2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pekı ne zamndır oyuncagı tutmaya basladı 1 haftadır mı??? eger oyleyse eldıvenlerde sucu aramıcam malum 1 haftada cok sey ogrenıyor bunlar

Benim kızım 2 ağustos doğumlu. Eline verince kavrıyor ama bilinçli olarak kendisi tutamıyor. Hatta arkadaşımın 28 haziran doğumlu kızı var o bile tutamıyor daha. Eldivenlerin suçu değil yani:) her bebeğin gelişimi farklı. Hem daha erken tam tutabilmeleri içîn.

geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf. çok olmaya başladı nasıl anlıcaz ki olunca

sütünü artırmak isteyen arkadaşlar,kuru inciri alıp şekerle kaynatıryorsunuz,içiyorsunuz ve etkisini görüyorsunuz.tecrübeyle sabittir.(hatta gece içip yatarsanız da baya etkisi oluyor)

dün gece oglum ilk defa kahkaha attı ama ne kahkaha gülmekten gözlerimizden yaş geldi biz güldükçe basıyor kahkahayı :)) öpmekten sersem oldu uyudu kaldı sonra :)))

kızlar ya haftaya eşimin doğumgünü farklı bişey olsun istiyorum ama ne olabilir fikir verin nolurrr

direkt hediye değilde ufak tefek bişiler yapabilirin belki,ben geçen yıl mesela o evde yokkden yatak odasına balonlar koymuştum doğumgünün kutlu olsun yazılı olan , eve gelip odaya girince şaşırmıştı , sonra arkadaşlarla yemeğe çıktığımızda pastayı konfeti ve doğumgüleri için ufak meşale gibi şeyler var onlarla getirtmiştim,şampanyayı da kendim götürmüş ve patlattırmıştım, o sadece balık rakı yapıcağımızı sanıyordu , severde gösterişi :))) pasta öyle gösterişli gelince çok hoşuna gitmişti :)) o meşalelerden heryerde bulabilirsin ama evde yakarım dersen çook dumanlı bir şey bebek varken sakın yapma derim hatta cam lar açık olsun , oda olmadı mesela onun kendisi için zaman yaratmmasını sağlayabilirsin , şu fırsat sitelerinde çeşitli hobiler için indirimlisatışlar var, spa yada gönderebilirsin , hatta kendin evde öyle bir şey hazırlayabilirsin eğer küvet var ise,:) doldur küveti, yanına sehpa koy üzerine bir şişe şarap biraz elma ,şık bir sunumla tabiki yanında mum vs.banyo tuzları var kokulu tek kullanımlı lush diye bir marka , işine yarar şeyler bulabilirsin , yada daha çnce yeşilimsiye söylemiştim dergi yaptırabilirsin ve haftasonuna geliyorsa gazete içinde sunabilirsin ,

dün e-bebek te aktif bebek 100 lüsü kalmamıştı.74 lü aldım.netten de sipariş edicem fakat fazla stok yapmış olmam dimi.3 numaraya baya bi devam ederiz heralde

bizde 3 numara kullanıyoruz aktif bebek fakat ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa aktif bebek in maxi si yokmu .midi olanın lastiği iz yapmaya başladı maxi deniyeyim diye düşündüm ama marketlerde bulamadım ,primanın kendi sitesinde de çok dolaşamadım açıkçası ,bbirde daha elimde açılmamış bir 74 lük paket var , bulsam değiştiricek yer maxi var ise,ne güzel olucakk

gecen canım kabak tatlısı cektı ama oyle boyle degıl dunde kaynanam yollamıs. çok skur sutum ogluma yetıyor ama aksam emzırmeye bı kalktım dolmusda dolmuslar mubarek allahdan oglum ıstahlıda yedıkce yedı yoksa yıne sutum kırılırdı.
eger sevıyorsanız bır deneyın derım.ınsallah sutunuzu arttırır

küçük canım zaten daha.eğer sadece anne sütü alıyorsa çok erken. devam sütü aanlar 4.ay civaarı başlıyor ek gıdaya.

