2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hiç catlağım olmadı ama karnım çok dağınık duruyor.sanırım spor yapmam lazım.
eşinden neden kaçıyorsun seven adam seni ilk günkü gibi görür herzaman rahat ol.

o da öyle diyor sonuçta bebeğimiz oldu normal falan diyor ama ne bilim insan çewkiniyo çünkü gercekten kötü duruyo

Benimde gobek deliğim siyahlastı ama catlak sıkıntım yok normal krem bile surmedim olmadı yalnız kıl derdim var eşimden cok tuyum var valla 40ından sonra dokulur dediler bende bekliyorum bi dokulseydi :2:

44 gün oldu hala dökülmedi harbiden eşimden çok kıllarım var karnımda (

Benimde gobek deliğim siyahlastı ama catlak sıkıntım yok normal krem bile surmedim olmadı yalnız kıl derdim var eşimden cok tuyum var valla 40ından sonra dokulur dediler bende bekliyorum bi dokulseydi :2:

bi de sezaryen olacak diye kestiler kılları fuzuli yere ya hiç inanmıyorum dökülecegine

benim saclarim cook dokulmeye basladi neden acaba :26: basina gelen var mi ?
sağlık ocağındaki hemşire bana da d vitamini verdi günde 9 damla iç dedi. emzirirken annelerin kaşları kirpikleri saçları çok dökülür bunu içersen bişey olmaz dedi 1 kere içtim daha da içmedim.

canım ateş düşürücüyü neden vermedin.çok riskli değil mi ben çok korkuyorum ateşten

ben tiny love gym oyun halısını almıştım.ama oğlum pek kullanmadı.orda biraz yatıyor sonra sıkılıyordu.ama almak isteyenler için güzel bir halı.makinede falan yıkadım bişşey olmuyor.

umarım alınca sıkılmaz .chicco mama sandalyemizin askılı oyuncakları var.balık su sesi çıkarıyor yanında da turuncu yıldız var sevdi bakıp duruyor.hatta vurur gibi oldu defalarca

canım sağol allah yardımcımız olsun valla ateş konusu beni çok korkutuyor.büyüme ataklarına karşı ben de bir atak geçiririm gibi geliyor bizim dr aşıdan önce besle sonrasında 3 saat yemek yok bebişe dedi.banyoda yok.uff minik kuzularımız.allah korusun herşey onların iyiliği için.

bu arada kızlar size denediğim bir süt artırıcıyı söyleyim tadı da güzel.bugün lıkır lıkır içti kızım sütcüklerini.

500 ml klorsuz suyu kaynatın.1 avuç dolusu dut kurusu atın kısık ateşte kapak kapalı sadece 5 dk pişirin(süre önemliymiş sn geçirmeyin) sonra kapatın altını bardağa koyun soğumadan için.inanın göğüsler balon gibiydi.tadı da güzel.

bir de geçen palamut yedim.ertesi gün kızımın ağzı balık kokuyordu cidden babası da kokladı çok güldük.bir de 2 gün önce parkta bir kadınla tanıştım 2 çocuklu. 2 yaşında tosun bir oğlu var.ilk günden beri hep yemek suyu vb vermiş.fazla emzirmemiş.çocuk tam bir tosun maşallah.bugün ağzına erik sürdüm.ufak ufak dokundurcam yiyeceklerden alışsın diye.en fazla 1 damla.

benim saclarim cook dokulmeye basladi neden acaba :26: basina gelen var mi ?

uykususzluk ve demir eksikliği sanırım geçen benim de oldu.

Canım bence bu urunu ikinci el satanlardan al.Bu forumda da var oyle satanlar e-bebek sitesininde var 2.el urun kısmı. Kısa sure kullanılıyor eskimiyor bu kadar paraya yazık bence.
olabilir aslında canım 200 tl düşün.bir de bebek sevmezse yazık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…