku bir anda tuketemeyebilirsin ziyan olur
Bnende bugun sezeran gunu aldim cuma ya insallah. Dr sali yapalim dedi. Ben cok korkmaya basladim. Dunde diger dr suyun azalmis alalim dedi. Napicami sasirdim bende bugun gidip cuma yapilsinndedim. Ama arada kaldim aacaba saliyi bekelesemmi. Fikirleriniizi yazin lutfen. allahin isine karisilmaz ama iste sanki karnimda bise ollsa anlamicam gibi geliyo. Kuveze girerse eve bos gidersin uzulurdun dedi. 39 haftalik cocuk kuveze girermi anlamadim. Napcami sasirdim
Bebegin gelişim haftasına gore 35 haftalıkta oldu benim kuvezi bırak direkt yogun bakım gerekir diye degerlendirdiler. Ama çok şükür ikiside gerekmedi.Zaten bunu bilemezler haftası ilede ilgili değil tam olarak.Arkadasım 40 haftası doldugunda 4 kilo normal dogum ile bebegini dunyaya getirdi 6 saat kuvezde kaldı cunku bebegin sekeri dusmus. Onceden olacaklar bilinemez ki.
Su konusunu hiç açmak istemiyorum son ay basımıza bela oldu o konu. Birgunde 3 hastanede 2uzman 1 operator doktor farklı seyler dedi.Biri direkt yatıs takip heran dogum olabilir dedi ki 32 haftalık bile değildi daha. Biri hersey normal dedi.Biride en fazla 3 hafta idare eder dedi. 4 hafta durdu o su ile dahada durur dedi doktor en son sancım nisanım geldi durduramadılar sancıları.Zaten gunun falan cok guzel fazla kafanada takma mumkunse bu sekilde bekliyecegine beklemede derim nacizane.CUnku en son hala durmasına ugrasıyorlardı yeter artık bu stres ile evde beklemek istemiyorum dedim 1ay cok stresliydi benim için ki zaten hap ve serumlarda fayda etmedi beyefendide durmadı :) Herseyin hayırlısı doktorlarında seninde hesabına uymuyor bu işler bakarsın kendi gelecem diye tutturur kimsenin hesabı işe yaramaz bizde oldugu gibi :)
Bilmezmiyim onun stresini neyse az kalmıs herhalukarda kendini bunaltmaZaten dr alarin bile hesaplari birbirine uymuyor. Su esim karismasada dogursam. Bende sabaha kadar oynuyomu diye uyku uyuyamadim.
Valla serinledi artık kışın neler cekecez kim bilir şimdi bakım bir nevi kolaydı sarar sarmalarız diyecem bizimki hiç sevmiyor oyle seyleri :)havalar serinledi bebeişleri çıplak giydirmeyi nheee:)
Bilmezmiyim onun stresini neyse az kalmıs herhalukarda kendini bunaltma
Valla serinledi artık kışın neler cekecez kim bilir şimdi bakım bir nevi kolaydı sarar sarmalarız diyecem bizimki hiç sevmiyor oyle seyleri :)
bizimkinin de düşeli 2 gün oldu.ama dışarı doğru fasulye büyüklüğünde bir çıkıntı halinde göbeği içeri girer mi kendi kendine?
ay benımde oyle ınce tulbent atıyorum sınırden çatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?