2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uykususzluk ve demir eksikliği sanırım geçen benim de oldu.

olabilir aslında canım 200 tl düşün.bir de bebek sevmezse yazık valla

Tabi birde o ihtimal var daha :)
İkinci El Ürünler
Buradan bak istersen dediğn gibi bazısının bebeki sevmyor sevsede zaten kısa sureli kullanılan ve cok eskiyen bir urun değil temizdir yani

gunaydin guzel anneler ve minnaklari
dun bebelerime ilk defa nane limon verdim. mideleri kotuydu bir guzel iyilestirdi nane limonn bayila bayila da ictiler

deneyim tatlim walla korktum kel kalicamm diye
sağlık ocağındaki hemşire bana da d vitamini verdi günde 9 damla iç dedi. emzirirken annelerin kaşları kirpikleri saçları çok dökülür bunu içersen bişey olmaz dedi 1 kere içtim daha da içmedim.

canim soguk kompres yapinca gerek kalmadi kontrol edilebilir seviyelerde kaldi.
ben ates dusuruculeri hic sevmiyorum kuzenimin cocugu surekli ates dusurucu kullanmaktan karaciger komasina girmisti gidiyordu az kalsin. hatta bebe 18 yasina geldi hala da vucudunda pihti var o sebepten. belki de ondan korku kaldi o yuzden cok mecbur olmadikca hic ilac kullanmam
canım ateş düşürücüyü neden vermedin.çok riskli değil mi ben çok korkuyorum ateşten

günaydın herkese.dün oğlumu babaannesine bırakmış babası.uzun bir aradan sonra koçişle sarılarak uyuduk
sabahta saat 11 e kadar uyumuşuz kızımla.bugün kendimi çok iyi hissediyorum.
umarım sizlerin keyfide yerindedir.

Ben de almak istiyorum. Uygun fiyata almışsınız? Nereden aldınız acaba?

canım nerden aldın ve hangi modeli?

kızlar ben ankaradayım... keçiörende dilara bebe var oradan aldım.. ama aynı model e bebekte 109 tl idi tiny love güneşli gün modeli.. çok kapsamlı değil 5 tane oyuncağı var bir tanesi sesli...zaten uzun süreli kullanımı olmadığı için 200 tl lik bişey yerine bu da bence 4 ay idare eder hem istediğin oyuncağı alıp ekleme imkanıda var...

ya bu arada kızlar sisizn bebikolar kaç dakika emiyorlar benim 10 dk bıraıyor memeyi sonrs da tekrar almıyor ama açlıktan da hırs yapıyr.. sizde de böyle bi durum var mı??

kilo almayacak diye üzülüyorum yaaa

o siyah ip gibi şey hep orada mı kalacak yoka düşecek mi çok merak ediyorum yaa.. :18:

Son düzenleme:
canimm ne guzel olmus biz de oyle bisi yapmak istiyoruz ya bakalimm
benim kaynanam ben bakamam dedi zaten de Allahtan annemler var

cici anneler,
normalde yatarak emzirmeye karşıym tehlikeli olduğu içn.
anck bi arkadaşm bebeğini yatark emzirdiğini ve bebeğin olduğu yerde uyuduğunu söylemişti.
bugün göğüs ağrılarma pozisyon değişikliği iyi gelir düşüncesiyle yatarak emzirmeyi denedm.
süper bişeymiş.. :))
geceleri uykuluyken yapmam ama gündüzleri artk ayakta sallamaya son.
uzandm tv ye doğru kızımıda rahat olacağı şekilde yanıma yatrdm bıraktm istediği kadr emdi ve uyudu :)
hiç dokunmadm bile yatağına yatırmak içn öyle mışıl mışıl uyuyo halen kanepede :)
bebeğini uyutamayanlar yada uyuyunca yatağa kaldırrken uyananlar bi deneyn derim ben çok memnun kaldm...

Bencede gece emzirmek dısında gunduz cok iyi oluyor bizim sıpa surekli emdiginden belim kopuyor normal emzirirsem birde tam yerine koyarken uyandıgından gunduz hep osekilde yatıyorum pcden de birseyler izliyorum :)

aynen canım çok moralim bozuluyor mama veriyorum sonra sakinleşiyor bu aralar sık huysuzlanıyo emerken neden ki

valla tağı dün atlatık çok şükür deli olcaktım bende ataklardaydım
sprial felan taktırdım ağrım var öle uğraşıyorum
sorma kaynanamlar tahmin edeceğin gibi o bana değil ben onlara baktım
üstelik sprial takdırdığım gün ağrıdan öldüm
yatıyordum kadın kalk kalk ben çocğa bakimde yemek yap dedi :95:

neden tehlikeliymiş canım?bu arada ben en çok futbol topu tutuş pozisyonunda emzirmeyi seviyorum meme çıkmıyor ağzından.

kızlar bir de emerken damağından tak tak sesler geliyor(şapırtı gibi sık sık oluyor)neden acaba sizde de var mı?(severek emmeyle ilgisi yok başta öyle sandım ama değil bu başka bişey)

kızlar size bir öneri.
bebeği sürekli memede kalmak isteyenler için.
emzirdikten sonra bırakın yatağına ve yanına bir atletinizi koyun ama ter kokunuz olsun atlette ve birazda sütünüzden dökün atlete.onu koklaya koklaya uyuyor valla.ben denedim işe yarıyor.

Merhaba anneler

Bebeğim en son salı akşamı kakasini yapmıştı bu saate kadar yapamıyordu herseyi denedim 2 damla zeytinyagi bile icirdim bu topikten biri (nickini hatirlamiyorum) el yakmicak sıcaklıktaki su ile pamuğu ıslatıp poposuna sürmüştü bide onu deniyeyim dedim pamuğu degdirmemle puskurterek bi yaptı rahatladı :)

he koyda sonra halamın kızı gibi 20 yaşına kadar bişileri koklayarak gezsin
bence alıştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…