midem bulanıyor lenn
Kızlar bebegım memeyı bırakmasın dıye bı formul daha denedım kucagıma aldım tel.muzık sesı actım pıs pısss pooposuna severek tutturdum tabıı arada .cıglık atıyo bu seferde once bıberon ucunu agzına vrdım nasıl cekıyo bos bıs hemen mememı bı bıberon bı meme valla baya bı emdı 5 dk yalan arada dudagını buzdu baska formulklerde nenıycem
abla merhaba yazdıgının mesajı aldım teşekkür ederim ilginden dolayı bebek dogum da beyin kanaması geçirdi birde okjisensiz kalmış özelden yazamadıgım için tam detaylı yazamıyorum Serebral palsi tanısı konuldu ankaradan yazıyorum yeniden teşekkür ederim abla
bizlere hamilelikte dayiyorlar vitamini
bebeler boylu poslu oluyor
ustune bir de yaramaz olup bize kok sokturuyorlar
hayırdır erkek kardeş e mi niyetlendiniz
bu bebişler sayesinde kimyagerleri fizikçileri matematikçileri sollıyacağız formül bulmada
geçmiş olsun demek istemiştim , forumundan takip etmiştim de , bebiş nasıl oldu diye merak etmiştim ,
evet o vitaminler vs.hormonlar yüzünden yakında ya dökülen saçlarımdan peruk yaptıracağım yada saçsız kalacağım , bu nedir yaa ,
bu bebişler sayesinde kimyagerleri fizikçileri matematikçileri sollıyacağız formül bulmada
geçmiş olsun demek istemiştim , forumundan takip etmiştim de , bebiş nasıl oldu diye merak etmiştim ,
evet o vitaminler vs.hormonlar yüzünden yakında ya dökülen saçlarımdan peruk yaptıracağım yada saçsız kalacağım , bu nedir yaa ,
maşallahbi tane de erkek bebek mi yapsam ne
neden olmasın tatlım
Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’
nerde bu yazıııı
anasının küçük danası RÜZGAR ALİ'M
Bu erkeklerin yanında benim kel oğlumun hiç şansı yok ama yaa evde kalacak galiba
benim biberon 1 no orta akışmış 2 nonun az akışımı o dediğin acep yoksa orta mı yoksa hızlı mı
oyy yerim ben onun keliniiii
hem unutmamak lazım ki kel erkeklerin karizması tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?