2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla ben hepsini de yiyip iciyorum canim
bebelerin de benim de gazim oluyor ama napalim besin almamiz lazim onlar da cikartmayi ogreniyorlar
hatta salatayi nerdeyse her ogun yiyorum

ne güldüm yav , gaz çıkartmayı öğreniorlar diyince :) bana da cesaret geldi bak şimdi, ama 3 ay dolsun diye bekliyordum ben

evet gece uyanıyorum emziriyodum ben ya yatmışıum diyorum bakıyorum bebek uyuyo.aynısı

ya 44 gün oldu ben halen adet görüyorum ne iştir anlamadım bi ara kesilir gibi oldu yine basladı yani cok az ama devam ediyor acaba normal mi

her gun kısır yıyoum gaz yaptıgı yok valla bebişte pıt pıt cıkartıyo. sütte yapıyo

kısır süt yapıyormus evet ince bulgurdan yapıldıgı için bulgur pilavı da süt yapıyor diyorlar ama bende öle bişe olmAdı kişiden kişiye değişiyor demekki

aynen yapı ıle alakalı bencede,ben yıyorum 15-20 dk sonra gogusum sertlesıo

Ya kızlar benim kizim bugun çokk huzursuz uyumuyor sabahtan ayakta göğsümde uyuyo gazını çıkarıyorum yerine koyuyorum yine ağlıyor bu arada karnı gurulduyo niye acaba vallah şaşırdım kaldım bir is yapamıyorum anca yemek oda koştura koştura
Nezaman düzene gircez

canm bizde öyleyz son 1 haftadr
kızm 8-9 gibi uyuyo gece 2-3 gibi ağlayıp meme istyo
uyandırmıyorm bende
zaten akşam uyurken hem meme emiyo hemde doymayıp mama istyo
gece boyu tutuyo sanrm buda onu ağlamıyo çünkü
gece fazla uyuyan bebekler gece gündz ayrımını yapan bebeklermş iyi bişi yani bebeğinin bu durumu
2 saatte bir emzirmek sarılk tehlikesi içn öncedendi artk bırak biraz daha fazla uyusun yavruck

ben onu kızm 2 haftalkken filan yaşadm :))
kafayı bebeğe o kadr çok takmışmki
bebek uyurken bende uyumuşm
battaniyeye sarılmşm kızım sanıyorm emziriyomuşm güya
kafamı kaldırdm eşime diyorumki karşıdaki mendili versene Asya nın ağzndan süt aktı diorm :))
ne Asyası ne mendili dio eşim versene die kızıyorm
meğerse bizim kız yan tarafta beşikte mışıl mışıl uyuyomş
ben boyut değiştirmim kafa gitmş

İlk doğumumdan önce 39 giyiyordum doğumdan sonra 40 oldu, neyse ki bunda değişmedi ayak numaram. 41 numara zor bulunur herhalde...

ya 44 gün oldu ben halen adet görüyorum ne iştir anlamadım bi ara kesilir gibi oldu yine basladı yani cok az ama devam ediyor acaba normal mi

bence normaldir canım herhalde olmazsa bi doktora git. benimde lohusalığım 35 gün falan sürdü ne güzel bitti diyordum ki 5 gün sonra falan tam 40. gün adet oldum hemde sabah aksam emzirdiğim halde. agrım az oldu ama çok kanamam oldu neyseki bugün bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…