2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yatarak emziriyorum tatlim walla cok rahat
hatta geceleri de oyle yapiyorum alisinca sorun olmuyor koyun koyuna yatiyoruz

yuuh senden yemek mi istedi bir de spiral zor degil mi canim ya ?
hos benimki de ben kanamadan hastanedeyken evde mevcut yemekleri yemisti
ben oyle kaynana olmuycamm

canim o meme tam agzina oturmadigindan

evet evet ben de denedim ise yariyoorrr bebeleri kandiriyoruzz

tam da anladığın gibi halamda öyle yapmış kız 20 yaşında hala koklayarak uyuyor

yuuh senden yemek mi istedi bir de spiral zor degil mi canim ya ?
hos benimki de ben kanamadan hastanedeyken evde mevcut yemekleri yemisti
ben oyle kaynana olmuycamm

evet benden istdi. yok canım ya ne zoru ben masada doktorlar baklava yiyorlardı baklava verdiler yedim
masada yatıyorum doktor dedi kalk hadi ne bu kadarmı bittimi dedim

bende öle kaynana olmıcam diyorum ama inşallah bidaha olmaz tek çocuk düşünüyorum

Son düzenleme:
Bugün sağlık ocağında bir aylık aşımızı olduk hiç ağlamadı akıllı oğlum, kilomuzuda öğrendik 5300 olmuşuz boyumuzda 59 cm çıktı, maşallah oğluma ama şu sıralar atak geçiriyor sanırım pek bi huzursuz sürekli emme derdinde ve gaz sancısı çok zorluyor geçmesi için bekliyoruz çabuk atlatır inşallah...

canım sıcak su-pamuk benim yöntemim.her zaman yapmıyorum zararı olur mu acaba?bir de köpüklü çıkıyor.neden acaba???dünden beri benimki de yapmadı.bugün pamuklu suyla fışkırttı resmen.pütürlüydü.ama 1 tane de sümüksü bişey vardı.o tehlikeliymiş işallah bişey yoktur.kaka testi yaptırmayı düşünüyorum.rengi vb normal ama o sümüksü şey kafama takıldı.

canım damak düşmesi diye bişey olabilir mi?emziği ağzından direk çekiyordum annem damağı düşer dedi.ondan mı acaba

kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın

Bende her zaman denemeyi düşünmüyorum çok zor durumlarda bu yöntemi denicem. O sümüksü neki acaba ?

kızlar kocişlerden korkan varmı hala korkmayın kasmayın kendinizi birazda süslenin tabii sıpalardan fırsak bulabildiğimiz kadar tabiiside kacış yok bundan bende cok korkmustum ama acımadı ki acımadı ki

canm geceleri uykulu olnca Allah korusun bebeğin üzerine kapanıp uyuyabiliyomuşsn
bizim bi yakınımz bebeğini bu şekilde kaybetmiş 4 çocuğu var halen aklına geldimi üzülür.
gündüz vakti yatark emziriyorm ben ne olur ne olmaz..

selam kızlarrr
bi kaç gündür sadece okuyabildim ara ara girip ama yazmaya fırsat olmadı.ufaklığın burnuyla uğraşıp duruyorum deliricektim çaresizlikten, yorgunluktan.damlaların hepsini denedik hiçbiri banamısın demedi.mevsimsel alerji olduğunu öğrendik ama alerji ilaçları için daha çok küçük. bitkisel şeyler içinde öle napıcağımı şaşırmışken sonunda Allah'ım sen yardım et deyip karbonat ve tuzlu karışımı denedim. ama karbonatı var yok arası koydum tuzla aynı miktarda değil ve şükür nihayet bu sabah yataak uyku yüzü gördüm.

Gecmis olsun canim allah kolaylik versin. Gaz sancilarina uzulurlen bide hastaliklari cok daha uzucu rabbim sifasini versin yavrunun insallah.

