2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 yıllık evliyim 2yıldır hamileyimbirbirimize sarılıp uyumuyoruz bile.canım çok sıkılıyor bu duruma.birbirimizden çok soğuduk sanırım ne yapıcam bilmiyorum.

Bir arkadasımda 4 yıllık evli 2yıldırda hamilelik yasadı ikinci kazara oldu.Onda da aynı endiseler var zor durum cogumuz tek hamilelikte sapıttık duygu dusunce olarak okadar uzun ustuste o duyguları dusunemiyorum. Allah yardımcınız olsun. Sogumazlarda baska bir boyut geliyor bebekle sonucta evliliğe onlarada yeni yukler, oyle dusunme bence.

Aman bide bu var demi zaten yorgunuz uykususuz 40 değilde 140 falan olsaymış lohusalık

Doğru söze ne denirki :))
Bizim münasebet bir iki kere oldu fakat adamcagizi kardesim gibi görmeye başladım yahu
Nolacak benim bu halim (

Kilolara gelince benide alın aranıza bendede bes kilo var doğumdan sonra 3 kalmıştı süt olmayınca yeyince iki daha eklendi hatta daha fazlaydida bitki çayına başlayınca bir ikisi gitti
Sanki hala bes altı aylık hamile gibiyim aynaya bakmak istemiyorum sac bas dağınık birde (

Offff off bir cocuk doğurduk ne hale geldik dışardan bakınca nede kolay görünüyordu halbuki ))

Ya zaten nasıl korunacaz bilmiyorum hala kazadan da korkuyorum kardes konusu falan bi dursun

canım şimdi değil zaten en az 2 senesi var,

dr.um emzirdiğin için ilaç ve iğne olmaz ya spiral ya da kondom dedi, ben de spiral istemediğim için kondom olacak tabi gerek olursa

Ya o dısardan bakma olayı ne guzeldi ne guzel seviyorduk rahat rahat baskasının bebeklerini, bebek kavramıma yeni duygular eklendi dısarda bi bebek gorsem hemen annesinin uykusuzlugunu sorunlarını dusunmeye baslıyorum

Ya o dısardan bakma olayı ne guzeldi ne guzel seviyorduk rahat rahat baskasının bebeklerini, bebek kavramıma yeni duygular eklendi dısarda bi bebek gorsem hemen annesinin uykusuzlugunu sorunlarını dusunmeye baslıyorum

yada hamile birini görünce

"gez sen şimdi böyle gerine gerineeee, birkaç ay sonra başına geleceklerden haberin yok "

diye geçiyor içimden ister istemez

Bunlar hep aynı galiba Senaysencim bizimkide millet gelince kucakta istemiyor bir uyuyor sasıp kalıyorum.Eşimde diyor bu cocuk bizi yalancı cıkarıyor diye, tam eşek ya

aslında güzel bir şey misafir yanında durması , beniimkisi hüç durmuyor, basıyor yaygarayı e gelen giden var , mecburan kapanıyoruz odaya , eşim ilgileniyor mecburen misafilerle, tam bir kaos oluyor misafirlerle durumumuz, millete bir hoşgeldiniz diyorum , uyuyorsa biile uyanıyor vir vir vir vir, ondan sonra da millet nesi var neden ağlıyor , aç mı tok mu, diee öle saçma bir zaman ,
hatta bu akşam yeni evlenen arkadaşlarımıza gidicez ,hem kırkımız bugün hemde yakın arkadaşlarımız ben düğünlerine gidememiştim , şimdi balayı dönüşü ilk misafirleri oldu , valla korkmuyorum desem yalan olcak

off evet yaa tombik anne olmak istemiyoruumm

hadi ozaman stratı verdiikk bugüünnnn

bu arada hem süt için hem de diyet gereği yoğurt çorbası da çok iyi, ben yapıcam kocaman bir tencere yer dururum artık

ya kızlar süt, ayran yoğurt , bulgur gaz yapıyor die yemiyorum ben , :26: hatta salata size bişi yapmıyor mu

canım ben gaz yapıyor denen herşeyi de yiyorum doğumdan bugüne hiç gaz problemimiz olmadı, sadece bazı geceler gazını çıkarmadan yatırırsam bağırıp çağırıyor ozaman tekrar kalkıp çıkarıyorum, ya benim ya da oğlumun bünyesiyle alakalı bir durum ya da bizim yediklerimizin gaz falan yaptığı yok, bilemiycem

walla ben hepsini de yiyip iciyorum canim
bebelerin de benim de gazim oluyor ama napalim besin almamiz lazim onlar da cikartmayi ogreniyorlar
hatta salatayi nerdeyse her ogun yiyorum
ya kızlar süt, ayran yoğurt , bulgur gaz yapıyor die yemiyorum ben , :26: hatta salata size bişi yapmıyor mu

hah işte aradığımebeveyn :))) yav bende emziiriyorum sonra gaz çıkartıyorum , ama sonra uyumuyor ki :26:nasıl başarıyorsunuz bunu , benimki emerken böle mışıkıyor uyuyacak kıvamam geliyor hatta bırakıyor memeyi, tamam diyorum kaldırıyorum omzuma koyuyorum gaarrk diyor gaz da çıkıyor bi bakıyorum gözler açık hayda sonra uyumayıda beceremiyor,ben nerde yanlış yapıyorum :44:

Biz artık evde yalnızız ve ben bugün kızımı yıkamak istiyorum tek basina yikayan varmi? File ile tek basima rahat yikayabilirmiyim

ben tek başıma yıkadım.file de durmuyor benimki elimde yıkadım.sol kolumla tuttum sağ elimle yıkadım.ama filede duruyorsa çok daha rahat olur eminim

Durmayıncada kotu aslında haklısın iyice eli ayagına dolasır insanın kalabalıkta her kafadan bi ses
Sütü sekerli içtim gaz yapmadı sekersiz içtim beni mahvetti dikişlerim yeni gibi agrıdı.Şeker gazını alır derler dogru sanırım

Bizde de aynı gece falan cıkarmıyorum artık nasıl olsa bolca var gazı uyusun diyorum.Memede uyuyor usulca kaldırsam uyku acılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…