kızlar sordum ama alan yok sanırım varsa aranızda doğum parasını alan neler yaptı nasıl aldı anlatırmı?
kızlar sordum ama alan yok sanırım varsa aranızda doğum parasını alan neler yaptı nasıl aldı anlatırmı?
gecen canım kabak tatlısı cektı ama oyle boyle degıl dunde kaynanam yollamıs. çok skur sutum ogluma yetıyor ama aksam emzırmeye bı kalktım dolmusda dolmuslar mubarek allahdan oglum ıstahlıda yedıkce yedı yoksa yıne sutum kırılırdı.
eger sevıyorsanız bır deneyın derım.ınsallah sutunuzu arttırır
Canim sen sakın ol sinirlerine hakim ol gecmis gitmiş bende aynı senin durumundayim kizim dört aylik oldu 3 haftadır üst üste hem c.tesi hem pazar üçer beşer aile hemde misafir ağırladık samimi arkadaslarım akrabalarım yeni geliyor kırk kat yabancılar ilk haftadan geldiler bide bebegim hastanede yattı çıktı hala arayıp sormayanlar var duşun artık... Birlikte büyüdüğüm teyze kizim gelmedi ben onun cocukları ve kendisi icin neler yaptım bir bilsen cok zoruma gidiyor ben lohusaliktan sanıyordum ama değilmiş cok gücüme gitmiş bayramda karşılaştık yabancı gibi davrandı bende hic tenezzül etmedim neden gelmediniz bile demedim onu bekliyordi kendisi utansın artik.Günaydın anneler ve minikleriiii,
pazar sabah herkes eşiyle kahvaltıda sanırım, biz bitirdik, oturuyos :)
yazmazsam olmıcak, dün gece korkunç bi geceydi, işyerinden 2 arkadaş gelcekti bebeği hayırlamaya, ben zaten bozuktum 3 ayda mı gelinir diye, biriyle zaten baya bi samimiyiz -yani ben öyle sanıyordumi, ama diilmişiz demek-, ama hiç sallamadılar valla üzüldüm, bu kadar da olmas kineyse işte, onlarla birlikte yeni başlayan biri daha gelicekti, biz lojmanda oturuyoruz, eşim başka bi arkadaşı daha görmüş, onu da çağırmış -kendisi de komuşumuz, bebeği duydu ama hiç gelelim hayırlayalım bebeği teklifi bile etmedi, pek samimi diiliz onlarla-. bunları duyan başka bi arkadaş da ben de geliyim demiş -zaten önce de gelmişti- ve bize toplam 12 kişi geldi. benim de başım ağrıyo, süper keyifsizim, oğlan grip oldu, burnu tıkalı, bütün gün 10 kasım töreni oğlanın arkadaş toplantısı, alışveriş derken zaten pestilim çıkmıştı, 5 kişi yerine bu kadar kalabalık geliceğini duyunca akşam 5 te, sinirden ağladım ya. zaten geldiler kendi aralarında sohbete başladılar, ben çay servisi yapıyorum, bebeği dolaştırıyorum. tam bebeği uyutuyorum misafirin birinin bebeği bi başladı bağırmaya 1 saat susmadı. ben mi agresifim bu insanlar mı anlayışsız bilmiyorum ama, çok üzüldüm. off offff.
ben de yapıyım, birden canım çekti
yalnız olmadığımızı bilmek güzel, teşekkürler
Canim sen sakın ol sinirlerine hakim ol gecmis gitmiş bende aynı senin durumundayim kizim dört aylik oldu 3 haftadır üst üste hem c.tesi hem pazar üçer beşer aile hemde misafir ağırladık samimi arkadaslarım akrabalarım yeni geliyor kırk kat yabancılar ilk haftadan geldiler bide bebegim hastanede yattı çıktı hala arayıp sormayanlar var duşun artık... Birlikte büyüdüğüm teyze kizim gelmedi ben onun cocukları ve kendisi icin neler yaptım bir bilsen cok zoruma gidiyor ben lohusaliktan sanıyordum ama değilmiş cok gücüme gitmiş bayramda karşılaştık yabancı gibi davrandı bende hic tenezzül etmedim neden gelmediniz bile demedim onu bekliyordi kendisi utansın artik.
Gecen ay bir ağladım bir ağladım esime sarıldım ben nerde hata yaptım herkesi kendim gibi sandim nerde esim dostum diye esim sakinleştirmene kadar ne çekti caniminici... Tek dostum annem kardesim ve esimmis onu anladım ben...onlardan baska kimseye ihtiyacımda yok artık isteyen gelir istemeyende keyfi bilir..
Hiçte sıkmıyorum artık canımı sende oyle yap bence
Canim sen sakın ol sinirlerine hakim ol gecmis gitmiş bende aynı senin durumundayim kizim dört aylik oldu 3 haftadır üst üste hem c.tesi hem pazar üçer beşer aile hemde misafir ağırladık samimi arkadaslarım akrabalarım yeni geliyor kırk kat yabancılar ilk haftadan geldiler bide bebegim hastanede yattı çıktı hala arayıp sormayanlar var duşun artık... Birlikte büyüdüğüm teyze kizim gelmedi ben onun cocukları ve kendisi icin neler yaptım bir bilsen cok zoruma gidiyor ben lohusaliktan sanıyordum ama değilmiş cok gücüme gitmiş bayramda karşılaştık yabancı gibi davrandı bende hic tenezzül etmedim neden gelmediniz bile demedim onu beklityordi kendisi utansın artik.
