2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay hayırlı olsun ben zor giriyorum internete nasıl gecti nasılsın. bebek nasıl

ikimizde iyiyiz çok şükür, darısı hayırlısı ile başına , telaş etme ya, sonrasında günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile,:44: bizim oğlan 17 günlük olmuş ,anladın mı diye sor , ooooo , şimdi kaçar ben gece nöbet var

aynı durumdayız canım evdekileri pencereden atasım var.annem sürekli süt az deyip duruyor.fenalık getirdi.katlanamıyorum.ne eşimi ne bbeği ne başkasını gözüm görüyor aradan birkaç saat geçiyor hepsini çok seviyorum giib oluyor biraz zaman geçiyor onları kırıyorum diye oturup ağlıyorum.şu 40 gün geçseydi bir kurtulsak.aynı durumdayız valla bazen bebek fenalık getiriyor ağlama krizleri bunalttı.bebek yaptığıma pişman ediyor tükendim resmen ama geçecek işallah

bizimkinin de düşeli 2 gün oldu.ama dışarı doğru fasulye büyüklüğünde bir çıkıntı halinde göbeği içeri girer mi kendi kendine?

canım ben bütün primaları göbek oyuntulu şekilde kestim.göbeğe değmedi.ama içinden parça parça jel şeklinde bişeyler dökülüyor kestiğin yerden.çişi emen jeller sanırım.göbeği beze değmedi.ama ağlayınca oldu.göbeği dışa doğru mu içe girdi mi

canım durumuna üzüldüm. biraz anlıyorum insan bunalıyor ama senin bunalman normal sınırları zorluyor gibi. dışarıdan bir görüş kabul edersen mutlaka al başını bir doktora git. bu kadar emekle dünyaya getirdiğin bebişine duyduğun sevgiyi bile gölgeleyebilen bir zorlanma yaşıyorsun. kendini çok zorlama, hiç bir şey o kadar zorlamayla iyi olmuyor. istediğin kadar da burada yaz,. bizle konuş. sakince düşündüğünde ne yapsan çok rahatlarsın? yapabileceğin şeyleri yapmaya çalış. umarım tatlı sevgi dolu sevimli duygularla hayat devam eder :)

Benim göğüsler yara icinde . Ne emzirebiliyorum nede sagabiliyorum. Perişan durumdayım .

sağma makineni değiştirsen canım mesela benimki istediğin ayarda sağdığından acısını kontrol edebiliyorsun.

kızlar bebeklerinize su veriyo musunuz kızım 3 günlük ama su için deli gibi ağlıyo ama mama vermiyorum sadece emziriyorum

su değil süt için demek istedin sanırım. sütyetmiyorsa niye bu kadar zorluyorsun anlamıyorum.(anlamam zor tabii o duruma düşmediğim için) hem daha üç günlükmüş bir kaç gün içinde sütün artar inşallah. artmazsa da bebiş için zor olur yaaa. yazık aç olursa kıyamam yaa mama olsun arada :)

canım kesmek yerine içe katlayabilirsin, bir süre sonra altını bağlarken içe katlayıp bağlamak gerekecek zaten, çişler dışarı sızmasın diye. o jelleşen şeyin dökülmesi sanki zararlı olabilir gibi geliyor bana. (tamamen duygusal)

Selam arkadaslar sizle vedalasmaya geldim ben artık giremicem foruma paylaşacağğım hiiiççç bişey yok maalesef.siz bebeklerinizi sağ salim huzur içinde büyütün emzirin rabbime emanet olun.vee rabbim benim yaşadığım acıyı hiçbirinize kimseye ömür boyu göstermesinnn...

ahhh keşke evde pencereden atacağım birileri olsa
kızım emmek ister ağlar sürekli,oğlum da diğer taraftan ağlar konuşamadığı için elimden tutar istediğine götürür.kucağımda kızım evin
geziyoruz.gece uyku yok gündüz uyku yok.
bu sabah biraz sesimi yükselttim diye bide kocadan azar işittim.beyefendi sabaha kadar uyudu tabi.kız beşikte oğlan kucakta hep
beraber ağlıyoruz.bende çıldırmam umarım.
ne yapıcam kızlarrrrr

lüften elinizdekilerin kıymetini bilin.allah yavrularımıza sağlık bizede sabır ve güç versin.

canim kiyamam sana biraz rahat olmaya calis biraz oluruna birakmaya calis.. ama yalniz degilsin hepimiz az ya da cok geciriyoruz bu zamanlari.. 40 indan sonra oldukca rahatlayacagini soyleyebilirim. haa sonrasinda da bazilari camdan atmak isteyebiliyorsun ama en fazla kaynanan oluyor :)) ya da oturup bebekle beraber aglayabiliyorsun ama zaman herseyin ilaci.. bebek aglarken cok daralirsan bes dk baska yere geciver bisi olmaz 5 dk fazla aglamayla ama sen sakinlesmis olursun

canım şukur uykumuzda yada ağlama gibi bir sorunumuz yok bende anlamadım bu salakca sey nasıl geldi bulastı gerçekten herkese ihtiyacım var yarında psikologa gidecem kızımı emziriyorum ilgileniyorum genelde gece ve gunduzun ilk saatlerinde kotu oluyorum biri geldiğinde kalabalıklastıgında bir sorun yok su saatler sıkıntılı bana belkide yanlız oldugumiçin kırklı oldugum çin biryerede gidemiyorum yoksa edirneye falan gidecem kızımla offf su kırkım geçtikten sonra belki geçer herşey su kırkımın çıkmasını dort gozle bekliyorum gerisi allah emanet

canim al git prensesini edirneye. ben yarı kırkım cıktıgımda iki bebekle kendimi disari attim yoksa kendimi camdan asagi atacaktım. ama bır suru de laf yedim olsun en azından ben rahatladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…