ağustos anneleri bebeğiniz gülmeye başladı mı?
Bugün unnado da kampanya var,bu tip slinglerden kullanan var mı arkadaşlar,tavsiye eder misiniz?
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpJeU5BPT0=
aynen canım ya.
kızlar adet gören var mı nasıl daha ağrılı mı oluyor
Bebeklerde Ağız Bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube bunu benimkine yaparsam yıkar ortalığı.dün burnuna 1 damla damlattım ciyak ciyak
Benim kızım gülümsüyor ama anladığı için mi bilmiyorum çenesine dokunup konuştuğumda gülüyor :)
ağustos anneleri bebeğiniz gülmeye başladı mı?
hamileyken gobegın uzerınde olusaan uzun sıyahımsı cızgınız duruyomu kızlar.benımkı duruuyo nezaman gececek acaba hep bızımlemı kalacak yoksa.bıde gobek deliğimde sıyahımsı olmus.hamısken degıldı.bıde beyaz tenlıyım acayıp duruyo....kara delik gibi
bende sadece benim ki mi böyle diyorum bende de duruyo o çizgi ve göbek deliğim benimde siyahımsı elbet gececek ya böle kalmaz dimi :S bi de şu çatlaklar ne zaman renk değiştirir çok çirkin duruyo kırmızı kırmızı
Merhaba güzel anneler ve minisleri
Kizim 2 gündür gündüz sadece yarım saat uyuyor oda kucağımda
Hic derin uykuya dalmıyor yatağına koyunca aciveriyor gözleri sanki hic uyutmamış gibi
Cok huzurlu ve akıllı bir bebektir kizim gecede gündüzde cok güzel uyuyordu bide az önce karma ası yapıldı ebe koluna bı türlü vuramadi üçüncü denemede vurdu ama yıktı ortalığı kiii kizim kuvezde kaldı kan alınırken ve diger aşılarında hic ağlamıştı
Saat 16 ya randevu aldım dra götüreceğim dua edin nolur kizim iyileşsin(
İki gündür oda bende helal olduk(
umarım gecer aynada bakamıyorum kendıme ya da abartıyomuyuz lohusalık psıkolojısıyle...catlakları hıc sorma fay hattı mubarekler ustelık kırmızı...renk degıstırrse guzel olur ya esımden utanıyorum uzun sıyah cızgıler ona paralel kırmızı yarıklar cok dıkkat cekıcı benım kıler
hamileyken gobegın uzerınde olusaan uzun sıyahımsı cızgınız duruyomu kızlar.benımkı duruuyo nezaman gececek acaba hep bızımlemı kalacak yoksa.bıde gobek deliğimde sıyahımsı olmus.hamısken degıldı.bıde beyaz tenlıyım acayıp duruyo....kara delik gibi
bende sadece benim ki mi böyle diyorum bende de duruyo o çizgi ve göbek deliğim benimde siyahımsı elbet gececek ya böle kalmaz dimi :S bi de şu çatlaklar ne zaman renk değiştirir çok çirkin duruyo kırmızı kırmızı
bana 6 ay kadar durucak o siyah çizgi dedi doktorumzaten göbeğim kararmadı da bir enteresan genişleme oldu , spor a başlamalıyım diyorum ama sanırım uyutayım diye evin içinde attığım turlar nedeni ile pek halim kalmıyor ya şu beşiğine konunca kendi kendine uyuyan bebekler nasıl oluyor ????*** var mı bunun bir sırrı ?????
muskat kullanan ya da muskat hakkında bilgi sahibi olan var mı? wikipedia da zararlarından bahsetmiş. ben iki kez kullandım baya etkili oldu ama yazılanlar endişelendirdi
Piyasaya göre fiyatları bayağı uygun ama işte,kullanan birinden yorum alabilsek :44:
Merhaba güzel anneler ve minisleri
Kizim 2 gündür gündüz sadece yarım saat uyuyor oda kucağımda
Hic derin uykuya dalmıyor yatağına koyunca aciveriyor gözleri sanki hic uyutmamış gibi
Cok huzurlu ve akıllı bir bebektir kizim gecede gündüzde cok güzel uyuyordu bide az önce karma ası yapıldı ebe koluna bı türlü vuramadi üçüncü denemede vurdu ama yıktı ortalığı kiii kizim kuvezde kaldı kan alınırken ve diger aşılarında hic ağlamıştı
Saat 16 ya randevu aldım dra götüreceğim dua edin nolur kizim iyileşsin(
İki gündür oda bende helal olduk(
bana 6 ay kadar durucak o siyah çizgi dedi doktorumzaten göbeğim kararmadı da bir enteresan genişleme oldu , spor a başlamalıyım diyorum ama sanırım uyutayım diye evin içinde attığım turlar nedeni ile pek halim kalmıyor ya şu beşiğine konunca kendi kendine uyuyan bebekler nasıl oluyor ????*** var mı bunun bir sırrı ?????
hadi ya 6 ay mıpeki çatlakların rengi ne zaman değişir ?
gerçekten öyle uyuyan bebekler var mı ki :) bütün bebekleri kendiminki gibi sanıyorum paşamız bizi parmağında oynatıyor ya da :)
logusalık piskolojisi diil bence artık loğusa değilim kötü gözüküyor insan kendini güzel görmek ister ben göremiyorum karnım haritaya döndü hemde 8 ay çatlamadı hamileliğimde 9. ayda 1 hafta içinde çatladıeşime de güzel gözükmek istiyorum zaten erken doğum riskim oldugu için 4 aydır kanki gibiydik şimdi yanından kacıyorum nerdeyse kocamı özlememe ragmen kaçamazsam da bi şekilde saklıyorum göbeğimi :)ona eskisi gibi olmadıgımı söyledim bana güldü galiba ben abartıyorum ama gercekten cok kötü duruyo hani sadece çatlak olsa neyse hamileyken çıkan kıllar da kaldı
benımde 36.haftada basladı catlamaya sonra hergun yanlarına bırer bırer eklendıler cogaldılar gıcık gıcık duruyolar ordalogusalık piskolojisi diil bence artık loğusa değilim kötü gözüküyor insan kendini güzel görmek ister ben göremiyorum karnım haritaya döndü hemde 8 ay çatlamadı hamileliğimde 9. ayda 1 hafta içinde çatladıeşime de güzel gözükmek istiyorum zaten erken doğum riskim oldugu için 4 aydır kanki gibiydik şimdi yanından kacıyorum nerdeyse kocamı özlememe ragmen kaçamazsam da bi şekilde saklıyorum göbeğimi :)ona eskisi gibi olmadıgımı söyledim bana güldü galiba ben abartıyorum ama gercekten cok kötü duruyo hani sadece çatlak olsa neyse hamileyken çıkan kıllar da kaldı
bende deneyeyım kese işini hiç aklıma gelmemişti:44:ben gecen banyo yaparken göbek deliğimi keseledim bayağı bi ama az çıktı derinleri duruyor hala ama yine de baya açıldı işte çizgim olduğu gibi duruyor bende beyaz tenliyim ve acayip sırıtıyor
var var öyle çocuklar malesef ama bizimkiler onlardan değil işte
benim o siyah çizgi 2 senedir duruyor 2 senemi hamile geçirinçebenim göbek deliğide büyük ve siyah duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?