bak şimdi farkettim ben mamaya başladığımdan beri hiç su vermedim, günde 150-200 cc mama yiyor geri kalan anne sütü ama su da vereyim dimi
aynen cnm yaa formul dusunmekten kafada sac kalmıycak bu 2012 bebeklerı bıze kok sokturcek valla yaa
aha benimkiler bana atak gecirticek az kaldi
tam kiziyorum sonra da gulmeye basliyorlar kizamiyorum da
canim ben sac dokulmesine bir cozum buldum kendimce bayaa da ise yaradi
simdi banyodan once sacini bir guzel saf zeytinyagi ile yagliyorsun 20 dk bekletiyorsun
sonra banyoda bixocin le yikiyorsun , son sampuani da bir iki dk bekletiyorsun
cikinca sacini kuruttuktan sonra estriol diye bir krem var aslinda vajinal krem ostrojen iceriyor onu parmak uclarina az birsey surup masaj yapiyorsun
benim dokulmeyi durdurmaya yakin hale getirdi bu kimyaa
kuzum benim yaa bu cok capkin olucak masallah
ogluna talibimiz canim
resminiz de pek süslüymüş oğluşuna da maşallahannesi yok mu
ben de ne meraklıymışım annelere : ) evet ama merak ediyor insan belki bi gün buluşuruz:))
söktürecekmisöktürmüyorlarmı daha varmı oyyhhh
maşallah sana ,eğer sen ikizlerle bunu yapabiliyorsan helal olsun , ben bir zeytinyağını sürebiliyorumoda ılıtıyorum hani asidini alsın diye, ama banyodan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum ,
valla sayenizde bende ikimizin çok fotosu olmadığı hatta hçmi yok nefarkettim ,herkesle fotosunu çekiyorum da benimle yok yaaaaaa bir tane var oradada beni arkadan almışlar ,ama buda benim paşa Eki Görüntüle 554886 Eki Görüntüle 554887
canım valla laktoz intoleransına benziyor.süt intoleransına da.belirtileri benziyor birbirine.en doğru cevabı çocuk gastroenterolojide kaka tahliliyle bulursun.kakada redüktan ve yağ pozitifse laktoz int. diyorlar.benimki de günde 7-8 kez yapmıştı o dönem.kilo alımı yavaştı.bir an önce götür bence çünkü bu laktoz durumu kilo alımını olumsuzz etkiliyor.alerji de olabilir.süt ürünü tükettiğinin ertesi günü mü oluyor bu kanlar?yani birşeye alerjisi olabilir.bana durumu msj at canım mutlaka.biz laktozsuz mama ve anne sütü içiyoruz.16 günde 50 g almıştı o dönemde.düşün 2 günde alması gereken kiloyu 16 günde aldı.o derece yavaşlattı bu meret laktoz int.doğum kilosu çok iyiydi kızımın ama sonra malesef.
Kızlar aranızda lansinoh affinity ciftli elektrikli pompa kullanan varmı
Varsa eğer memnunmu???
Acil cvp verirmisiniz e-bebekte indirime girmiş
Canim Msjin icin tsk ederim benim msjlarim 100 olmadıgı icin özelden Msj atamiyormusum :))
Bilgi verdigin icin cok sagol canim iyiki sormadan almaya kalkismamisim sanırım avent yada medelanin tekli elektriklisini alacam aynı fiyat hemen hemen zaten
Kızım 3 gundur emmıyoo naptıysam almıyo bugun 5 saat ac bıraktım gene emmedı gozlerınden yaslar suzuldu kızım agladı ben agladım ALLAHIM yardım etsın bana
hiç sıkma canını umarım geçici birşeydir ama zorla ufaklığı.. ben ne yaptıysam veremedim şuan sağarak veriyorum mecburen
belkı kualgı agrıyordur banyoda su falan kacmısdır bı kulagını ov bakalım aglıosa kulagı agrıodurcnm yaa hıc gecıcı bıseye benzemıyor kı feryat fıgan bı sınırlenıyokı kendı kulagını cekıyo bıberona cok alıstı nasıl yaposam nasıl etsem vazgecırsem bılemedım Allah sanada kolaylık versın cnm emmemesı ne zormus....
cnm yaa hıc gecıcı bıseye benzemıyor kı feryat fıgan bı sınırlenıyokı kendı kulagını cekıyo bıberona cok alıstı nasıl yaposam nasıl etsem vazgecırsem bılemedım Allah sanada kolaylık versın cnm emmemesı ne zormus....
su an uyuyor uyanınca ovarım ama sanmıyorum gece uykuda emıyo anca 5 dkbelkı kualgı agrıyordur banyoda su falan kacmısdır bı kulagını ov bakalım aglıosa kulagı agrıodur
daha ne kadar zorlıycam bılmıyorum 2 bebekle yoruluyorum kızımda feryat fıgan yapınca sınırlerım ıyıce bosalıyo aglıyorum kızımla bakalım daha kac gun almıycak su gogus ucları varmıs yarın alıcamemmes öyle zorki benim neredeyse iki hafta oldu hiç almamaya başlayalı... rutin olarak iki satte bir sağıyorum süt kesilmesin diye... bi kez biberon verirsen maalesef o bebeiş emmeyi eninde sonunda bırakıyor tatlım.. benim kızım zayıf olduğu için ben aç bırakamadım zorlayamadım ama maşallah takip ettiğim kadarıyla seninkinin kilosu iyi sen zorla tatlım mutlaka dönecektir...
daha ne kadar zorlıycam bılmıyorum 2 bebekle yoruluyorum kızımda feryat fıgan yapınca sınırlerım ıyıce bosalıyo aglıyorum kızımla bakalım daha kac gun almıycak su gogus ucları varmıs yarın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?