benimde hiç catlağım olmadı ama karnım çok dağınık duruyor.sanırım spor yapmam lazım.
eşinden neden kaçıyorsun seven adam seni ilk günkü gibi görür herzaman rahat ol.
Benimde gobek deliğim siyahlastı ama catlak sıkıntım yok normal krem bile surmedim olmadı yalnız kıl derdim var eşimden cok tuyum var valla 40ından sonra dokulur dediler bende bekliyorum bi dokulseydi :2:
benımde 36.haftada basladı catlamaya sonra hergun yanlarına bırer bırer eklendıler cogaldılar gıcık gıcık duruyolar ordabenımde gebelıgım rısklı oldugu ıcın cooook uzun sure yanasmadık sımdı nasıl olacak merak edıyorum sankı ılkkez olacakmıs gıbı korkuyorum.dıkışlerım gectı ama yınede canım yanacakmıs gıbı gelıyor.
evet acıyo valla 3 gün önce deneme yaptıkta ilk gn bu kadar acımamıştı valla :) benim çok dikişim vardı o yüzden de olabilir tabi eşim sagolsun anlayıs gösterdi dahalık bekliyoruz aslında istiyorum artık ama korkuyorum bende çünkü çok uzun zaman oldu artık özledim kocamı
Benimde gobek deliğim siyahlastı ama catlak sıkıntım yok normal krem bile surmedim olmadı yalnız kıl derdim var eşimden cok tuyum var valla 40ından sonra dokulur dediler bende bekliyorum bi dokulseydi :2:
normal dogum dımı canım.ay oyle deme :18::18:benım fazla dıkıs yoktu ama ıcerden var sanırım dıi kısımdakıler dustu içerden siyah ıplık gozukuyor neyın nesı anlamadım doktorumda bılgı vermemıstı bu konuda bende sormadım:44::44:benımde 36.haftada basladı catlamaya sonra hergun yanlarına bırer bırer eklendıler cogaldılar gıcık gıcık duruyolar ordabenımde gebelıgım rısklı oldugu ıcın cooook uzun sure yanasmadık sımdı nasıl olacak merak edıyorum sankı ılkkez olacakmıs gıbı korkuyorum.dıkışlerım gectı ama yınede canım yanacakmıs gıbı gelıyor.
evet acıyo valla 3 gün önce deneme yaptıkta ilk gn bu kadar acımamıştı valla :) benim çok dikişim vardı o yüzden de olabilir tabi eşim sagolsun anlayıs gösterdi dahalık bekliyoruz aslında istiyorum artık ama korkuyorum bende çünkü çok uzun zaman oldu artık özledim kocamı
normal dogum dımı canım.ay oyle deme :18::18:benım fazla dıkıs yoktu ama ıcerden var sanırım dıi kısımdakıler dustu içerden siyah ıplık gozukuyor neyın nesı anlamadım doktorumda bılgı vermemıstı bu konuda bende sormadım:44::44:
evet normal doğum canım ama yani ilk geceden de bir coğumuz korktuk ama kacamadık dimi :) bunu da öyle atlatacagız bir ikiden sonra normale dönermiş bugün denicem yarın yazarım :) sadece kasmamak gerekiyormus nasıl yapacaksak artık :)
normal dogum dımı canım.ay oyle deme :18::18:benım fazla dıkıs yoktu ama ıcerden var sanırım dıi kısımdakıler dustu içerden siyah ıplık gozukuyor neyın nesı anlamadım doktorumda bılgı vermemıstı bu konuda bende sormadım:44::44:
ya şu siyah iplik sadece bende var sanıyodum, benimde dıştaki dikişlerin haricinde içerden siyah ip gibi bişey var neyin nesi bende anlamadım. bilen varsa lütfen bizide bilgilendirsin.
tamam canımevet normal doğum canım ama yani ilk geceden de bir coğumuz korktuk ama kacamadık dimi :) bunu da öyle atlatacagız bir ikiden sonra normale dönermiş bugün denicem yarın yazarım :) sadece kasmamak gerekiyormus nasıl yapacaksak artık :)
yorumunu beklıyorum
içten dikişmiş ama içerden nereyı dıkıyorlar bende bılmıyorum acıkcası :44::44:bılen arkadaslar yazarlar elbet gorurlerseya şu siyah iplik sadece bende var sanıyodum, benimde dıştaki dikişlerin haricinde içerden siyah ip gibi bişey var neyin nesi bende anlamadım. bilen varsa lütfen bizide bilgilendirsin.
rezene çayı içen arkadaşlar bebeğinize ne kadar veriyosunuz ben poşet çaylardan aldım siz nasıl kullanıyosunuz ?
bende hem poset içtim simdi aktardan aldım 1su bardagı suya 1cay kasıgı rezene atıp demlıyorum içiyorum.bebegıme 1kez verdım bırdaha denemedım zinco kullanıyorum.arkadasım ılık olarak 1cay kasıgı verıyordu bebişine
sağlık ocağındaki hemşire bana da d vitamini verdi günde 9 damla iç dedi. emzirirken annelerin kaşları kirpikleri saçları çok dökülür bunu içersen bişey olmaz dedi 1 kere içtim daha da içmedim.benim saclarim cook dokulmeye basladi neden acaba :26: basina gelen var mi ?
rezene çayı içen arkadaşlar bebeğinize ne kadar veriyosunuz ben poşet çaylardan aldım siz nasıl kullanıyosunuz ?
canım ateş düşürücüyü neden vermedin.çok riskli değil mi ben çok korkuyorum ateşten2. ay asisinda ates oluyor canim , dr calpol verebilirsin demisti ama ben vermemeyi tercih ettim
ilk ates oldu , ikinci gun de had safhada huysuzluk yani atesi tercih edecek noktaya getirmisti
haa huysuzlaninca yapilacak tek sey var bool sabir gostermek cunku emmiyor yatmiyor memede bile durmuyor agzinda meme bas bas bagiriyor
ates olunca da sirkeli su ya da normal suyla bezi islatip bebesi silmek ya da eklemlerine koymak
ben tiny love gym oyun halısını almıştım.ama oğlum pek kullanmadı.orda biraz yatıyor sonra sıkılıyordu.ama almak isteyenler için güzel bir halı.makinede falan yıkadım bişşey olmuyor.
canım bazı doktorlar asıdan once ates dusurucu surup verip gelmeyin etkisini azaltır diyor.Bize doktor PARANOX S ateş düşürücü fitil alın cıkarsa 3te1ini yada yarısını kullanın bi fitilin dedi.Yine birkac arkadasım bu fitili kesin al herzaman evde bulunsun dediler 3-4 lira birsey fiyatıda
benim saclarim cook dokulmeye basladi neden acaba :26: basina gelen var mi ?
olabilir aslında canım 200 tl düşün.bir de bebek sevmezse yazık vallaCanım bence bu urunu ikinci el satanlardan al.Bu forumda da var oyle satanlar e-bebek sitesininde var 2.el urun kısmı. Kısa sure kullanılıyor eskimiyor bu kadar paraya yazık bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?