2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos anneleri bebeğiniz gülmeye başladı mı?

benimki çok gülüyo, sırıtıyo.gözlerimin içine baka baka sırıttığı için bana yapıyo sanmıştım başlarda, sonradan farkettim ki kakasını yapmadan önce ıkınırken mimik kasları kasılıyormuş ben gene de üstüme alınmayı tercih ederim tabi )

muskat kullanan ya da muskat hakkında bilgi sahibi olan var mı? wikipedia da zararlarından bahsetmiş. ben iki kez kullandım baya etkili oldu ama yazılanlar endişelendirdi

bende yapamıyorum hiç birşey banyo sonrası masaj bilem yapamıyorum zor zar iki sn de losyonu sürüyorum hemen giyiniuoruz yoksa durmuyor. bi de gebe okulunda bebekler masajı sever demişlerdi hiç uygulayamadım
bazen dilinin üstünü alayım diyorum ama ne mümkün

Benim kızım gülümsüyor ama anladığı için mi bilmiyorum çenesine dokunup konuştuğumda gülüyor :)

benim oğlumda gülümsüyor konuşunca hoşuna gidiyor agular diyip gülüyo

kızlar oyun halısı(jimnastik merkezi gibi olanlar) ve dönence alanlar ya da almayı düşünenler memnun musunuz?hangi model ve fiyatı ne kadar?yorumlarınızı bekliyorum.mama sandalyesinin sesli oyuncağı var sarkan onu tepesine asınca eliyle çarpıyor izliyor 10 dk civarı oyalanıyor.oyun halısı almak istiyorum öneri ve yoruma açığım.

hamileyken gobegın uzerınde olusaan uzun sıyahımsı cızgınız duruyomu kızlar.benımkı duruuyo nezaman gececek acaba hep bızımlemı kalacak yoksa.bıde gobek deliğimde sıyahımsı olmus.hamısken degıldı.bıde beyaz tenlıyım acayıp duruyo....kara delik gibi

bende sadece benim ki mi böyle diyorum bende de duruyo o çizgi ve göbek deliğim benimde siyahımsı elbet gececek ya böle kalmaz dimi :S bi de şu çatlaklar ne zaman renk değiştirir çok çirkin duruyo kırmızı kırmızı

bi de hamileyken tüylenme oldu bende karın ve göğüs de onlar için dökülecek demişlerdi 44 gün oldu hala dökülmedi ya moralimi bozuyorlar erkek gibi hissediyorum kendimi böğğğ

Merhaba güzel anneler ve minisleri
Kizim 2 gündür gündüz sadece yarım saat uyuyor oda kucağımda
Hic derin uykuya dalmıyor yatağına koyunca aciveriyor gözleri sanki hic uyutmamış gibi
Cok huzurlu ve akıllı bir bebektir kizim gecede gündüzde cok güzel uyuyordu bide az önce karma ası yapıldı ebe koluna bı türlü vuramadi üçüncü denemede vurdu ama yıktı ortalığı kiii kizim kuvezde kaldı kan alınırken ve diger aşılarında hic ağlamıştı
Saat 16 ya randevu aldım dra götüreceğim dua edin nolur kizim iyileşsin (
İki gündür oda bende helal olduk (

umarım gecer aynada bakamıyorum kendıme ya da abartıyomuyuz lohusalık psıkolojısıyle...catlakları hıc sorma fay hattı mubarekler ustelık kırmızı...renk degıstırrse guzel olur ya esımden utanıyorum uzun sıyah cızgıler ona paralel kırmızı yarıklar cok dıkkat cekıcı benım kıler

canım ya benim bebiş de öyleydi kucakta veya omuzda uyuyordu yataga koyunca gözslerini acıyordu hiç uyumamıs sanki bizde derin uykuya dalana kadar hopala hopala gezityoz :) sonra uyutuyoruz yanında yatırmayı dene ben öle yapıyorum senin kokun ve sıcaklıgınla derin uykuya dalacaktır sonra yatagına koyarsın. acaba bi agrısı falan mı var aglıyor mu aglarken ayaklarını karnına cekiyor mu karma aşı biraz can yakıyo canım atesi de cıkabilir bebeğinin huzursuzlugu bu yüzdendir büyük ihtimal umarım iyi olur bebişin en erken zamanda

