2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kuvozden çıktığında 18 gunluktu ve sürekli uyuyordu emerken uykuya dalıyordu biberonla üstüne sagdigim sütten veriyordum.15 gun gecti geçmedi gaz sancısı başladı hatta ikinci ay karma aşısını yaptırdığımız gun tavan yaptı hem emmiyor hem uyumuyordu Dr a götürdüm bio gaia diye ilaç verdi biraz rahatlatti inlemelerini kesti genelde ağzı aşağı yatırdım sancısına iyi geldi kimyon rezene anason cayı verdim halada veriyorum ama her gece 4 te ikinmalari başlıyordu kakasini yapana kadar devam ediyordu genelde pamuk ve sıcak su ile ben yardım ediyordum...şimdilerde gece 3-4 saattebir uyanıyor iki gogsumu emıyor geri uykuya dalıyor gündüzde bazen bir bazen iki saatte bir emıyor ama ben bes gündür felan kasik mamasına başladım gündüz bir yada iki kere 90 cc kadar veriyorum biraz tok tutuyor...gündüz uyuduğunda bazen hemen uyanıyor bazende 3 saat uyuyor yani uykusunu almışsa bazen şekerleme yapıp enerji topluyor :))

Nihayet gelebıldım kızlarımı doguydum uyuttum nefes alıyoırum sımdı napıyo teyzeler...

Hosgeldin canim senin isin bizdede zor allah yardımcın olsun
Benim bir yakın arkadaşımın 3 yasında kızı simdi ikinciye hamile vede ikizimis kara kara düşünüyor zavallım nasil bakacaz nasil gecinecez diye

canım önceki düzeniniz nasıldı.belki yediğin bişeyler gaz yapıyordur rahatsız ediyordur bebişi.belki sen üşütmüş olabilirsin gaz yapmış olabilir

inan gaz yapcak diye hiö birşey yemiorum nerdeyse hiç bir fark yok diğer günlerden 5gün kayınvalidem burdaydı o uyutup bakıodu ondan çnce 1hafta ben ondan öncede annem benleydi sanırım çocuğun iice düzeni bozuldu ama gaz gece 4te bi başlıo sabah 8de ancak çıkarıo evi resmen 4dolanıoruz çıkarana kadar eskiden masaj yapardım daha çabuk çıkardı şimdi onada izin vermio hep ağlayan mızmız bi çocuk oldu

valla içimi rahatlattın inş benim oğlumda biran önce kurtulur bazen evi öylece bırakıp kaçasım gelio anneliğe hazır değilmişim diyorum bazen keşke doğurmasaydım diorum sonra bi gülücük atıo herşeyi unutuyorum Allahım sen sabır ver bize

Benim bir yakın arkadaşımın 3 yasında kızı simdi ikinciye hamile vede ikizimis kara kara düşünüyor zavallım nasil bakacaz nasil gecinecez diye

hosbulduk cnm amın cok yoruluyorum canım cıkıyo ınankı onu salla dıgerını uyut doyur alt ac allah eksıklerını gostermesın banada guc kuvvet versın yatana kadar pestılım cıkıyor

ya resmen bizi anlatmışsın gece ne yapıp ne edip uyandırıo kendini elleriyle yüzünü ovuşturuo sonra basıo çığlığı yarı kundak yapıp kolları tutuyorum bu seferde hareket edemedi die sinirlenio off offf

ayyy cnm yaaa allah arkadasına sabır versın ıkız hamılelık o kadar zor gecıyo kı anlatamam benım ayaklarım davul olmustu ınan evde oklavaya dayanarak yuruyordum bıde kızı varmıs ayy ınsallah yardımcısı vardır yoksa helak olur ikızlerının cınsıyetı neymıs cnm

Evet canim ısı cok zor kıza kayınvalidesi bakıyordu kendisi çalışıyor planı kızı 3 yası doldurduğu icin kreşe vermek yeni doğacagi yine kayınvalidenin bakması idi evdeki hesap çarşıya uymadı.. Bide arkadasın hic sutu yoktu mamaya büyüdü kızı Allah yardımcısı olsun simdi ikiside mama isteyecek bakalım nolacak.. Cinsiyetleri henüz belli değil 3,5 aylik olmuşlar.. Yakında belli olur..

bana da ceclor verdi bizimki de içmedi önceleri mamaya karıştırdım sanki mamadan soğudu vazgeçtim şimdi doyurup veriyorum ama ne konuşmalarla,emzik yardımıyla napalım onun için herşey.

geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf. çok olmaya başladı nasıl anlıcaz ki olunca

sağol geçecek inşallah.ben kokusundan anladım bezi dışardan bile anlaşılıyordu kokluyordum.eczaneden tahlil için eşime poşet aldırdım zor zahmet idrarını aldım azcık o da zor yahu.hemen( yarım saat içinde verilmeli ) önce labo.verdim idrarı doktorun yanına sonuçla gittik.doktor kim istedi bunu dedi kimse dedim koku aldım ve yaptırıp geldim burda zor olur diye..doktor bozuldu biraz eee ona sadece ilaç yazmak kaldı...muayene yaptı ama onu zaten aile hekimimizde yapıyor farklı bişi yapmadı...biraz korkuttu bi de böbrek yetmezliği olabilir daha küçük niye oluyorki falan diye 3-4 ay tahlil yaptırcakmışız takip olcak temiz olsa bile..dua ediyorum inşallah geçer gider büyük sıkıntı olmaz yavruma...nerde hastalık sıkıntı çeken verse hepsine hepimize şifa versin tez zamanda rabbim..

kızlar sordum ama alan yok sanırım varsa aranızda doğum parasını alan neler yaptı nasıl aldı anlatırmı?

ıns saglıklı olsunlarda ıkısıde erkek olsun daha dusunmez KV yardım edıyormıs zorluk olmaz belkı sımdı sutu olur ınsallah kendı annesı nerde kalsa yanında

ben de aynı kampanyayı yapmıştım bez derdimiz kalmadı ne güzel :) valla ben de 1-2 hafta zor yaptım iyi oldu hassas alıştırmadığımız yoksa ıslak mendile geçişte zorluklar olurdu heralde

kızlar sordum ama alan yok sanırım varsa aranızda doğum parasını alan neler yaptı nasıl aldı anlatırmı?

ben gecen hafta sordum ptt ye ama yatmamıs hala. e devlettten bakabılıomusuz ama sıstem calısmıyordu gırdıgımde.1 aya kadar yatmazsa musaıt bı zamnda kadıkoye gıdıcem artık

aldım ben 89 tl cik. önce sigortaya başvurduk doğum belgesiyle. sonra da ziraat bankasından çektik. (20 gün sonra filan)

hosgeldın cnm ne guzel bı oglun bı kızın var Allah bagıslasın bu arada neden ek gıda vrıyosun sutun yeterlıymıs keske benım sutum yetsede ek bısey vermesem

sağol cnm Allah hayırlı ömür versn hepsine inşaallah
cnm en baştan beri hep mama yiyordu zaten aptamille başladık ama yemedi sonra şimdi sma devam sütüyle arı mama yapıyrm doymadığı zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…