yanyana gelebilsek iyi olacak ama gelemiyoruz ki tatlim
simdi bu bebeler kesin kokuyu aliyorlar
bebeleri doyuyorum altlarini temizliyorum gazlarini cikartiyorum uyutuyorum
sonra goguslerimi sagiyorum (sagarken sesleri cikmiyor onlara mama ya)
kocisin yanina adimimi atmamla ikisi bir anda bir avaza bagiriyorlar
haaa bu arada farkli odalardaysak bagirmiyorlar
kizlar kafayi yiycem sanirim sipalarla
bu ara favorileri ikisinin ayni anda yaygarayi basmasi
ve de oyle boyle degil
goren etinden et kopariliyor zanneder
bir birini aliyorum kucaga sonra birini kucaktan inen daha beter basiyor yaygarayi
bir de misafir varken susuyorlar sonra millet diyor ki
aaa ne zoru var bu cocuklarin sen zor cocuk gormemissin
haa diyorum gormedim evet
bir de sagolsunlar yardima geliyor (harbiden yardim ediyorlar)
ama her gelenin evle ilgili bir yorumu var
yok ocagin soyle yok dolabinin icinin duzeni niye boyle yok bunun rengi niye boyle yok ev havasiz
ve ben tirlatmak uzereyim hep guleryuzle karsiliyorum herseyi
az biraz yuzum dusse hayirdir neyin var oluyor
offf amma doluymusum yahuu
haa bu arada 40 bilmem de bizim iki ayimiz bitti daha kolay olmuyor hep daha zora dogru gidiyoruz
hani moral vermek isterdim ama gercek bu sekerler
az yiyip sık yemek lazım ama bulgur serbest kısır işe yarı bendede maşallah,spor+kısır:) kaç kilosun şu an bakim?
ben 62-57 dim.
aslında 55 olsam hiç fena olmaz:) neyse 57 yi bi göriyim de...
koşu bndımız var bu hafta sonu mevlut yapıom mevlutten sonra koşu bandı yukarı çıkacak hemen gunde yarım saat dursam ustunde fayda gorurum,bisiklette var hadyi bakalım:)
yanyana gelebilsek iyi olacak ama gelemiyoruz ki tatlim
simdi bu bebeler kesin kokuyu aliyorlar
bebeleri doyuyorum altlarini temizliyorum gazlarini cikartiyorum uyutuyorum
sonra goguslerimi sagiyorum (sagarken sesleri cikmiyor onlara mama ya)
kocisin yanina adimimi atmamla ikisi bir anda bir avaza bagiriyorlar
haaa bu arada farkli odalardaysak bagirmiyorlar
canım yaa Allah yardımcın olsun gerçekten
benim malum bir tane ve gerçekten uslu bir bebek buna rağmen bazen acaip yoruyor beni, seni düşünemiyorum, acil sabır ve güç diliyorum
wuhuu yavrum sen zaten taşmışsııınnn
ben 75le hamile kaldım 92yle doğuma girdim şimdi 80im,
5 kg dediğime bakma uzun vadede benim de hedefim evlendiğim zamanki kilom yani 57
yorum yok ozamannn
biz deneyelim dedik de olmadızaten bizim 10 aydır olmuyordu
ay merside hiç taşa benzetemedım ben kendımı:)
tamam sen 80
ben 62
kolay gele:)
bende kaldım işte 60 da ne ınıyo ne cıkıyo napacaz:) tek bulgur yesek verırmıyız acaba:)) sütte lazım püfss
ay 2 bebeğe bakmak nasıl zordur allah kolaylık versın valla çok zor.
