öyle düşünme, o sayede bebeklerin (ki senin bi de ikiz) anne sütü alıyor. televizyonda bugün dr emzirme döneminde asla diyet yapmayın ilerisi için zararlı, depolarınız için dedi. osteoperoz riski vs bahsetti.
inşallah değildir sen dediğin gibi takip et tatlım. benimki de günde 4 kez kaka yapıyor hatta saatli neredeyse. daha az yapması daha iyi birşey mi anlamadım. buradaki kızların kimi 2gün kimi 3 günde bir yapıyor diyor. :44:
kızlar bişey sorucam ben de Allah izin verirse ocak annesi olucam.
sit sağma makinesi hakkında kafam karıştı. lansinoh mu medela mı alıcam bilemedim. kullananınız ya da öneriniz var mı?
aşı yaptıralı dun 1 ay oldu kolunda kucuk bır ız var sadece
sinek ısırıgı gıbı
ıntıhaplanma falan yok
ben avernt gelişmiş ortodontik ve avent ortodontik ve nuk damaklı kullanıyorum.nuku tutamıyor ağzında ağır geliyor.aventi sevdi valla.hatta bazen laktozsuz mama içmek istemiyor önce memeyi verip çekiyorum biberonu sokunca emiyor safım :))
Bebeklerimizin motor gelisimi nasil benimkisi eline gore olan oyuncaklari tutup sallayabiliyor uzun mesafeyede daha net bakiyor artik sirtustu yatarken ellerinden tuttugumuzda kalkabiliyor yuzustu kafasini kaldirabiliyor biraz sesli gulmeye basladi ama henuz kahkaha atamiyor
benım bebegım hala elınde oyuncak tutamıyor ama dıger soyledıklerının hepsını yapıyor. bebegın agustosun kacında dogdu aydur???
canım hippin sayfasında iletişim formu var.üyelik bilgilerinle giriş yapıyosun açılan sayfadan iletişim formları var.ordan numune ürün siparişini işaretle formu doldur tamamdır
evet o olması lazımnumune ürün siparişini bende bulamadım:)) h,pp ürün talebi var omu numune dediğin?
selamlar güzel anneler epey giremedim eskiye biraz bakabildim o arkadaşın bebeğine çooook üzüldüm Allah sabır versin şakır şakır ağladım gittim kızıma baktım hemen..Allahım acısını hafifletsin nerde bu acıyı yaşayan varsa...benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz istemeye istemeye inşalllah geçer çok üzülüyorum tekrar tahlil vercez...
kızlar bişey sorucam; doğum parası alan varmı? varsa nasıl aldı neler yaptı detaylı anlatırmı? taze bilgiler gerekli. hepinizi öptüm yavrularınızıda...
Kızlar kızım 3 gunun ardından kaka yaptı ama ılk defa rengı sarı degıl camur rengı gıbıydı korktum neden olabılır
ek besinlere geçtiyseniz ondan olabilir
pekı ne zamndır oyuncagı tutmaya basladı 1 haftadır mı??? eger oyleyse eldıvenlerde sucu aramıcam1 agustos dogumlu benimki
dun bı kas kasık elma puresı vrmıstım
kızlar ya haftaya eşimin doğumgünü farklı bişey olsun istiyorum ama ne olabilir fikir verin nolurrr
küçük canım zaten daha.eğer sadece anne sütü alıyorsa çok erken. devam sütü aanlar 4.ay civaarı başlıyor ek gıdaya.belkı ondandır sındırememısdır.
ben katı gıdaya gecmeye cok korkuyorum. sankı daha cooooooookkkkkkkkk kucuk:18:
ben snei seviyorum dedim birde pasta aldım yetti
hediye de hayatımı verdim sana ne isityorsun daha dedim
her sene öyle yapıyorum zaten 3 kağıtçılık dizboyu:)) bu sene değişiklik mi yapsam dedim sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?