Aynen canım ya kundak yapsam açmak için uğraşıyor yapmasam kolları hareket ettikçe uyanıyor ve battaniyesini üzerine çekiyor. Daha önce böyle değildi gece güzel uyurdu şimdi ne oldu anlamadım. Sürekli uyanıyor meme arıyor emzik veriyorum, bir süre sonra diliyle itiyor tabi daha sonra tekrar arıyor sabaha kadar böyleyiz. Artık ben de onu yatırdığımda yatmaya çalışıyorum yoksa ertesi gün ölü gibi oluyorum. Peki seninkinin gündüz uykuları nasıl? Bu arada kaç aylık senin bebiş?
Günaydın kızlar benim kızın bugun ogleden sonra karma aşısının ikinci yüklemesi var benimde tetenoz üçüncü yükleme var dua edin nolur kizim az ağlasın öncekinde cok ağlamıştı yavrum..agri ateş ağlama vb durumları bildiririm sizlere... Sanırım ilk asiyi biz olacaz...
canım burnu hıkırdıyor arada.ama emziğini de emiyor.tıkalı olsa emziği atması gerekmez mi?hapşuruyor arada.öksürük günde 3 kez filan.sanırım vücudu savaşıyor mikropla inşaallah kızım galip gelecek.pis mikroplar ölün hepinizzz.ciğerde hırıltı duymadım allaha şükür.
kızlar daha çok erken biliyorum ama özellikle eski anneler cevaplasın lütfen.
mama sandalyesi olarak bi öneriniz var mı? kullanıp (ya da kullanandan duyup) memnun kaldığınız?
ya kizlar ne zamandir kk nin sayfasi acilmiyordu
ozledik hepinizi
bugun 4. ay asilarimizi oldukk
sizlerde haberler nasill ?
bir de 4. aydan sonra demir ilacina baslaniyor sekerler haberiniz olsun
selam kıslar benim 40 günlük rapor hakkımdan 20 günüm kaldı. ancak dr. 20 günlük veremem dedi. acaba hangi dra gitsem de bana bu 20 günlüğü verebilir.
zaten heyet raporu hayal oldu. aslında ortapediye gitcem kalça kemiğim çook ağrıyo acaba dr verebilir mi
tanıdık dr olmayınca da vermiyolar ya. 10 gün sonra ücretsiz izin de alabilrim bu durumda olan var mı
bende rapor alıcam.sağlık ocağına gidicem inşallah alabilirim.20 gün birden vermiyorlar ama 10+10 veriyorlar genelde.bende rapor alamazsam haftaya ücretsiz izne ayrılıcam.
canım hiç erken değil bence.ben kızımı yarı oturur pozisyona getiriyorum mutfakta her işimi yapıyorum seviyor onda yatmayı.beni izliyor.
geçen sene chicco dan almıştık çokta memnunum önerebilirim.
selam kızlar, nasılsınız?????
ben 1 haftadır burnumdan soluyorum şimdi acil fikirlerinize ihtiyacım var, kafam karmakarışık...
şimdi eşimin iş yeri eve 1 saat mesafede, sabah akşam git gel zor oluyor benzin masrafı da cabası..
eşimin ailesi iş yerimize yakın oturuyor (yeni taşındılar oraya, onlarda burdaydı)
şimdi eşim haftanın 3-4 günü orada kalalım istiyor, ben de haliyle karşı çıkıyorum ama ona da üzülüyorum.
o zaman biz de buraya taşınalım diyor.. ee ozaman yine kaynanamla dip dibe olucam, burdaki kurulu düzenimi bozucam ki oraları da hiç sevmem... ee ben ne yapıcam yaaa siz olsanız ne yapardınız??
merhaba canım biraz karışık bi durum kaftada 3-4 gün gitsen evinde ne zaman oturucan evinden soğur insan, taşınsan ayrı dert..ama en ,iyisi taşınmak sanırım senin içine en çok yatan ne
cnm ıkızler nasıl sutun yetıyormu bu arada hangı demır ılacı verdıler sana bazılarında parapen varmıs
selam kızlar, nasılsınız?????
ben 1 haftadır burnumdan soluyorum şimdi acil fikirlerinize ihtiyacım var, kafam karmakarışık...
şimdi eşimin iş yeri eve 1 saat mesafede, sabah akşam git gel zor oluyor benzin masrafı da cabası..
eşimin ailesi iş yerimize yakın oturuyor (yeni taşındılar oraya, onlarda burdaydı)
şimdi eşim haftanın 3-4 günü orada kalalım istiyor, ben de haliyle karşı çıkıyorum ama ona da üzülüyorum.
o zaman biz de buraya taşınalım diyor.. ee ozaman yine kaynanamla dip dibe olucam, burdaki kurulu düzenimi bozucam ki oraları da hiç sevmem... ee ben ne yapıcam yaaa siz olsanız ne yapardınız??
yok tatlim yetmiyor 2 ayliktan itibaren mama takviyesi yapiyoruz
bir ilac verdiler ama piyasada yokmus zaten eczaci ferrum olabilir dedi simdi arayip sorucam
senin ufakliklar nasil ?
canim senin durumun da zor ama bence evinde kal
ben evlendigimden beri esimin isyeri hep bir saat uzaklikta oldu adam saat 7 de evden cikar 8 de de eve gelir
ama en azindan evi duzeni yolu izi belli olur
yani ben o konuda biraz katiyim kazik kadar adamlar biraz yol da cekiversinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?