2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

midem bulanıyor lenn

hayırdır erkek kardeş e mi niyetlendiniz

bu bebişler sayesinde kimyagerleri fizikçileri matematikçileri sollıyacağız formül bulmada

geçmiş olsun demek istemiştim , forumundan takip etmiştim de , bebiş nasıl oldu diye merak etmiştim ,

bizlere hamilelikte dayiyorlar vitamini
bebeler boylu poslu oluyor
ustune bir de yaramaz olup bize kok sokturuyorlar

evet o vitaminler vs.hormonlar yüzünden yakında ya dökülen saçlarımdan peruk yaptıracağım yada saçsız kalacağım , bu nedir yaa ,

aynen cnm yaa formul dusunmekten kafada sac kalmıycak bu 2012 bebeklerı bıze kok sokturcek valla

aynen cnm yaa formul dusunmekten kafada sac kalmıycak bu 2012 bebeklerı bıze kok sokturcek valla

aynen cnm yaa formul dusunmekten kafada sac kalmıycak bu 2012 bebeklerı bıze kok sokturcek valla yaa

Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’

nerde bu yazıııı

buyrun efendim

Nasıl Daha Zeki Bir Bebek Yetiştirebiliriz?

bebekler televizyon izlemeli mi? İnsan hayatının ilk yılları beyin gelişimi için çok önemlidir. Bu dönemde bebeğinizi desteklemek, zeki bir bebek yetiştirmek anne baba olarak sizin elinizdedir. Bunun için ihtiyacınız olan biraz sabır, bebeğinize ayıracağınız biraz zamandır. Bebeğin gelişimi için en gerekli şey insanlarla iletişime girmektir. Gelişimini desteklemek için yapabileceklerinize örnekler şunlardır:

Yenidoğan bebeğinizle göz teması kurun, gözlerinin açık olduğu o değerli anları kaçırmayın.

Bebekle konuşun, ona bir şeyler anlatın.

Bebeğinizi emzirin. Anne sütünün yararları yanında, beslenme seansları bebekle göz göze gelme, konuşma, şarkı söyleme fırsatı yaratacaktır.

Bazı mimikler yapın, yüzünüzü komik şekillere sokun. 1-2 günlük yenidoğan bebekler bile yüz hareketlerini taklit edebilirler.

Aynada kendisini görmesini sağlayın.

Onu gıdıklayın, gülmesini sağlayın.

Birlikte yürüyüşlere çıkın. Etrafta gördüklerinizi, duyduklarınızı ona anlatın. Onu markete, alışverişe, parka götürün.

Ona şarkılar söyleyin. Bu, sizin uydurduğunuz bir şarkı da olabilir.

Ona müzik dinletin. Bazı çalışmalarda, müzik ritmlerini öğrenmenin ileride matematik öğrenmeyi kolaylaştırıldığı gösterilmiş.

Bir şey yapmadan önce, ona ne yapacağınızı söyleyin ( Şimdi ışığı kapatıyorum…gibi ) Böylece, neden-sonuç ilişkisi kurmaya başlayacaktır.

Ona kitap okuyun, resimleri gösterin, her şeyin adını söyleyin.

Değişik dokulu kumaşları, giysileri ellemesini sağlayın, onları cildine değdirin.

Yiyecekleri ellemesine, kendini beslemeye çalışmasına izin verin.

Hareketlenip emeklemeye başladığında, yerde yastıklar, oyuncaklarla engelli bir parkur oluşturun.

Ona masal anlatın.

Televizyonu kapatın.

Banyo sırasında, plastik kaplara su doldurup boşaltmasına, suyla oynamasına izin verin.
KOLAY GELSİNNNN

aha benimkiler bana atak gecirticek az kaldi
tam kiziyorum sonra da gulmeye basliyorlar kizamiyorum da

canim ben sac dokulmesine bir cozum buldum kendimce bayaa da ise yaradi
simdi banyodan once sacini bir guzel saf zeytinyagi ile yagliyorsun 20 dk bekletiyorsun
sonra banyoda bixocin le yikiyorsun , son sampuani da bir iki dk bekletiyorsun
cikinca sacini kuruttuktan sonra estriol diye bir krem var aslinda vajinal krem ostrojen iceriyor onu parmak uclarina az birsey surup masaj yapiyorsun
benim dokulmeyi durdurmaya yakin hale getirdi bu kimyaa

evet o vitaminler vs.hormonlar yüzünden yakında ya dökülen saçlarımdan peruk yaptıracağım yada saçsız kalacağım , bu nedir yaa ,

kuzum benim yaa bu cok capkin olucak masallah
ogluna talibimiz canim
anasının küçük danası RÜZGAR ALİ'M

[h=2]Hepatit A aşısı çocukluk dönemi aşı takvimine eklendi. Aşı çocuklara 18’inci ve 24’üncü aylarda olmak üzere iki doz uygulanacak.[/h]

Ağustosun güzel annneleri ...benim de 17 ağs doğumlu bi minik erkeğim var..günlerdir geçmiş sayfaları okuyorum nihayet günümüze gelebildim.Hepinize selamlar sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…