2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hangisi canım sizinki polly magic mi polly çift kılıflı mi? chicco çok ağır ve kolay hareket etmiyor diyorlar ama katılıyor musun? :44:

çift kılıflı olandan canım.evet biraz ağır arkada tekerlekleri var önden hafif kaldırıp sürükleyebiliyorsun.ama ben hiç mutfaktan başka yerde kullanmadım.hep yemek masamızda durur.o yüzden ağırlıktan yana bir sıkıntım olmadı.

kesinlikle kendi evim.eğer işe yakın olayım diyorsa evini taşı canım.ailende burda yoksa kaynana yakın olmak senin için iyi olabilir.bebiş biraz büyüdüğünde destek olur sana.tabi kaynanan nasıl bir kadın buda önemli.
ama sakın yanına taşınma.

evt canım ailem yakın değil maalesef, aslında kaynanamdan yana sıkıntım yok, iyidir yani ama ben sevmem öyleiçli dışı vıcık vıcık ilişkileri, mesafe iyidir herzaman.. bir de kızdığım şey oğlumu torunu değil de kendi oğlu falan sanıyor bazen, ya da bana batıyor anlamış değilim..ben galiba taşınıcam

Benim eşim hergün 1.30 saat yol gidiyor ve de geliyor,nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama 1 saat çok çok iyi bir süre işe gidiş için.(istanbul şartlarında veya büyük bir şehirde diyelim) Çalışmıyosan ve bebeğine tek başına bakıyosan bence hiç taşınma,ne kadar uzak o kadar iyi...Kayınvalidelerin hepsi ayrı bir ayrıntı Benimki de sağolsun,ben taşıyıcı ya da süt anneymişim gibi davranıyor,bebeğin herbir yerini eşime benzetiyor,bütün hareketlerini falan.Kendine hiç benzetemediği için en son ellerini ve ayaklarını da kendine benzetti öldüm gülmekten...Geçen bir arkadaşım geldi " aaa bu büyüdükçe sana benziyor " dedi,kadın bir hışımla çıkıştı " haayır canımmmm " arkadaşım korktu valla,ben de kaşgöz işareti yaptım boşver der gibi

Selam kızlaar oğlum kıpır kıpır anakucağında, fena bişey olacak belliki...
Oğlum beni tanıyor, geçenlerde bir arkadaşın doğumuna gittim, onu mecbur başkasına bırakmak zorunda kaldım, ağladığını söyleyip beni çağırdılar. Kapıda görür görmez gülmeye başladı paşam, benden önce kim konuşup ilgilendiyse gülmemiş.

İki tarafada uzak olmak en iyisi, sen huzursuz olacağına varsın eşin gitsin gelsin ne olacakki

ay aynen yaaa tamam cidden oğlum babasının kopyası hadi onu geçtim ama ailenin her bireyine mi benzetilir, yok şurası aynı amcası, yok burası aynı halası, aman dedesi gibi bilmem napıyor, yok uyuması aynı kendisi (babanesi yani) bu ne yaa ben bu çocuğun nesiyim anlamadım heryerde atlıyor çocuğa, arabada o oturacak yanında, mama verilecekse o verecek, altını o değiştirecek, ben napıcam ????? elinden gelse emzirecek de

İki tarafada uzak olmak en iyisi, sen huzursuz olacağına varsın eşin gitsin gelsin ne olacakki

canım öyle bir secenek yok işte, bunun kavgasını çok yaptık, bir şekilde işe yakın olacak, ya da o bahanesi ailesine yakın olmanın derdinde onu bilemiyorum işte

Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.

eminim oğlumla yalnız kalsa onu da yapar, kendilerine bağlama yöntemleri bunlarr... ben hala oğlumu küvetinde yıkıyorum gecen gün tuttu kendi yıkanırken aldı onu da duşa soktu yaa, daha ben yıkanmadım öyle oğlumla

demmir-can
istanbulda yaşayan biri olarak şunu diyebilirim ki nacizane, 1 saatlik mesafe çok uzak bir mesafe değil hatta uzak bir mesafe değil ,kaldı ki helede kendi adıma kendi evimin dışındaa başka bir evde kalmak için bir bahane hiç değil, ama tabi şartları ve koşulları sen kendi yaşamına göre daha iyi bilirsin , eğer illede taşınmadığınızda orada kalmanız gerekli ise , sanırım taşınmak daha cazip duruyor, bizde kv.ile oldukça yakınız , sağolsun bana çok iyilikleri geçmiştir ama sıkıntını anlıyorum bir yerden sonra insan kendini sürekli bir nezaket çerçevesi içerisinde hesap veriyormuş gibi hissediyor, çünkü mesafe kısa olduğu için her gün mutlaka görüşüyoruz ,e bu arada da ne var ne yok anlatılıyor konuşuluyor , müdahale ediliyor vs. zaten görüşmesek bile birde bunların üstüne telefonla konuşuyoruz :))) (aile bağları çok sıkı sıkı bağlıda ) gibi gibi
en güzeli sen kendini nasıl rahat hissediceksin bir düşün şartları o şekle sokmaya çalış,

dün geçe 24:00 dan sonra uyanan Poyraz bey imiz *3:30 sularında uyuyup 05:30 sularında yeniden uyandı arada yine kesik kesik ağlamalar, az öncesine kadar da hala doğrudürüst uyumadı , bakalım şimdi ne kadr uyuyacak dün kakasını yapmadı ,onu huzursuzluğu olur mu acaba,:44:anne sütünde 5 gün müş kabızlık için mama daha uzun muş, anne sütü alıyor , inşallah 5 günü bulmaz ,

Yuhh ben olsam inan izin vermezdim, böyle şeylere karşıyım.

canım benim için mesafe sorun değil, ben zaten evimden hiç çıkmamak taraftarıyım ama bir şekilde bir karara zorlanıyorum işte, ama bu durumda en mantıklısı taşınmak olacak

bebişin için de şunu söyleyeyim, son günlerde benim oğlumda günde hatta 2 günde 1 defa kaka yapmaya başladı, ama dr. normal 3-4 gün yapmayabilir dedi, sanırım büyüdükçe tuvalet sayıları azalıyor

Sen söyleyince aklıma geldi ; bir ara babasının babaannesinin kayınvalidesine de benzetti ayol !!! Tanzimattan önce yaşamış kadına bile benzedi,bir bana benzeyemedi yavrummmmmm

Yuhhhhh...Ulan bu hırsla süt de çıkarır bunlar memelerinden ...Korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…