uykususzluk ve demir eksikliği sanırım geçen benim de oldu.
olabilir aslında canım 200 tl düşün.bir de bebek sevmezse yazık valla
ya 44 gün oldu ben halen adet görüyorum ne iştir anlamadım bi ara kesilir gibi oldu yine basladı yani cok az ama devam ediyor acaba normal mi
ben bugün aldım oyun halısı tiny love marka 100 tl ye aldım gayette güzel ha ne kadar süre kullanılır bilmiyorum ama aldım ben :)
ben günde 1 kaç kaşık veriyorum dr uma sormuştum.kendimde içiyorum aynı zamandarezene çayını ben içiyorum bebeğe vermiyorum zaten de bu kadar küçük
bebeğe verilir mi ki
sağlık ocağındaki hemşire bana da d vitamini verdi günde 9 damla iç dedi. emzirirken annelerin kaşları kirpikleri saçları çok dökülür bunu içersen bişey olmaz dedi 1 kere içtim daha da içmedim.
canım ateş düşürücüyü neden vermedin.çok riskli değil mi ben çok korkuyorum ateşten
ben bugün aldım oyun halısı tiny love marka 100 tl ye aldım gayette güzel ha ne kadar süre kullanılır bilmiyorum ama aldım ben :)
Tabi birde o ihtimal var daha :)
İkinci El Ürünler
Buradan bak istersen dediğn gibi bazısının bebeki sevmyor sevsede zaten kısa sureli kullanılan ve cok eskiyen bir urun değil temizdir yani
Ben de almak istiyorum. Uygun fiyata almışsınız? Nereden aldınız acaba?
canım nerden aldın ve hangi modeli?
içten dikişmiş ama içerden nereyı dıkıyorlar bende bılmıyorum acıkcası :44::44:bılen arkadaslar yazarlar elbet gorurlerse
bende hem poset içtim simdi aktardan aldım 1su bardagı suya 1cay kasıgı rezene atıp demlıyorum içiyorum.bebegıme 1kez verdım bırdaha denemedım zinco kullanıyorum.arkadasım ılık olarak 1cay kasıgı verıyordu bebişine
günaydın herkese.dün oğlumu babaannesine bırakmış babası.uzun bir aradan sonra koçişle sarılarak uyuduk
sabahta saat 11 e kadar uyumuşuz kızımla.bugün kendimi çok iyi hissediyorum.
umarım sizlerin keyfide yerindedir.
canimm ne guzel olmus biz de oyle bisi yapmak istiyoruz ya bakalimm
benim kaynanam ben bakamam dedi zaten de Allahtan annemler var
Bencede gece emzirmek dısında gunduz cok iyi oluyor bizim sıpa surekli emdiginden belim kopuyor normal emzirirsem birde tam yerine koyarken uyandıgından gunduz hep osekilde yatıyorum pcden de birseyler izliyorum :)cici anneler,
normalde yatarak emzirmeye karşıym tehlikeli olduğu içn.
anck bi arkadaşm bebeğini yatark emzirdiğini ve bebeğin olduğu yerde uyuduğunu söylemişti.
bugün göğüs ağrılarma pozisyon değişikliği iyi gelir düşüncesiyle yatarak emzirmeyi denedm.
süper bişeymiş.. :))
geceleri uykuluyken yapmam ama gündüzleri artk ayakta sallamaya son.
uzandm tv ye doğru kızımıda rahat olacağı şekilde yanıma yatrdm bıraktm istediği kadr emdi ve uyudu :)
hiç dokunmadm bile yatağına yatırmak içn öyle mışıl mışıl uyuyo halen kanepede :)
bebeğini uyutamayanlar yada uyuyunca yatağa kaldırrken uyananlar bi deneyn derim ben çok memnun kaldm...
ya bu arada kızlar sisizn bebikolar kaç dakika emiyorlar benim 10 dk bıraıyor memeyi sonrs da tekrar almıyor ama açlıktan da hırs yapıyr.. sizde de böyle bi durum var mı??
kilo almayacak diye üzülüyorum yaaa
ah canim ya iki sipayla idare etmeye calisiyorum. senin ufaklik nasil ?
bu atak da neyin nesiymis acaba biz de yasiyor muyuz ? sebebini anlamadigim aglamalar ondan mi acaba
walla dogru diyorsun kendimize zaman ayiramiyoruz ki nete girmek luks kaldi artikbir de sen bu arada yatili misafir agirlamissin ya helal olsun
cici anneler,
normalde yatarak emzirmeye karşıym tehlikeli olduğu içn.
anck bi arkadaşm bebeğini yatark emzirdiğini ve bebeğin olduğu yerde uyuduğunu söylemişti.
bugün göğüs ağrılarma pozisyon değişikliği iyi gelir düşüncesiyle yatarak emzirmeyi denedm.
süper bişeymiş.. :))
geceleri uykuluyken yapmam ama gündüzleri artk ayakta sallamaya son.
uzandm tv ye doğru kızımıda rahat olacağı şekilde yanıma yatrdm bıraktm istediği kadr emdi ve uyudu :)
hiç dokunmadm bile yatağına yatırmak içn öyle mışıl mışıl uyuyo halen kanepede :)
bebeğini uyutamayanlar yada uyuyunca yatağa kaldırrken uyananlar bi deneyn derim ben çok memnun kaldm...
kızlar size bir öneri.
bebeği sürekli memede kalmak isteyenler için.
emzirdikten sonra bırakın yatağına ve yanına bir atletinizi koyun ama ter kokunuz olsun atlette ve birazda sütünüzden dökün atlete.onu koklaya koklaya uyuyor valla.ben denedim işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?