maaşallah canım bez küçük geliyor o zaman
yok malesef 4e geç. 2 3günde bir yapıyor benimki de ama son 4saattir 4bez değiştirdik üstüne çıktı :26:
kızlar nasılsınız ayyy ben çok yoruldum bu haftasonu haşat oldum rsmen..cuma günü 12 kişilik bi ekip vardı evde çoluk çocuk kavga kıyamet..cuumartesi sabah kalk törene git..büyüğü babasıyla yolla küçüğü arkadaşa bırak..eve geldim 2 saat sonra ikisini de babaya bırakıp okulun toplantısına gittim.geldim.arkadaşlar aradı e hadi gelin oturalım dedim.saat 9 u geçerken arkadaş aradı yarın gelelim arayacaktık erken unuttuk diye.bugün 1 7 kişi daha geldi..sonuç=3 günde 24 kişi+okul toplantısı+büyüğün azgınlıkları+küçüğün huysuzluklarııııı!!
haftaya da okuldakiler gelicek 10-15 kişi hadi bakalım ne deyimmmm!!
ya bu arada benim sıpa çok öksürüyo 2 gündür canım sıkııyor.doktora götürsem ilaç vermez, çay yapsam içemez..ne yapacağımı şaşırdım var mı bizim gibi olabn??
yav elimde 74 lük3 numara var henüz hiç açılmamışneyse bakıcağız bir hal çaresine ,
niye böyle olduki acaba senin kız ,rota aşısı bazen dengeyi bozar diyorlar,aşımı oldunuz yeni ?
benimki hiç bişeyle yutmuyo burnunu tıkyıp yutturuyorum valla[/QUOTE
hadi yaaa bu da iyi bir fikirmiş yalnız :)
bi markete git degistir 4 le . yok biz aşi olmadık bugün banyo yaptı yada bebelac meyve püresi verdim küçük kavanozlara çok özeniyordum ondan da olabilir 2kasık yedi attım sonradiş belirti sı de olabilir oturmak istiyor resmen ama bir yerleri ağrır diye oturmuyorum :26: uyanık şimdi benle kavga ediyor emmiyor da tükürüp duruyor kuş gibi çırpınıyor
kızlar bizde soğuk algınlığı vardı dün parol içtim geçti baya baya.kızıma da süt sağıp verdim.dr maske tak emzir demişti ama babası geçmesin diye sağmamı istedi.kızım dün hapşuruyordu ara ara.bugün gözler kızarıyor arada.halsizlik var.ateşi öğlen 37.5-37.3 arasında gelip gidiyordu.ne yapayım kızlar arada alnına dokunuyorum hafif terli vücudunda ter yok.baş terlemesi 3-4 gün önce iyiyken de oluyordu.sizce kızım soğuk algınlığı mı?ateşi yükselmez mi soğuk algınlığında?
aldım ben 89 tl cik. önce sigortaya başvurduk doğum belgesiyle. sonra da ziraat bankasından çektik. (20 gün sonra filan)
Ben daha almadım ama arkadaşım almış. Bağlı olduğu sgkya gitmiş yanında 32, 37 ve doğum raporlarını görürmüş. Belgelere bakmamışlar bile tc sorup kontrol etmişler, evraklar tamam 10 gün sonra ziraat bankasından alabilirsiniz demişler. 10 gün sonra almış. Orda da sadece tc sormuşlar. Artık pttden değil Ziraatten alınıyormuş. Sgkya gitmesende yatıyormuş para ama o zaman bayağı geç oluyormuş. Gitmek hızlandırıyormuş süreci. Sgkya gitmeden önce ücretli izinin bitmesî ve muhasebecinin senin raporları sîsteme girmesi gerekli. Ben bu hafta içî gideceğim sgkya, farklı birşeyle karşılaşırsam yazarım.
Ben aldım . Evraklarımı bağlı bulunduğumuz SGK ya götürdüm . Birde orda emzirme yardımı için form doldurdum. Dogum ve emzirme parasını 20 gün sonra ziraat bankasından çektim . SGK artık PTT ye yatırmıyor . Bosuna PTT ye gitmeyin.
ben gecen hafta sordum ptt ye ama yatmamıs hala. e devlettten bakabılıomusuz ama sıstem calısmıyordu gırdıgımde.1 aya kadar yatmazsa musaıt bı zamnda kadıkoye gıdıcem artık
oyyy kıyamam ben ona, az eğimli oturuyordur zaten ,dediğin gibi sanırım meyve püresinden olabilir, erken henüz herhalde ,o kavgaları sorma bizde deana kucağında oturma yada kucakta oturma şeklinde oluyor , genelde o galip çıkıyor ama neyseneyse kızını besle dee , sonra güzel haberlerini ver bize
kucağımda uyudu göğsümde irkilip duruyordu okudum atesi de var calpol verdim yakında aşi da var napcksam :26:
evet eğilimli oturuyoru zaten ama hanfendi 62 cm boyuyla ayaklanmaya kalkiyor
4.ay aşıları değilmi, 2 aylıkken olanlar sanırım yine 3 tanemi olucak , of büyüyorlarda artık biliyorlar herşeyi,ben o 62 cm lik cici nin ayaklanmaya çalışan ayaklarını yerim :)
Sanırım şu dökülen saçlarımı toplasa idim bir peruk yaptırabilirdim , sonrada onu istediğim renge boyatırdım saç boyası derdim de olmaz dı
canım burun akıntısı hırıltı öksürük var mı bunlar yoksa da için rahat etmiyorsa dr a götür bence en azından bişi varsa da ağırlaşmadan önlemiş olursunuz
çocuklarda ateş 38 in üstüne çıkmayınca ateş sayılmıyor, o nedenle takip et, artarsa artık calpol ve bol bol sıvı ver.
poyraz beyimiz 62 ,5 cm 7,1 kg.ağırlığında bu sıralar bezin,n kenarları iz yapan erkek bir bebiş,
temmuz anneleri topicinide geziyorumdabu bebişler kaka yaparsa iyi mi , yada ne kadar yapmaları gerekir,burdan bir arkadaş 2-3 günde bir yapıyor demişti ama doktorunun'' demekki yediklerin yarıyor ondandır'' dediğini söylemişti ,:26:
birde bu prima 3 numaranın maxi si varmı ???? ben mi bulamadım:26:
kızlar nasılsınız ayyy ben çok yoruldum bu haftasonu haşat oldum rsmen..cuma günü 12 kişilik bi ekip vardı evde çoluk çocuk kavga kıyamet..cuumartesi sabah kalk törene git..büyüğü babasıyla yolla küçüğü arkadaşa bırak..eve geldim 2 saat sonra ikisini de babaya bırakıp okulun toplantısına gittim.geldim.arkadaşlar aradı e hadi gelin oturalım dedim.saat 9 u geçerken arkadaş aradı yarın gelelim arayacaktık erken unuttuk diye.bugün 1 7 kişi daha geldi..sonuç=3 günde 24 kişi+okul toplantısı+büyüğün azgınlıkları+küçüğün huysuzluklarııııı!!
haftaya da okuldakiler gelicek 10-15 kişi hadi bakalım ne deyimmmm!!
ya bu arada benim sıpa çok öksürüyo 2 gündür canım sıkııyor.doktora götürsem ilaç vermez, çay yapsam içemez..ne yapacağımı şaşırdım var mı bizim gibi olabn??
valla kendin gittiğinde de yazarsan iyi olur sağol..ne yatırdılar acaba miktar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?