3 yıllık evliyim 2yıldır hamileyimbirbirimize sarılıp uyumuyoruz bile.canım çok sıkılıyor bu duruma.birbirimizden çok soğuduk sanırım ne yapıcam bilmiyorum.
bırak 40ı 50yi devirdik de ne olduuu aynı tas aynı hamam
zaten bana öyle geliyorki ben bu gidişle oğluma kardeş yapamıycam
Aman bide bu var demi zaten yorgunuz uykususuz 40 değilde 140 falan olsaymış lohusalık
Ya zaten nasıl korunacaz bilmiyorum hala kazadan da korkuyorum kardes konusu falan bi dursun
Doğru söze ne denirki :))
Bizim münasebet bir iki kere oldu fakat adamcagizi kardesim gibi görmeye başladım yahu
Nolacak benim bu halim(
Kilolara gelince benide alın aranıza bendede bes kilo var doğumdan sonra 3 kalmıştı süt olmayınca yeyince iki daha eklendi hatta daha fazlaydida bitki çayına başlayınca bir ikisi gitti
Sanki hala bes altı aylık hamile gibiyim aynaya bakmak istemiyorum sac bas dağınık birde(
Offff off bir cocuk doğurduk ne hale geldik dışardan bakınca nede kolay görünüyordu halbuki))
Ya o dısardan bakma olayı ne guzeldi ne guzel seviyorduk rahat rahat baskasının bebeklerini, bebek kavramıma yeni duygular eklendi dısarda bi bebek gorsem hemen annesinin uykusuzlugunu sorunlarını dusunmeye baslıyorum
yada hamile birini görünce
"gez sen şimdi böyle gerine gerineeee, birkaç ay sonra başına geleceklerden haberin yok"
diye geçiyor içimden ister istemez
Bunlar hep aynı galiba Senaysencim bizimkide millet gelince kucakta istemiyor bir uyuyor sasıp kalıyorum.Eşimde diyor bu cocuk bizi yalancı cıkarıyor diye, tam eşek ya
aynen canım ya.
kızlar adet gören var mı nasıl daha ağrılı mı oluyor
Bebeklerde Ağız Bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube bunu benimkine yaparsam yıkar ortalığı.dün burnuna 1 damla damlattım ciyak ciyak
aynen canım ya.
kızlar adet gören var mı nasıl daha ağrılı mı oluyor
Bebeklerde Ağız Bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube bunu benimkine yaparsam yıkar ortalığı.dün burnuna 1 damla damlattım ciyak ciyak
Bunlar hep aynı galiba Senaysencim bizimkide millet gelince kucakta istemiyor bir uyuyor sasıp kalıyorum.Eşimde diyor bu cocuk bizi yalancı cıkarıyor diye, tam eşek ya
off evet yaa tombik anne olmak istemiyoruumm
hadi ozaman stratı verdiikk bugüünnnn
bu arada hem süt için hem de diyet gereği yoğurt çorbası da çok iyi, ben yapıcam kocaman bir tencere yer dururum artık
aslında güzel bir şey misafir yanında durması , beniimkisi hüç durmuyor, basıyor yaygarayı e gelen giden var , mecburan kapanıyoruz odaya , eşim ilgileniyor mecburen misafilerle, tam bir kaos oluyor misafirlerle durumumuz, millete bir hoşgeldiniz diyorum , uyuyorsa biile uyanıyor vir vir vir vir, ondan sonra da millet nesi var neden ağlıyor , aç mı tok mu, diee öle saçma bir zaman ,
hatta bu akşam yeni evlenen arkadaşlarımıza gidicez ,hem kırkımız bugün hemde yakın arkadaşlarımız ben düğünlerine gidememiştim , şimdi balayı dönüşü ilk misafirleri oldu , valla korkmuyorum desem yalan olcak
ya kızlar süt, ayran yoğurt , bulgur gaz yapıyor die yemiyorum ben , :26: hatta salata size bişi yapmıyor mu
ben henüz olmadım zaten emzirirken uzun süre adet olmayabilirsin dedi dr, muayenemde de yakında olacak gibi görünmüyorsun dedi, bakalım ne zaman görücem
olmak istemiyorum ne güzel 9 ay olmadık mis gibi
Bebek göz bakımı | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube sıpaların göz bakımı
ya kızlar süt, ayran yoğurt , bulgur gaz yapıyor die yemiyorum ben , :26: hatta salata size bişi yapmıyor mu
canım ben gaz yapıyor denen herşeyi de yiyorum doğumdan bugüne hiç gaz problemimiz olmadı, sadece bazı geceler gazını çıkarmadan yatırırsam bağırıp çağırıyor ozaman tekrar kalkıp çıkarıyorum, ya benim ya da oğlumun bünyesiyle alakalı bir durum ya da bizim yediklerimizin gaz falan yaptığı yok, bilemiycem
Biz artık evde yalnızız ve ben bugün kızımı yıkamak istiyorum tek basina yikayan varmi? File ile tek basima rahat yikayabilirmiyim
Durmayıncada kotu aslında haklısın iyice eli ayagına dolasır insanın kalabalıkta her kafadan bi sesaslında güzel bir şey misafir yanında durması , beniimkisi hüç durmuyor, basıyor yaygarayı e gelen giden var , mecburan kapanıyoruz odaya , eşim ilgileniyor mecburen misafilerle, tam bir kaos oluyor misafirlerle durumumuz, millete bir hoşgeldiniz diyorum , uyuyorsa biile uyanıyor vir vir vir vir, ondan sonra da millet nesi var neden ağlıyor , aç mı tok mu, diee öle saçma bir zaman ,
hatta bu akşam yeni evlenen arkadaşlarımıza gidicez ,hem kırkımız bugün hemde yakın arkadaşlarımız ben düğünlerine gidememiştim , şimdi balayı dönüşü ilk misafirleri oldu , valla korkmuyorum desem yalan olcak
Bizde de aynı gece falan cıkarmıyorum artık nasıl olsa bolca var gazı uyusun diyorum.Memede uyuyor usulca kaldırsam uyku acılıyorhah işte aradığımebeveyn :))) yav bende emziiriyorum sonra gaz çıkartıyorum , ama sonra uyumuyor ki :26:nasıl başarıyorsunuz bunu , benimki emerken böle mışıkıyor uyuyacak kıvamam geliyor hatta bırakıyor memeyi, tamam diyorum kaldırıyorum omzuma koyuyorum gaarrk diyor gaz da çıkıyor bi bakıyorum gözler açıkhayda sonra uyumayıda beceremiyor,ben nerde yanlış yapıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?