cici anneler,
normalde yatarak emzirmeye karşıym tehlikeli olduğu içn.
anck bi arkadaşm bebeğini yatark emzirdiğini ve bebeğin olduğu yerde uyuduğunu söylemişti.
bugün göğüs ağrılarma pozisyon değişikliği iyi gelir düşüncesiyle yatarak emzirmeyi denedm.
süper bişeymiş.. :))
geceleri uykuluyken yapmam ama gündüzleri artk ayakta sallamaya son.
uzandm tv ye doğru kızımıda rahat olacağı şekilde yanıma yatrdm bıraktm istediği kadr emdi ve uyudu :)
hiç dokunmadm bile yatağına yatırmak içn öyle mışıl mışıl uyuyo halen kanepede :)
bebeğini uyutamayanlar yada uyuyunca yatağa kaldırrken uyananlar bi deneyn derim ben çok memnun kaldm...
valla tağı dün atlatık çok şükür deli olcaktım bende ataklardaydım
sprial felan taktırdım ağrım var öle uğraşıyorum
sorma kaynanamlar tahmin edeceğin gibi o bana değil ben onlara baktım
üstelik sprial takdırdığım gün ağrıdan öldüm
yatıyordum kadın kalk kalk ben çocğa bakimde yemek yap dedi :95:
neden tehlikeliymiş canım?bu arada ben en çok futbol topu tutuş pozisyonunda emzirmeyi seviyorum meme çıkmıyor ağzından.
kızlar bir de emerken damağından tak tak sesler geliyor(şapırtı gibi sık sık oluyor)neden acaba sizde de var mı?(severek emmeyle ilgisi yok başta öyle sandım ama değil bu başka bişey)
kızlar size bir öneri.
bebeği sürekli memede kalmak isteyenler için.
emzirdikten sonra bırakın yatağına ve yanına bir atletinizi koyun ama ter kokunuz olsun atlette ve birazda sütünüzden dökün atlete.onu koklaya koklaya uyuyor valla.ben denedim işe yarıyor.
he koyda sonra halamın kızı gibi 20 yaşına kadar bişileri koklayarak gezsin
bence alıştırmayın
tam da anladığın gibi halamda öyle yapmış kız 20 yaşında hala koklayarak uyuyornasil yaaa
yuuh senden yemek mi istedibir de spiral zor degil mi canim ya ?
hos benimki de ben kanamadan hastanedeyken evde mevcut yemekleri yemisti
ben oyle kaynana olmuycamm
Merhaba anneler
Bebeğim en son salı akşamı kakasini yapmıştı bu saate kadar yapamıyordu herseyi denedim 2 damla zeytinyagi bile icirdim bu topikten biri (nickini hatirlamiyorum) el yakmicak sıcaklıktaki su ile pamuğu ıslatıp poposuna sürmüştü bide onu deniyeyim dedim pamuğu degdirmemle puskurterek bi yaptı rahatladı :)
canım damak düşmesi diye bişey olabilir mi?emziği ağzından direk çekiyordum annem damağı düşer dedi.ondan mı acababen de yatarak emziriyorum tatlim walla cok rahat
hatta geceleri de oyle yapiyorum alisinca sorun olmuyor koyun koyuna yatiyoruz
yuuh senden yemek mi istedibir de spiral zor degil mi canim ya ?
hos benimki de ben kanamadan hastanedeyken evde mevcut yemekleri yemisti
ben oyle kaynana olmuycamm
canim o meme tam agzina oturmadigindan
evet evet ben de denedim ise yariyoorrr bebeleri kandiriyoruzz
canım sıcak su-pamuk benim yöntemim.her zaman yapmıyorum zararı olur mu acaba?bir de köpüklü çıkıyor.neden acaba???dünden beri benimki de yapmadı.bugün pamuklu suyla fışkırttı resmen.pütürlüydü.ama 1 tane de sümüksü bişey vardı.o tehlikeliymiş işallah bişey yoktur.kaka testi yaptırmayı düşünüyorum.rengi vb normal ama o sümüksü şey kafama takıldı.
canım damak düşmesi diye bişey olabilir mi?emziği ağzından direk çekiyordum annem damağı düşer dedi.ondan mı acaba
kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın
neden tehlikeliymiş canım?bu arada ben en çok futbol topu tutuş pozisyonunda emzirmeyi seviyorum meme çıkmıyor ağzından.
kızlar bir de emerken damağından tak tak sesler geliyor(şapırtı gibi sık sık oluyor)neden acaba sizde de var mı?(severek emmeyle ilgisi yok başta öyle sandım ama değil bu başka bişey)
selam kızlarrr
bi kaç gündür sadece okuyabildim ara ara girip ama yazmaya fırsat olmadı.ufaklığın burnuyla uğraşıp duruyorum deliricektim çaresizlikten, yorgunluktan.damlaların hepsini denedik hiçbiri banamısın demedi.mevsimsel alerji olduğunu öğrendik ama alerji ilaçları için daha çok küçük. bitkisel şeyler içinde öle napıcağımı şaşırmışken sonunda Allah'ım sen yardım et deyip karbonat ve tuzlu karışımı denedim. ama karbonatı var yok arası koydum tuzla aynı miktarda değil ve şükür nihayet bu sabah yataak uyku yüzü gördüm.
Bende her zaman denemeyi düşünmüyorum çok zor durumlarda bu yöntemi denicem. O sümüksü neki acaba ?
kızlar kocişlerden korkan varmı halakorkmayın kasmayın kendinizi birazda süslenin tabii sıpalardan fırsak bulabildiğimiz kadar tabiiside kacış yok bundan bende cok korkmustum ama acımadı ki acımadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?