2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhh gece kalkmıyormussunuz ne guzel sey oyle ben hala kalkıyorum 4-5 arası uyanıyor benım oglum hala gazlı ama allahdan emerken gazını cıkarıp uyuyor bı daha 7 gıbı kalkıyor bı daha 9 gıbı kalkıyor ve artık ben uyanıyorum ama 11 gıbı beyfendı gerı uyuyor artık bakalım ne zamn kalkıcak

kızlar elektrikli pompa tavsiyelerinizi bekliyorummm

sütüm iyice azalmak üzere

Ben avent tekli aldım,şimdilik memnunum,hakkaten göğüs uçlarını uyarıyor,daha fazla süt sağıyorum.Doğumdan sonra medela mini elektrikli hediye gelmişti,ilk başlarda güzel çekiyodu ama zamanla emiş gücü düştü,bayıldı bayılacak gibi ses geliyodu motordan,zaten yorumlara bakarsan medelanın emiş gücü zamanla çok düşüyor artı bir de çok gürültülü...Ben de araştırmıştım bayağı ameda çiftli ve avent tekli arasında kalmıştım,işyerine getirip götürmesi kolay olur diye tekli aldım.senaysen arkadaşımız da ameda kullanıyor,onu tavsiye etmişti...Her ikisi de şuan ebebekte indirimde,taşıma derdim olmasaydı ameda alıcaktım ben de...

oyun istiyorlar sipalar son 1,5 saattir masal anlatiyorum nefes almak icin durunca bagiriyorlar nefesim kalmadi wallahi

Güzel bir huni bakıyorum ,kendime de sana da birer tane alıcam,indirimleri takip ediyorum

Arkadaşlar bugün 3.ayımız doldu dr kontrolümüz vardı bazı sorularıma cevaplar aldım sizinle de paylaşmak istiyorum çünkü hepimiz aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyoruz.
1haftadır kakamız sıvı şeklinde ve 2 günde 1 yapıyordu dr un dediği kaka açık sarı-koyu-hatta yeşilimsi-köpüklü-sıvı-katı olabilir sürekli değişim gösterir hepsi normal günde 7-8 kez de yapabilir 3günde bir de.
Gece uykumuz akşam 8 de başlayıp sabah 7 gibi uyanıyor ama gündüz hiç uyumuyor dedim,uyusa da 15 dk kuş uykusu olur dedi ki gerçekten öyle gece derin uyuduğundan gündüz uykusunu kafana takma önemli olan derin uyku ki o da yeterince uyuyormuş dedi,oh be dedim kollarım kopuyordu uyutucam diye bırakıcam kendisi uyusun.
Kusma sorunumuzun tamamen beslenme sıklığı ile alakalı olduğunu çözdük çünkü gece 3-4 saate bir kalktığından hiç kusmuyor ama gündüz sıkıldıkça emiyor o da fazla gaz yutup kusmasına neden oluyormuş.
Ek gıdaya geçiş 4.ay ile 6.ay arasında başlanıyormuş buna kilosuna bakıp karar vericez dedi.yani kesin doğru diye bişey yok her bebek farklı zamanlarda başlıyormuş kiloymuş önemli olan.
Yürüteç kullansın istiyorum dedi annem,önermiyorum dedi bütün yük bele bindiğinden ilerki yaşlarda bel ağrısı prob.çok olurmuş,erken bastığından bacaklarda eğrilik ve düz taban da sık görülüyormuş.
Rota yı yaptırdık- gerçi kustu umarım boşa gitmemiştir-yan etkisi var mı dedim 6.ayda başlanırsa ilk doza bağırsak düğümlenmesi yapabiliyormuş ama 3.ay ya da 2. ayda başlanırsa yan etkisi yok dedi.
Bizden bukadar umarım işinize yarar bilgiler vardır,hepinize bebekleriizle sağlıklı günler dilerim:)

yazmayı unuttum bu aydan sonra bebeklerimiz daha huysuz ve ağlak olurlarmış dişler yavaş yavaş hazırlıklara başlıyormuş,tükürük salgılama baloncuk yapma eli ağza götürme alışkanlıkları başlarmış,elini ağzına götürsün engellemeyin parmak emmediği sürece sorun yok damakları kaşındığı için oluyormuş,diş kaşıyıcılarına 6.ayda başlanıyormuş şimdi gerek yok dedi.

Kızlar ben ıs yaparken kızım tv seyredıyor zararlı oldugunu duymustum ama napım tv bakınca duruyo ses cıkarmıyo ıkısıde uyudu cok sukur bende mıss mışş yapmaya gdıyorum,,,

off sekerler bir uykum var ki sormayin
ama isteyim bir yandan calisiyorum bebeler mizirinca onlara bakiyorum uyku hayal yani
bu arada kk dada gevezelik etmeyi kacirmiyorumm

off sekerler bir uykum var ki sormayin
ama isteyim bir yandan calisiyorum bebeler mizirinca onlara bakiyorum uyku hayal yani
bu arada kk dada gevezelik etmeyi kacirmiyorumm

Benim herifin dün geceki teklifi ; " şu buzluktaki sütleri alalım,Umay'ı verelim annemle teyzeme ,haftasonu uyuyalım" , teklifi reddetmedim düşünmekteyim

Kızımın sorununu buldum (
Sag bacağında iç kısımda tam bezinin geldigi yerde ciban gibi sivilce çıkmış ucu sapsari olmuş ne cok ağrıyordur nasil farketmedim ben (

ya ben onu bayramda bir gece icin yaptim annemlere sattik bebeleri
balayi gibi oldu siddetle tavsiye ederim
Benim herifin dün geceki teklifi ; " şu buzluktaki sütleri alalım,Umay'ı verelim annemle teyzeme ,haftasonu uyuyalım" , teklifi reddetmedim düşünmekteyim

Kızımın sorununu buldum (
Sag bacağında iç kısımda tam bezinin geldigi yerde ciban gibi sivilce çıkmış ucu sapsari olmuş ne cok ağrıyordur nasil farketmedim ben (

Kıyamam yaaa,patlatılmaz da şimdi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…