2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yapıcaz ki diyet, zaten anca yetiyo süt, bazen ard arda 2 bardak süt çayı mı içsem diye bile düşünüyorum . bi de diyet yapsam tümden kesilir

benimki de günde 6-7 kereden 2-3 e düştü, hepsi bi değişik bu bebelerin

kızlar bişey sorucam ben de Allah izin verirse ocak annesi olucam.
sit sağma makinesi hakkında kafam karıştı. lansinoh mu medela mı alıcam bilemedim. kullananınız ya da öneriniz var mı?

avent elektrikli çok rahat, tavsiye ederim

aşı yaptıralı dun 1 ay oldu kolunda kucuk bır ız var sadece
sinek ısırıgı gıbı
ıntıhaplanma falan yok

bizim de aynı, tutmadıysa tüh. ppd testi çok güvenilir bir test diilki, benim oğlumda pozitif sonuç vermişti, halbuki vereme filan yakalanmadı

ok, bi de bunu deneyelim.

Son düzenleme:

cnm masallah dıyeyım benımkılere kahkaha atıyorlar kendını kaldırmaya calısıyorlar ozellıkle ben konusunca gııı kıııyyy rrr dıye sohbete ortak oluyorlar ananesı basını karnına cugu cugu yapıyo resmen kahkaha atıyorlar masallah

Ben yatıyorum kızlar bebıslerımle maf olduk bu aksam 3saattır bagırdılar agladılar sımdı uyudular sukur msj yazmaya parmak kalmadı ııı geceler arkadaslar

canım hippin sayfasında iletişim formu var.üyelik bilgilerinle giriş yapıyosun açılan sayfadan iletişim formları var.ordan numune ürün siparişini işaretle formu doldur tamamdır

numune ürün siparişini bende bulamadım:)) h,pp ürün talebi var omu numune dediğin?

selamlar güzel anneler epey giremedim eskiye biraz bakabildim o arkadaşın bebeğine çooook üzüldüm Allah sabır versin şakır şakır ağladım gittim kızıma baktım hemen..Allahım acısını hafifletsin nerde bu acıyı yaşayan varsa...benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz istemeye istemeye inşalllah geçer çok üzülüyorum tekrar tahlil vercez...
kızlar bişey sorucam; doğum parası alan varmı? varsa nasıl aldı neler yaptı detaylı anlatırmı? taze bilgiler gerekli. hepinizi öptüm yavrularınızıda...

canım benim kızımda israr yolu enfeksiyonu olmuş doktor zinnat şurup verdi bi türlü içiremiyorum öğürüyo mamayla karıştırdım mamaayı bile yemedi şırıngayla denedim olmadı en son çarem burnunu sıkıp vermek galiba :)

Kızlar kızım 3 gunun ardından kaka yaptı ama ılk defa rengı sarı degıl camur rengı gıbıydı korktum neden olabılır

her sene öyle yapıyorum zaten 3 kağıtçılık dizboyu:)) bu sene değişiklik mi yapsam dedim sankiii

evlendikten sonra hiç hediye almadım evlilik tarhimizle yıl dönümü aynı

o bana yüzük aldı kendi yüzüğünüde değiştirdi

açıkçası evli çiftler zaten hergün dolu dolu beraberler hayat kaygımız var hediye şu bu bize gereksiz geliytor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…