aysre sen naptın ne zaman doğum
10 ağustos 2012 de saat 10:00 genel anestezi ile sezeryan
Canim misbonum oraya gidiyordu kontrollere. Bügünde doguma girecekti. İnssallah o geldiginde ondan bilgi alırsın .
bende yarın gidecem de bakıyım dedim giden varmı. bakalım ne dicek olsada bitse yaa yeter artık korkular sardı beni
Gitmisken misbonumdan haberler de getir olur mu :) sende rahat ol herseyin hayırlısı de .
Gitmisken misbonumdan haberler de getir olur mu :) sende rahat ol herseyin hayırlısı de .
ay hayırlı olsun ben zor giriyorum internete nasıl gecti nasılsın. bebek nasıl
evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var
benim oğlumdada oldu göbeği düştükten sonra , bizim göbeğimiz biraz yukarı çıkıktı,göbek fıtığına müsaitmiş göbeği orayı bi bezle b astırıp kapattı ,3 gün duracak sonra açın dedi kanama olursa geri getirin dedi ,3 gün sonra açtık göbeği içeri gitmiş bi dahada kanama olmadı.
bizimde göbek bağı düştükten sonra kanama oldu ama doktorumuz telaş yapmadı ve sanırım bezinden kaynaklandı, bize krem verdi doktor gazlı beze sürüp göbek inin üstüne kapatıyoruz bezi ile sıkıştırıp , o anda kapatmamıştık, ben biraz emzirmeye felen çalışırken hırpalandı , bezi sürtündü diye düşündük , doktorda bir şey demeyip, olur bunlar şeklinde deyince de panik yapmadık ,
evet ben doğum sonrası iç sıkıntısı, isteksizlik, hatta yavrusuyla bile ilgilenmek istemeyen biri halini aldım ne yapabilirim bilmiyorum artık kızlar mumukunse desteklerinizi bekliyorum ne olur bu zor donemlerimde yanımda olun kuran okuyordum namaza baslayacam allaha sığınıyorum hatta geçen gece bebeğimi oldurme dusuncesi saplandı kucuk bir dusunce ama saplandı işte beynimin bir tarafı tamamen reddediyor bennasıl dusunurum diyorum boyle birseyi insan zihni işte oyunlar oynuyor insana en kısazamanda atatmak istiyorum allah bize yardım etsin zor bir donem geçiriyorum inşallah kısa surer şimdiye kadar herşeyimi paylastım ne kadar zor gelsede bunuda paylaşmak istedim sizin desteğinize ihtiyacım var
Benim göğüsler yara icinde . Ne emzirebiliyorum nede sagabiliyorum. Perişan durumdayım .
kızlar bebeklerinize su veriyo musunuz kızım 3 günlük ama su için deli gibi ağlıyo ama mama vermiyorum sadece emziriyorum
canım ben bütün primaları göbek oyuntulu şekilde kestim.göbeğe değmedi.ama içinden parça parça jel şeklinde bişeyler dökülüyor kestiğin yerden.çişi emen jeller sanırım.göbeği beze değmedi.ama ağlayınca oldu.göbeği dışa doğru mu içe girdi mi
Canım Misbonum spinal sezeryan ile doğurdu! :) Nilsu'muz 3900 gr. ağırlığında ve 52 cm boyunda tonton güzeller güzeli bi kızçe!
aynı durumdayız canım evdekileri pencereden atasım var.annem sürekli süt az deyip duruyor.fenalık getirdi.katlanamıyorum.ne eşimi ne bbeği ne başkasını gözüm görüyor aradan birkaç saat geçiyor hepsini çok seviyorum giib oluyor biraz zaman geçiyor onları kırıyorum diye oturup ağlıyorum.şu 40 gün geçseydi bir kurtulsak.aynı durumdayız valla bazen bebek fenalık getiriyor ağlama krizleri bunalttı.bebek yaptığıma pişman ediyor tükendim resmen ama geçecek işallah
nasılsın kız bebiş nasıl
canim kiyamam sana biraz rahat olmaya calis biraz oluruna birakmaya calis.. ama yalniz degilsin hepimiz az ya da cok geciriyoruz bu zamanlari.. 40 indan sonra oldukca rahatlayacagini soyleyebilirim. haa sonrasinda da bazilari camdan atmak isteyebiliyorsun ama en fazla kaynanan oluyor :)) ya da oturup bebekle beraber aglayabiliyorsun ama zaman herseyin ilaci.. bebek aglarken cok daralirsan bes dk baska yere geciver bisi olmaz 5 dk fazla aglamayla ama sen sakinlesmis olursun
canım şukur uykumuzda yada ağlama gibi bir sorunumuz yok bende anlamadım bu salakca sey nasıl geldi bulastı gerçekten herkese ihtiyacım var yarında psikologa gidecem kızımı emziriyorum ilgileniyorum genelde gece ve gunduzun ilk saatlerinde kotu oluyorum biri geldiğinde kalabalıklastıgında bir sorun yok su saatler sıkıntılı bana belkide yanlız oldugumiçin kırklı oldugum çin biryerede gidemiyorum yoksa edirneye falan gidecem kızımla offf su kırkım geçtikten sonra belki geçer herşey su kırkımın çıkmasını dort gozle bekliyorum gerisi allah emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?