2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah canım bez küçük geliyor o zaman

yok malesef 4e geç. 2 3günde bir yapıyor benimki de ama son 4saattir 4bez değiştirdik üstüne çıktı :26:

yav elimde 74 lük3 numara var henüz hiç açılmamış neyse bakıcağız bir hal çaresine ,
niye böyle olduki acaba senin kız ,rota aşısı bazen dengeyi bozar diyorlar,aşımı oldunuz yeni ?

sen içsen çay, bol ıhlamur gibi, ne biliyim o geldi bir tek aklıma, bu arada helal olsun 10-15 misafir almazdım ben büyük konuşmıyayım ama,hemde çalışıyorsun ,hemde bir büyük çoçuğun daha var, süpper hatun olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsun hatta olmuşsun , valla ,evdeyim , tek bebiş im var, hatta eşimde genelde evde, ama 10-15 misafir (aynı zamandamı gelicek bu misafirler ) de gözüm kesmedi

yav elimde 74 lük3 numara var henüz hiç açılmamış neyse bakıcağız bir hal çaresine ,
niye böyle olduki acaba senin kız ,rota aşısı bazen dengeyi bozar diyorlar,aşımı oldunuz yeni ?

bi markete git degistir 4 le . yok biz aşi olmadık bugün banyo yaptı yada bebelac meyve püresi verdim küçük kavanozlara çok özeniyordum ondan da olabilir 2kasık yedi attım sonra diş belirti sı de olabilir oturmak istiyor resmen ama bir yerleri ağrır diye oturmuyorum :26: uyanık şimdi benle kavga ediyor emmiyor da tükürüp duruyor kuş gibi çırpınıyor

oyyy kıyamam ben ona, az eğimli oturuyordur zaten ,dediğin gibi sanırım meyve püresinden olabilir, erken henüz herhalde ,o kavgaları sorma bizde deana kucağında oturma yada kucakta oturma şeklinde oluyor , genelde o galip çıkıyor ama neyse neyse kızını besle dee , sonra güzel haberlerini ver bize

canım burun akıntısı hırıltı öksürük var mı bunlar yoksa da için rahat etmiyorsa dr a götür bence en azından bişi varsa da ağırlaşmadan önlemiş olursunuz

valla kendin gittiğinde de yazarsan iyi olur sağol..ne yatırdılar acaba miktar?

ziraat bankasını öğrenmiştim , ne kadar aldın mahsuru yoksa söylermisin? evraklar işe yaradımı neler götürdün? ben son 3 haftaya kadar çalışmıştım o raporumda var.

ben gecen hafta sordum ptt ye ama yatmamıs hala. e devlettten bakabılıomusuz ama sıstem calısmıyordu gırdıgımde.1 aya kadar yatmazsa musaıt bı zamnda kadıkoye gıdıcem artık

e devlet zaten ne zaman girsem sistem hatası ne sistemmiş yahuuu...rapor falan kapattırcazmı?

kucağımda uyudu göğsümde irkilip duruyordu okudum atesi de var calpol verdim yakında aşi da var napcksam :26:
evet eğilimli oturuyoru zaten ama hanfendi 62 cm boyuyla ayaklanmaya kalkiyor

kucağımda uyudu göğsümde irkilip duruyordu okudum atesi de var calpol verdim yakında aşi da var napcksam :26:
evet eğilimli oturuyoru zaten ama hanfendi 62 cm boyuyla ayaklanmaya kalkiyor

4.ay aşıları değilmi, 2 aylıkken olanlar sanırım yine 3 tanemi olucak , of büyüyorlarda artık biliyorlar herşeyi, ben o 62 cm lik cici nin ayaklanmaya çalışan ayaklarını yerim :)
Sanırım şu dökülen saçlarımı toplasa idim bir peruk yaptırabilirdim , sonrada onu istediğim renge boyatırdım saç boyası derdim de olmaz dı

o 2 tane diyorlar çok açıyor ve ateş yapiyormus hele 6 aylık aşi çok kötüy muş :26:

canım demir kan ilaçlarını kullan diyo doktor ama Hamileyken bıktım iğrenç

saclar zaten Hamiley ken fazlaca çıkmıştı dokulsun diyor doktor kendi kel kalmıyor sonuçta

yine uyandı :111:

canım burun akıntısı hırıltı öksürük var mı bunlar yoksa da için rahat etmiyorsa dr a götür bence en azından bişi varsa da ağırlaşmadan önlemiş olursunuz

canım burnu hıkırdıyor arada.ama emziğini de emiyor.tıkalı olsa emziği atması gerekmez mi?hapşuruyor arada.öksürük günde 3 kez filan.sanırım vücudu savaşıyor mikropla inşaallah kızım galip gelecek.pis mikroplar ölün hepinizzz.ciğerde hırıltı duymadım allaha şükür.

canım koskoca üniversitenin profu rekor 19 gün dedi kaka yapmamada.bir bebek 19 gün yapmamış.ama ben genelde 5 gün sonrası kabız diye biliyorum.

canım sen de öğretmendin değil mi?resim öğretmeniydin sanırım.ya da aramızdan bir arkadaş resin öğretmeniydi.bu arada valla yazık olmuş sana.minicik bebekle dev kadroya hazırlık yap.küçüğü arkadaşına bırakmışsın.peki mama vb mi verdi.sensiz nasıl durmuş ?ay allah kolaylık versin

Denızlı horozu gıbı erkencıyız nasılsınız gorusmeyelı benım kızlarımdan bırı elenı yumruk yapıyor resmen ust damagını kasıyor bu arada elıne cıngırak tutturdum nasıl bakıyo gozlerını bon bon acarak 3.5 aylık olduk cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…