logusalık piskolojisi diil bence artık loğusa değilim kötü gözüküyor insan kendini güzel görmek ister ben göremiyorum karnım haritaya döndü hemde 8 ay çatlamadı hamileliğimde 9. ayda 1 hafta içinde çatladı eşime de güzel gözükmek istiyorum zaten erken doğum riskim oldugu için 4 aydır kanki gibiydik şimdi yanından kacıyorum nerdeyse kocamı özlememe ragmen kaçamazsam da bi şekilde saklıyorum göbeğimi :)ona eskisi gibi olmadıgımı söyledim bana güldü galiba ben abartıyorum ama gercekten cok kötü duruyo hani sadece çatlak olsa neyse hamileyken çıkan kıllar da kaldı

bana 6 ay kadar durucak o siyah çizgi dedi doktorum zaten göbeğim kararmadı da bir enteresan genişleme oldu , spor a başlamalıyım diyorum ama sanırım uyutayım diye evin içinde attığım turlar nedeni ile pek halim kalmıyor ya şu beşiğine konunca kendi kendine uyuyan bebekler nasıl oluyor ????*** var mı bunun bir sırrı ?????

hadi ya 6 ay mı peki çatlakların rengi ne zaman değişir ?
gerçekten öyle uyuyan bebekler var mı ki :) bütün bebekleri kendiminki gibi sanıyorum paşamız bizi parmağında oynatıyor ya da :)

walla ben 3 haftadan beri gunde 4 kere kullaniyorum canim , bayaa ise yariyor ve ben bir yan etkisini gormedim
muskat kullanan ya da muskat hakkında bilgi sahibi olan var mı? wikipedia da zararlarından bahsetmiş. ben iki kez kullandım baya etkili oldu ama yazılanlar endişelendirdi

ben kanguru kullaniyorum bebisler de rahat ediyor ben de
Piyasaya göre fiyatları bayağı uygun ama işte,kullanan birinden yorum alabilsek :44:

canim kese yap o zaman daha hizli duzelmeye basliyor ama gobek deligi henuz buyukk

iyi haberlerle gel tatlim

besige koyunca uyuyan bebek sehir efsanesi tatlim yok oyle bisii

ben gecen banyo yaparken göbek deliğimi keseledim bayağı bi ama az çıktı derinleri duruyor hala ama yine de baya açıldı işte çizgim olduğu gibi duruyor bende beyaz tenliyim ve acayip sırıtıyor

hadi ya 6 ay mı peki çatlakların rengi ne zaman değişir ?
gerçekten öyle uyuyan bebekler var mı ki :) bütün bebekleri kendiminki gibi sanıyorum paşamız bizi parmağında oynatıyor ya da :)

var var öyle çocuklar malesef ama bizimkiler onlardan değil işte

benim o siyah çizgi 2 senedir duruyor 2 senemi hamile geçirinçebenim göbek deliğide büyük ve siyah duruyor.

benimde hiç catlağım olmadı ama karnım çok dağınık duruyor.sanırım spor yapmam lazım.
eşinden neden kaçıyorsun seven adam seni ilk günkü gibi görür herzaman rahat ol.

benımde 36.haftada basladı catlamaya sonra hergun yanlarına bırer bırer eklendıler cogaldılar gıcık gıcık duruyolar ordabenımde gebelıgım rısklı oldugu ıcın cooook uzun sure yanasmadık sımdı nasıl olacak merak edıyorum sankı ılkkez olacakmıs gıbı korkuyorum.dıkışlerım gectı ama yınede canım yanacakmıs gıbı gelıyor.
bende deneyeyım kese işini hiç aklıma gelmemişti:44:
benim o siyah çizgi 2 senedir duruyor 2 senemi hamile geçirinçebenim göbek deliğide büyük ve siyah duruyor.
ayyy senın durumun farklı maasallah dıyeyım sana.ustuste hamıslık lohusalık bravo valla.pekı nasıl gecıyor 2 cocukla.eşim de oglus 1yasına basınca kardes yapalım dıyor sımdıden plan yapıyor hanım ne ıstıyo dıye soran yok kendımı tavuk gıbı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…