cnm mamaylada beslıyorum ogrendım kı ek gıdaya gecınce kakanın rengı degısıyormus ek gıda sayesında cok sukur yaptı kakasını sımdı mısıl uyuyorlar

dün gece oglum ilk defa kahkaha attı ama ne kahkaha gülmekten gözlerimizden yaş geldi biz güldükçe basıyor kahkahayı :)) öpmekten sersem oldu uyudu kaldı sonra :)))

cnm ne guzel bı duygu dımı bende ılk defa bu hafta annemle mırrr mırr yapoarken cıglık ve kahkaha attıgını gordum hemen vıdeoya cektım

pekı ne zamndır oyuncagı tutmaya basladı 1 haftadır mı??? eger oyleyse eldıvenlerde sucu aramıcam malum 1 haftada cok sey ogrenıyor bunlar

Evet evet daha yeni basladi daha oncesinde sadece vuruyodu sonra hafif tutmaya basladi simdi baya siki tutup salliyo bide yeni farkettim boynunu operken gidi gidi yapiyorum kahkaha atiyor

Evet evet daha yeni basladi daha oncesinde sadece vuruyodu sonra hafif tutmaya basladi simdi baya siki tutup salliyo bide yeni farkettim boynunu operken gidi gidi yapiyorum kahkaha atiyor

içimrahatladı benım bebegımde dun bugun vurmaya basladı sayılır. ben ara ara parmagımı tuturuyorum sankı artık onuda anlamaya basladı herlde bızde 1 hafta 10 gune kadar tutmaya baslar. boynundan degılde yanlarından gıdıklanıyor boynuna daha gelemedım

geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf. çok olmaya başladı nasıl anlıcaz ki olunca

benim kızımdada var canım çok ağlıyo ve sürekli huysuz diye gittim doktora bide bi iki defa altını değiştirirkrn çişini ağlayarak yaptı ona dikkat edbebilirsin karın ağrısı ve idrar yaparkn yanma yaparmış kıyamam ya kimbilir ne acı çekiyo bebeğim

canım ıcın rahat etsın dıye soylıyorum en yakın arkadasım senınle aynı boyda kılosu 43tu.kendısıde bebişte ıyı kılo aldı hamıleyken.oglu 50cm 3500gr dogdu cok cok ıyyı yanı

offf Allahım yaa bebeğimin huyları gittikçe değişiyo ama olumsuz yönde uykusu iyice kötüleşti ne gece uyuyo ne gündüz hep kucak istiyo çok bunaldım gaz sancısıda cabası 3. aya gircez dahada kötü olduk nasıl düzelcek ben çok yoruldum artık biri bana akıl versin:26:

canım önceki düzeniniz nasıldı.belki yediğin bişeyler gaz yapıyordur rahatsız ediyordur bebişi.belki sen üşütmüş olabilirsin gaz yapmış olabilir

Canim sakın bozma moralini bebeğinin sağlam bir anneye ihtiyacı var.. Bende premature bir bebek annesiyim yarın dört ayımız bitiyor ve daha 15 gündür sancısı bitti aniden bıçak gibi kesildi cok rahatım gündüz en fazla iki saat uyanık kalıyor ve uykuya devam ediyor aksamda en geç 7 de uyuyor sabah altıya kadar 3-4 defa uyanıp emıyor geri uyuyor... Nerdeyse 12 saat uyuyor anlayacagin.. Bundan 15 gun önce bana söyleseler böyle olacağını sinirden gulerdim sanırım.. Bende yanlizim cok bunaldigim ağladığım hatta sinirden esime cattigim ve onu üzdüğüm anlarda cok oldu ama elimde degildi yorgun uykusuzdum sürekli ilgine muhtaç bir bebek yemek temizlik bekleyen bir koca koskoca bir ev ve kendim vardım evet en cok kendimi ihmal ediyordum mükemmel bir anne ve es olmaya çalışıyordum... Aslında hepimiz öyleyiz mutlaka birşeyden ödün vermemiz gerekiyor ama bu yapıda degilsek kaldırmak zor geliyor bazen...
Ama sunu bilki kesinlikle geçecek en fazla iki ay daha sabret hepsi geçecek...

Canım çok sevindim senin adına inşallah bizde de düzene girer her şey. Daha önce uyku düzeni nasıldı peki, ben uykudan çok çekiyorum. Gün boyu uyutmaya çalışıyorum en fazla yarım saat uyuyor ve gece de çok sık uyanıyor. Ayrıca emme düzeni de bozuldu 3 saatte bir emerdi 2 gündür zorla emziriyorum, anlamıyorum gazı mı var, uykusuzluktan mı emmek istemiyor. Sen kaç saatte bir emziriyorsun? Uyutmayı nasıl yapıyorsun, kaç saat uyuyor uyuduğunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…