Gecen ay bir ağladım bir ağladım esime sarıldım ben nerde hata yaptım herkesi kendim gibi sandim nerde esim dostum diye esim sakinleştirmene kadar ne çekti caniminici... Tek dostum annem kardesim ve esimmis onu anladım ben...onlardan baska kimseye ihtiyacımda yok artık isteyen gelir istemeyende keyfi bilir..
Hiçte sıkmıyorum artık canımı sende oyle yap bence
Günaydın anneler ve minikleriiii,
pazar sabah herkes eşiyle kahvaltıda sanırım, biz bitirdik, oturuyos :)
yazmazsam olmıcak, dün gece korkunç bi geceydi, işyerinden 2 arkadaş gelcekti bebeği hayırlamaya, ben zaten bozuktum 3 ayda mı gelinir diye, biriyle zaten baya bi samimiyiz -yani ben öyle sanıyordumi, ama diilmişiz demek-, ama hiç sallamadılar valla üzüldüm, bu kadar da olmas kineyse işte, onlarla birlikte yeni başlayan biri daha gelicekti, biz lojmanda oturuyoruz, eşim başka bi arkadaşı daha görmüş, onu da çağırmış -kendisi de komuşumuz, bebeği duydu ama hiç gelelim hayırlayalım bebeği teklifi bile etmedi, pek samimi diiliz onlarla-. bunları duyan başka bi arkadaş da ben de geliyim demiş -zaten önce de gelmişti- ve bize toplam 12 kişi geldi. benim de başım ağrıyo, süper keyifsizim, oğlan grip oldu, burnu tıkalı, bütün gün 10 kasım töreni oğlanın arkadaş toplantısı, alışveriş derken zaten pestilim çıkmıştı, 5 kişi yerine bu kadar kalabalık geliceğini duyunca akşam 5 te, sinirden ağladım ya. zaten geldiler kendi aralarında sohbete başladılar, ben çay servisi yapıyorum, bebeği dolaştırıyorum. tam bebeği uyutuyorum misafirin birinin bebeği bi başladı bağırmaya 1 saat susmadı. ben mi agresifim bu insanlar mı anlayışsız bilmiyorum ama, çok üzüldüm. off offff.
arkadaş zaten demiş, hiç kimseye hakettiğinde fazla değer vermiyeceksin diye,ama işin kötüsü haketmedikleri sonradan anlaşılıyor.
genel olarak insanoğlu bencildir , belki bizde öyleyiz, , ben kendi adıma çok sıkı dostlukların yok eskisi gibi, baktım zaman zaman ben hata yapıyorum bazen onlar hata yapıyor, şimdi bir eşim vardı artık oğluşta geldi, hani yine arkadaşlarım var ama insanlardan beklentilerimi minimuma getirdim ,çünkü gerçekten insanoğlu çooookkk bencil ,görüşüyoruz sohbet ediyoruz yakın olduklarımızda var ama o kadar, vala gerekirse gelmeyin bile derim ,ha senninkisi emrivakiye gelmş , 12 kişi epey yorucu kaldıki bebiş in iyi dayanmış benim oğlan ev kalabalık olunca resmen ağlayıp kovuyor milletibenim de çok yakın arkadaşım dediğim bir kaç kişi vardı , biri hamilelik sürecinde bir kez bile telefonla aramadı, öbürü '' doğuma gelicem ,mutlaka ara beni '' derken 3 ay oldu bir kaç kez telefonla konuştuk , bayramda ben memlekete gittiğimde görüştük oda kardeşi kuaför oraya gittim de oraya geldi, bir de kadınlar arasındaki kıskançlıktan nefret ediyorum , insan yakıştıramıyor içi buruluyor ya, neyse
ŞİMDİ daha öncede sormuştum ama , akşam oğluş yine uykusundan emmek için kalktığında, emdikten sonra ağlamaya başladı , kesik kesik ve gözler kapalı , sanki korkmuş gibi yada canı acıyor gibi ama uykusuda açılmıyor gözleri kapalı , 3 aylık daha birde bir kaç oldu tekrar ediyor bu durum ,nedir anlamadım ki, doktor'ada yeni gittik o zaman sık değil diye sormadım , çoçuğu avutamıyorum 20 dakikaya yakın sürdü sonra kendiliğinde sızdı, nedir ki bu ???
kızlar siz devid3 kullanıyomusunuz düzenli?
kızlar siz devid3 kullanıyomusunuz düzenli?
ya bende farkettimde 1 aydır kullanmıyorum.sonrada tedirgin oldum acaba sonrasında bişey olurmu die..
inan gaz yapcak diye hiö birşey yemiorum nerdeyse hiç bir fark yok diğer günlerden 5gün kayınvalidem burdaydı o uyutup bakıodu ondan çnce 1hafta ben ondan öncede annem benleydi sanırım çocuğun iice düzeni bozuldu ama gaz gece 4te bi başlıo sabah 8de ancak çıkarıo evi resmen 4dolanıoruz çıkarana kadar eskiden masaj yapardım daha çabuk çıkardı şimdi onada izin vermio hep ağlayan mızmız bi çocuk oldu
ya bende farkettimde 1 aydır kullanmıyorum.sonrada tedirgin oldum acaba sonrasında bişey olurmu die..
bende kullanmıyorum.yani aslında unutuyorum.aklıma geldiğindede birazdan veriirim deyip geçiştiriyorum.nedendir bilmem ama içimden vermek gelmiyo.oğlum anne sütü+mama ile besleniyo.gerçi birşey diyeyimmi benbüyük oğlumada vermemiştim.maşallah kemikleride dişleride sapasağlam.ama genede karar senin!ya bende farkettimde 1 aydır kullanmıyorum.sonrada tedirgin oldum acaba sonrasında bişey olurmu die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?