2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimdi farkettim ben mamaya başladığımdan beri hiç su vermedim, günde 150-200 cc mama yiyor geri kalan anne sütü ama su da vereyim dimi

ben de mama veriyorum canım her biberondan sonra bir iki çay kaşığı veriyorum gerçi püskürtüyor yarısını ama olsun en azından ağzını temizlemiş oluyorum.Bir de dün tam pipinin olduu yerde bezin üstünde kiremit rengi bir leke vardı çok endişelendim ama susuzluktan oluyo önemli değil dedi doktor..

aynen cnm yaa formul dusunmekten kafada sac kalmıycak bu 2012 bebeklerı bıze kok sokturcek valla yaa

söktürecekmi söktürmüyorlarmı daha varmı oyyhhh

maşallah sana ,eğer sen ikizlerle bunu yapabiliyorsan helal olsun , ben bir zeytinyağını sürebiliyorumoda ılıtıyorum hani asidini alsın diye, ama banyodan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum ,

resminiz de pek süslüymüş oğluşuna da maşallah annesi yok mu

ben de ne meraklıymışım annelere : ) evet ama merak ediyor insan belki bi gün buluşuruz:))

valla sayenizde bende ikimizin çok fotosu olmadığı hatta hçmi yok ne farkettim ,herkesle fotosunu çekiyorum da benimle yok yaaaaaa bir tane var oradada beni arkadan almışlar ,ama buda benim paşa

size de maşallah tombike

bu arada benimde kızımla öyle dzgn fotom yokmuş yaaa

canım hemen her gün tüketiyorum süt ürünü bilemiyorum ki bana da az gibi geliyo kilo alımı ilk ay çok iyiydi sonra azaldı kilo alımı yarın bezini de hemen götürücem tahlile hayırlısı inşallah ama büyük ihtimalle var bir sorun çünk çok fazla kaka yapıyo tamam canım yarın bildiririm sana çok teşekkür ediyorum bye

Allahım ya sen esirge bu minnaklari
Hepsine 41 değil 40 bin kere maşallah
Bende benim minnak kizimi eklemek istiyorum ama tlf dan girdigim icin ekleyemiyorum (

Canim Msjin icin tsk ederim benim msjlarim 100 olmadıgı icin özelden Msj atamiyormusum :))
Bilgi verdigin icin cok sagol canim iyiki sormadan almaya kalkismamisim sanırım avent yada medelanin tekli elektriklisini alacam aynı fiyat hemen hemen zaten

Kızlar aranızda lansinoh affinity ciftli elektrikli pompa kullanan varmı
Varsa eğer memnunmu???
Acil cvp verirmisiniz e-bebekte indirime girmiş

canım ben kullanıorum memnunum ama başka pompalar nasıl çekio bilmediğimden çokta kıyaslama yapamıorum ama çift olması inan büyük avantaj

bende yeni aldım avent elektrıklı 1 hafta oldu memnunum :)

Kızım 3 gundur emmıyoo naptıysam almıyo bugun 5 saat ac bıraktım gene emmedı gozlerınden yaslar suzuldu kızım agladı ben agladım ALLAHIM yardım etsın bana

hiç sıkma canını umarım geçici birşeydir ama zorla ufaklığı.. ben ne yaptıysam veremedim şuan sağarak veriyorum mecburen

cnm yaa hıc gecıcı bıseye benzemıyor kı feryat fıgan bı sınırlenıyokı kendı kulagını cekıyo bıberona cok alıstı nasıl yaposam nasıl etsem vazgecırsem bılemedım Allah sanada kolaylık versın cnm emmemesı ne zormus....

belkı kualgı agrıyordur banyoda su falan kacmısdır bı kulagını ov bakalım aglıosa kulagı agrıodur

emmes öyle zorki benim neredeyse iki hafta oldu hiç almamaya başlayalı... rutin olarak iki satte bir sağıyorum süt kesilmesin diye... bi kez biberon verirsen maalesef o bebeiş emmeyi eninde sonunda bırakıyor tatlım.. benim kızım zayıf olduğu için ben aç bırakamadım zorlayamadım ama maşallah takip ettiğim kadarıyla seninkinin kilosu iyi sen zorla tatlım mutlaka dönecektir...

belkı kualgı agrıyordur banyoda su falan kacmısdır bı kulagını ov bakalım aglıosa kulagı agrıodur
su an uyuyor uyanınca ovarım ama sanmıyorum gece uykuda emıyo anca 5 dk
daha ne kadar zorlıycam bılmıyorum 2 bebekle yoruluyorum kızımda feryat fıgan yapınca sınırlerım ıyıce bosalıyo aglıyorum kızımla bakalım daha kac gun almıycak su gogus ucları varmıs yarın alıcam

onlar çok yumuak geliyo tatlım ben denedim.. biraz daha sertini yani biberon başı gibi olanını bulursan banada haber ver ben bulaamadım çünkü.. sert olursa belki biberon imajı verir bebikolara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…