Canım çok sevindim senin adına inşallah bizde de düzene girer her şey. Daha önce uyku düzeni nasıldı peki, ben uykudan çok çekiyorum. Gün boyu uyutmaya çalışıyorum en fazla yarım saat uyuyor ve gece de çok sık uyanıyor. Ayrıca emme düzeni de bozuldu 3 saatte bir emerdi 2 gündür zorla emziriyorum, anlamıyorum gazı mı var, uykusuzluktan mı emmek istemiyor. Sen kaç saatte bir emziriyorsun? Uyutmayı nasıl yapıyorsun, kaç saat uyuyor uyuduğunda?
Nihayet gelebıldım kızlarımı doguydum uyuttum nefes alıyoırum sımdı napıyo teyzeler...
canım önceki düzeniniz nasıldı.belki yediğin bişeyler gaz yapıyordur rahatsız ediyordur bebişi.belki sen üşütmüş olabilirsin gaz yapmış olabilir
Canim sakın bozma moralini bebeğinin sağlam bir anneye ihtiyacı var.. Bende premature bir bebek annesiyim yarın dört ayımız bitiyor ve daha 15 gündür sancısı bitti aniden bıçak gibi kesildi cok rahatım gündüz en fazla iki saat uyanık kalıyor ve uykuya devam ediyor aksamda en geç 7 de uyuyor sabah altıya kadar 3-4 defa uyanıp emıyor geri uyuyor... Nerdeyse 12 saat uyuyor anlayacagin.. Bundan 15 gun önce bana söyleseler böyle olacağını sinirden gulerdim sanırım.. Bende yanlizim cok bunaldigim ağladığım hatta sinirden esime cattigim ve onu üzdüğüm anlarda cok oldu ama elimde degildi yorgun uykusuzdum sürekli ilgine muhtaç bir bebek yemek temizlik bekleyen bir koca koskoca bir ev ve kendim vardım evet en cok kendimi ihmal ediyordum mükemmel bir anne ve es olmaya çalışıyordum... Aslında hepimiz öyleyiz mutlaka birşeyden ödün vermemiz gerekiyor ama bu yapıda degilsek kaldırmak zor geliyor bazen...
Ama sunu bilki kesinlikle geçecek en fazla iki ay daha sabret hepsi geçecek...
Hosgeldin canim senin isin bizdede zor allah yardımcın olsun
Benim bir yakın arkadaşımın 3 yasında kızı simdi ikinciye hamile vede ikizimis kara kara düşünüyor zavallım nasil bakacaz nasil gecinecez diye
Canım çok sevindim senin adına inşallah bizde de düzene girer her şey. Daha önce uyku düzeni nasıldı peki, ben uykudan çok çekiyorum. Gün boyu uyutmaya çalışıyorum en fazla yarım saat uyuyor ve gece de çok sık uyanıyor. Ayrıca emme düzeni de bozuldu 3 saatte bir emerdi 2 gündür zorla emziriyorum, anlamıyorum gazı mı var, uykusuzluktan mı emmek istemiyor. Sen kaç saatte bir emziriyorsun? Uyutmayı nasıl yapıyorsun, kaç saat uyuyor uyuduğunda?
Hosgeldin canim senin isin bizdede zor allah yardımcın olsun
Benim bir yakın arkadaşımın 3 yasında kızı simdi ikinciye hamile vede ikizimis kara kara düşünüyor zavallım nasil bakacaz nasil gecinecez diye
ayyy cnm yaaa allah arkadasına sabır versın ıkız hamılelık o kadar zor gecıyo kı anlatamam benım ayaklarım davul olmustu ınan evde oklavaya dayanarak yuruyordum bıde kızı varmıs ayy ınsallah yardımcısı vardır yoksa helak olur ikızlerının cınsıyetı neymıs cnm
bana da ceclor verdi bizimki de içmedi önceleri mamaya karıştırdım sanki mamadan soğudu vazgeçtim şimdi doyurup veriyorum ama ne konuşmalarla,emzik yardımıyla napalım onun için herşey.canım benim kızımda israr yolu enfeksiyonu olmuş doktor zinnat şurup verdi bi türlü içiremiyorum öğürüyo mamayla karıştırdım mamaayı bile yemedi şırıngayla denedim olmadı en son çarem burnunu sıkıp vermek galiba :)
geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf. çok olmaya başladı nasıl anlıcaz ki olunca
ıns saglıklı olsunlarda ıkısıde erkek olsun daha dusunmez KV yardım edıyormıs zorluk olmaz belkı sımdı sutu olur ınsallah kendı annesı nerde kalsa yanındaEvet canim ısı cok zor kıza kayınvalidesi bakıyordu kendisi çalışıyor planı kızı 3 yası doldurduğu icin kreşe vermek yeni doğacagi yine kayınvalidenin bakması idi evdeki hesap çarşıya uymadı.. Bide arkadasın hic sutu yoktu mamaya büyüdü kızı Allah yardımcısı olsun simdi ikiside mama isteyecek bakalım nolacak.. Cinsiyetleri henüz belli değil 3,5 aylik olmuşlar.. Yakında belli olur..
bana da ceclor verdi bizimki de içmedi önceleri mamaya karıştırdım sanki mamadan soğudu vazgeçtim şimdi doyurup veriyorum ama ne konuşmalarla,emzik yardımıyla napalım onun için herşey.
ben de ebebekten almıştım,mütemadiyen yaptığı kampanya var ya; 554 tl ye 24 paket bez,12 adet de 3'lü paket yenidoğan ıslak mendili.Bu arada poposunu ben ıslak mendille siliyorum,üşeniyorum valla her seferinde ılık su pamuk,ilk 2 haftadan sonra pes ettim,tembel anneyim sanırım
kızlar sordum ama alan yok sanırım varsa aranızda doğum parasını alan neler yaptı nasıl aldı anlatırmı?
bu arada önemli bi sorum var
verem aşısı ne durumda bebeklerinizin? benimkinin iltihaplanmış dün duşta farkettim, o patlıcak kendiliğinden sonra yara olup kurucak di mi?
benim kızım 16 ağustos doğumlu ama oyuncak tutamıyor henüz...
selamlar güzel anneler epey giremedim eskiye biraz bakabildim o arkadaşın bebeğine çooook üzüldüm Allah sabır versin şakır şakır ağladım gittim kızıma baktım hemen..Allahım acısını hafifletsin nerde bu acıyı yaşayan varsa...benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz istemeye istemeye inşalllah geçer çok üzülüyorum tekrar tahlil vercez...
kızlar bişey sorucam; doğum parası alan varmı? varsa nasıl aldı neler yaptı detaylı anlatırmı? taze bilgiler gerekli. hepinizi öptüm yavrularınızıda...
hosgeldın cnm ne guzel bı oglun bı kızın var Allah bagıslasın bu arada neden ek gıda vrıyosun sutun yeterlıymıs keske benım sutum yetsede ek bısey vermesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?