walla ben hepsini de yiyip iciyorum canim
bebelerin de benim de gazim oluyor ama napalim besin almamiz lazim onlar da cikartmayi ogreniyorlar
hatta salatayi nerdeyse her ogun yiyorum
olmak istiyorum ben surekli içimde suphe olur birsey mi var diye olmadıkcaolmak istemiyorum ne güzel 9 ay olmadık mis gibi
Bebek göz bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube sıpaların göz bakımı
aynen canım ya.
kızlar adet gören var mı nasıl daha ağrılı mı oluyor
Bebeklerde Ağız Bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube bunu benimkine yaparsam yıkar ortalığı.dün burnuna 1 damla damlattım ciyak ciyak
yaa kızlar ben bazı geceler hayal görüyorum çok fena
gecen gece bir uyandım oturuyorum yatakta, bebeği emzirir pozisyonda, eşim beni öyle görünce bebek nerde dedi, ben de işte burda dedim kucağımı gösterip, hanii dedi, bir baktım yokkkk
yatakta bebek aradık gece gece, düştü sandım, bir baktım yavrum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor
yine bazı geceler uyanıyorum eyvah ben neden yattım bebişi emziriyordum diyorum yine 5 dk bebek arıyorum yatakta, size de oluyor mu yoksa ben kafayı mı yiyorum
kızlar kocişlerle aranız nasıl
her gun kısır yıyoum gaz yaptıgı yok valla bebişte pıt pıt cıkartıyo. sütte yapıyo
kısır süt yapıyormus evet ince bulgurdan yapıldıgı için bulgur pilavı da süt yapıyor diyorlar ama bende öle bişe olmAdı kişiden kişiye değişiyor demekki
günaydın kızlar,
yaa bu bebişleri artık en fazla kaç saat arayla emzirebiliriz?
ben 3 saat araya alıştırdım derken dün gece 10 da emdi uyudu ama birdaha gece 3 te uyandı, sonra sabah 6 buçukta, yani bütün gece neredeyse 1 kere emdi az değil mi yaa içime kurt düştü:26:
yaa kızlar ben bazı geceler hayal görüyorum çok fena
gecen gece bir uyandım oturuyorum yatakta, bebeği emzirir pozisyonda, eşim beni öyle görünce bebek nerde dedi, ben de işte burda dedim kucağımı gösterip, hanii dedi, bir baktım yokkkk
yatakta bebek aradık gece gece, düştü sandım, bir baktım yavrum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor
yine bazı geceler uyanıyorum eyvah ben neden yattım bebişi emziriyordum diyorum yine 5 dk bebek arıyorum yatakta, size de oluyor mu yoksa ben kafayı mı yiyorum
ya canım benim de moralim bozuluyo walla. ayakkabı numaram 37 idi. geçen gün bir deneyim dedim.olmadı içine bile girmedi ayağım topuklu ayakkabılarım.
şimdi ayakkabı masrafı yapcam walla. üst baş zaten yenilendi. acil zayıflamam lazım. bu göbek ve kalçalarla olmuyo.bende kızımı arabısına koyuyorum 1,2 saat çarşıda pazarda geziyorum.
yürüyüş oluyo terler içinde eve geliyoruz
ya 44 gün oldu ben halen adet görüyorum ne iştir anlamadım bi ara kesilir gibi oldu yine basladı yani cok az ama devam ediyor acaba normal mi
ağustos anneleri bebeğiniz gülmeye başladı mı?
ağustos anneleri bebeğiniz gülmeye başladı mı?
Bugün unnado da kampanya var,bu tip slinglerden kullanan var mı arkadaşlar,tavsiye eder misiniz?
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpJeU5BPT0=
ben de almak istiyorum ondan ama eşim biraz araştırayım dedi, aldırmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?