hangisi canım sizinki polly magic mi polly çift kılıflı mi? chicco çok ağır ve kolay hareket etmiyor diyorlar ama katılıyor musun? :44:
selam kızlar, nasılsınız?????
ben 1 haftadır burnumdan soluyorum şimdi acil fikirlerinize ihtiyacım var, kafam karmakarışık...
şimdi eşimin iş yeri eve 1 saat mesafede, sabah akşam git gel zor oluyor benzin masrafı da cabası..
eşimin ailesi iş yerimize yakın oturuyor (yeni taşındılar oraya, onlarda burdaydı)
şimdi eşim haftanın 3-4 günü orada kalalım istiyor, ben de haliyle karşı çıkıyorum ama ona da üzülüyorum.
o zaman biz de buraya taşınalım diyor.. ee ozaman yine kaynanamla dip dibe olucam, burdaki kurulu düzenimi bozucam ki oraları da hiç sevmem... ee ben ne yapıcam yaaa siz olsanız ne yapardınız??
kesinlikle kendi evim.eğer işe yakın olayım diyorsa evini taşı canım.ailende burda yoksa kaynana yakın olmak senin için iyi olabilir.bebiş biraz büyüdüğünde destek olur sana.tabi kaynanan nasıl bir kadın buda önemli.
ama sakın yanına taşınma.
evt canım ailem yakın değil maalesef, aslında kaynanamdan yana sıkıntım yok, iyidir yani ama ben sevmem öyleiçli dışı vıcık vıcık ilişkileri, mesafe iyidir herzaman.. bir de kızdığım şey oğlumu torunu değil de kendi oğlu falan sanıyor bazen, ya da bana batıyor anlamış değilim..ben galiba taşınıcam
evt canım ailem yakın değil maalesef, aslında kaynanamdan yana sıkıntım yok, iyidir yani ama ben sevmem öyleiçli dışı vıcık vıcık ilişkileri, mesafe iyidir herzaman.. bir de kızdığım şey oğlumu torunu değil de kendi oğlu falan sanıyor bazen, ya da bana batıyor anlamış değilim..ben galiba taşınıcam
Benim eşim hergün 1.30 saat yol gidiyor ve de geliyor,nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama 1 saat çok çok iyi bir süre işe gidiş için.(istanbul şartlarında veya büyük bir şehirde diyelim) Çalışmıyosan ve bebeğine tek başına bakıyosan bence hiç taşınma,ne kadar uzak o kadar iyi...Kayınvalidelerin hepsi ayrı bir ayrıntıBenimki de sağolsun,ben taşıyıcı ya da süt anneymişim gibi davranıyor,bebeğin herbir yerini eşime benzetiyor,bütün hareketlerini falan.Kendine hiç benzetemediği için en son ellerini ve ayaklarını da kendine benzetti öldüm gülmekten...Geçen bir arkadaşım geldi " aaa bu büyüdükçe sana benziyor " dedi,kadın bir hışımla çıkıştı " haayır canımmmm " arkadaşım korktu valla,ben de kaşgöz işareti yaptım boşver der gibi
İki tarafada uzak olmak en iyisi, sen huzursuz olacağına varsın eşin gitsin gelsin ne olacakki
ay aynen yaaa tamam cidden oğlum babasının kopyası hadi onu geçtim ama ailenin her bireyine mi benzetilir, yok şurası aynı amcası, yok burası aynı halası, aman dedesi gibi bilmem napıyor, yok uyuması aynı kendisi (babanesi yani) bu ne yaa ben bu çocuğun nesiyim anlamadımheryerde atlıyor çocuğa, arabada o oturacak yanında, mama verilecekse o verecek, altını o değiştirecek, ben napıcam ????? elinden gelse emzirecek de
Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.
eminim oğlumla yalnız kalsa onu da yapar, kendilerine bağlama yöntemleri bunlarr... ben hala oğlumu küvetinde yıkıyorum gecen gün tuttu kendi yıkanırken aldı onu da duşa soktu yaa, daha ben yıkanmadım öyle oğlumla
demmir-can
istanbulda yaşayan biri olarak şunu diyebilirim ki nacizane, 1 saatlik mesafe çok uzak bir mesafe değil hatta uzak bir mesafe değil ,kaldı ki helede kendi adıma kendi evimin dışındaa başka bir evde kalmak için bir bahane hiç değil, ama tabi şartları ve koşulları sen kendi yaşamına göre daha iyi bilirsin , eğer illede taşınmadığınızda orada kalmanız gerekli ise , sanırım taşınmak daha cazip duruyor, bizde kv.ile oldukça yakınız , sağolsun bana çok iyilikleri geçmiştir ama sıkıntını anlıyorum bir yerden sonra insan kendini sürekli bir nezaket çerçevesi içerisinde hesap veriyormuş gibi hissediyor, çünkü mesafe kısa olduğu için her gün mutlaka görüşüyoruz ,e bu arada da ne var ne yok anlatılıyor konuşuluyor , müdahale ediliyor vs. zaten görüşmesek bile birde bunların üstüne telefonla konuşuyoruz :))) (aile bağları çok sıkı sıkı bağlıda ) gibi gibi
en güzeli sen kendini nasıl rahat hissediceksin bir düşün şartları o şekle sokmaya çalış,
dün geçe 24:00 dan sonra uyanan Poyraz bey imiz *3:30 sularında uyuyup 05:30 sularında yeniden uyandı arada yine kesik kesik ağlamalar, az öncesine kadar da hala doğrudürüst uyumadı , bakalım şimdi ne kadr uyuyacakdün kakasını yapmadı ,onu huzursuzluğu olur mu acaba,:44:anne sütünde 5 gün müş kabızlık için mama daha uzun muş, anne sütü alıyor , inşallah 5 günü bulmaz ,
Benim kayınvalide tam göğsünü açıyorduki elinden bir hışımla aldım, varmı böyle bişey yaa, gülerek 'her önüne gelen mememi verecek' dedim, kızdı bana. Oda şaka yollu beni sinirlendirmeyin, ben 4 çocuk büyüttüm muhabbetlerine girdi. Ha umrumdamı tabiki değil, babanne bu yaa kalkmış göğsünü veriyor, nasıl bir mantık anlamadım.
eminim oğlumla yalnız kalsa onu da yapar, kendilerine bağlama yöntemleri bunlarr... ben hala oğlumu küvetinde yıkıyorum gecen gün tuttu kendi yıkanırken aldı onu da duşa soktu yaa, daha ben yıkanmadım öyle oğlumla
ay aynen yaaa tamam cidden oğlum babasının kopyası hadi onu geçtim ama ailenin her bireyine mi benzetilir, yok şurası aynı amcası, yok burası aynı halası, aman dedesi gibi bilmem napıyor, yok uyuması aynı kendisi (babanesi yani) bu ne yaa ben bu çocuğun nesiyim anlamadımheryerde atlıyor çocuğa, arabada o oturacak yanında, mama verilecekse o verecek, altını o değiştirecek, ben napıcam ????? elinden gelse emzirecek de
Yuhh ben olsam inan izin vermezdim, böyle şeylere karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?