Gunaydin guzel anneler ve minnaklari.
Biz dun yine EKG HOLTER takildi bugun 4 de cikaricaz bakalim sonucunu nezaman ogrenicez. Tesadufen bizim holteri inceleyen dr un dunyada sayili drlardan biri oldugunu ogrendik. Cok ilgili bir dr. İcim cok rahatladi. Ufak bi sikintida olsa atlamicak. Rabbim vericek sifasini ama insallah bu dr da vesile olucak. İcin biraz daha rahatladi. Yinede her tel sonrasi sutum azaliyor. Zaten doyuramadigim ogluna daha da cok mama vermek zorunda kaliyorum.
Bizden haberler simdilik bole. Onumuzdeki hafta hayirli haberler veririm size insallah.

canım ben de öyle yaptırdığımda benimki de köpüklü yapıyo, bu kakanın gazlı olduğunu gösteriyo, o köpükler gaz yani

Selam güzel annisler ve bebisleri
Perşembe gunu iki gun süren uykusuzluk ve ağlamalardan( bende ağlıyorum sınır krizinizden ve yorgunluktan) sonra aksam dörtte randevu alıp Dr gittik sebebi gaz sancıları ne Masaj nede ilaç ise yaramıyor
Dr bitkisel ilaç ise yaramamış dedi ve bio gaia adında bağırsaklara faydalı bakteri iceren bir damla verdi zinkoyu kenara attık birde fitil verdi fakat fitili kriz anlarında yarım olarak kullan dedi yani zararsız dedi ama acil durum kurtarıcısı olarak duşun dedi
Ve damlayı aksam bes damla olarak başladık iki gündür damlayı verdikten sonra yarım saat icinde kaka patlaması yasıyoruz :)))
Zeytinyagiyla günlük gaz masaji yapmamı rezene Anason kimyon gibi bitki çaylarından günde birkaç kasik vermemi söyledi zararı yokmuş.. Benimde bitki cayı içmemi önerdi kiii ben iki haftadır bitki cayı iciyorum süt icin olan karışımdan :))
Velhasil hepsini yapsakda rahatlatacakda minnosu hala uyutmak problem uykusunda sicrayiveriyor sonra acıyor faltasi gibi gözlerini :))
Perşembe karma asımızida olmuştuk verem aşısının yeri dün kabardı
Ağrısı icin iki aksamdir yarım çay kasigi agri kesici veriyorum onun üstüne misil misil uyuyor yani cocuğun ağrısı var geçince bayılıyor resmen yavrumbenim ve dört bes saat uyuyor normalde en fazla iki saate uyanır gece bile
Bu arada kizim birayda 1300 gr almış ama bunun 550 sinı ilk iki hafta almıştı sonraki iki hafta bitki çayına başladıktan sonra tam 750 gr almış maşallah kuzuma refleksleri görmesi büyümesini cok beğendi Dr teyzesi premature olmasına Rağmen yaşıtlarını nerdeyse yakalamış dedi beni cok mutlu etti
Gecen 2700 gr gelen yavrum bu ay 4050 gr geldi beni cok mutlu etti
Sutum yok diye etmediğim kalmadı ama ise yaradı yavrumu beslemeyi büyütmeyi başardım
Dr nasil besliyorsan aynen devam cok sağlıklı ve gelişimi cok güzel dedi
Bizden havadisler böyle kızımın teyzoslari...

merhaba kızlar

arada yazılanlardan kafamda kalan birşey oluyor hep paylaşmadan edemicem. doktordan gelen bebeğin kilosuyla boyuyla ilgili malumat veriyor, iyi hoş da herkes 4-4,5 kilo mu doğurdu bizim topicte? 1 aylık kontrolden geldik 5,5 kilo oldu kızım oğlum yazıyorsunuz, örneğin benim kızım 45 günlük bugün 1,5 aylık daha yeni 4,850 oldu bugün. Ben sadece anne sütü verdim ve veriyorum. Acaba sizin bu kilolarda mama rolü mü var? Yoksa dediğim gibi herkes güzbüzişko mu doğurdu?

buradan çıkıp kilo konusunu kafama dert ettikçe etrafımdaki herkes çok kafaya taktığımı söylüyor. farkında olmadan birbirimizi olumsuz mu etkiliyoruz? Ki hoş bu iş yarış meselesi ya da çoçuğun daha kilolu olması gurur unsuru olmamasına rağmen. Umarım net anlaşılırım, ki EMİNİM benim gibi düşünen birçok insan vardır aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…