kızlar gross marketlerde çok uygun fiyatı.premium care 20 tl 54 lü.ben hep ordan alıyorum
pekı ne zamndır oyuncagı tutmaya basladı 1 haftadır mı??? eger oyleyse eldıvenlerde sucu aramıcammalum 1 haftada cok sey ogrenıyor bunlar
selamlar güzel anneler epey giremedim eskiye biraz bakabildim o arkadaşın bebeğine çooook üzüldüm Allah sabır versin şakır şakır ağladım gittim kızıma baktım hemen..Allahım acısını hafifletsin nerde bu acıyı yaşayan varsa...benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz istemeye istemeye inşalllah geçer çok üzülüyorum tekrar tahlil vercez...
kızlar bişey sorucam; doğum parası alan varmı? varsa nasıl aldı neler yaptı detaylı anlatırmı? taze bilgiler gerekli. hepinizi öptüm yavrularınızıda...
kızlar ya haftaya eşimin doğumgünü farklı bişey olsun istiyorum ama ne olabilir fikir verin nolurrr
dün e-bebek te aktif bebek 100 lüsü kalmamıştı.74 lü aldım.netten de sipariş edicem fakat fazla stok yapmış olmam dimi.3 numaraya baya bi devam ederiz heralde
küçük canım zaten daha.eğer sadece anne sütü alıyorsa çok erken. devam sütü aanlar 4.ay civaarı başlıyor ek gıdaya.
dün gece oglum ilk defa kahkaha attı ama ne kahkaha gülmekten gözlerimizden yaş geldi biz güldükçe basıyor kahkahayı :)) öpmekten sersem oldu uyudu kaldı sonra :)))
pekı ne zamndır oyuncagı tutmaya basladı 1 haftadır mı??? eger oyleyse eldıvenlerde sucu aramıcammalum 1 haftada cok sey ogrenıyor bunlar
Evet evet daha yeni basladi daha oncesinde sadece vuruyodu sonra hafif tutmaya basladi simdi baya siki tutup salliyo bide yeni farkettim boynunu operken gidi gidi yapiyorum kahkaha atiyor
geçmiş olsun kız bebeklerde idrar yolu enf. çok olmaya başladı nasıl anlıcaz ki olunca
kızlar ya haftaya eşimin doğumgünü farklı bişey olsun istiyorum ama ne olabilir fikir verin nolurrr
Ağustos 2012 anneleri merhaba, nasılsınız,
Ben de kısmetse haziran 2013 de doğum yapacağım.
Şimdiden çok heyecanlıyım.
Benim kafama takılan bir konu hakkında sizden yardım rica ediyorum.
Ben 46 kiloyum ve boyum da 1.59
Eşim ise 1 83
boyum da kılom da cok az
bebek gelısemıycek dıye korkuyorum
sımdılık daha cok yenı oldugu ıcın gelısımı normal ama
zaman ılerledıkce rahım atıyorum 170 bır ınsana gore daha az buyuyebılecegınden bebıs de hem kısa hem kucuk olur yazı olur dıye korkuyorum
ıcınızde benım boy kıloma yakın olan var mı, bebıslerın boyları kılaları ne durumda
dogum yapan varsa onlar da yazarsa cok sevınırım
belkı sız degılsınızdır de tanıdıgınız vardır kısa boylu zayıf ama cocugu ne kadar dogdu
bilginiz varsa benımle paylaşırsanız cook sevınırım..
Hepinize yavrularınızla beraber mutlu bır omur dılıyorum..
Aminnn....
dun bı kas kasık elma puresı vrmıstım
offf Allahım yaa bebeğimin huyları gittikçe değişiyo ama olumsuz yönde uykusu iyice kötüleşti ne gece uyuyo ne gündüz hep kucak istiyo çok bunaldım gaz sancısıda cabası 3. aya gircez dahada kötü olduk nasıl düzelcek ben çok yoruldum artık biri bana akıl versin:26:
offf Allahım yaa bebeğimin huyları gittikçe değişiyo ama olumsuz yönde uykusu iyice kötüleşti ne gece uyuyo ne gündüz hep kucak istiyo çok bunaldım gaz sancısıda cabası 3. aya gircez dahada kötü olduk nasıl düzelcek ben çok yoruldum artık biri bana akıl versin:26:
Canim sakın bozma moralini bebeğinin sağlam bir anneye ihtiyacı var.. Bende premature bir bebek annesiyim yarın dört ayımız bitiyor ve daha 15 gündür sancısı bitti aniden bıçak gibi kesildi cok rahatım gündüz en fazla iki saat uyanık kalıyor ve uykuya devam ediyor aksamda en geç 7 de uyuyor sabah altıya kadar 3-4 defa uyanıp emıyor geri uyuyor... Nerdeyse 12 saat uyuyor anlayacagin.. Bundan 15 gun önce bana söyleseler böyle olacağını sinirden gulerdim sanırım.. Bende yanlizim cok bunaldigim ağladığım hatta sinirden esime cattigim ve onu üzdüğüm anlarda cok oldu ama elimde degildi yorgun uykusuzdum sürekli ilgine muhtaç bir bebek yemek temizlik bekleyen bir koca koskoca bir ev ve kendim vardım evet en cok kendimi ihmal ediyordum mükemmel bir anne ve es olmaya çalışıyordum... Aslında hepimiz öyleyiz mutlaka birşeyden ödün vermemiz gerekiyor ama bu yapıda degilsek kaldırmak zor geliyor bazen...
Ama sunu bilki kesinlikle geçecek en fazla iki ay daha sabret hepsi geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?