canım yaa Allah yardımcın olsun gerçekten
benim malum bir tane ve gerçekten uslu bir bebek buna rağmen bazen acaip yoruyor beni, seni düşünemiyorum, acil sabır ve güç diliyorum
wuhuu yavrum sen zaten taşmışsııınnn
ben 75le hamile kaldım 92yle doğuma girdim şimdi 80im,
5 kg dediğime bakma uzun vadede benim de hedefim evlendiğim zamanki kilom yani 57
yorum yok ozamannn
biz deneyelim dedik de olmadızaten bizim 10 aydır olmuyordu
Bende bu aralar gelip normal dogumlarını anlata anlata bitiremeyen bayanlara deli oluyorum. Ayy o sancılar yok mu kac saat sancı cektim ne guzel sancı bilmeden dogurmak diyorlar bende sabrediyorum. Sezeryana nasıl basit bakıyorlar oyle.Birgun birine cok kotu patlıcamda bakalım kime denk gelecekkizlar kafayi yiycem sanirim sipalarla
bu ara favorileri ikisinin ayni anda yaygarayi basmasi
ve de oyle boyle degil
goren etinden et kopariliyor zanneder
bir birini aliyorum kucaga sonra birini kucaktan inen daha beter basiyor yaygarayi
bir de misafir varken susuyorlar sonra millet diyor ki
aaa ne zoru var bu cocuklarin sen zor cocuk gormemissin
haa diyorum gormedim evet
bir de sagolsunlar yardima geliyor (harbiden yardim ediyorlar)
ama her gelenin evle ilgili bir yorumu var
yok ocagin soyle yok dolabinin icinin duzeni niye boyle yok bunun rengi niye boyle yok ev havasiz
ve ben tirlatmak uzereyim hep guleryuzle karsiliyorum herseyi
az biraz yuzum dusse hayirdir neyin var oluyor
offf amma doluymusum yahuu
hee walla cok eglenceli umutsuz hissettiginizde kapim acik buyrun gelin bize bir anda kendinizi cook mutlu hissedebilirsiniz
canim benim sagol
ya bizim de hamilelikte olamadi zaten dr amcalar ikiz diye yasaklayip durdu olabilecegi zaman
yasak bittiginde de benim gobekten bisi olamazdi zaten
bakalim kardes olmadan bir atlatsak su donemi
kizlar beni de araniza alin gobegim gitsin istiyorum ben deee
Bende bu aralar gelip normal dogumlarını anlata anlata bitiremeyen bayanlara deli oluyorum. Ayy o sancılar yok mu kac saat sancı cektim ne guzel sancı bilmeden dogurmak diyorlar bende sabrediyorum. Sezeryana nasıl basit bakıyorlar oyle.Birgun birine cok kotu patlıcamda bakalım kime denk gelecek
yaa boşver tatlım allah aşkına, ben de 10 saatten fazla sancı çektim ne farkım kaldı normal doğum yapandan
ayrıca benim de anlamadığım bişey var epidural normal doğum yapanla epidural sezaryen yapanın ne farkı kalıyor, ikisi de belden aşağısını hissetmeden doğum yapmıyor mu neticede
Yok canım onlar 4cme kadar sancı cekiyor aaa ama bizim dogumdan sonra cekilen acılar onemli değil :)
Bende bu aralar gelip normal dogumlarını anlata anlata bitiremeyen bayanlara deli oluyorum. Ayy o sancılar yok mu kac saat sancı cektim ne guzel sancı bilmeden dogurmak diyorlar bende sabrediyorum. Sezeryana nasıl basit bakıyorlar oyle.Birgun birine cok kotu patlıcamda bakalım kime denk gelecek
Bunlar hep aynı galiba Senaysencim bizimkide millet gelince kucakta istemiyor bir uyuyor sasıp kalıyorum.Eşimde diyor bu cocuk bizi yalancı cıkarıyor diye, tam eşek ya
kızlar kocişlerle aranız nasıl
3 yıllık evliyim 2yıldır hamileyimbirbirimize sarılıp uyumuyoruz bile.canım çok sıkılıyor bu duruma.birbirimizden çok soğuduk sanırım ne yapıcam bilmiyorum.
3 yıllık evliyim 2yıldır hamileyimbirbirimize sarılıp uyumuyoruz bile.canım çok sıkılıyor bu duruma.birbirimizden çok soğuduk sanırım ne yapıcam bilmiyorum.
off zor bir durum, valla benim için hiç olmasa da olur ama böyle de evlilik mi olur :26: 10 ay oldu adam cidden soğuyacak benden artık
Aman bide bu var demi zaten yorgunuz uykususuz 40 değilde 140 falan olsaymış lohusalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?