2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımın sorununu buldum (
Sag bacağında iç kısımda tam bezinin geldigi yerde ciban gibi sivilce çıkmış ucu sapsari olmuş ne cok ağrıyordur nasil farketmedim ben (

geçmiş olsun canım

benmdevtotoda çıkmış oturamıyorum ayıptır söylemesi

su kadarini diyeyim ben bu ara yine bir yapmaya niyetliyim enerjik donuyorsun pek guzel oluyor
Bak şimdiii,karpuz kabuğu düştü benim aklıma şimdi yau ,naapsak ki :44:

eskilerin kara merhem dedikleri birsey var canim eczanelerde satiliyor al sur birkac saat icinde hallediyor
geçmiş olsun canım

benmdevtotoda çıkmış oturamıyorum ayıptır söylemesi

yok tatlım kendını bosuna ac bırakma tok gıt ben yptırdım

aç yada tok farketmiyo cnm bi problem olmuyo yani..ama yine için rahat etmiyosa aç git ben geçen hafta oldum kahvaltı yapıp gittim[/QUOTE]

Aç tok farketmiyor sadece ogün duşa girmeyin diyorlar aşıdan sonra. Benimde bugun vardı gitmedim yaptırmıcam. Zaten kucaktan inmiyor birde kol agrısı cekmeyim dedim :)

bana hamilelikte aşı yapılırken aşıyı takip edebilmem için gideceğim tarihi yazdıkları bir kağıt vermişlerdi ben ona göre gittim , genelde kendileri çağırıyordular hamile iken ama şimdi çağırmadılar , genelde hepimiz aynı dönemde olduğumuza göre senin de şimdilerde 3.dozu olmam gerekli diye düşünüyorum , istersen aile hekimliğini arar sor , valla her kayıt var onlarda ..

teşekkürler ... yaptırdım geldim kahvaltı yapıp gittik gitmişken parkta da dolaştık kızımla hava da pek güzel bugün Balıkesirde :))
ben buraya yeni taşındığım halde aradılar. 1 ve 2 i başka yerde olmuştum. fazla acımadı inşallah sonradan da ağrı yapmaz...

tesekkurler canım ben bır cok cevap aldım allah razı olsun...

canım ben de arastırdım o meseleyı yanı tv ya da bebek dvdleri ızletılmelı mı dıye????
bizim kide cok mırıldanıyo kucak ıstıyodu netten baby tv actım aman yarabbı nasıl dıkkat nasıl ılgı ama asagıdakı yazıyı okuyunca vazgectım

Bebekler TV İzlemeli mi?

Son zamanlarda, TV’de bebeklere yönelik kanallar veya programlar, bebeğinizi olumlu etkilediği söylenen özel DVD’ler belki de anne baba olarak sizlerin de kafasını karıştırıyor olabilir. Acaba gerçekten bunları izlemek, bebek için yararlı mı? Bebeğinizi bunlardan mahrum bırakmamalı mısınız? Ya da bu tarz yayınları izlemesi olumsuz etkilere yol açabilir mi?

bebekler televizyon izlemeli mi? Bu konuyla ilgili yapılan bir çalışma, geçenlerde ‘ The Journal of Pediatrics’ dergisinde yayımlandı. Buna göre; 8-16 aylık bebeklerden bu tarz yayınları izleyenler, izlemeyen akranlarına göre 6-8 kelime daha az bir kelime dağarcığına sahipler. 17-24 aylık bebeklerde ise izleyenler ve izlemeyenler arasında bir fark saptanmamış. Bebeklerin, tam da ilk kelimelerini öğreneceği aylarda olumsuz etkiye daha açık oldukları düşünülebilir. 2 yaş altı bebeklerin dil gelişimi için olmazsa olmaz şart diğer insanlarla iletişimde olmalarıdır. TV’den izlenen ne olursa olsun, bu hassas dönemde pek de olumlu etkisi olmayacağı açıktır. Bu tarz eğitici programlar, DVD’ler anaokulu çağında yararlı olabilir. Beyin gelişimi için çok önemli olan 0-2 yaş arası dönemde, bebeklerin TV ile hiç tanışmamaları en doğrusu olacaktır.’ Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’ sorularına başka bir yazımızda yanıt vereceğiz.

canım aynen biberonu reddediyor bugün de süt çok emmiyor pamukcuğu silince biraz emdi.ama bu sefer de yok biberon mu veriyorum zehir mi anlamadım.ne büyüme atağıymış ben de bir atak geçirecem görecek zilli

Beyin gelişimini nasıl destekleyebiliriz, nasıl daha zeki bir bebek yetiştirebiliriz?’

nerde bu yazıııı

bunlara hergün bir formül.af allahımmm ne zor

maşallah ya bizim ağusstos bebeleri hepten uyanık olcak bakışlar aynı ilgiyi de seviyor.çoğu aslan burcu sanırım

kuduruklar kraliçesinin anası olarak merhaba diyorum canım.en kuduruk benimki.

cnm tskkurler ılgın ıcın katılıyorum ama ıs yaparken ız. Sonra hep benımleler amann arkadasımın bebegı hep ız. Noldu zekasında bıseyy yok masallah cın gıbı 6 yasında

canım bu konuda epey bilgili olduğun için sana danışmak istedim kurban bayramına kadar kızımın kakası gayet normaldi, 20 gündür kakası sümüksü bir hal aldı zaman zaman rengi yeşile dönük zaman zaman gayet normal, 15 gün önce kakasında kan gördüm ve o gün 8 kez kaka yaptı ertesi gün doktora götürdüm tahlile falan hemen gerek yok eğer devam ederse yaparız bazen bebeklerin kakalarında lökosit görülebilir dedi o günden sonra kaka sayımız 6 7 lere çıktı dün yine kan gördüm kakasında ama bir halsizliği bir huzursuzluğu yok maşallah gayet aktif bir bebek ancak çok kilolu bir bebek değil yarın farklı bir doktora götürücem ama sana da bir sorayım dedim ne olabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…